Νέα

Απίστευτο!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγώ θέλω να μου πούνε που στο διάλο ήταν οι μαλάκες οι καθηγητές εκείνη την ώρα.. βλέπουν μιά ομάδα παιδιών να μπαίνουν (αγόρια και κορίτσια) σε μία τουαλέτα (ανδρών ή γυναικών εκτός αν αυτό το σχολείο έχει την πρωτοτυπία των μικτών τουαλετών) και δεν λένε τίποτε? εκτός βεβαια αν την ώρα που έγινε το οποιο συμβάν ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο κωλοβαρούσε διαβάζοντας εφημερίδα.. και η ΟΛΜΕ τον χαβά της.. α ρε βρωμόξυλο που θέλουμε όλοι μας.. μπάχαλο τον κάναμε τον τόπο μας.. και μην ακούσω κανένα να τον πεί μπουρδέλο.. τα μπουρδέλα είναι πολύ πιο προηγμένα.. τουλάχιστον έχουν κανόνες και τους τηρούν

Είχαν κατάληψη...Δεν ήταν σε λειτουργία το σχολείο...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το σχολείο ήταν σε λειτουργία .. το γυμνάσιο που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.. και λόγω της κατάληψης θα έπρεπε οι καθηγητές του γυμνασίου να βρίσκονται σε επιφυλακή..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επίσης με την ευκαιρία θέλω να αναφέρω τον ηθικό και ψυχικό βιασμό που δεν καλύπτει κανένας νόμος προς τους άντρες. Αντρες που ζουν, εργάζονται, κινούνται μέσα σε μια απίστευτα σεξιστική κοινωνία, γεμάτη ερεθίσματα (βλέπε ξέκωλα, paysex, τηλεπρότυπα που λανσάρουν οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, γυναικείο ανταγωνισμό, γυναικεία ματαιοδοξία, γυναικεία προκλητικότητα γενικά). Μπορεί να μην υπάρχει πράξη με την έννοια της επαφής αλλά υπάρχει ψυχική και ηθική βία. Και φυσικά παίρνοντας υπόψην το ποσοστό των πραγματικών βιασμών που είτε βγαίνουν είτε όχι στη δημοσιότητα ευτυχώς (για μένα) οι άντρες κρατούν πολύ ψηλά τον πήχυ αξιών και συμπεριφοράς και δεν πέφτουν στις παγίδες και φυσικά δεν φτάνουν στα (κατακριτέα το ξαναλέω) ακραία συμβάντα.

Συγγνώμη φίλε μου αλλά είσαι σοβαρός; Είμαι κάθετα αντίθετος στην πολιτικώς ορθή άποψη που βλέπει παντού ρατσισμό, σεξισμό και ομοφοβία. Αλλά αυτά που λες είναι εκτός πραγματικότητας και ζωής. Είναι σαν να λες ότι δέχεσαι καταπίεση επειδή στην τηλεόραση στις διαφημίσεις κλπ βλέπεις πολλές SLK, CAYENNE κλπ, κι ότι αυτό δημιουργεί πρότυπα μακρινά για σένα και έτσι πιέζεσαι ψυχολογικά. Οπότε αν κρίνει κανείς τις κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων θα έλεγες ότι κρατάμε τον πήχυ ψηλά!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και για του λόγου το αληθές

«Αν ήταν βιασμός, γιατί εμείς δεν ακούσαμε τίποτα που εκείνη την ώρα είχαμε μάθημα, το Γυμνάσιο δεν ήταν σε κατάληψη και είμαστε πολύ κοντά στην τουαλέτα, τα πάντα ακούγονται»,

από σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Χωρίς να μπαίνω στη λογική του άκουσα στην τηλεόραση ή κάποιος μου είπε, παραθέτω τα στοιχεία.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό. ʼρα, σύμφωνα με την ποινική δικονομία, υπήρχαν τουλάχιστον ενδείξεις.

Και στην ερώτηση μου δεν απαντάς!

Λάθος.Όσον αφορά τον βιασμό και λόγο της φύσης αυτού του εγκλήματός αρκεί μόνο η μαρτυρία του βιαζόμενου για να ασκηθεί δίωξη από πλευράς εισαγκελέα και να ζητήθεί ΕΔΕ.Από εκεί και πέρα το δικαστήριο αποφαίνεται βάση των στοιχείων για το αν στοιχειοθετείτε υπόθεση.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Επίσης με την ευκαιρία θέλω να αναφέρω τον ηθικό και ψυχικό βιασμό που δεν καλύπτει κανένας νόμος προς τους άντρες. Αντρες που ζουν, εργάζονται, κινούνται μέσα σε μια απίστευτα σεξιστική κοινωνία, γεμάτη ερεθίσματα (βλέπε ξέκωλα, paysex, τηλεπρότυπα που λανσάρουν οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, γυναικείο ανταγωνισμό, γυναικεία ματαιοδοξία, γυναικεία προκλητικότητα γενικά). Μπορεί να μην υπάρχει πράξη με την έννοια της επαφής αλλά υπάρχει ψυχική και ηθική βία. Και φυσικά παίρνοντας υπόψην το ποσοστό των πραγματικών βιασμών που είτε βγαίνουν είτε όχι στη δημοσιότητα ευτυχώς (για μένα) οι άντρες κρατούν πολύ ψηλά τον πήχυ αξιών και συμπεριφοράς και δεν πέφτουν στις παγίδες και φυσικά δεν φτάνουν στα (κατακριτέα το ξαναλέω) ακραία συμβάντα.

Δηλαδή, ρε φίλε, να φτιάξουμε μια ομάδα κρούσης από εδωμέσα και να κατέβουμε σε μια παραλία και όποια είναι ωραία με τα βυζιά έξω και μας καβλώνει να την πηδάμε επιτόπου για να εκδικηθούμε την "ψυχική και ηθική βία" που ασκεί αυτή πάνω μας?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λάθος.Όσον αφορά τον βιασμό και λόγο της φύσης αυτού του εγκλήματός αρκεί μόνο η μαρτυρία του βιαζόμενου για να ασκηθεί δίωξη από πλευράς εισαγκελέα και να ζητήθεί ΕΔΕ.Από εκεί και πέρα το δικαστήριο αποφαίνεται βάση των στοιχείων για το αν στοιχειοθετείτε υπόθεση.....

Που είναι το λάθος; Για να ξέρουμε τι λέμε. Μίλησα για ενδείξεις βάσει των οποίων ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη. Σκοπός μου ήταν να αποφύγω την συζήτηση του στυλ κάτι άκουσα, κάτι μου είπαν. Αλλά ακριβώς λόγω της φύσεως του αδικήματος (επιβαρυνόμενο από το νεαρό της ηλικίας) ο νομοθέτης αρκείται σε δήλωση της παθούσης για να ασκήσει δίωξη.

ʼρα: έχει ασκηθεί δίωξη βάσει ενδείξεων και οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίον.

Όλα τα άλλα είναι συζητήσεις για ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ξέρουμε τυλιγμένα σε μια γενικόλογη συζήτηση περί ανθρώπινης (νεανικής) σεξουαλικότητας, σχέσεων ελλήνων με αλλοδαπούς (όπου η Βουλγάρα είναι εξ' ορισμού αμφιβόλου ηθικής) και τελικά όλοι κρύβουν κάποιους σκελετούς στην ντουλάπα τους.

Προσωπικά, σε αυτή τη φάση, δεν με ενδιαφέρει αν βιάστηκε ή όχι. Με ενδιαφέρει όμως στην πατρίδα μου οι άνθρωποι να μην κρίνουν ένα περιστατικό ανάλογα με την εθνικότητα των εμπλεκομένων, αλλά να περιμένουν να δουν τα πραγματικά περιστατικά.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Kαι αυτό ακόμα το οφείλουμε στα κοράκια.Την πρώτη μέρα δεν μας είχαν πει εθνότητες οπότε ανέτρεξε στο παρόν ποστ και δες διαφορές...

Και δστυχώς φίλε μου να πεις οτί μπορεί να υπάρξει κοινωνία χωρίς ρατσισμό είναι το λιγότερο ουτοπικό.Αν δεν είναι φυλετικός θα είναι ταξικός ή κάποια άλλη από τις πολλές μορφές του.Και πίστεψε με οι έλληνες ειναι πολύ λιγότερο ρατσιστές από τους περισσότερους πολιτισμένους λαούς. και απόδειξη είναι οι τόσες φυλές που έχουμε αφομοιώσει στην ιστορία μας....

Y1an

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς θέση μου είναι πως οτιδήποτε μειώνει με οποιονδήποτε τρόπο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι βιασμός!

Πάντως ένα θέμα που μου κάνει εντύπωσει είναι η άνεση με την οποία η συγκεκριμένη μάνα γυρνάει τα κανάλια...???

Μόνο και που το κάνει φτάνει να καταστρέψει την όποια προβληματική (λόγω του βιασμού?) ψυχολογία της κόρης της.

Κατά την γνώμη μου ο μόνος λόγος να βγεις στον δρόμο είναι αν δεν έχει πάρει μία υπόθεση τον δρόμο της.  

Αν τον έχει πάρει όπως στην συγκεκριμένη υπόθεση με την άσκηση ποινικής δίωξης, τέτοιες συμπεριφορές είναι το λιγότερο ύποπτες!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Για μια ακόμα φορά τα ξεφτυλισμένα ανθρωπάκια που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο (για κάποιους ανήκουν στην κατηγορία "δημοσιογράφοι") έχουν στήσει χορό.

Για μια ακόμα φορά απορώ πού βρίσκονται οι δημόσιοι υπάλληλοι επιφορτισμένοι με το καθήκον να εποπτεύουν τα ΜΜΕ.

Για μια ακόμα φορά αναρωτιέμαι αν τελικά η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει ή αν η ομερτά του χωριάτη θα υπερισχύσει της επιταγής για απόδοση δικαιοσύνης.

Και για πρώτη φορά θα ταχθώ υπέρ της αυτοδικίας. Ποιός είπε ότι το παιδάκι του τοπικού μπάτσου μπορεί να βιάζει κορίτσια με το κωλαράκι του άθικτο;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Επειδή κάποιοι είπαν πολλά για το κορίτσι, παπαπέμπω:

Και από εκεί (για τους βιαστικούς) είναι και το παρακάτω απόσπασμα, για να καταλάβετε για τι ανθρώπους μιλάμε:

Ενας άλλος επιχειρηματίας στον ίδιο παραλιακό δρόμο που θέλει να στέκεται στη μέση, χωρίς άποψη για το θέμα, θα πει «να σου πω κάτι; Η τοπική κοινωνία, που λες, είναι ικανή να κάνει τα πάντα, ξέρεις πώς λειτουργούν αυτές οι κλειστές κοινωνίες. Ξέρεις πόσο καιρό, εδώ στην Αμάρυνθο, ένας 50χρονος πατέρας βίαζε τις τρεις κόρες του από τότε που ήταν δέκα ετών, το ήξεραν πολλοί και κανείς δεν μιλούσε; Αυτός είναι στη φυλακή τώρα, αλλά τόσο καιρό όσοι το ήξεραν το έκρυβαν, άρα τον κάλυπταν. Και τώρα σ' αυτήν την υπόθεση δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι τέσσερις πιτσιρικάδες και οι τρεις κοπέλες λένε την αλήθεια, αρχίζω να πιστεύω ότι πράγματι είναι βιασμός».

Και, φίλε Sincity, το βλέπω το έργο: και το μπατσόπαιδο και το καθηγητόπαιδο και τα άλλα κωλόπαιδα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πουτανάκια, θα τη βγάλουν άσπρη...

takisRRR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν να πω και 'γω τη γνώμη μου...

Περίπτωση να κάλεσε η 16χρονη τον ένα από τους 4 για σεχ και να της προέκυψε τετράδα ("έφερα κα παρέα". :o..) και να τσίνισε και να είπε "βιασμός" , αυτό είναι το πιθανότερο .

Περίπτωση να γούσταρε σεχ με 4 όντως... θα'παιζε μόνο αν ήταν καμια 30-40-50χρονη παντρεμένη ΚΑΡΙΟΛΑ ...

Περίπτωση να γούσταρε σεχ με 4 και video να τη τραβάνε ... όποιος πιστεύει τέτοια παραμύθια να πάει να γ*μήσει γρήγορα καμία τανα να ξελαμπικάρει ...

Πάντως εφόσον οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι νομικά ο βιασμός δεν στέκει . Στα δικά μου μάτια πάντως οι 4 είναι για κλωτσιές ... και ειδικά ο 1ος που ενώ είχε την ευκαιρία να χαρεί και να κάνει και μια κοπέλα ευτυχισμένη , προτίμησε να της κάνει πλάκα και να χαβαλεδιάζει με τους γκιοζηδες φίλους του ...

Ρε που πάμε ;;;...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
"Η τοπική κοινωνία της Αμαρύνθου βρίσκει «ζεστά» τα αντανακλαστικά της για να πετάξει μακριά της το στίγμα του τόπου όπου καταγράφεται «εγκληματική ωρίμανση» εφήβων. Η γραφική κωμόπολη δεν μπόρεσε να κρατήσει και να στηρίξει στα δύσκολα τη δεκαεξάχρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από τέσσερις -σχεδόν- συνομηλίκους της. Τα στόματα στην περιοχή είναι ερμητικά κλειστά" Από  «Το Βήμα».

