Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε , Κάποιο που έχεις ιδία γνώμη απο αυτά?

2) - +35797734775
αυτη βρισκεται κοντα στο ριαλτο στην παλια πολη
ειναι καλη στο γαμηση. ειναι ρωσσιδα
γοα τισ αλλεσ δεν τισ εχς δοκιμασει ακομα και δεν μπορω να εκφρερω αποψη

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Καταθεσα σε αυτην

Στο τηλεφωνο μου ειπε 50 για ολα ενω εκει ηθελε 70, οταν ειδε οτι θα την εκανα με ξεπεταξε για 50, καλο σωμα ισως μιλφακι ευχαριστη παρουσια ισως με 70 και καλυτερο σεξ.στις φωτος μαλλον ειναι αλλη η αυτη σε πιο μικρη ηλικια

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
παιδια κανενα τηλεφωνακι; βαρεθηκα τα μπαζα

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
σκέφτομαι βα παω τώρα φίλε, αν μας πει καποιος θα ειναι καλα αλλα δεν γραφει κανενας Λεμεσο

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Πάω που λέτε στην εν λόγο
Γιατί μου φάνηκε φρέσκο μουνακι, βρίσκω την πολυκατοικία και με ανηπομονησία ανεβένω, ανοίγει η τύπισα και αντι να δω την κοπέλα στη φωτο, βλέπω μια τύπισα που ηταν στο μπαζαρακι λευκοσιας ως ελληνιδα μοντελο στην οποια πηγα για 2 εκτονοσεις και ξενερωσα και εφυγα στη μια.. με το που μπένω λέω πάλι εσύ; και μου λέει α θες να φυγεις; στο θες να ειμουν ηδη εξω, μου ριχνει και ρνα αη στο διαολο και εμεινα με το 50ευρω..
Δεν ξερω αν ειναι 2 αλα θα γαμουσα τη κοπελα στη φωτο.. Επισης ελπιζω να γινει λιγο πιο ενεργη η λεμεσος και να γραφουμε τι αξιζει, εγω ειμαι διαθετιμενπς να δωσω και 80 και 100 αν μου πουν για καποια π σιγουρα αξιζει

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Πάω που λέτε στην εν λόγο
Γιατί μου φάνηκε φρέσκο μουνακι, βρίσκω την πολυκατοικία και με ανηπομονησία ανεβένω, ανοίγει η τύπισα και αντι να δω την κοπέλα στη φωτο, βλέπω μια τύπισα που ηταν στο μπαζαρακι λευκοσιας ως ελληνιδα μοντελο στην οποια πηγα για 2 εκτονοσεις και ξενερωσα και εφυγα στη μια.. με το που μπένω λέω πάλι εσύ; και μου λέει α θες να φυγεις; στο θες να ειμουν ηδη εξω, μου ριχνει και ρνα αη στο διαολο και εμεινα με το 50ευρω..
Δεν ξερω αν ειναι 2 αλα θα γαμουσα τη κοπελα στη φωτο.. Επισης ελπιζω να γινει λιγο πιο ενεργη η λεμεσος και να γραφουμε τι αξιζει, εγω ειμαι διαθετιμενπς να δωσω και 80 και 100 αν μου πουν για καποια π σιγουρα αξιζει

ευχαριστω.

το υποπτεμουβουν απτην φωνη τις.. μας γλιτοσες απτις ξιτιμασιες χαχα

darkangel81

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
0
εχει τπτ κιπριακο που πληρονεται αν ακουσε κανεις??

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
δεν ξερω αν γνωριζετε την παρακατω σελιδα αλα σιγουρα αξιζι την προσοχη σας..

βρηκα αυτη την κοπελα που λει οτι ειναι κυπρια, το τηλεφωνοτο της ειναι στο λινκ που θα βαλω τωρα..

οπιος την εχη δοκιμασει η σκοπεβι να παει ας μας πι κομεντς

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Δεν είναι κυπριακό. Απο αραβική χώρα ζει Κύπρο χρόνια

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Δεν είναι κυπριακό. Απο αραβική χώρα ζει Κύπρο χρόνια

νε απο μυνηματα μου ειπε οτι ειναι ελληνοκυπρια αλα αν δις καλα το προφαιλ τις οντος δεν ειναι...

η ουσια ειναι αν ειναι καλη σε αυτο που κανι... εχι 4 reviews στην σελιδα που παρεθεσα και ολη ειναι πολη happy μαζι τις..

εχεις ακουσει κατι εσι για αυτην?

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες και καλη τσικνοπεμπτη να εχουμε
Την Τριτη πηγα σε αυτη εδω Και ειπα να μοιραστω μαζι σας τισ εντυπωσεις μου.
Το ραντεβου εγινε σχετικα πολυ ευκολα. Μενει σε ενα διαμερισμα κοντα στην υπεραγορα παπας.
Για 30 λεπτα 50 ευρω.
Σε λιγο ειμουν εκει και πηγα στο δωματιο που μου εχει πει προηγουμενος
ανοιχε την πορτα φοροντας ενα φορεματακι. μετα τις απαραιτητες συστασεις πηγε να αλλαξει.
σε λιγο επεστρεψε εντελως γυμνη και αρχισεν το μασσαζ στην πλατη. δεν κατεχει το αντικειμενο
απο κορμι ειναι ψηλη με ωραιο στητο στηθος και ωραιο κορμι. γυρω στα 35
μετα απο το μασσαζ στην πλατην μου ειπε να γυρισω και αρχισεν το μασσαζ σωμα με σωμα
μετα ηρτεν σε σταση 69 με ενα πολυ καλο τσιμπουκι
σε λιγο καθησεν πανω μου και μετα αλλαξαμεν ακομα 2-3 στασεις
δεν ειναι εντελως παθητικη στο σεξ αλλα δεν διχνει να το απαλαμβανει κιολας
αφου τελιωσα στο σωμα της η ωρα ειχε ηδη περεασει
σε γενικεσ γραμμεσ μια καλυ εμπιρεια αλλα ως εκει. δεν καλις τα 50 ευρω αλλα περιμενς πολυ περισσοτερα
οι φοτογραφιες ειναι πραγρατικες.
αυτα και απο μενα.

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Από πότε θέλουν 50 ευρώ στο Παζαράκι για μασαζ με happy ending ? Και οι περισσοτερες δεν δεχονται ούτε καν πιππα. Υπάρχει καμια που κάνει καλό ερώτικο μασαζ τουλάχιστον (οχι σεξ, ΚΑΛΟ ερωτικο μασαζ και πιππα η παίξιμο) ? Δωστε μου τα φώτα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom