Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Παρα πολλά καλά μεγάλε.Καλές ταβέρνες,καλός καιρός και καλά κρασιά....Διάβασε και λίγο παραπάνω τεμπελάκο
Εγραψες!Λοιπόν.Σήμερα 21/9/08 μετά από την απελπιστική μπουρδελοτσαρκα στην Κομοτηνή είπα να κατηφορίσω για Δράμα .στον δρόμο σταματήσαμε στην Ξάνθη τα παλιά μπουρδέλα στα γύφτικα έχουν κλήση προ πολου .μετά τις γραμμές εκεί στο γεφυράκι αριστερά στο 1 έχει μια μαυρουλα .δεν πήγα επιδη δεν είναι του γούστου μου στο 2 μια γύρο στα 35 με ένα βυζί λες και θα το πατούσε ..λίγο πιο πέρα αν γιρισεις πίσω και πας αριστερά έχει ένα άλλο που και αυτό είναι κλειστό.τελικά να μη τα πολυλογώ. φτάσαμε στην Δράμα ..στην οδό Στ Ελλάδας στο 1 χει ένα τραβεστί την έκανα με ελαφρά .στο 2 οϊμέ οϊμέ !! τη έκπληξη! αυτή που ήταν στην Κομοτηνή απέναντι από την εξπρές σέρβις ..με βαμμένο το μαλλί ξανθό.!!η λεγόμενη Ερρικα που ήταν ένα από τα χειρότερα γαμήσια που έχω κάνει ρε πούστη λέω έκανα τόσα χλμ για να δω αυτή;από το 1 μπουρδέλο ( κάτω από το τραβεστί ) έχει ένα πολύ στενό δρομάκι που πάει σε ένα άλλο μπουρδέλο ..και τη να δω ; μια πολύ κοντούλα που με έφτανε ως στον φουτσο ..που στην Αθήνα συγκεκριμένα στην οδό κολονου που είχα πάει πριν 15 μέρες έπαιρνε 15 ευρώ εδώ ζητούσε 30..άσε που ειναι πολι κοντουλα και την εκανα απο εκει με ελαφρα ..στο γυρισμό για Καβάλα είδαμε κάτι φωτάκια πάνω στον δρόμο που έγραφε στούντιο ..εκεί έχει μια κοντούλα ( όχι πολύ ώμος ) τέλος πάντων λέω αφού έκαψα τόση βενζίνη ( έχω και μεγάλο αυτοκίνητο ) είπα δεν πάει και το παλιάμπελο ας ρίξω ένα φουτσο 35 ευρώ. παιδιά το κοριτσάκι ειναι αστέρι στο sex ..μου είπε ότι είναι 20 ετών 25 λέω εγώ και ότι είναι από την σλοβακια αν δεν κάνω λάθος μου είπε και το όνομα τις αλλά το ξέχασα .. Μάλλον βερονικα θα σας γελάσω. αυτά από δράμα και από Ξάνθη..
Α βρε νοτ νοτ, μ'αρεσει που ξεχωριζεις και περιγραφεις καλα...αυτη η μελαχρινη με το καρε ημουν εγω η δαναη και οχι καποια καινουργια. και παψε πια να λες το μαγαζι τραβελομαγαζο. δεν πανε μονο τετοιες εκει. χανεις επεισοδια...και οσο για τις μαυρουλες, δεν ηταν βραζιλιανες.χεστηκαν οι βραζιλιανες να ερθουν στην ερημια της δραμας. καθονται και στην πατριδα τους και κανουν βιζιτες με τους ατελειωτους τουριστες( βλεπεις, ολο το χρονο καλοκαιρι εχουν), απο τη ΝΙΓΗΡΙΑ ηταν...Μεγάλη ανανέωση στη σκηνή της πόλης!!!!Στα δυο επάνω κλασικά τραβελομάγαζα έχουμε συναρπαστικές αλλαγές.Στο Στ.Ελλάδας 2 όπου ήταν η Αφροδίτη έχουμε πια νέο αίμα και μάλλον αυθεντική γυναίκα.Ψηλή,με ξανθό μαλλί αλλά με πολύ μικρό στήθος κάτι που για μένα είναι μείον.Στο διπλανό με το νο.4 μια πλύ όμορφη με μελαχρινό καρέ μαλλί με πιασίματα και πολύ καλή περιποίηση στο δωμάτιο.Τα δυο κάτω δεν πρόλαβα να τα επισκεφθώ λόγω των ξυδιών που είχα ήδη πιει και δεν μπορούσα πια να πάρω τα πόδια μου.Συναγωνιστές,δοκιμάστε και πείτε γνώμες μήπως και ζωντανέψει λίγο το θέμα!!!
αν οργανωσουμε ενα πορνοτριπ στη Δραμα εμεις οι Αθηναιοι και σασ γαμαμε μερα νυχτα για 5 μερεσ θα μαζευτειτε?Α βρε νοτ νοτ, μ'αρεσει που ξεχωριζεις και περιγραφεις καλα...αυτη η μελαχρινη με το καρε ημουν εγω η δαναη και οχι καποια καινουργια. και παψε πια να λες το μαγαζι τραβελομαγαζο. δεν πανε μονο τετοιες εκει. χανεις επεισοδια...και οσο για τις μαυρουλες, δεν ηταν βραζιλιανες.χεστηκαν οι βραζιλιανες να ερθουν στην ερημια της δραμας. καθονται και στην πατριδα τους και κανουν βιζιτες με τους ατελειωτους τουριστες( βλεπεις, ολο το χρονο καλοκαιρι εχουν), απο τη ΝΙΓΗΡΙΑ ηταν...
Τελος παντων, ευχαριστω για τα καλα σου λογια σε προηγουμενο ποστ σου!!Αλλα να ξερεις οτι ενας λογος που δεν ερχονται πολλες γυναικες πανω στη δραμα, ειναι οτι δεν εχει δουλεια.ουτε φανταροι πατανε και ετσι δε συμφερει...αν μεγαλωνε και η προσελευση, θα ερχονταν και γυναικες. Φταιει και η κακια οικονομικη κατασταση...Οσο για τις μαυρουλες...πως θες να ειναι ορεξατες, οταν απο τα 30
ευρω που δινεις,αυτες παιρνουν στην καλυτερη περιπτωση 10ε...οι νταβατζιδες τους βλεπεις...
Σε χαιρετω κ πολλα φιλια, ΔΑΝΑΗ
αν οργανωσουμε ενα πορνοτριπ στη Δραμα εμεις οι Αθηναιοι και σασ γαμαμε μερα νυχτα για 5 μερεσ θα μαζευτειτε?
ρε παιδια κανενα καλο μπουρδελο εχει η δραμα?Καλή χρονιά σε όλους ομολογώ πως είσαστε πολλοί κατατοπιστικοί είμαι νέος εδώ και δεν ξερώ πολλά για την δράμα, ελπίζω με την βοήθεια σας να τα βγάλω κάποια άκρη διαφορετικά δύσκολα τα πράγματα .αν και από τι φαίνεται δεν έχεις και πολλές επιλογές..