Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Πολύ σωστος. Το "εκ του μηδενός, εν" είναι παραλογο. Κι όμως καποιοι το θεωρουν την βαση της λογικης εξέλιξης.

Το κενό για σένα είναι τίποτα. Για τη σύγχρονη φυσική είναι μια θάλασσα τρυκιμισμένης ενέργειας στην οποία δημιουργούνται και χάνονται συνεχώς σωματίδια, αναίτια. Κάνε τον κόπο να το ψάξεις στο διαδίκτυο.

Επισκέπτης
Δεν μπορείς να αποδείξεις την ανυπαρξία. Αν πετάξεις όλους τους τάρανδους από ένα βουνό και σκοτωθούνε, αυτός που θέλει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη θα λέει ότι οι τάρανδοι του Αη βασίλη υπάρχουν και είναι μαγικοί. Δεν πρέπει εμείς να αποδείξουμε την ανυπαρξία, οι θειστές πρέπει να αποδείξουν ότι υπάρχει ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΣ, ενώ των άλλων είνα μύθοι. Σε προκαλώ να μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει η Αόρατη Ροζ Μονόκερος, στην οποία πιστεύω. Την αγιότητά της αποδεικνύει ότι είναι ταυτόχρονα αόρατη και ροζ. Εσύ δεν μπορείς να τη δεις, γιατί είναι αόρατη. Σε εμένα όμως έρχεται στον ύπνο μου και μου δίνει πολύ σωστές συμβολές για τη ζωή μου. Το σπίτι μου δεν έπεσε από το σεισμό γιατί είχα προσευχηθεί να με προστατεύσει, και η αγιότητά της με άκουσε.

:2funny: :2funny: :2funny:

τύπε κι εμείς οι Ιπταμενομακαρονοτερατόπιστοι έχουμε παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές σας  :rockon: :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Καλημερα τυποι μου , θα πω κατι πολυ πολυ απλο , Αν υπαρχη δημιουργος...λεω Αν...Αυτος δημιουργησε τα παντα το διαστημα τους πλανητες...κτλ.....Αν υπαρχη , αυτος ειναι ο Θεος οποτε βαση αυτου μονο ο χριστιανισμος υφηστατε....Με αυτη την απλη σκεψη καταριποτονται ολες οι υπολοιπες θρησκειες,... :rockon:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημερα τυποι μου , θα πω κατι πολυ πολυ απλο , Αν υπαρχη δημιουργος...λεω Αν...Αυτος δημιουργησε τα παντα το διαστημα τους πλανητες...κτλ.....Αν υπαρχη , αυτος ειναι ο Θεος οποτε βαση αυτου μονο ο χριστιανισμος υφηστατε....Με αυτη την απλη σκεψη καταριποτονται ολες οι υπολοιπες θρησκειες,... :rockon:

:2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το κενό για σένα είναι τίποτα. Για τη σύγχρονη φυσική είναι μια θάλασσα τρυκιμισμένης ενέργειας στην οποία δημιουργούνται και χάνονται συνεχώς σωματίδια, αναίτια. Κάνε τον κόπο να το ψάξεις στο διαδίκτυο.

στην επιστήμη δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αιτία ...

και πάμε πάλι... η ενέρεια αυτή από που δημιουργήθηκε ??

Επισκέπτης

επιτέλους ένα σωστό επιχείρημα μετά από 18 σελίδες  :thumbsup:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
οτι να ναι λες υπαρχουν και επιστημονικες μελετες αλλα δεν θα κατσω να ψαξω ψυχιατρικη για την εξελιξη που ημουν ειδικος απαντουσα. απλα θα σου πω το εξης μηηηηπως και το καταλαβεις . ξυπνα μια μερα η γιαγια σου και λεει οτι χθες ειδε στο δρομο μια μκαμηλοπαρδαλη και της ειπε οτι ειναι ο θεος. αμεσως λες παει τρελαθηκε. βαλε στην θεση της καμηλοπαρδαλης ενα περιστερι και αντι να παραμενει τρελη γιατι δεν αλλαξε τιποτα ουσιαστικο θα δεις ενα σωρο πιστους να μιλανε για οραματα και θαυματα και...

Εχεις εντελώς μανιχαιστικο τρόπο σκέψης, δημιούργησες και ένα αξίωμα ΠΙΣΤΟΣ = ΤΡΕΛΟΣ και πορεύεσαι.... μπλεκεις την πιστη με τον φανατισμό και την αμορφωσιά με ένα τρόπο που σε εξηπηρετεί.

Και ο Σταλιν ως αθεος ήταν λογικός, δεν νομιζω το δικό μου παράδειγμα να σου χαλάει το αξίωμα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ασχετε το γαλα μαγνησιας (που ειναι υδροξειδιο του μαγνησιου και ναι το μαγνησιο σαν λεξη προηλθε απο ορυκτο απο την μαγνησια της μικρας ασιας, η οποια με την σειρα της ειχε ονομαστει ετσι γιατι ειχε αποικιστει απο τους μάγνητες της θεσσαλικής μαγνησιας) εχει τιμη 1 ευρω το λιτρο, το γιαουρτι εχει τιμη 3 ευρω το λιτρο, θα συνεφερε την ιδια φαρμακευτικη εταιρεια να πουλαει γιαουρτι με κερδος 1 ευρω στα 3 παρα με κερδος 30 λεπτα στο ενα ευρω, δεν το  κανει ομως οχι γιατι κανεις απαγορευει να λες οτι το γιαουρτι ειναι καλο αλλα γιατι το γαλα μαγνησιας εχει αποδειχθει πολυ καλυτερο. τι δεν καταλαβες????
Εσύ έμπλεξες το γιαούρτι με το γάλα μαγνησίας που το πουλάνε στο φαρμακείο, αν το έλεγες εξαρχής (πριν ψάξεις να δεις τι ειναι ) δεν θα παρενέβαινα.
Μάθε λοιπον οτι το χημικό αυτό γάλα ειναι τοξικό και δεν ειναι για να το χρησιμποποιεις κάθε μέρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Ακριβώς. Και της πλάκας είναι και δεν καταρρίπτει τίποτα. Ο Θεός υποτίθεται ότι έδωσε στον άνθρωπο την βούληση να κάνει ότι θέλει. Το ότι ο κόσμος είναι σκατά δεν ευθύνεται ο Θεός. Οι αρρώστιες είναι ίσως σημάδι ότι ο κόσμος ΔΕΝ είναι αγγελικά πλασμένος και δεν ήταν πρόθεση του Θεού να είναι.

Όσο για τις θεωρίες περί εξέλιξης από τους πιθήκους αναρωτιέμαι γιατί μετά από τόσα δις χρόνια εξέλιξης δεν έχει εξελιχθεί και κάποιο άλλο ανώτερο είδος.

Και πάλι ο Χριστιανός να διαστρέφει την επιστήμη για να μην καταρρεύσει η πίστη του. Η επιστήμη δεν λέει ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο. Λέει ότι ο άνθρωπος και οι τέσσερις μεγάλοι πίθηκοι έχουν κοινό πρόγονο. Υπάρχει σχετικό βίντεο στο Youtube που εξηγεί ο καθηγητής Ντώκινς. Φυσικά δεν θα το δεις. Αν το δεις δεν θα το πιστέψεις. Και αν οι πανάθλιοι γενετιστές που υποστηρίζουν τα παραπάνω βρουν γενετικές θεραπείες όλοι οι υποκριτές χριστιανοί θα τρέξετε να σας θεραπεύσουν. Και στη συνέχεια θα πάτε να ανάψετε ένα κεράκι. Με πολύ ελαφριά αμνησία στο ότι οι γενετιστές έφτασαν σ αυτές τις θεραπείες μόνο και μόνο επειδή δεν πίστευαν, αλλά ερεύνησαν και κατάφεραν να ανακαλύψουν τις αλήθειες της φύσης. Θα δεχτήτε την θεραπεία του γενετιστή, αλλά όχι την εξήγησή του για την πηθήκια καταγωγή σας. Οποία αγάπη για την αλήθεια!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εχεις εντελώς μανιχαιστικο τρόπο σκέψης, δημιούργησες και ένα αξίωμα ΠΙΣΤΟΣ = ΤΡΕΛΟΣ και πορεύεσαι.... μπλεκεις την πιστη με τον φανατισμό και την αμορφωσιά με ένα τρόπο που σε εξηπηρετεί.

Και ο Σταλιν ως αθεος ήταν λογικός, δεν νομιζω το δικό μου παράδειγμα να σου χαλάει το αξίωμα.

κοίταξε δεν του το πολυχαλάει... γιατι και ο Στάλιν ΠΙΣΤΟΣ ήταν σε μια άλλη θρησκεία στον Μαρξισμο-Λενινισμό..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
θα έλεγα να μας εξηγήσεις κάτι πιο απλό. Γιατί το δέντρο το οποίο "φύτρωσε" πάνω από την είσοδο του ναού, παρόλο που ζυγίζει τόνους δεν πέφτει παρασύροντας όλο το μπροστινό τμήμα;

Το επιχείρημα της άγνοιας. Δεν ξέρω γιατί δεν πέφτει το δέντρο. Αντί να ρωτήσω ένα μηχανικό που ξέρει από στατική, θεωρώ ότι υπάρχει Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ θεός. Όλα τακτοποιημένα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Απολύτως σωστά τα λες φίλε μου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

αν εγώ πάω στο Σύνταγμα και σκοτώσω 10 άτομα εις το όνομα του bourdelioti και των όσων λέει, φταίω αποκλειστικά και μόνο εγώ και σε καμία περίπτωση αυτός.

Δηλαδή αν ο Bourdelioti είναι ένας άνθρωπος που σε έπεισε ότι αυτοί οι 10 είναι πράκτορες του Σατανά και εσύ είσαι αγράμματος και φοβισμένος, δεν είναι ηθικά αυτουργός?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αρκετα πραγματα πιστευω οτι εχω διαβασει στην ζωη μου μεχρι τωρα.Το οτι ο Αινσταιν πιστευε σε Θεο το διαβαζω πρωτη φορα στο bou.
Ποσα ακομα εχω να μαθω.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
1. Κανένα παραθυράκι για βία δεν αφήνει ούτε το Ισλάμ ούτε ο Χριστιανισμός. Εχεις άγνοια.
2. Το ίδιο μπορεί να το πει και κάποιος για τους επισκέπτες οίκων ανοχής.
3. Πολύ σωστός. Αν κάποιος δηλαδή σκοτώσει στο όνομα σου 100 άτομα στο Σύνταγμα γιατί έτσι του κάπνισε είναι εγκληματίας. Εγώ δε, αν σε υπερασπιστώ που όντως δεν έφταιγες σε τίποτα θα είμαι παράλογος.

Εσύ έχεις άγνοια. Αν είχες απλά διαβάσει το Ιερό σου βιβλίο θα ήξερες ότι σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη πρέπει να καταστραφούν όλα τα Ιερά των Άλλων Θεών. Ότι η τιμωρία για κόρη Ιερέα που εκπορνεύεται είναι να καεί ζωντανή. ότι κάθε γυναίκα που παντρεύεται όχι παρθένα, οι μοιχοί και τα ανυπάκουα παιδιά θα σκοτώνονται δια λιθοβολισμού. Ο Χριστός σου είπε ότι ισχύουν όλοι οι νόμοι μέχρι να καταστραφεί ο κόσμος. Και ακόμα ότι όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον του. Απίστευτη μισαλλοδοξία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ έχεις άγνοια. Αν είχες απλά διαβάσει το Ιερό σου βιβλίο θα ήξερες ότι σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη πρέπει να καταστραφούν όλα τα Ιερά των Άλλων Θεών. Ότι η τιμωρία για κόρη Ιερέα που εκπορνεύεται είναι να καεί ζωντανή. ότι κάθε γυναίκα που παντρεύεται όχι παρθένα, οι μοιχοί και τα ανυπάκουα παιδιά θα σκοτώνονται δια λιθοβολισμού. Ο Χριστός σου είπε ότι ισχύουν όλοι οι νόμοι μέχρι να καταστραφεί ο κόσμος. Και ακόμα ότι όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον του. Απίστευτη μισαλλοδοξία.

αυτό το είπε και ο Λένιν...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το χειροτερο ξεχασες. Λεει απαγορευεται να τρωμε (απο θαλασσες / λιμνες / ποταμια) οτιδηποτε δεν εχει πτερυγια και λεπια!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
:2funny: :2funny: :2funny:

τύπε κι εμείς οι Ιπταμενομακαρονοτερατόπιστοι έχουμε παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές σας  :rockon: :rockon: :rockon:

χαίρομαι που βρήκα ένα συνάδελφο να με καταλαβαίνει. Τείνα να πιστέψω ότι αφού δεν μπορούν να απορρίψουν την ύπαρξη του ιπτάμενου μακαρονοτέρατος, σίγουρα υπάρχει. Και η καλύτερη απόδειξη για ττην αγιότητά του είναι οι κεφτέδες που έχει αντί για μάτια. Ελπίζω να με ευλογήσει με κάποιο όραμα κάποια μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom