Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Όχι δεν είναι καινούρια.
Είναι γνωστή σλιμ ψηλή μιλφαρα Ρωσίδα, που παλιά ήταν πίσω από το Trippers bar.
Αγγλικά δεν μιλάει, αλλά για όποιον γουστάρει ψηλές λεπτές κοπέλες είναι μια χαρά.
60€ χωρίς πλαστικό η πίπα.
Καλό κρεβάτι.
αν αληθινες οι φωτος της δαμε ? γιατι εν μου λαλη τιποτε τουτες οι φωτος

Panospanxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Πίσω από το Trippers πήγα στην Eugenia.
Μιλάμε για την ίδια;
Ψηλή, λεπτή, φυσικό στητο βυζι;

Είστε για τις αγγελίες μέρα μ με τα μασάζ, ποια έχεις να προτείνεις με τα πιο πολλά έξτρα;
Νομίζω ήταν τούτη
IMG-20240915-WA0000.jpg

Συνημμένα

• IMG-20240915-WA0001.jpg
    IMG-20240915-WA0001.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Τελευταία τροποποίηση:

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
55
Πόντοι
0
Σωστός.
Επίσης μουνί σαν πηγάδι, αλλά γλυψιμο κάνει τρελό και τα παίρνει και στόμα άμα σε γουστάρει.
Επία σήμερα η ώρα 2. Φαίνεται την ώρα που επια άκομα ήταν ο προηγούμενος μέσα αλλά εν με πειράζει συνηθισμένα πράγματα. Εκεί που περήμενα άκουω την να κράζει μέσα, κανένα 10 λεπτό έκραζε. Μετά ανοίγει η πόρτα βγένουν 2 μαντράχαλοι μαύροι. Πάω μέσα ήταν πογλαρωμένη. Πολλά καλή πίπα. Ελάλε μου ζβάτναγια ζβατναγια που σημενει κράξε με κράξε με, τσιαμε που πάω να την κράξω φκαλλει τον έξω, κι ερούφισε τα όλα. Χαλάλι σου μάνα μου λαλω της.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
862
Πόντοι
81
Επία σήμερα η ώρα 2. Φαίνεται την ώρα που επια άκομα ήταν ο προηγούμενος μέσα αλλά εν με πειράζει συνηθισμένα πράγματα. Εκεί που περήμενα άκουω την να κράζει μέσα, κανένα 10 λεπτό έκραζε. Μετά ανοίγει η πόρτα βγένουν 2 μαντράχαλοι μαύροι. Πάω μέσα ήταν πογλαρωμένη. Πολλά καλή πίπα. Ελάλε μου ζβάτναγια ζβατναγια που σημενει κράξε με κράξε με, τσιαμε που πάω να την κράξω φκαλλει τον έξω, κι ερούφισε τα όλα. Χαλάλι σου μάνα μου λαλω της.
Ρε θηρίο, είδες πριν ότι την γαμαγαν αράπηδες και δε σιχαθηκες να πας μετά να τη γαμήσεις και εσύ;
Φαντάσου ότι ρουφάει όλων το καυλί χωρίς λάστιχο.
Καλή τύχη σε όλους.

Diogenis22

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0
97551598 Μαρίνα

Είναι μόγο για σήμερα Λεμεσό. Τουριστική. Κυπραία

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Ειμαι τακτικος της.μενω παντα ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες δεδομενου οτι μιλαμε για 50 ευρ ακαποτα.εχω ρωτησει για κωλο σε μενα δεν δινει.πολυ καλη πιπα κναρχιδια.μπανακι πριν μετα μεγαλα βυζια η μαρια. Δεν καταλαβα ρε φιλε πηγες εκατσες εξω παραδιπλα απο τη πορτα της?και που ηξερες σε ποια πορτα? Τωρα που γυρισε αλλαξε δωματιο.δεν λεει σε ποιο δωματιο μεχρι τη στιγμη που θα σου πει ελα μεσα οπως ολες οι πουτανες.κατι περιεργο με τη περιγραφη σου.σε παραδιπλανο δωματιο εχει ξενους μηπως μπερδευτηκες η υπεθεσες οτι ειδες κατι που δεν ηταν αυτο?

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
55
Πόντοι
0
Ειμαι τακτικος της.μενω παντα ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες δεδομενου οτι μιλαμε για 50 ευρ ακαποτα.εχω ρωτησει για κωλο σε μενα δεν δινει.πολυ καλη πιπα κναρχιδια.μπανακι πριν μετα μεγαλα βυζια η μαρια. Δεν καταλαβα ρε φιλε πηγες εκατσες εξω παραδιπλα απο τη πορτα της?και που ηξερες σε ποια πορτα? Τωρα που γυρισε αλλαξε δωματιο.δεν λεει σε ποιο δωματιο μεχρι τη στιγμη που θα σου πει ελα μεσα οπως ολες οι πουτανες.κατι περιεργο με τη περιγραφη σου.σε παραδιπλανο δωματιο εχει ξενους μηπως μπερδευτηκες η υπεθεσες οτι ειδες κατι που δεν ηταν αυτο?
Μου είπε έλα στον αν… η ώρα 2. Τι το περίεργο; Όταν πήγα εστηλα μύνημα κι μου είπε περήμενε στην πόρτα χχ 5 λεπτά. Τούτη ακούετουν μέτρα μακριά που έκραζε. 5 λεπτά μετά άνοιξε η πόρτα κι βλέπω δύο μάυρους να βγένουν που την πόρτα. Λέω μπας κι κάνω λάθος. Κι μετά βλέπω την Μαρία να μου κάνει σήμα με το χέρι να έρθω μέσα. Καλές οι υπηρεσίες της. Έμεινα ευχαριστημένος

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
55
Πόντοι
0
Κάποιος την γάμησε ;;

cypruspoutsa

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
8
Πόντοι
0
kopelia kamia kali gia 50 euro gia simera mesimeri ti protinete.....den ime pou lemeso aplos perno

Don Juan8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
1.613
Πόντοι
200

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom