Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ειπαμε η θρησκεια βγαινει αυταποδεικτα οφσαηντ
ο θεος βγαινει οφσαηντ οχι γιατι εξερευνησαμε τα παντα και δεν τον βρηκαμε, αλλα γιατι αμα πουμε οτι υπαρχει και θεος ολα γινονται πολυ πιο πολυπλοκα και δεν υπαρχει λογος

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
επισης η παραδοχη οτι υπαρχει θεος δινει πατημα για να γινει θρησκεια με ολα τα κακα επακολουθα, φονους ,πολεμους , χυλοπιττες απο παρθενες θεουσες κλπ

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
ο θεος βγαινει οφσαηντ οχι γιατι εξερευνησαμε τα παντα και δεν τον βρηκαμε, αλλα γιατι αμα πουμε οτι υπαρχει και θεος ολα γινονται πολυ πιο πολυπλοκα και δεν υπαρχει λογος

Για τον κοσμο που δεν ειναι καθηγητες φυσικης το οτι υπαρχει θεος τους τα κανει ολα πιο απλα και οχι πολυπλοκα...ο θεος τα εφτιαξε ολα και τελειωσε η υποθεση για αυτους και εγω δεν θα τους κατακρινω

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
επισης η παραδοχη οτι υπαρχει θεος δινει πατημα για να γινει θρησκεια με ολα τα κακα επακολουθα, φονους ,πολεμους , χυλοπιττες απο παρθενες θεουσες κλπ

οχι για τους χριστιανους ορθοδοξους τουλαχιστον των τελευταιων 200 χρονων.τωρα οσον αφορα τους μουσουλμανους στην συρια ειναι αλλο θεμα

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και υστερα μας ερχονται τα βουρλα να τα περασουμε την ταξη "κυριε στο δημοτικο μας ειπαν οτι ο ανθρωπος εγινε απο χωμα εσεις τι μας λετε ενα σωρο βηματα στην εξελιξη γιατι να τα μαθουμε" και δινω απολυτηριο σε μαθητες τυπου τραμουντανα που δεν εχουν καταλαβει τι θα πει λογικη συνεπαγωγη και γιατι η εξελιξη εχει περισσοτερες αποδειξεις απο καθε αλλη θεωρια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δηλαδή, εσύ τώρα διδάσκεις (κάτι, οποιοδήποτε αντικείμενο) σε παιδιά;

Ε, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Γι' αυτό είναι σε τέτοια κατάσταση η παιδεία μας, γι' αυτό δεν θα δούμε ποτέ προκοπή.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι για τους χριστιανους ορθοδοξους τουλαχιστον των τελευταιων 200 χρονων.τωρα οσον αφορα τους μουσουλμανους στην συρια ειναι αλλο θεμα
μη το λες εχω φαει 2 χυλοπιττες λογω θρησκευτικης πιστης απο ορθοδοξες που θελουν να το κρατησουνν για το γαμο, με την μια μαλιστα φιλιομασταν χουφτωματα οκ και η διεισδυση  της φαινοταν μονο αμαρτια  :uglystupid:

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
μη το λες εχω φαει 2 χυλοπιττες λογω θρησκευτικης πιστης απο ορθοδοξες που θελουν να το κρατησουνν για το γαμο, με την μια μαλιστα φιλιομασταν χουφτωματα οκ και η διεισδυση  της φαινοταν μονο αμαρτια  :uglystupid:

αυτο ποτε;προσφατα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
να ειχε βρεθει αυτο το καποιο αλλο προσχημα να κατηγορουσαμε αυτους που το βρηκανε, αφου οι πάπες ξεσηκωναν τον κοσμο κατηγορουμε τους πάπες για τις σταυροφορίες.

οι πάπες ναι, όχι οι παπάδες, οι πάπες ;)

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

Γι' αυτό είναι σε τέτοια κατάσταση η παιδεία μας, γι' αυτό δεν θα δούμε ποτέ προκοπή.
για πες μου και το δικο σου επαγγελμα να γενικευσω και να σε κραξω και εγω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και υστερα μας ερχονται τα βουρλα να τα περασουμε την ταξη "κυριε στο δημοτικο μας ειπαν οτι ο ανθρωπος εγινε απο χωμα εσεις τι μας λετε ενα σωρο βηματα στην εξελιξη γιατι να τα μαθουμε" και δινω απολυτηριο σε μαθητες τυπου τραμουντανα που δεν εχουν καταλαβει τι θα πει λογικη συνεπαγωγη και γιατι η εξελιξη εχει περισσοτερες αποδειξεις απο καθε αλλη θεωρια

αντε καλά.... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι πάπες ναι, όχι οι παπάδες, οι πάπες ;)
ναι σωστα οι ορθοδοξοι παπαδες μονο στην α σταυροφορια μετα καταλαβαν το λαθος τους και δεν παιζανε πια με καθολικους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εεε και ?? δικαίωμα τους δεν είναι ??

δηλαδή επειδή εσύ θέλεις να γαμίσεις πρέπει σώνει και καλά η άλλη να σου κάτσει ??

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0

Πλακα κανεις τωρα....εγω αδερφε αυτο δεν το εχω πετυχει ποτε στην ζωη μου.αντιθετα ειχα σχεση με κπελα που νιστευε 40 μερες να φανταστεις,κυκλοφορουσε μονο με ζιβαγκο και πισω απο την πλατη μου γαμιοταν σαν το σκυλι......αστα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

διδάσκει παπαζολίαση...  ;)

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εεε και ?? δικαίωμα τους δεν είναι ??

δηλαδή επειδή εσύ θέλεις να γαμίσεις πρέπει σώνει και καλά η άλλη να σου κάτσει ??
μηπως να μην διαμαρτυρομαι για την ζημια που εκανε στον εγκεφαλο της η πιστη της?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ απ'όσο γνωρίζω η θεωρία της εξέλιξης των ειδών είναι κρατούσα μεν, θεωρία δε, κάνω λάθος? :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μηπως να μην διαμαρτυρομαι για την ζημια που εκανε στον εγκεφαλο της η πιστη της?

δικός της είναι ο εγκέφαλος ότι θέλει τον κάνει ... λογαριασμό θα σου δώσει ρε παπαζόλη ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι σωστα οι ορθοδοξοι παπαδες μονο στην α σταυροφορια μετα καταλαβαν το λαθος τους και δεν παιζανε πια με καθολικους...

ναι γιατί εσύ τι είσαι αλάνθαστος?

εντιτ¨ βάλε και μια πηγή για το παραπάνω με την α΄ σταυροφορία να το ελέγξουμε οι μη έχοντες γνώση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom