Νέα

Από αστυνομικός της χρονιάς, κατηγορούμενη για το κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.227
Πόντοι
441
Αυτό είναι το κορίτσι
IMG_5169.jpeg
Λευτεριά στο κορίτσι, μουνάρα είναι

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.608
Πόντοι
506
τα επόμενα 5-10 χρόνια θα μαραζώσει
διπλές θα μετρούν πάνω τις ημέρες από την ταλαιπωρία της φυλακής, των ποινικών και πειθαρχικών διαδικασιών.
κρίμα, γερασμένη θα είναι στα 45 χωρίς δουλειά, ξετιναγμένη οικονομικά, παρατημένη από φίλους, ντροπιασμένη.
Στο μουνί της βασικά

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.608
Πόντοι
506
η μανα της κ ο πατερας της εχουν τη ντροπη τυπε που της εδωσαν οσα της εδωσαν κ τους τιμησε δεοντος. Με το χαρτι που εβγαλε θα πληρωσει τους καλυτερους (κατι μου λεει οτι θα βαλει Κεχαγιογλου…κ θα φαει 4-5χρονακια στη χειροτερη)
Σε ειδικο κελι θα ειναι μονη της θα παραγγελνει πιτσες σουσι θα χει τα κινητα της
Θα βγει κ θα φυγει εξωτερικο σε καποιο εξωτικο μερος για το υπολοιπο της ζωης της.
Τοσο απλα..

Τελευταία τροποποίηση:

AlexMantis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Αλλο ενα σωληνοπαιδο του σοβιετικου τυπου πανελληνιων εξετασεων οπου αποφοιτουν το μεγαλυτερο μερος ηλιθια(εκτος απο ορισμενες σχολες) χωρις βιογραφικο και προυπηρεσια πουθενα (δλδ εργασιακο ιστορικο.τριβη με την καθημερινοτητα)και εχουν επαρση εως διαταραχες προσωπικοτητας(μην πω και τπτ παραπανω)και μας προστατευουν.Ακομα και οσοι γινονται εισαγγελεις και δικαστικοι πρεπει να ξερουν να εχουν βιωσει τι γινεται στην πραγματικη ζωη δλδ ιδιωτικος τομες.Και τελος μαλλον πρεπει να αλλαξουν τους ψυχιατρους και τους ψυχολογους τους.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
654
Πόντοι
81
Και οι μονιμαδες μεταξύ τους κάνουν παρέα..
Δλδ εσείς δεν έχετε κάνει φιλίες ή κουμπαριες μέσα από μια πολυετή εργασία;
Μπάτσο έχεις φίλο, όχι κολλητό, για να σου σβήνει καμία κλήση..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.599
Πόντοι
3.656
η μανα της κ ο πατερας της εχουν τη ντροπη τυπε που της εδωσαν οσα της εδωσαν κ τους τιμησε δεοντος.

Όντως,την μεγαλύτερη ξεφτίλα θα την τραβάνε οι γονείς της τώρα

Εκεί που η κορη σου θεωρείται πρότυπο...και σας κάνει περήφανους...τώρα εξαιτίας της δεν θα μπορούν να βγουν απ'το σπίτι.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.608
Πόντοι
506
Αλλο ενα σωληνοπαιδο του σοβιετικου τυπου πανελληνιων εξετασεων οπου αποφοιτουν το μεγαλυτερο μερος ηλιθια(εκτος απο ορισμενες σχολες) χωρις βιογραφικο και προυπηρεσια πουθενα (δλδ εργασιακο ιστορικο.τριβη με την καθημερινοτητα)και εχουν επαρση εως διαταραχες προσωπικοτητας(μην πω και τπτ παραπανω)και μας προστατευουν.Ακομα και οσοι γινονται εισαγγελεις και δικαστικοι πρεπει να ξερουν να εχουν βιωσει τι γινεται στην πραγματικη ζωη δλδ ιδιωτικος τομες.Και τελος μαλλον πρεπει να αλλαξουν τους ψυχιατρους και τους ψυχολογους τους.
Αν υπηρχε δικαιοσυνη δεν θα ανοιγαν τετοια νηματα. Το ψαρι παντα βρωμαει απ το κεφαλι

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.924
Πόντοι
216
Για να προχωρήσουν στις συλλήψεις μετά από έρευνα τόσων μηνών, σημαίνει ότι η υπόθεση είναι "δεμένη". Δεν βλέπω να γλιτώνουν εύκολα.
Οι επίορκοι αστυνομικοί θα χρειαστούν τις γνώσεις τους σχετικά με την "προστασία" στη φυλακή.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.986
Πόντοι
4.636
Κάβλα μου, να σε είχα μια ωρίτσα, όσα και να ζήταγες θα στα δινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό είναι το κορίτσι
IMG_5169.jpeg
Κάβλα μου, πόσο χρεώνεις το αυταρχικό?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.173
Πόντοι
456

thanosfwtoo

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
325
Πόντοι
20
μαλιστα..καλα το καταλαβα οτι ειναι αυτος
α ρε γιωργαρε ετρωγες καλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.928
Πόντοι
2.356
Status είναι να μη σε γουστάρει κανείς και να σε αποφεύγει;
Οι μπάτσοι μόνο με μπάτσους κάνουν παρέα γιατί δεν τους θέλει κανείς.
Ποιό status?
χ10 αυτό στη Μπανανία, τους απόγονους των κλεφτών και αρματωλών.
Εγώ όσους αστυνομικούς ξέρω είναι περιζήτητοι. Και στα γκομενικά και γενικά πρτομώνται από τις γκόμενες. Τώρα το τι λες εσύ έχει λιγότερη σημασία. Φυσικά θα προτιμούσαν οι γκόμενες επιχειρηματιες με λεφτά κλπ αλλά οι αστυνομικοί και δη Αξιωματικοί από σχολή είναι η καλύτερη φάση για μια μπανανία όπως η Ελλάδα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.928
Πόντοι
2.356
Αφού πολλοί συνάδελφοί σου, την ψωνίζουν και νομίζουν ότι είναι αστυνομικοί...
Έχει τύχει σε κλήση που έκανε στο 100 συνάδελφός σου, να προσφωνήσει τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου συνάδελφο... Και ο τελευταίος τον έχεσε άγρια (και καλά έκανε)...
Φαντάσου ο αστυνομικός τι ψώνισμα πρέπει να έχει... Που μάλλον πρέπει να έχει λιγότερο από τον σεκιουριτά, γιατί έχει χορτάσει status, αλλά έχει "φάει και στραπάτσα"...
Το ότι υπάρχουν γελοία υποκείμενα σεκιουριτάδες και μάλιστα μεγάλη μερίδα αυτό δε σημαίνει ότι και εγώ είμαι έτσι. Πρόκειται για υποκείμενα. Εμείς είμαστε υπηρέτριες του καθενός - καμία σχέση με την αστυνομία. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Αυτό το γνωρίζω όπως γνωρίζω και το όνομά μου. Με αυτό ζω και το δέχομαι ως συνθήκη.

Τώρα, το ότι έχουν κύρος οι αστυνομικοί και αυτό ισχύει καθώς στη Μπανανία που ζούμε μετράει αυτό.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.928
Πόντοι
2.356
Θεωρώ πως ένας ένστολος εν γένει ΔΕΝ έχει κάποιο ιδιαίτερο στάτους σε μία μεγάλη πόλη, σε μία επαρχία μπορεί να παίζει και κυρίως σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου.
Είναι άσχετο το ότι μία μερίδα γυναικών μπορεί να ''φτιάχνεται'' με την ιδέα του ενστόλου.
Σοβαρή μερίδα γυναικών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom