Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Κανένας που να επισκέφτηκε αυτό το μιλφ;

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
746
Πόντοι
96
Nika τουτη ηταν και περσυ το καλοκαιρι, εθελεν νομιζο 70 ευρω για 30 λεπτα

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
746
Πόντοι
96
Καμμία μπυραρία που να "φορτωνεις" έχει ρε μάγκες Λεμεσό.ολες "κεράσει ποτό" και κους κους έχουν γίνει ..τι χαλί είναι αυτο
πρεπει να κανεις ενα μινιμουμ λογαριασμο για να παρης κοπελα, ρωτα απεφθιας οτν μανατζερ εκει περα ποσα θελει για να παρεις μαζι σου, λογικα δεν κοστιζει κατο απο 150-200 ευρω συνολικα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Nika τουτη ηταν και περσυ το καλοκαιρι, εθελεν νομιζο 70 ευρω για 30 λεπτα
Εγώ τη θυμάμαι στα 50-60€ πάντως, όπως όλες τις milf-gilf.
Ανέβηκε και αυτή;
Δεν πειράζει, παίζουν άλλες επιλογές αντίστοιχες πιο κάτω.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
H συγκεκριμένη έχει καιρό την αγγελία στην Λεμεσό. Δοκίμασε κανεις ?

Την δοκιμασα πριν μερικους μηνες οταν το ειχε στα 150/ωρα. Φλωσσοφυλα ναι, ακαποτο ηθελε ακομα 50. Οι φωτο πραγματικες, ωραιο μωρο αλλα λιγο άπειρη μου φανηκε. Σιγουρα δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν θα την ειχα πρωτη στη λιστα μου.

Cypriot man

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2020
Like
137
Πόντοι
1
Την δοκιμασα πριν μερικους μηνες οταν το ειχε στα 150/ωρα. Φλωσσοφυλα ναι, ακαποτο ηθελε ακομα 50. Οι φωτο πραγματικες, ωραιο μωρο αλλα λιγο άπειρη μου φανηκε. Σιγουρα δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν θα την ειχα πρωτη στη λιστα μου.
Να φανταστω anal δεν κανει καν. Αν οι φωτο ειναι αληθινες ειναι ακριβως στα γουστα μου, οποτε λεω να την δοκιμασω.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
609
Πόντοι
81
Φατσαρει κοντη στις φωτο , ειναι οντως 1.68?

marathonomahos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Ναι μου τα είπε και δεν ξέρω αν αξίζει.
Δοκίμασες γενικά;
Αληθινές φωτογραφίες;
οι φωτο ειναι παλιες τουλαχιστον 5 -6 χρονια πριν, και ειναι λιγο ψυχρη στην συμπεριφορα και αγελαστη, αλλα στις υπηρεσιες της ειναι τυπικη!

John91

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Like
2
Πόντοι
0

Δοκίμασε κανείς;

John91

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Like
2
Πόντοι
0

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746

Δοκίμασε κανείς;
Αυτό το κείμενο
I'm available Are you stressed and need some warm relief? I am a horny mature girl, I love squirting I want to fulfill your widest sexual fantasies I will satisfy you with my complete service such as bareback blowjob without condom, 69, licking, doggy style, hardcore, Anal without a condom, I can ride your cock until you beg me to stop., I am an honest and sincere woman that you would like to meet I am available all day and all night for incoming calls and outgoing ... Contact me by WhatsApp for the price and an unforgettable experience and ready now
είναι ίδιο με μία απάτη NEOSURF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom