Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Κοπέλια εχουμε τιποτε να προτιμούμε σε λεπτη και κοντη;

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
65
Πόντοι
0
Κοπέλια γυρεύω καμιά για καλό πεοθυλασμό η ψηλή να αντέχει μεγάλο πράγμα γιατί στο σπίτι με τον δράκο εν έχει περίπτωση για έτσι πράγματα.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.170
Πόντοι
206
Πολλές Ρωσίδες πλέον στο Bazaraki.
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν;
Δεν τη θυμάμαι ξανά.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.015
Πόντοι
206
Τελευταία τροποποίηση:

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.015
Πόντοι
206
Πολλές Ρωσίδες πλέον στο Bazaraki.
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν;
Δεν τη θυμάμαι ξανά.

Και αυτην την εχω παρει και οχι μια φορα μονο και εχω γραψει:) ειναι πισω απο το happy jack στο γνωστο διαμερισμα.δεν θα σαρεσει εσενα .την τελευταια φορα ειχε βαλει κιλα.εχει μεγαλα βυζια.εσυ νομιζω τις προτιμας λεπτες .θα ξαναπαω αυτες τις μερες τωρα που ηρθε

Τελευταία τροποποίηση:

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.015
Πόντοι
206
Την εχω παρει,εχω γραψει
Ειναι μια βουλγαρα αυτη εχει ωραιο κωλο θυμαμαι μικρο βυζι.μια φορα πηγα στη rose.ειχα γραψει για την επισκεψη ηταν μετρια.τοτε ηταν στο γνωστο παραλιακο ξενοδοχειο. Η rose ηταν η καμιλα:

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
746
Πόντοι
96
Ειναι μια βουλγαρα αυτη εχει ωραιο κωλο θυμαμαι μικρο βυζι.μια φορα πηγα στη rose.ειχα γραψει για την επισκεψη ηταν μετρια.τοτε ηταν στο γνωστο παραλιακο ξενοδοχειο. Η rose ηταν η καμιλα:

einai ontos ayth i einai kamia ali ? eisai sigouros?

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
65
Πόντοι
0
Και αυτην την εχω παρει και οχι μια φορα μονο και εχω γραψει:) ειναι πισω απο το happy jack στο γνωστο διαμερισμα.δεν θα σαρεσει εσενα .την τελευταια φορα ειχε βαλει κιλα.εχει μεγαλα βυζια.εσυ νομιζω τις προτιμας λεπτες .θα ξαναπαω αυτες τις μερες τωρα που ηρθε

Τούτη εγάμησα την κι εγώ παλιά πίσω από happy jack. Η δική μου η εμπειρία εν ήταν τόσο καλή. Εν ποσχοιλομένη. Ορισμένες στάσεις που αγγίζει το πέος μήτρα σε κλάσματα του δευτερολέπτου άλλαζε, πήγενε κουζίνα κι ερχόταν πίσω. Έκραξα την όμως κι αντί να μου πει κι ευχαριστώ πήρε άγριο ύφος αλλά μιλούσε περι ανέμων κι υδάτων. Κι της είπα σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Μου λέει ότι πληρώνεις πέρνεις κι γελούσε, μου έλεγε κι 500€ να μου δώσεις δεν μου τον καρφώνεις στο κώλο. Τι λέω δεν ενδιαφέρομαι να σου το κάτσω από πίσω. Απο εκείνη την ημέρα δεν έχω ξαναπάει. Εκεί στο Άνεμο έχει πολλά πιο ευγενικές κι πραγματικές Ρωσίδες γιατί αυτή βάζω την υπογραφή μου δεν είναι κι έκανε θέατρο. Οι Ρωσίδες εν καθηγήτριες

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Πεδια αυτη την δοκιμασε κανενασ?απαντα στα τηλεφονα?πολι κερο στη λεμεσο

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.015
Πόντοι
206
Τούτη εγάμησα την κι εγώ παλιά πίσω από happy jack. Η δική μου η εμπειρία εν ήταν τόσο καλή. Εν ποσχοιλομένη. Ορισμένες στάσεις που αγγίζει το πέος μήτρα σε κλάσματα του δευτερολέπτου άλλαζε, πήγενε κουζίνα κι ερχόταν πίσω. Έκραξα την όμως κι αντί να μου πει κι ευχαριστώ πήρε άγριο ύφος αλλά μιλούσε περι ανέμων κι υδάτων. Κι της είπα σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Μου λέει ότι πληρώνεις πέρνεις κι γελούσε, μου έλεγε κι 500€ να μου δώσεις δεν μου τον καρφώνεις στο κώλο. Τι λέω δεν ενδιαφέρομαι να σου το κάτσω από πίσω. Απο εκείνη την ημέρα δεν έχω ξαναπάει. Εκεί στο Άνεμο έχει πολλά πιο ευγενικές κι πραγματικές Ρωσίδες γιατί αυτή βάζω την υπογραφή μου δεν είναι κι έκανε θέατρο. Οι Ρωσίδες εν καθηγήτριες
Αυτο με το ουτε με 500 δεν δινει κωλο ας μην το παρουμε της μετριτοις

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.170
Πόντοι
206
Πεδια αυτη την δοκιμασε κανενασ?απαντα στα τηλεφονα?πολι κερο στη λεμεσο

Μιλφαρα εδώ και πολύ καιρό στη Λεμεσό.
Με βυζαρες και κωλάρα.
Έχω ακούσει άλλοι έμειναν ευχαριστημένοι, αλλά εμένα κάτι με χάλασε.

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ομαδα καλημερα επειδή είμαι διαθετειμένος να δώσω 100-120€ έχετε να προτείνετε τίποτα καλό οσο ποιο λεπτή γίνετε

Amsterdam11

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
30
Πόντοι
0

Επισκέφθηκε κάποιος την κοπέλα;

Stories

Νέο!

Stories