Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Είχα δώσει 50 για 15' .
Πίπα με προφυλακτικό.
Στο σεξ gfe φάση.
Ωραίο κωλαράκι και μέση.
Το έχει πάει 60€ για 30 λεπτά.
Αν γαμιεται καλά, την σκέφτομαι.
Είμαι μεταξύ αυτής, των 2 Πολωνών και μιας Ρωσίδας.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Το λοιπόν, πήγα προχθές με αυτή, Mylos, το βυζί της φανταστικό, πίπα με προφυλακτικό πολύ καλή και για POV (δηλαδή να το απολαμβάνεις και οπτικά), πολύ ζεστή, φιλική και συμπαθητική. Έχει γύρο στα 30, το σώμα δεν είναι κουρασμένο, δεν έχει σιλικόνη, δικά της και πανέμορφα. Τα 50 είναι για 15 λεπτά, μια ώρα κάνει με 130. Λόγο ότι δεν τε λιώνω γρήγορα τα λεφτά άλλαξαν ιδιόκτητη Τα πρώτα 15-20 λεπτά το έκανε λίγο επαγγελματικά, εν ψυχρό, άλλα μετά άρχιζε να το απολαμβάνει και με πρωτοβουλίες. Σκληρό σφυροκόπημα για 40 λεπτά περίπου και πέρασα πολύ ωραία. Μακάρι να είναι όλες έτσι. Έχω πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά.

Πολωνέζα

• Προσοχή, καμία από τις φωτογραφίες που έχει στις αγγελίες δεν είναι αυτή. Άλλα αξίζει !!!!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Το λοιπόν, πήγα προχθές με αυτή, Mylos, το βυζί της φανταστικό, πίπα με προφυλακτικό πολύ καλή και για POV (δηλαδή να το απολαμβάνεις και οπτικά), πολύ ζεστή, φιλική και συμπαθητική. Έχει γύρο στα 30, το σώμα δεν είναι κουρασμένο, δεν έχει σιλικόνη, δικά της και πανέμορφα. Τα 50 είναι για 15 λεπτά, μια ώρα κάνει με 130. Λόγο ότι δεν τε λιώνω γρήγορα τα λεφτά άλλαξαν ιδιόκτητη Τα πρώτα 15-20 λεπτά το έκανε λίγο επαγγελματικά, εν ψυχρό, άλλα μετά άρχιζε να το απολαμβάνει και με πρωτοβουλίες. Σκληρό σφυροκόπημα για 40 λεπτά περίπου και πέρασα πολύ ωραία. Μακάρι να είναι όλες έτσι. Έχω πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά.

Πολωνέζα

• Προσοχή, καμία από τις φωτογραφίες που έχει στις αγγελίες δεν είναι αυτή. Άλλα αξίζει !!!!

Αυτή δεν είναι που έχει βυζαρες;
Επίσης στη μια ώρα δηλαδή δεν έχει τίποτα έξτρα;
Ούτε χωρίς καποτα, ούτε τελείωμα στο πρόσωπο;;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Αφού έγραψα για πανέμορφες και μεγάλες μπάλες του γούστου μου !!!!
Μάλιστα
Τελείωμα στα βυζιά

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
https://www.offer.com.cy/en/mari-hot-sex/21-599977/
https://www.bazaraki.com/el/adv/3843974_mari-only-2-weeks-in-cy/

Μόνο δυο εβδομάδες τώρα εδώ και μήνες, δεν πειράζει, αναφέρει 40+ άλλα οπτικά φαίνεται σούπερ, δοκίμασε κανένας???

Sex with me is like sex with a volcano!

Εγω επήα είδα την και έφυα μόλις ήρτε πριν καιρό.
Καμιά σχέση με τις επαγγελματικές φωτογραφίες, εχτός και αν εν μάγος εκείνος που της έκαμε το photoshop.

Στην πραγματικότητα εν τούτη στις 3 φωτογραφίες με το κινητό που βλέπεις εδώ https://www.bazaraki.com/el/adv/3883281_19-old-real-photo/

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Έτσι έχω καταλάβει.
Και συγκεκριμένα Ρωσίδες μέχρι στιγμής, όχι Ουκρανες.

Πάντως και στο Mylos apartments επέστρεψαν κάτι γνωστές πολωνες στα 50€ και ωραία κορίτσια.
Και
Πήγα ξανά στην πρώτη, τη Λάουρα. Για 50ευρώ και ένα γρήγορο γαμησάκι στα 15λεπτά είναι μια χαρά.
Έκανα και μπανάκι πριν και μετά, ωραίο καθαρό διαμέρισμα, απίστευτα βυζάκια και ωραία καυλόφατσα η Πολωνή.

Αυτό που βλέπω είναι πλέον παίζουν πολλές αξιόλογες προτάσεις στα 50-60ευρώ για κάποιον που θέλει Ρωσία/Πολωνία σαν εμένα, δηλαδή ξανθά/ανοιχτά μουνάκια μέχρι 30χρονών και δεν χρειάζεται να σκάσει κάποιος 100ρια για ένα γαμήσι.
Κάποιες σε αυτές τις τιμές κάνουν και ακάπωτα μπούκια, οπότε όταν ακούω κάποιον να δίνει 100ευρώ για ένα βόλι και να μην έχει και χύσιμο σε στόμα μέσα, σόρυ αλλά το θεωρ΄ώ κοροιδία.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Εγω επήα είδα την και έφυα μόλις ήρτε πριν καιρό.
Καμιά σχέση με τις επαγγελματικές φωτογραφίες, εχτός και αν εν μάγος εκείνος που της έκαμε το photoshop.

Στην πραγματικότητα εν τούτη στις 3 φωτογραφίες με το κινητό που βλέπεις εδώ https://www.bazaraki.com/el/adv/3883281_19-old-real-photo/
μιλουμαι για granny σχεδον... το θεμα ενι αν προσφερει καλες υπηρεσιες πιλε μου

Empeiros41

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Παιδιά οι λάτρεις της περιοχής μόλου έχετε δει την λεπτή ξανθιά που κυκλοφορεί εκεί; δοκίμασε κανείς σας;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παιδιά οι λάτρεις της περιοχής μόλου έχετε δει την λεπτή ξανθιά που κυκλοφορεί εκεί; δοκίμασε κανείς σας;
Τι εννοείς φίλε;
Παίζει πεζοδρόμιο;
Είμαι εκεί συχνά για καφέ. Δεν έχω προσέξει κάτι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ποιο σημείο είναι αυτό ακριβώς;
Τι είναι το μιστραλ.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Ποιο σημείο είναι αυτό ακριβώς;
Τι είναι το μιστραλ.
Το Μιστράλ είναι φτινο ξενοδοχείο απέναντι που το μόλο, Μέση του μόλου περίπου, παλιά πριν ασχολούμαι καν με το άθλημα εγώ οι βιετναμεζες ήταν εκεί, ακόμα παίζει καμία μέσα μέσα, αυτό με την ξανθή δεν ξέρω τι περίπτωση είναι είμαι και εγώ περίεργος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom