Να και το report από τη δραμινή μπουρδελοσκηνή.Αργότερα (μετά την επίσκεψη στις Σέρρες) κατά τις 11 το βράδυ στη Δράμα.Τρία μαγαζιά ανοιχτά.Στο κάτω το μόνο του η γνωστή μιγάδα Τζοάννα που δεν μου άρεσε καθόλου την τελευταία φορά που πήγα.Γενικά αυτό το στυλ «είμαι χαρούμενη,χορεύω κι αισθάνομαι σαν να είμαι στο καρναβάλι του Ρίο» τη στιγμή μάλιστα που φαίνεται ξεκάθαρα ότι βαριέται και μάλλον βλαστημάει και την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε μ?αυτήν τη δουλειά και σ?αυτήν την πόλη?..Τέλος πάντων προσπερνάω και ανεβαίνω και στα δύο επάνω τα οποία είναι παραδοσιακά τραβελομάγαζα.Στο τελευταίο πίσω δούλευε η γνωστή τρανς Αφροδίτη αλλά τώρα είχε επιγραφή «Καινούρια κοπέλα Sylvia? οπότε μπήκα να δω.Η Σύλβια είναι κι αυτή μια σοκολατένια μαυρούλα προφανέστατα όχι Αφρικανή αλλά από κάποια λατινοχώρα.Ξανθό μαλλί αλλά πολύ αδύνατο κορμάκι με πολύ μικρό βυζάκι.Ως πολύ φυσικό λοιπόν δεν κάθησα και την κάνω για το διπλανό που επίσης τραβελιάζει τα τελευταία χρόνια.Μπήκα κι εδώ γιατί κι εδώ έπαιζε καινούρια κοπέλα ονόματι «Δανάη».Δεν ξέρω αν είναι original γυναίκα αλλά αν δεν είναι δε φαίνεται καθόλου!Κοντό καρέ μαλλάκι μελαχρινό πολύ πολύ όμορφο πρόσωπο,ψηλή και με μεγάλο κώλο αλλά μικρό βυζί 2αράκι με το ζόρι 3άρι.Συγκριτικά η καλύτερη επιλογή για τα γούστα μου οπότε αποφασίζω να μπω.Στο δωμάτιο τσόντα και η Δανάη έρχεται γρήγορα.Βγάζει το μαύρο στρινγκ κι έρχεται από πάνω για γλειψιματάκια χωρίς καπότα (όχι τσιμπούκι χωρίς καπότα-άλλωστε δεν θα την άφηνα!).Μου φοράει το καπελίνο και αρχίζει η πίπα.ΑΨΟΓΗ συναγωνιστές μου!!!Με ρουφούσε 3-4 λεπτά με υπομονή , σε μεγάλο βάθος και με παιχνιδάκια της γλώσσας στο πεόνι.Πολύ ερεθιστικοί και οι αναστεναγμοί της παράλληλα.Σαν σπιτική η πίπα.Τέλεια!!!!Είχα πολλά χρόνια να ευχαριστηθώ τόσο πολύ τσιμπούκι σε μπουρδέλο.Τελευταία φορά ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη Λάουρα στην Αθήνα.Τέλος πάντων αφού με κάβλωσε πολύ σηκώνει το κεφάλι και ανεβαίνει μόνη της από πάνω!Αυτό με τρελαίνει και μάλιστα το έκανε και μόνη της.Αρχίζει να κουνιέται αργά και να δείχνει ότι το ευχαριστιέται κι αυτή.Μου βάζει τα βυζάκια στη μούρη,της χουφτώνω την κωλάρα κι αρχίζω να την καρφώνω έτσι πιο γρήγορα ώσπου δεν άντεξα και την έχυσα με τα χέρια μου να παίζουν με την κωλάρα της.Με λίγα λόγια παρά τα 30 ευρώ το γαμήσι ήταν τέλειο , η συμπεριφορά της πολύ φιλική κι αν συνεχίσει έτσι θα έχει πολύ κόσμο!Να λοιπόν μια καλή πρόταση και για τους φίλους από τις γειτονικές πόλεις.Τελειώνω βέβαια με την ευχή να μας έρθει και καμιά χοντρή με πολλά πολλά κιλά για μας τους fans!!!