Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τραμουντανα εγω παραδεχτηκα οτι δεν ηξερα για τους αμφισβητιες του μπιγκ μπανγκ, γιατι δεν ειμαι ειδικος και ζητησα μια καλυτερη θεωρια να την λεω στους μαθητες, απαντηση δεν ελαβα. εσυ μετα απο τοσες ταπες ποτε θα πεις σε 1 οτι εκανες λαθος γιατι δεν ηξερες ή δεν στο ειχαν εξηγησει και τωρα που στο εξηγησαν αλλαζεις γνωμη????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραμουντανα εγω παραδεχτηκα οτι δεν ηξερα για τους αμφισβητιες του μπιγκ μπανγκ, γιατι δεν ειμαι ειδικος και ζητησα μια καλυτερη θεωρια να την λεω στους μαθητες, απαντηση δεν ελαβα. εσυ μετα απο τοσες ταπες ποτε θα πεις σε 1 οτι εκανες λαθος γιατι δεν ηξερες ή δεν στο ειχαν εξηγησει και τωρα που στο εξηγησαν αλλαζεις γνωμη????

αλλα λόγια να αγαπιόμαστε τώρα ??

θα μας πείς τι υπήρχε πριν από το bing bang και που το στηρίζεις ??

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CE%A7%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8E%CE%BD[/url]

και

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%9C[/url]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ξέρεις η θεωρία συνοδεύεται στην επιστήμη υποχρεωτικά από αποδείξεις.. αλλιώς δεν είναι θεωρία αλλά εικασία ... όπως ακριβώς η ύπαρξη του θεού..

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παπαζόλη σάλτα και γαμίσου μην ανέβω στην καρντασία και σε λιανίσω στις φάπες..

τι έγινε ρε σε διόρισε ο πιπούλης ή ακόμη ??
αν ο θεος ειναι σαδιστης δεν ειναι ο θεος της χριστιανικης πιστης αλλα λενε οι χριστιανοι, ακουσες ποτε δεσποτη να λεει ομ θεος μας αγαπαει αλλα μπορει να ειναι και σαδιστης???
πριν το μπιγκ μπανγκ εχουμε δυο αποψεις μια οτι ηταν παλλομενο συμπαν που λογω βαρυτητας μικραινε μεχρι η πυκνοτητα να γινει η καταλληλη για την μεγαλη εκρηξη ή οτι ηταν παλι διαστελομενα ενα αλλο συμπαν και σε μια περιοχη του παλι μαζευτηκε πολυ μαζα και εγινε η μεγαλη εκκρηξη, αυτα τα δυο θυμαμαι ρωτα φυσικους και ψαξε στο ιντερνετ για τις τελευταιες εξελιξεις εμενα αλλος ειναι ο τομεας μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν ο θεος ειναι σαδιστης δεν ειναι ο θεος της χριστιανικης πιστης αλλα λενε οι χριστιανοι, ακουσες ποτε δεσποτη να λεει ομ θεος μας αγαπαει αλλα μπορει να ειναι και σαδιστης???
πριν το μπιγκ μπανγκ εχουμε δυο αποψεις μια οτι ηταν παλλομενο συμπαν που λογω βαρυτητας μικραινε μεχρι η πυκνοτητα να γινει η καταλληλη για την μεγαλη εκρηξη ή οτι ηταν παλι διαστελομενα ενα αλλο συμπαν και σε μια περιοχη του παλι μαζευτηκε πολυ μαζα και εγινε η μεγαλη εκκρηξη, αυτα τα δυο θυμαμαι ρωτα φυσικους και ψαξε στο ιντερνετ για τις τελευταιες εξελιξεις εμενα αλλος ειναι ο τομεας μου

και πρίν από αυτά ??

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ξέρεις η θεωρία συνοδεύεται στην επιστήμη υποχρεωτικά από αποδείξεις.. αλλιώς δεν είναι θεωρία αλλά εικασία ... όπως ακριβώς η ύπαρξη του θεού..
ναι παντα στο πρωτο μαθημα δεν τους λεω μονο ηλικια, ανθρωπου, γης, ηλιου, κοσμου, αλλα και και τις αποδειξεις που μας οδηγησαν σε αυτα τα συμπερασματα, σε αντιθεση με την γενεση οπου και τα νουμερα και η σειρα των γεγονοτων ειναι λαθος αρα θεος που ενεπνευσε την βιβλο δεν μπορει να υπηρξε

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και πρίν από αυτά ??
πριν απο αυτα υπαρχουν θεωριες της φυσικης που πρεπει να ψαξεις μονος σου και που σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζουν υπαρξη θεου ή δημιουργού για λογους που εχουν να κανουν με το ξυραφι του οκαμ που ακολουθουν ολοι οι επιστημονες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πριν απο αυτα υπαρχουν θεωριες της φυσικης που πρεπει να ψαξεις μονος σου και που σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζουν υπαρξη θεου ή δημιουργού για λογους που εχουν να κανουν με το ξυραφι του οκαμ που ακολουθουν ολοι οι επιστημονες

αποδείξεις των θεωριών αυτών υπάρχουν ή είναι μόνο εικασίες ??

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αποδείξεις των θεωριών αυτών υπάρχουν ή είναι μόνο εικασίες ??
λοιπον αποδειξεις τζαμπα υπαρχουν στο ιντερνετ οσες θες ορεξη να εχεις να διαβαζεις, πχ για την ηλικια του ηλιου αποδειξη ειναι ποσα "καυσαερια" He (στοιχείο ήλιο) στην πραγματικοτητα εχει παρασκευασει ο ηλιος με την "καυση", πυνρηνικη συντηξη Η (στοιχειου υδρογονου)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

σαχλαμαρες γραφεις

ανοιξες θεμα σχετικα με θρησκειες με απλες σκεψεις και ανακατευεις φυσικη και λοιπες επιστημες

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καθε μερα πχ αν βγαζει ενα κιλο ήλιο ο ήλιος και εχει βγαλει μεχρι σημερα 10 κιλα , η ηλικια του θα ειναι 10 μερες. ετσι αποδεικτηκε οτι η ηλικια του ηλιου ειναι περιπου 4,7 δις χρονια

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ενταξει δεν ειναι τοσο πολυπλοκη φυσικη και βιολογια. μεχρι 3 γυμνασιου το καταλαβαινουν, πρωτη και δευτερα γυμνασιου δεν εχουν ακομη υποβα;θρο δεν ξερουν για ατομα, μαζα κλπ. στο λυκειο ολα το κατανοουν. εσεις εχετε τελειωσει λυκειο οποτε φανταζομαι καταλαβατε πως αποδειχτηκε η ηλικια του ηλιου

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
ρε τραμου ποσο κουραστικος μπορεις να γινεις. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ με εβαλαν να πληρωνω την ασφαλιση, την συνταξη , τον μισθο των παπαδων και των καλογερων, να κανω την σκοπια τους και να τους ανοιγω και την πορτα οταν μπαινανε στο στρατοπεδο. για αυτο και τα εχω παρει μαζι τους.

Με το ζορι σε έβαλαν να πληρωνεις την συνταξη και τον μισθο των πολιτικων,των γιατρων,των μπατσων,των καθηγητων αλλα και πολλων αλλων που εκμεταλευομενοι την θεση τους που εσυ πληρωνεις με τους φορους σου κανουν καταχρηση εξουσιας και προσπαθουν να βγαλουν ακομα περισοτερα...Οπως και να εχει ειναι ενα θεμα που μπορει να εχει χιλιαδες σελιδες αποψεων και αυτο δεν ειναι κακο...Ειναι περιεργο ομως το οτι υπαρχει τετοιο πεισμα αποδειξεως του οτι δεν υπαρχει θεος και μισος απεναντι στους θρησκευομενους απο τιην στιγμη που δεν εχω ακουσει κανεναν θρησκο να κατηγορει με τετοιο σθενος τους αθρησκους.Ο καθενας ειναι αφεντικο του εαυτου του και μπορει να πιστευει οτι θελει.
Ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει θεος αλλα μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει θρησκεια.,γιατι υπαρχουν εκλησιες.Γιατι επρεπε να το πει ο "θεος" για να σταματησουν οι αιμομοιξιες,επρεπε να το πει ο "θεος" οτι ειναι κακο να σκοτωνεις και να κλεβεις,επρεπε να το πει ο "θεος" να αγαπας τον πλησιον σου και να μην θες να του βγαλεις το ματι.
Ενω,το ξαναλεω,δεν ειμαι θρησκος,δεν βλεπω το κακο στο να υπαρχει κατι που πιστευουν οι θρησκοι γενικοτερα.Οπως ειναι δικαιωμα μας να μην πιστευουμε ετσι ειναι και δικο τους να το κανουν

