ρε τραμου ποσο κουραστικος μπορεις να γινεις. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ με εβαλαν να πληρωνω την ασφαλιση, την συνταξη , τον μισθο των παπαδων και των καλογερων, να κανω την σκοπια τους και να τους ανοιγω και την πορτα οταν μπαινανε στο στρατοπεδο. για αυτο και τα εχω παρει μαζι τους.
Με το ζορι σε έβαλαν να πληρωνεις την συνταξη και τον μισθο των πολιτικων,των γιατρων,των μπατσων,των καθηγητων αλλα και πολλων αλλων που εκμεταλευομενοι την θεση τους που εσυ πληρωνεις με τους φορους σου κανουν καταχρηση εξουσιας και προσπαθουν να βγαλουν ακομα περισοτερα...Οπως και να εχει ειναι ενα θεμα που μπορει να εχει χιλιαδες σελιδες αποψεων και αυτο δεν ειναι κακο...Ειναι περιεργο ομως το οτι υπαρχει τετοιο πεισμα αποδειξεως του οτι δεν υπαρχει θεος και μισος απεναντι στους θρησκευομενους απο τιην στιγμη που δεν εχω ακουσει κανεναν θρησκο να κατηγορει με τετοιο σθενος τους αθρησκους.Ο καθενας ειναι αφεντικο του εαυτου του και μπορει να πιστευει οτι θελει.
Ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει θεος αλλα μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει θρησκεια.,γιατι υπαρχουν εκλησιες.Γιατι επρεπε να το πει ο "θεος" για να σταματησουν οι αιμομοιξιες,επρεπε να το πει ο "θεος" οτι ειναι κακο να σκοτωνεις και να κλεβεις,επρεπε να το πει ο "θεος" να αγαπας τον πλησιον σου και να μην θες να του βγαλεις το ματι.
Ενω,το ξαναλεω,δεν ειμαι θρησκος,δεν βλεπω το κακο στο να υπαρχει κατι που πιστευουν οι θρησκοι γενικοτερα.Οπως ειναι δικαιωμα μας να μην πιστευουμε ετσι ειναι και δικο τους να το κανουν