Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Βόλτα στις 29.1 βράδυ.Ένα μαγαζί ανοιχτό το τελευταίο στην κάτω σειρά εκεί όπου παλιότερα ήταν η Τζοάννα.Μου παρουσιάζει ο τσάτσος μια κοπέλα «23 χρόνων» σύμφωνα με τα λεγόμενά του η οποία εμφανίστηκε με το σουτιέν , με μπλουτζήν και με μπότες καουμπόικες!!!Αδύνατη,ξανθιά αλλά έπρεπε να πηδήξω μια που τα ξύδια είχαν κάνει τη δουλειά τους.Μπήκε στο δωμάτιο,έβγαλε πρώτα τις μπότες,μετά το παντελόνι της και ξάπλωσε δίπλα μου παίζοντας το πουλί μου.Έβαλε προφυλακτικό και άρχισε να με ρουφάει πολύ καλά και αρκετά βαθιά.Το μεγάλο συν είναι οι περιμετρικοί καθρέφτες έτσι ώστε την έβλεπα να μου τον παίρνει στο στόμα οπότε μετά από ένα πεντάλεπτο ρούφηγμα ήμουν έτοιμος.Και τώρα η έκπληξη:Χωρίς να της πω τίποτα ή χωρίς να ρωτήσει τι στάση θέλω με καβαλάει και μάλιστα ανάποδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πρώτη φορά σε μπουρδέλο φίλοι μου!!!!Έπαθα πλάκα !!Έβαλε στην άκρη τον στρίνγκο και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει!Είχα θέα το αχλαδωτό κωλαράκι της και μετά από μερικά χτυπήματα έχυσα και αισθάνθηκα να στραγγίζω.Απλά ενώ ακόμα έχυνα αυτή βγήκε κι άρχισε να φοράει παντελόνι και μπότες…Ήταν πάντως ένα από τα ωραιότερα και πιο απροσδόκητα γ@μήσια στην καριέρα μου.Ο τσατσούλης μου είπε ότι ήταν μόνο για εκείνη τη μέρα και ότι θα έχει καινούρια κοπέλα στη συνέχεια.Θα επισκεφθώ και πάλι για νεότερα.Πάντως αν μείνει στην πόλη αυτή η κοπέλα (αν δεν κάνω λάθος «Τζένη») θα κάνει πάταγο!!!!Και το λέω εγώ που είμαι δηλωμένος fan των μεγάλων και παχουλών….