Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μηπως να μην διαμαρτυρομαι για την ζημια που εκανε στον εγκεφαλο της η πιστη της?

εεε και αυτή διαμαρτύρεται για την ζημιά που έκανε στον εγκέφαλο σου η απιστία σου...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δικός της είναι ο εγκέφαλος ότι θέλει τον κάνει ... λογαριασμό θα σου δώσει ρε παπαζόλη ?
οταν με καυλωνει με φιλια και χαμουρεματα και μετα μου λεει οχι γαμησι ειναι αμαρτια το λεει η νθρησκεια οχι σεξ πριν το γαμο, λες και τα φιλια και τα χουφτωματα δεν ηταν σεξ!!! εσυ δεν θα της ζηταγες τον λογο δηλαδη? μπραβο κοπελα μου που με καυλωσες και με αφησες ετσι για την πιστη σου θα της ελεγες??

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
οταν με καυλωνει με φιλια και χαμουρεματα και μετα μου λεει οχι γαμησι ειναι αμαρτια το λεει η νθρησκεια οχι σεξ πριν το γαμο, λες και τα φιλια και τα χουφτωματα δεν ηταν σεξ!!! εσυ δεν θα της ζηταγες τον λογο δηλαδη? μπραβο κοπελα μου που με καυλωσες και με αφησες ετσι για την πιστη σου θα της ελεγες??

Και απο εκει ξεκινησε ο αθεισμος? :rolleyes:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0

Μα και εσυ δεν της ελεγες οτι ειδες τον αγιο νειλο τον ασκητη στον υπνο σου και σου ζητησε να την πηδηξεις....εγω αυτο θα εκανα

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0

papado69

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
35αρα αγαμητη......;;;;καλυτερα που δεν εμπλεξες αδερφε....ο θεος της σε γλυτωσε!!!!μαλλον ηρθε η ωρα να πιστεψεις κι εσυ

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγω ξερω μια που 45αριζει και ειναι ετσι ακομα

Λογικο ειναι, οταν λεει στον αλλο οτι για να την πηδηξει πρεπει πρωτα να την παντρευτει, ακομα και ο πιο αξιος δειλιαζει :grin:

Η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτα τα εμποδια προυπηρχαν και μεσω της θρησκειας "νομιμοποιηθηκαν" στον εγκεφαλο. Ποιος ξερει τι κρυβεται απο πισω :o

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω ξερω μια που 45αριζει και ειναι ετσι ακομα

Λογικο ειναι, οταν λεει στον αλλο οτι για να την πηδηξει πρεπει πρωτα να την παντρευτει, ακομα και ο πιο αξιος δειλιαζει :grin:

Η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτα τα εμποδια προυπηρχαν και μεσω της θρησκειας "νομιμοποιηθηκαν" στον εγκεφαλο. Ποιος ξερει τι κρυβεται απο πισω :o

η ελληνίδα μάνα :s&m_3:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Τι εννοεις;Η ελληνιδα μανα επεισε την κορη να μην τον φαει μεχρι να βρει το θυμα;

Μπορει μεχρι να παει 20 να της εσπερνε τον φοβο για τους αντρες, επειδη αυτη στην ζωη της δεν τα βρηκε οπως τα φανταστηκε. Συμβαινει συνεχεια και οι αντιδρασεις ειναι διαφορετικες απο το καθε παιδι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε μπας και σε δούλευε ?????

βρήκε βλήμα και του έκανε πλάκα η ελεηνίδα ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
oχι ηταν θρησκα σκαρφαλωνε σε κατι μοναστηρια σε κορφες για αυτο ειχε και κορμαρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Επρεπε να της πεις οτι το σπερμα ειναι νιστησημο  :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κατι με θυμιζει.....α ναι ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΣΙΚΗ 30λεπτο εως 36λεπτο μηηηηη αμαρτανεις.... :2funny: :2funny:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε κοψε απο την ασικη 15 κιλα βαλτα στο μουστακα ακριβως ετσι ημασταν

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
απέδειξε το ή άσε μας στην ησυχία μας να κοιτάξουμε κανένα μουνάκι...

το να ζητάς από άλλους που πιστεύουν ότι υπάρχει να το αποδείξουν είναι επιεικώς μαλακία και τρολλάρισμα...

αει σύρε και γαμίσου τώρα και ξεφορτώσου μας νούμερο...

τράβα να ανοίξεις κανένα βιβλίο να διαβάσεις και μετά κάνεις κριτική αν κάποιος έχει σώας τας φρένας του ή όχι όταν κάνει μια δωρεά όπου αυτός γουστάρει...

αλλά φαίνεται ότι η γιαγιά σου έδωσε κανένα πενηντάρι για να κάνει κανένα τρισάγιο και στο έκοψε από το χαρτζιλίκι και τα πήρες στο κρανίο κρετίνε...
αποδεικνυω τωρα πως δεν υπαρχει  γιγαντομορφο τερας με 7 ματια 3 αυτια(το ενα στο κουτελο),9 μυτες 3 πουτσες και 79 κωλοτρυπες,διοτι δεν το εχω δει ποτε.αποδειξε μου πως υπαρχει.διοτι εαν υπαρχει θα το εχεις τουλαχιστον οραματιστει εαν δεν το εχεις δει
υ.γ. πως γινεται να πιστευεις σε κατι που ο ιδιος θεωρεις νοητο?αυτη η επιστημονικη αντιληψη με  ξεπερναει το παραδεχομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom