Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
τπτ που να αχιζει στι λμεσσο εχει ??

εχω παει μαζι της 6 φορες... πιπα χορις.. με τελιομα στο στομα πολη καλη, σεξ με τρομερο παθος.

πηγα 1 φορα.. πιπα με προφυλακτικο αλα εχι τρομερη σοματαρα.. οπως την βλεπης στη φωτο

2 φορες.. πιπα με προφυλκατικο και τρομερη σωματαρα... οπως την jennifer.. και κατακριβια ειναι φιλες αυτες

..charis..

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες και καλη τσικνοπεμπτη να εχουμε
Την Τριτη πηγα σε αυτη εδω Και ειπα να μοιραστω μαζι σας τισ εντυπωσεις μου.
Το ραντεβου εγινε σχετικα πολυ ευκολα. Μενει σε ενα διαμερισμα κοντα στην υπεραγορα παπας.
Για 30 λεπτα 50 ευρω.
Σε λιγο ειμουν εκει και πηγα στο δωματιο που μου εχει πει προηγουμενος
ανοιχε την πορτα φοροντας ενα φορεματακι. μετα τις απαραιτητες συστασεις πηγε να αλλαξει.
σε λιγο επεστρεψε εντελως γυμνη και αρχισεν το μασσαζ στην πλατη. δεν κατεχει το αντικειμενο
απο κορμι ειναι ψηλη με ωραιο στητο στηθος και ωραιο κορμι. γυρω στα 35
μετα απο το μασσαζ στην πλατην μου ειπε να γυρισω και αρχισεν το μασσαζ σωμα με σωμα
μετα ηρτεν σε σταση 69 με ενα πολυ καλο τσιμπουκι
σε λιγο καθησεν πανω μου και μετα αλλαξαμεν ακομα 2-3 στασεις
δεν ειναι εντελως παθητικη στο σεξ αλλα δεν διχνει να το απαλαμβανει κιολας
αφου τελιωσα στο σωμα της η ωρα ειχε ηδη περεασει
σε γενικεσ γραμμεσ μια καλυ εμπιρεια αλλα ως εκει. δεν καλις τα 50 ευρω αλλα περιμενς πολυ περισσοτερα
οι φοτογραφιες ειναι πραγρατικες.
αυτα και απο μενα.
φιλε μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο της; γιατι στο μπαζαρακι δεν το δειχνει

mforfcy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Από πότε θέλουν 50 ευρώ στο Παζαράκι για μασαζ με happy ending ? Και οι περισσοτερες δεν δεχονται ούτε καν πιππα. Υπάρχει καμια που κάνει καλό ερώτικο μασαζ τουλάχιστον (οχι σεξ, ΚΑΛΟ ερωτικο μασαζ και πιππα η παίξιμο) ? Δωστε μου τα φώτα σας

Απο τότε που κάποιοι τους τα δίνουν..
Προσωπικά δεν δίνω ποτέ 50, όταν πάω για φουλ, τους λέω ότι έχω μόνο 40 και οι περισσότερες δέχονται..

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Καλημέρα παιδιά νέος στο φόρουμ αλλά έμπειρος σε πιάτσα λοιπόν παραλιακό στο μολο έχουμε κινεζες σου ζητούν 50 αλλά και 20 δέχονται πας σε κοντινό ξενοδοχείο δίνει εκεί 25 αλλά 20 στην Κινέζα κανείς μπάνιο πηδάς περνάς καλά χυνης και φεύγεις

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Ξέρει κανείς σας καμιά που να δεχετε χύσιμο στο στόμα και να τα καταπίνει;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Αυτό όμως που δεν βρίσκω είναι να τον περνει από πίσω υπάρχει καμία; είχα παλιά κάποια άλλα έφυγε από Κύπρο

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλε μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο της; γιατι στο μπαζαρακι δεν το δειχνει

Καμε κλικ πανω στο τηλεφωνο. Θα το δείξει. Αν μπαίνεις με κινητό μπορεί να μην το δείξει. Μπες με PC

savas93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά νέος στο φόρουμ αλλά έμπειρος σε πιάτσα λοιπόν παραλιακό στο μολο έχουμε κινεζες σου ζητούν 50 αλλά και 20 δέχονται πας σε κοντινό ξενοδοχείο δίνει εκεί 25 αλλά 20 στην Κινέζα κανείς μπάνιο πηδάς περνάς καλά χυνης και φεύγεις

Καλά ρε, που τις βρήσκεις στο παραλιακό και πότε; Δεν έχω δει καμία

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Παραλιακό μολο περιοχή μιστραλ χοτελ κινεζες καθημερινά από τις 10 το πρωί περίπου και μετά στέκονται μια μια ή δύο το πολύ έξω από το ξενοδοχείο ή κάθονται σε παγκάκι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο στον μολο υπάρχει περίπτωση όμως να βρεις και στην Αγίου Ανδρέου μεταξύ Κολούμπια πλαζα και προς εκκλησία Αγίας τριάδας ή στον δρόμο της Αγίου Ανδρέου από τον δρόμο που είναι ένα καφενείο απέναντί από την cyta μέχρι το ES μόλις δεις από αυτές τις φυλές στείλε φιλί θα πάρεις ανταπόκριση αλλά προσοχή ζητάνε 50 αλλά πάνε μην σας πιάσουν κορόιδα

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Παίδες τα φώτα σας. Ροζ αγγελίες 40 ηφαίστειο 50€ μασαζ με εκτωνοση πήγα 2 φορές προσπάθησα να μου πάρει έστω πιπα δεν είναι σπουδαία έχει υπέροχα μεγάλα βυζιά κατάφερα να της τα γλείψω προσπάθησα να την χουφτώσω αλλά με έκοψε έχει κανείς υπόψιν αν υπάρχει κάποια περίπτωση να την γαμησω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom