DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.133
- Πόντοι
- 2.696
Ο Τάσος Ποτσέπης... Σαν αστέρι τσέπης...Όπως ένας που φώναζε Αγάπη Μόνο
Ο Τάσος Ποτσέπης... Σαν αστέρι τσέπης...Όπως ένας που φώναζε Αγάπη Μόνο
Ουτε καν. Εχει σιγουρα τη καβατζα της καπου…Οταν βγει θα κανει κ παλι ντολτσε βιτα εκτος ΕλλαδαςΑκριβώς λιγούρηδες πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν... Στην χειρότερη (που δεν θα χρειαστεί καν, αλλά λέμε τώρα) θα γίνει τσατσά στα ιδρύματα, από τα οποία τα έπαιρνε...
Ναι ρε συ... Το ξέρω... Αστεία το γράφω...Ουτε καν. Εχει σιγουρα τη καβατζα της καπου…Οταν βγει θα κανει κ παλι ντολτσε βιτα εκτος Ελλαδας
κοιτα ρε σε ποιους πανε και ανοιγουν τα ποδια.... λιγο γουστο δεν εχουν ?
Που τα βρηκε τα 2-3 βενζινάδικα ο Ανατολακης οταν μεχρι πριν λιγα χρονια δούλευε μεροκάματο με το παπι;; Εκτός αν ειναι μπροστινός.Τα λαγωνικα του μπου εξακολουθουν να τοχουν ριξει στον υπνο... Που ειναι οι παλιες εποχές που εβγαζαν τις ειδησεις πριν καν συμβουν τα γεγονοτα; Εεεε;
Ντάξει εγώ για status είπα όχι για γκόμενες.Εγώ όσους αστυνομικούς ξέρω είναι περιζήτητοι. Και στα γκομενικά και γενικά πρτομώνται από τις γκόμενες. Τώρα το τι λες εσύ έχει λιγότερη σημασία. Φυσικά θα προτιμούσαν οι γκόμενες επιχειρηματιες με λεφτά κλπ αλλά οι αστυνομικοί και δη Αξιωματικοί από σχολή είναι η καλύτερη φάση για μια μπανανία όπως η Ελλάδα.
O τυπος εκλεχτηκε και "ρητορευε" στην βουλη με προτασεις που τους ελειπε το ρημα, το υποκειμενο και το αντικειμενο !!! Στην αποκτηση βενζιναδικων θα κολωνε; Μπορεις εσυ να φτιαξεις μια προταση μονο με επιφωνηματα και συνδεσμους ; Εμ δεν μπορεις... Γιαυτο δεν θα γινεις και βενζινας ποτε.Που τα βρηκε τα 2-3 βενζινάδικα ο Ανατολακης οταν μεχρι πριν λιγα χρονια δούλευε μεροκάματο με το παπι;; Εκτός αν ειναι μπροστινός.
Το να έχεις σπουδάσει νομικά όταν είσαι αξιωματικός στην αστυνομία, δεν είναι ασυνήθιστο...Όλοι μας επιβιώνουμε με κάθε τρόπο αλλά νόμιμο. Άλλοι κάνουν 2 - 3 εργασίες άλλοι δεν έχουν καθόλου γκόμενες ή κοινωνικούς κύκλους γιατί η εργασία τους είναι σαν τη δική μου με χαμηλό κοινωνικό στατους ή άλλοι είναι με 800 και 700 ευρώ. Η τύπισσα είχε όλες τις περγαμηνές: ΝΕΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ είσαι ανάρπαστος για καριέρα ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ με αυτό το τρόπο. Δεν ξέρω τι είδους αυτοκτονικές τάσεις έχουν κάποιοι.
Όχι δεν θα τους λυπηθώ, ούτε αυτήν ούτε τους άλλους ιδιώτες. Μου αρέσει που θα ταλαιπωρηθούν και που θα χάσουν ο καθένας από μια περιουσία στα δικαστήρια και στους δικηγόρους τους.
Αν είναι σοβιετικού τύπου επιλογή υποψηφίων (για τις σχολές αυτές) οι Πανελλήνιες εξετάσεις, παλιά που επιλέγονταν με σχεδόν μόνο κομματικά κριτήρια οι ένστολοι στα σώματα ασφαλείας, τότε δεν ήταν σοβιετικού τύπου; Σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο...Αλλο ενα σωληνοπαιδο του σοβιετικου τυπου πανελληνιων εξετασεων οπου αποφοιτουν το μεγαλυτερο μερος ηλιθια(εκτος απο ορισμενες σχολες) χωρις βιογραφικο και προυπηρεσια πουθενα (δλδ εργασιακο ιστορικο.τριβη με την καθημερινοτητα)και εχουν επαρση εως διαταραχες προσωπικοτητας(μην πω και τπτ παραπανω)και μας προστατευουν.Ακομα και οσοι γινονται εισαγγελεις και δικαστικοι πρεπει να ξερουν να εχουν βιωσει τι γινεται στην πραγματικη ζωη δλδ ιδιωτικος τομες.Και τελος μαλλον πρεπει να αλλαξουν τους ψυχιατρους και τους ψυχολογους τους.
Καλά ειδικά ο Πανούσης με τους μπάτσους είχε μεγάλη αγάπηΤο χει πει ο Πανούσης αυτό για τα "όργανα" ήδη από τα show της δεκαετίας του 90
Αν είναι σοβιετικού τύπου επιλογή υποψηφίων (για τις σχολές αυτές) οι Πανελλήνιες εξετάσεις, παλιά που επιλέγονταν με σχεδόν μόνο κομματικά κριτήρια οι ένστολοι στα σώματα ασφαλείας, τότε δεν ήταν σοβιετικού τύπου; Σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο..
Καλη χρονια με υγιεια,Θα σου πω τι εννοω.Για να εισαχθουν τα παιδια στα πανεπιστημια παρακολουθουν φροντιστηριο ειτε ιδιαιτερα(δλδ ολομαυρο χρημα)ειτε μαγαζακια εταιρειες.Οταν εισαχθουν στο πανεπιστημιο ξαφνικα ο Αθηναιος επειδη εχει λιγοτερα μορια παει Φλωρινα.Αρα κι αλλα λεφτα απο τους γονεις,Αυτοι που εισαγονται πρωτοι τους θεωρουν πολυ εξυπνους.Ειναι ομως?Ταιραιζουν για ητ σχολη που δηλωνουν?Ειναι ικανοι?(ΟΧΙ δεν ειναι)Μετα παντου εδω και πολλα χρονια εχουν γεμισει την επαρχια πανεπιστημια για να ενισχυσουν την οκονομια,Κοινως ενα συστημα οικονομιας παρασιτικο απο αυτους που εισπρατουν για τις υπηρεσιες φροντηστιριακων μαθηματων γιατι δεν εχουμε κ κατι αλλο να τους κανουμε(εισαγουμε συνεχεια στα πανεπιστημια)κ οικονομικη αιμοδοτηση στην επαρχια απο τους φοιτητες.Για να κατληξω,Να αφησουν την εισαγωγη στα πανεπιστημια ελευθερη την εισαγωγη και στο 2ο ετος ξεκαθαρισμα.Οσοι αποδιδουν και αγαπανε αυτο που κανουν συνεχιζπυν.Οι υπολοιποι ας βρου κατι αλλο.Αν είναι σοβιετικού τύπου επιλογή υποψηφίων (για τις σχολές αυτές) οι Πανελλήνιες εξετάσεις, παλιά που επιλέγονταν με σχεδόν μόνο κομματικά κριτήρια οι ένστολοι στα σώματα ασφαλείας, τότε δεν ήταν σοβιετικού τύπου; Σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο...
Μου κάνει εντύπωση (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα), που κανένας δεν σχολίασε το γεγονός της δημιουργίας εικονικών επιχειρήσεων (με στόχο την είσπραξη του αντίστοιχου ΦΠΑ), από την εγκληματική οργάνωση (που συμμετείχε η εν λόγω αξιωματικός) και γράφουν όλοι για την προστασία και τους εκβιασμούς μόνο... Η ζημιά για το Ελληνικό δημόσιο είναι πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ)... Πριν δύο δεκαετίες, περίπου ήταν σύνηθες φαινόμενο η σύσταση τέτοιων (εικονικών) επιχειρήσεων, με υπεύθυνους - "αχυράνθρωπους", που ήταν άστεγοι και άτομα του περιθωρίου (όπως συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση)...