darkangel81
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
τπτ που να αχιζει στι λμεσσο εχει ??
τπτ που να αχιζει στι λμεσσο εχει ??
φιλε μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο της; γιατι στο μπαζαρακι δεν το δειχνειΓεια σας συναγωνιστες και καλη τσικνοπεμπτη να εχουμε
Την Τριτη πηγα σε αυτη εδω Και ειπα να μοιραστω μαζι σας τισ εντυπωσεις μου.
Το ραντεβου εγινε σχετικα πολυ ευκολα. Μενει σε ενα διαμερισμα κοντα στην υπεραγορα παπας.
Για 30 λεπτα 50 ευρω.
Σε λιγο ειμουν εκει και πηγα στο δωματιο που μου εχει πει προηγουμενος
ανοιχε την πορτα φοροντας ενα φορεματακι. μετα τις απαραιτητες συστασεις πηγε να αλλαξει.
σε λιγο επεστρεψε εντελως γυμνη και αρχισεν το μασσαζ στην πλατη. δεν κατεχει το αντικειμενο
απο κορμι ειναι ψηλη με ωραιο στητο στηθος και ωραιο κορμι. γυρω στα 35
μετα απο το μασσαζ στην πλατην μου ειπε να γυρισω και αρχισεν το μασσαζ σωμα με σωμα
μετα ηρτεν σε σταση 69 με ενα πολυ καλο τσιμπουκι
σε λιγο καθησεν πανω μου και μετα αλλαξαμεν ακομα 2-3 στασεις
δεν ειναι εντελως παθητικη στο σεξ αλλα δεν διχνει να το απαλαμβανει κιολας
αφου τελιωσα στο σωμα της η ωρα ειχε ηδη περεασει
σε γενικεσ γραμμεσ μια καλυ εμπιρεια αλλα ως εκει. δεν καλις τα 50 ευρω αλλα περιμενς πολυ περισσοτερα
οι φοτογραφιες ειναι πραγρατικες.
αυτα και απο μενα.
φιλε δυστηχως δεν το αποθηκευσα. δεν ηξερα οτι δεν θα ειναι πλεον ορατο στο μπαζαρακιφιλε μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο της; γιατι στο μπαζαρακι δεν το δειχνει
Από πότε θέλουν 50 ευρώ στο Παζαράκι για μασαζ με happy ending ? Και οι περισσοτερες δεν δεχονται ούτε καν πιππα. Υπάρχει καμια που κάνει καλό ερώτικο μασαζ τουλάχιστον (οχι σεξ, ΚΑΛΟ ερωτικο μασαζ και πιππα η παίξιμο) ? Δωστε μου τα φώτα σας
Απο τότε που κάποιοι τους τα δίνουν..
Προσωπικά δεν δίνω ποτέ 50, όταν πάω για φουλ, τους λέω ότι έχω μόνο 40 και οι περισσότερες δέχονται..
φιλε μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο της; γιατι στο μπαζαρακι δεν το δειχνει
Καλημέρα παιδιά νέος στο φόρουμ αλλά έμπειρος σε πιάτσα λοιπόν παραλιακό στο μολο έχουμε κινεζες σου ζητούν 50 αλλά και 20 δέχονται πας σε κοντινό ξενοδοχείο δίνει εκεί 25 αλλά 20 στην Κινέζα κανείς μπάνιο πηδάς περνάς καλά χυνης και φεύγεις
Καλά ρε, που τις βρήσκεις στο παραλιακό και πότε; Δεν έχω δει καμία