Βρωμοχωριάτες. Για μια ακόμα φορά η "αγνή" ελληνική επαρχία δείχνει το κομπλεξικό της πρόσωπο. Μεγαλώνει άξιους αληταράδες και πραγματικά πουτανάκια - στην ψυχή.

Ναι φίλε alfa291, και εγώ φοβάμαι ότι το μπατσόπουλο, το καθηγητόπαιδο (μακάρι η μαμά του να πάρει αύξηση) και οι άλλες καριόλες θα τη βγάλουν καθαρή.

Αν υπάρχει θεός, που είναι;

Αν υπάρξει αυτοδικία, είναι λάθος; Όχι ποινικά, ηθικά.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Όχι φίλε η αυτοδικία δεν είναι λάθος. Είναι ζούγκλα. Αλλά μερικές φορές και η ζούγκλα καλύτερη δικαιοσύνη παρέχει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Περίπτωση να κάλεσε η 16χρονη τον ένα από τους 4 για σεχ και να της προέκυψε τετράδα ("έφερα κα παρέα". Shocked..) και να τσίνισε και να είπε "βιασμός" , αυτό είναι το πιθανότερο

Αυτη η περιπτωση θεωρειτα ή οχι βιασμος? στην περιπτωση λεμε που ο ενας εφερε παρεα χωρις να ρωτησει? και αν προσπαθησαν τελικα να κανουν σεξ με τη βια? ισως να μην επετευχθει αυτο.......τοτε ομως και παλι δε μιλαμε για αποπειρα βιασμου?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Το να μιλάμε με υποθέσεις για τόσο σοβαρά ζητήματα, βασιζόμενοι μόνο στο κληρονομικό χάρισμα είναι από αστείο έως επικίνδυνο.

Προφανώς και σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση είναι βιασμός.

takisRRR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
mounitsa,
Απ'τα λίγα που ξέρω για υποθέσεις βιασμού , αυτός στοιχειοθετείται ιατροδικαστικά . Αν αυτό δεν είναι δυνατόν τότε το πράγμα μπάζει . Tώρα δικιο-άδικο δε ξέρω , αλλά μπάζει .

Το "απόπειρα" για όλα τα εγκλήματα μπάζει έτσι κι αλλιώς (εννοώ έυκολα καταρίπτεται) .

Τεσπα , αν είναι και κάποιος ειδικότερος (νομικός κι ετσι) ας μας πει .

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο ιατροδικαστης βρηκε μωλοπες.που δεν σημαινει οτι κ καλα αν δεν υπαρχουν δεν εγινε τιποτα.τωρα στην προανακριση ο εισαγγελεας ητανε καταπελτης για τους πιτσιρικαδες.θα δουμε σε καμια 2ετια στο δικαστηριο.παντως μια αποψη που ειδα πριν εδω οτι πηγε με εναν αυτη μεσα κ ειπε κατσε να φερω αλλους 3 αυτος,αυτο εχει βαση.αυτη βασικα πηγε στην τουαλετα οντος μ εναν απο αυτους ,για φιλακια κ ετσι.οι αλλοι 3 τωρα προεκυψαν...παντως κ αλλη κοπελλα εχει πει οτι εγινε αποπειρα σ αυτην απο την παρεα.γιος μπατσου ο ενας γιος καθηγητριας του σχολειου ο αλλος...α κ το πιο σοκιν το ακουσατε??οτι σ αυτα τα κοριτσια που ητανε εκει κ επικροτουσανε,βιντεοσκοπουσανε κτλ ητανε κ η αδερφη του γαμια :helpplea:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Απ'τα λίγα που ξέρω για υποθέσεις βιασμού , αυτός στοιχειοθετείται ιατροδικαστικά .
άσχετο με την υπόθεση αλλά πάντα το είχα απορία!
αν γνωρίσω κάποια και από το πρώτο βράδυ που θα την πηδήξω μου ζητάει μπάτσες και μαστίγια και κλωτσιές, αν με κατηγορήσει για βιασμό την έκανα λαχείο?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η ελληνική κοινωνία είναι βαθιά ρατσιστική, με τη διαφορά ότι ο ρατσισμός στρέφεται προς όποιους είναι αδύναμοι. Η ελληνική κοινωνία είναι γεμάτη από φθόνο για όποιον προσπαθεί τίμια να κάνει κάτι καλύτερο στη ζωή του!

Σήμερα πάντως είπαν ότι ακόμα είναι ορατά τα σημάδια από τα χτυπήματα.  Και αφού όλα ήταν με τη θέλησή της γιατί οι 3 μαθήτριες έσβησαν τα βίντεο από τα κινητά τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom