Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.227
- Πόντοι
- 441
Λευτεριά στο κορίτσι, μουνάρα είναιΑυτό είναι το κορίτσι
Λευτεριά στο κορίτσι, μουνάρα είναιΑυτό είναι το κορίτσι
Στο μουνί της βασικάτα επόμενα 5-10 χρόνια θα μαραζώσει
διπλές θα μετρούν πάνω τις ημέρες από την ταλαιπωρία της φυλακής, των ποινικών και πειθαρχικών διαδικασιών.
κρίμα, γερασμένη θα είναι στα 45 χωρίς δουλειά, ξετιναγμένη οικονομικά, παρατημένη από φίλους, ντροπιασμένη.
Όχι στις κανονικές, στις δευτεράντζες...
Αλλο ενα σωληνοπαιδο του σοβιετικου τυπου πανελληνιων εξετασεων οπου αποφοιτουν το μεγαλυτερο μερος ηλιθια(εκτος απο ορισμενες σχολες) χωρις βιογραφικο και προυπηρεσια πουθενα (δλδ εργασιακο ιστορικο.τριβη με την καθημερινοτητα)και εχουν επαρση εως διαταραχες προσωπικοτητας(μην πω και τπτ παραπανω)και μας προστατευουν.Ακομα και οσοι γινονται εισαγγελεις και δικαστικοι πρεπει να ξερουν να εχουν βιωσει τι γινεται στην πραγματικη ζωη δλδ ιδιωτικος τομες.Και τελος μαλλον πρεπει να αλλαξουν τους ψυχιατρους και τους ψυχολογους τους.Λευτεριά στο κορίτσι, μουνάρα είναι
η μανα της κ ο πατερας της εχουν τη ντροπη τυπε που της εδωσαν οσα της εδωσαν κ τους τιμησε δεοντος.
Αν υπηρχε δικαιοσυνη δεν θα ανοιγαν τετοια νηματα. Το ψαρι παντα βρωμαει απ το κεφαλιΑλλο ενα σωληνοπαιδο του σοβιετικου τυπου πανελληνιων εξετασεων οπου αποφοιτουν το μεγαλυτερο μερος ηλιθια(εκτος απο ορισμενες σχολες) χωρις βιογραφικο και προυπηρεσια πουθενα (δλδ εργασιακο ιστορικο.τριβη με την καθημερινοτητα)και εχουν επαρση εως διαταραχες προσωπικοτητας(μην πω και τπτ παραπανω)και μας προστατευουν.Ακομα και οσοι γινονται εισαγγελεις και δικαστικοι πρεπει να ξερουν να εχουν βιωσει τι γινεται στην πραγματικη ζωη δλδ ιδιωτικος τομες.Και τελος μαλλον πρεπει να αλλαξουν τους ψυχιατρους και τους ψυχολογους τους.
Αυτό είναι το κορίτσι
Της έδινα ένα μπλου τικετ να τα καταπιεί η καργιολαΠρίν φτωχή ! Μετά πλουσία..... το πριν και το μετά μια λαμογιά δρόμος ! Ρόλεξ φόραγε ή τίποτα apple μαλακίες
Κάβλα μου, να σε είχα μια ωρίτσα, όσα και να ζήταγες θα στα διναΛευτεριά στο κορίτσι, μουνάρα είναι
Κάβλα μου, πόσο χρεώνεις το αυταρχικό?Αυτό είναι το κορίτσι
Έχεις πολλούς φίλους μπάτσους;Πάντως μπάτσο με χοντρή γκόμενα/σύζυγο,δεν έχω δει
Όπως και στρατιωτικό (πλην εποπ)
Είπαμε της άρεσε το χρήμα αλλά τώρα θα πάρει το γκαυλί μουΑυτή τα ήθελε έμμεσα για να διαλέγει τι θα βάλει μέσα στα σκέλια της άμεσα...
Αυτό είναι το κορίτσι
Στείλε μου το τηλ σε πμ σύντομα θα ανεβάσω κριτικη.Αυτό είναι το κορίτσι
Εγώ όσους αστυνομικούς ξέρω είναι περιζήτητοι. Και στα γκομενικά και γενικά πρτομώνται από τις γκόμενες. Τώρα το τι λες εσύ έχει λιγότερη σημασία. Φυσικά θα προτιμούσαν οι γκόμενες επιχειρηματιες με λεφτά κλπ αλλά οι αστυνομικοί και δη Αξιωματικοί από σχολή είναι η καλύτερη φάση για μια μπανανία όπως η Ελλάδα.Status είναι να μη σε γουστάρει κανείς και να σε αποφεύγει;
Οι μπάτσοι μόνο με μπάτσους κάνουν παρέα γιατί δεν τους θέλει κανείς.
Ποιό status?
χ10 αυτό στη Μπανανία, τους απόγονους των κλεφτών και αρματωλών.
Το ότι υπάρχουν γελοία υποκείμενα σεκιουριτάδες και μάλιστα μεγάλη μερίδα αυτό δε σημαίνει ότι και εγώ είμαι έτσι. Πρόκειται για υποκείμενα. Εμείς είμαστε υπηρέτριες του καθενός - καμία σχέση με την αστυνομία. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Αυτό το γνωρίζω όπως γνωρίζω και το όνομά μου. Με αυτό ζω και το δέχομαι ως συνθήκη.Αφού πολλοί συνάδελφοί σου, την ψωνίζουν και νομίζουν ότι είναι αστυνομικοί...
Έχει τύχει σε κλήση που έκανε στο 100 συνάδελφός σου, να προσφωνήσει τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου συνάδελφο... Και ο τελευταίος τον έχεσε άγρια (και καλά έκανε)...
Φαντάσου ο αστυνομικός τι ψώνισμα πρέπει να έχει... Που μάλλον πρέπει να έχει λιγότερο από τον σεκιουριτά, γιατί έχει χορτάσει status, αλλά έχει "φάει και στραπάτσα"...
Σοβαρή μερίδα γυναικών.Θεωρώ πως ένας ένστολος εν γένει ΔΕΝ έχει κάποιο ιδιαίτερο στάτους σε μία μεγάλη πόλη, σε μία επαρχία μπορεί να παίζει και κυρίως σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου.
Είναι άσχετο το ότι μία μερίδα γυναικών μπορεί να ''φτιάχνεται'' με την ιδέα του ενστόλου.