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ο αστυνομικος και ο γιατρος πληρωνονται απο εμενα για να κανουν καλη δουλεια αλλο αν καποιοι ειναι κακοι. η θρησκεια ειναι λαθος στην βαση της και ναι και σημερα αλληλοσκοτωνονται μουσουλμανοι, χριστιανοι, εβραιοι για λογους πιστης, ειδησεις δεν βλεπεις? ποσους νεκρους βλεπεις οτι εχουμε απο το τζιχαντ καθε μερα στον πλανητη??

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οι ορθοδοξοι μιλανε (με αηδια)  για επερχομενη ενωση που θα καταληξει (καποια στιγμη) στην παγκοσμια θρησκεια. Το πατριαρχειο στο μεταξυ, ενω γινεται της πουτανας στις ταξεις του για αυτο το θεμα, κανει σαν να μην υπαρχουν αντιρρησεις, ολα καλα.

Επισης οι προφητειες του Μαλαχια για τον αυτον τον παπα λενε οτι θα ειναι ο τελευταιος. Μαλιστα αυτες οι προφητειες λενε οτι αυτος ο παπας θα λεγεται Πετρος, πραγμα που με καθησυχασε στην αρχη γιατι δεν τον λενε ετσι. Και βγηκε ο τυπος μετα την ενθρονιση, και ειπε "ειμαι ο διαδοχος του Πετρου, ο επισκοπος της Ρωμης" :o

μαν νομίζω έτσι και αλλιώς κάθε πάπας θεωρείται διάδοχος του αποστόλου Πέτρου που λογίζεται ως η κεφαλή της παπικής εκκλησίας :think:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλες παραμπομπες αλλα μπορεις να μου πεις με απλα λογια οι υπερχορδες πως εξηγουν την δημιουργια του κοσμου? εγω απο τι καταλαβα εξηγουν την υλη απο τι αποτελειται και πως φτιαχνεται, σε ποιο σημειο ανατρεπεται το γεγονος της μεγαλης εκρηξης πριν 13,8 δις χρονια ή αν απλα εξηγουν πως υπαρχει υλη σε οποιοδηποτε και πολυ παλιοτερο συμπαν???

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
ο αστυνομικος και ο γιατρος πληρωνονται απο εμενα για να κανουν καλη δουλεια αλλο αν καποιοι ειναι κακοι. η θρησκεια ειναι λαθος στην βαση της και ναι και σημερα αλληλοσκοτωνονται μουσουλμανοι, χριστιανοι, εβραιοι για λογους πιστης, ειδησεις δεν βλεπεις? ποσους νεκρους βλεπεις οτι εχουμε απο το τζιχαντ καθε μερα στον πλανητη??

Και ποσοι απο τους γιατρους και τους μπατσους κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει;Οσον αφορα τους πολεμους που γινονται για χαρη της θρησκειας δεν τους κανει ο θεος τους.Ανθρωποι ειναι αυτοι που κρυβονται απο πισω εκμεταλευομενοι την αμορφωσια του εκαστοτε λαου ωστε να εξυπερετησουν τα συμφεροντα τους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν οι ορθόδοξοι τι σου φταίνε και τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με ισλαμιστές, προτεστάντες κλπ, κάνουν σήμερα ή έκαναν ποτέ οι ορθόδοξοι ιερούς πολέμους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom