Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
30
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλε πες μου λιγο αν μπορεις λεπτομεριες και ειναι λεπτη;
Τουτη θελει να της στιλεις selfie να δη την φατσα σου πριν δεχτει να σου κλισει ραντεβου αλλο και τουτο. Ρε τες καημενες με να δουλεψουν ξερουν με τιποτε. Σηγα να μεν στιλο τη φατσα μου της καθε τανας. Εχει καποιο προβλημα μαλλον η καιμενη.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
740
Πόντοι
96
Τουτη θελει να της στιλεις selfie να δη την φατσα σου πριν δεχτει να σου κλισει ραντεβου αλλο και τουτο. Ρε τες καημενες με να δουλεψουν ξερουν με τιποτε. Σηγα να μεν στιλο τη φατσα μου της καθε τανας. Εχει καποιο προβλημα μαλλον η καιμενη.
αξιζει ομως? οταν της εστηλα μηνημα εν μου εζητησε σελφιε, εροτισεμε μονο πεμου τι ωρα θελεις

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
740
Πόντοι
96
Την έχω δοκιμάσει εγώ.. Πέρασα καλά.. πολύ καλό τρομπόνι , δεν το βαριέται και δεν βίαζεται .. Ο χαρακτήρας της είναι κάπως , αλλά όχι τίποτε Xtrem. Απλά έχει High Standards . Αν ην σηκώνει η τσέπη σου , σου την προτείνω . !
ευχαριστς, μπορις να μου πις λεπτομεριεσ γις το προγραμα της το 30λεπτο ?

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
30
Πόντοι
0
αξιζει ομως? οταν της εστηλα μηνημα εν μου εζητησε σελφιε, εροτισεμε μονο πεμου τι ωρα θελεις
Προχωρα συζήτηση. Εννα σε παρει στο τοπο που μηνησκη τζαι εννα σου ζυτησει selfie. Και αν της πις οι εννα σου πει εβρε αλλην τζαι καλυνηχτα

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
740
Πόντοι
96
Προχωρα συζήτηση. Εννα σε παρει στο τοπο που μηνησκη τζαι εννα σου ζυτησει selfie. Και αν της πις οι εννα σου πει εβρε αλλην τζαι καλυνηχτα
πηγα, δεν μου εζητησε ποτε να στειλο σελφη, ισως επιδι εχω φωτο στο whatsapp.. ειναι οντος καλη σαν υπηρεσιες, ηταν λιο πιομενη.. λεπτη δεν την λες, εν νορμαλ! ενα εξαναπιενα, επια για 30 λεπτα 120 ευρω, πιπα χωςρισ πλαστικο, στο σεξ μια σταση εκαμαμε, εχυνε συνεχεια και εν αντεξε πολη ωρα,

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
923
Πόντοι
86
Ναι έτσι φαίνεται, άκουσα ότι ακυρώνει συνεχώς ραντεβού και αυτό εξοργίζει τους πελάτες και γι' αυτό το πρακτορείο σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί της. Έχει καεί από τη δουλειά νομίζω.
Πηγα 2 φορες οσο ηταν κατω απο τον αντζεντη.εγραψα για τη πρωτη.εμεινα ευχαριστημενος πολυ απο τις υπηρεσιες της

drake1088

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
πηγα, δεν μου εζητησε ποτε να στειλο σελφη, ισως επιδι εχω φωτο στο whatsapp.. ειναι οντος καλη σαν υπηρεσιες, ηταν λιο πιομενη.. λεπτη δεν την λες, εν νορμαλ! ενα εξαναπιενα, επια για 30 λεπτα 120 ευρω, πιπα χωςρισ πλαστικο, στο σεξ μια σταση εκαμαμε, εχυνε συνεχεια και εν αντεξε πολη ωρα,
Δεν είναι αυτη στις φωτο, σωστα?

Diogenis22

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα μετά απο μια κουραστική μέρα στην δουλειά απο μια καλή πίπα. Αδέρφια υπάρχει καμιά φτηνή πιπα στην Λεμεσό; Διότι να δίνεις κάθε μέρα 70 ευρώ θα πάμε φυλακή. Εάν έχετε κάτι μοιραστείτε το

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
923
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα μετά απο μια κουραστική μέρα στην δουλειά απο μια καλή πίπα. Αδέρφια υπάρχει καμιά φτηνή πιπα στην Λεμεσό; Διότι να δίνεις κάθε μέρα 70 ευρώ θα πάμε φυλακή. Εάν έχετε κάτι μοιραστείτε το
Αφου θες κατι φτηνο η μαρια με 50 γλυφει και αρχιδια. Εξηγα ομως λιο το "καθε μερα"

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
923
Πόντοι
86
1. Δώσε τηλέφωνο
2. Κάθε μέρα..εννοώ τα μεσημέρια Δευτέρα με Παρασκευή
Εννοουσα τη γνωστη μαρια απο το ανεμος.το εγραψα χωρις να κοιταξω στο μπαζαρακι.πρεπει να λειπει.δεν ξερω και αλλη καλη πιπα στα 50

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.072
Πόντοι
206
Έβαλες λάθος λινκ με όλες τις αγγελίες.
Αν όμως εννοείς αυτή που νομίζω, είναι πολλούς μήνες αυτό το προφίλ στις αγγελίες και νομίζω ότι μόνο μασάζ κάνει.

Κάτι που ακούω για πίπες με 50€, έχετε ξεφύγει.
Με 20€ γαμαμε ασιατισες στη Λάρνακα και στη Λεμεσό πάει 50€ μια πίπα;

Diogenis22

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Κανένα καλό μασάζ με εκτόνωση στην Λεμεσό παίζει? Δηλαδή κανονικό μασάζ και μετά τα έξτρα του.

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
63
Πόντοι
0
Έβαλες λάθος λινκ με όλες τις αγγελίες.
Αν όμως εννοείς αυτή που νομίζω, είναι πολλούς μήνες αυτό το προφίλ στις αγγελίες και νομίζω ότι μόνο μασάζ κάνει.

Κάτι που ακούω για πίπες με 50€, έχετε ξεφύγει.
Με 20€ γαμαμε ασιατισες στη Λάρνακα και στη Λεμεσό πάει 50€ μια πίπα;
Πήγα σήμερα το πρωί να δω περι τείνος πρόκειται. Μου λέει θα σου κάνω ερωτικό body to body λέει κι θα σε εκτονώσω με πίπα. Της λέω είναι οκ. Μετά πριν με εκτονώσει της έκανα ένα κομπλιμέντο να την ανεβάσω κι μου λεέι αφού είσαι απάκκιρος δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εκείνη την ώρα ενεβριάσα. Φέρε το παντελόνι με το τσεντι μου λέω της. Μόλις ανοίγω το τσεντι κι της βγάζω 200€ και της είπα πιάστα. Έβαλε τα μες το σουτιέν, έδωσε μου 2 πάτσους σιγανούς κι έκανε την δουλειά. Κι γαμώ την απογείωση άμα νοσούν λεφτά τούτες.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Πήγα σήμερα το πρωί να δω περι τείνος πρόκειται. Μου λέει θα σου κάνω ερωτικό body to body λέει κι θα σε εκτονώσω με πίπα. Της λέω είναι οκ. Μετά πριν με εκτονώσει της έκανα ένα κομπλιμέντο να την ανεβάσω κι μου λεέι αφού είσαι απάκκιρος δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εκείνη την ώρα ενεβριάσα. Φέρε το παντελόνι με το τσεντι μου λέω της. Μόλις ανοίγω το τσεντι κι της βγάζω 200€ και της είπα πιάστα. Έβαλε τα μες το σουτιέν, έδωσε μου 2 πάτσους σιγανούς κι έκανε την δουλειά. Κι γαμώ την απογείωση άμα νοσούν λεφτά τούτες.
Σοβαρά? Δηλαδή σύνολο 250?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πρότυμω της ασσιατισες που τον μολο. Μια τυρόπιτα και τα κανουν ολα

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
63
Πόντοι
0
Σοβαρά? Δηλαδή σύνολο 250?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πρότυμω της ασσιατισες που τον μολο. Μια τυρόπιτα και τα κανουν ολα
Εγώ τελευταία περνούσα από την βιομηχανική περιοχή κι βρήκα μια Ασιάτισσα να κάνει φραπέ. Κατέβηκα ζήτησα φραπέ. Είπε μου στο αυτοκίνητο η να κλίσω την πόρτα της καραβάνας. Λαλώ της 50€. Μουτσιο μούτσιο μόνο λαλεί μου με 50€. Απορώ πια εν τούτη που εδέχθηκε με τυρόπιτα γιατί τούτες εν κλίκα κι ξέρουν τις τιμές του παζαριού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom