You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απίστευτο!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 273
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Με όλες τις ερωτήσεις που σου κάνουν μουνίτσα θα μπω κι εγώ στον πειρασμό να ρωτήσω:
"Τα καταπίνεις; Πότε άρχισες;"
"Τα καταπίνεις; Πότε άρχισες;"
Φιλε lakis νομιζω οτι εισαι πισω σχετικα τι κανουν μερικα κοριτσια απο τα 15...
Τα γνωστα και ως Μ.Α.Κ. (Μικρα Αθωα Κοριτσακια).
Στην αρχη του site ειχε μια σχετικη ερευνα αλλα περα απο αυτο εχω προσωπικη εμπειρια απο πεσιμο μιας 15χρονης στο αχετο(και να εισαι σιγουρος οτι δεν ηθελε να μου πει τα μελοντικα τις σχεδια για σπουδες)
Εν ολιγοις θελω να σου πω οτι τα Μ.Α.Κ. δεν ειναι τοσο αθωα τελικα.
Σχετικα με τον βιασμο ειμαι καθετα αντιθετος και προκειται για αδικιμα που προσβαλει μια βασικη αρχη του καθε ατομου...
Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Το οτι ηταν παιδια (που αυτο σοκαρει περισοτερο και ολοι οι "μεγαλοδημοσιογραφοι" του δινουν τετοια εκταση) δειχνει οτι κατι δεν παει καλα σχετικα με τα παιδια και την σεξουαλικοτητα.
Τα γνωστα και ως Μ.Α.Κ. (Μικρα Αθωα Κοριτσακια).
Στην αρχη του site ειχε μια σχετικη ερευνα αλλα περα απο αυτο εχω προσωπικη εμπειρια απο πεσιμο μιας 15χρονης στο αχετο(και να εισαι σιγουρος οτι δεν ηθελε να μου πει τα μελοντικα τις σχεδια για σπουδες)
Εν ολιγοις θελω να σου πω οτι τα Μ.Α.Κ. δεν ειναι τοσο αθωα τελικα.
Σχετικα με τον βιασμο ειμαι καθετα αντιθετος και προκειται για αδικιμα που προσβαλει μια βασικη αρχη του καθε ατομου...
Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Το οτι ηταν παιδια (που αυτο σοκαρει περισοτερο και ολοι οι "μεγαλοδημοσιογραφοι" του δινουν τετοια εκταση) δειχνει οτι κατι δεν παει καλα σχετικα με τα παιδια και την σεξουαλικοτητα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ναι φυσικα τα καταπινω και εχουν δροσερη γευση οσαν της μεντας (εκτος αν εχετε καταναλωσει μεγαλη ποσοτητα παϊδακίων οποτε προτιμω το φτυσιμο...)
κανουν καλο και στο δερμα
ποτε αρχισα να καταπινω ή να τον παιρνω γενικοτερα?
κανουν καλο και στο δερμα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ποια ειναι αθωα μωρε..........που ειχα παει στο σχολειο για μια δουλεια και ακουω στο διαλλειμα δυο πιτσιρικια γυμνασιου να λενε "δεν εκλεισα μπουτι ολη νυχτα" μες την τουαλετα σουξου μουξου και καλα........εμεις στο γυμνασιο δεν ξεραμε που βαδιζουμε (εκτος απο μενα που ημουν και τρελλη παρτολα αλλωστε.......)
Επισκέπτης
Πότε άρχισες να τα καταπίνεις. Γιατί όταν ήμουν μικρός στο Λύκειο, μια συμμαθήτριά μου που της τα πρόσφερα στο στοματάκι της, πνίγηκε αρχικώς και μετά πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε! Και να πει κανείς ότι υπήρχε υπόνοια ότι δεν είχαν καλή γεύση! Πρέπει να ήταν καθαρό
Ποια ειναι αθωα μωρε..........που ειχα παει στο σχολειο για μια δουλεια και ακουω στο διαλλειμα δυο πιτσιρικια γυμνασιου να λενε "δεν εκλεισα μπουτι ολη νυχτα" μες την τουαλετα σουξου μουξου και καλα........εμεις στο γυμνασιο δεν ξεραμε που βαδιζουμε (εκτος απο μενα που ημουν και τρελλη παρτολα αλλωστε.......)
Δεν ηταν ολοι τοσο αθωοι και τοτε που ημασταν κι εμεις σχολειο...
Παντα υπηρχαν αυτα. Οχι οπως τωρα ομως. Βλεπω τα πιτσιρικια και ντυνονται χειροτερα απο κολαδικο με την συγκαταβαση των γονεων(μην μεινουν πισω απο την εποχη τα παιδια) τους ιδιους γονεις που τα κατακρινουν μετα σε τηλεορασεις.
Καθε πραγμα στον καιρο του...
Επισκέπτης
εγω παντως αν παντρευτω και κανω γιο θα τον κανω αλανι!!με το σκουλαρηκι του,το τατουαζ του,τα τσιγαρα του,τις ροκιες του ;) ;) ;)!!!και θα τον πρωτοπαω εγω στα στριπτητζαδικα και στα μπουρδελα και στουντιο!! ;)!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πότε άρχισες να τα καταπίνεις. Γιατί όταν ήμουν μικρός στο Λύκειο, μια συμμαθήτριά μου που της τα πρόσφερα στο στοματάκι της, πνίγηκε αρχικώς και μετά πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε! Και να πει κανείς ότι υπήρχε υπόνοια ότι δεν είχαν καλή γεύση! Πρέπει να ήταν καθαρό http://[URL unfurl="true"]www.boliviamall.com/catalog/images/FRJWER.jpg[/img[/URL]] . Οπότε μου έμεινε όπως καταλαβαίνεις ψυχολογικό τραύμα. Γι'αυτό αργότερα έφαγα κάτι χωραφάκια στις βιζιτούδες!
[/quote]
τωρα θες σοβαρη απαντηση ή να συνεχισω την πλακα? λοοοοολ
εκτος αν πιστευεις οτι καταπινα στο γυμνασιο ας πουμε........
madman νομιζω οτι ειναι ωραιο καθε πραγμα να γινεται στην ωρα του..........πολυ πιο ομορφο μου φαινεται να ανακαλυπτω το σεξ και τα παντα γυρω απο το σεξ (οπως λεει και ο γουντι) σε νορμαλ ηλικιες παρα να ξεσκιζομαι απο την πρωτη λυκειου......θεωρω οτι χανεις πραγματα.......δε λεω να παμε στο αλλο ακρο και να γινουμε καλογεροι απλα και αυτο που βλεπω τωρα απο τα πιτσιρικια δε μου αρεσει.........εδω που βρισκομαι υπαρχει μαγαζι που πουλαει τακουνια για τα μικρα αγγλακια!!!!! 4 χρονων και φορανε τακουνια!!!!!!! και τα βλεπεις και πανε σαν φερυμποτ........ημαρτον........
πες μου ποτε ειναι ο δικος σου βιασμος να συγκρινουμε.....λοοοολ.........ο δικος μας ειναι στα ενδοξα και τιμημενα 90'ς παντως.......
90ς ήταν και αυτό που λέω.97 αν θυμάμαι καλά.Αλλά δεν παίζει να είναι το ίδιο μια και εσύ αναφέρεσαι σε Αθήνα..
Και ρε παιδιά σοβαρευτείτε.Το τί είναι προκλητικό διαφέρει από εποχή σε εποχή όσον αφορά το ντύσιμο.Κάποτε και αυτές που φαινόταν ο αστράγαλος τσούλες τις λέγαν,έτσι και τώρα τα προκλητικά κοριτσάκια μπορούν αν γουστάρουν να φοράνε προκλητικά,και στο μέλλον αυτό κατά πάσα πιθανόητητα να θεωρείται συντηρητικό.¨
Ολα είναι σχετικά αλλά αν νομίζετε οτί την σήμερο ημέρα πέφτει περισσότερο γαμίσι από τα παλιά είστε πολύ γελασμένοι.Με περισσότερους συντρόφους ίσως αλλά το συνολικό αποτέλεσμα ητούμαστε κατά κράτος.Ο σύχρονος άνδρας αλλά πλέον και η γυναίκα έχουν τόσα πολλά να κάνουν για τα βγάλουν πέρα που το μέρος του χρόνου τους που διαθέτουν για το σεξ έιναι ελάχιστο.Η αντιπρωσοπευτική σεξουαλική εικόνα του αιώνα μας πιστεύω οτι είναι της ξεπέτας..Οι παπούδες μας όποτε δεν είχαν τι να κάνουν ρίχναν και ένα μαμισάκι...Και δεν θέλω να αναφερθώ στα 14-15χρόνα πριν 100 χρόνια που τα παντρέυαν με το ζόρι για να μην χάνουν τον έλεγχο με ποιανού είναι το παιδί(τόσο φρόνιμα ήταν τα κοριτσάκια)....
Το μόνο πράγμα που άλλαξε τα τελευταία χρόνια είναι η ταχύτητα με την οποία διαδίδονται οι πληροφορίες και η προπαγάνδα της φερόμενης αντικειμενικής ενημέρωσης...Ο ανθρωπος όσο και να θέλουμε να το κρύψουμε ζώο είναι και θα υποκύπτει πάντα στην πρωτογενή ζωωδη σεξουαλική έλξη όσοι αιώνες και αν περάσουν.....
Σχετικά με το αρχικό θέμα περί βιασμού της Βουλγάρας μαθήτριας στη Χαλκίδα από όσα άκουσα στις ειδήσεις εχθες επιβεβαιώνεται το σκεπτικό μου που έχω αναφέρει σε άλλα post περί ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ. Ανεξάρτητα από το αν ένας βιασμός είναι ποινικά κολάσιμος μη ξεχνάμε ότι και η διασπορά ψευδών ειδήσεων διώκεται, επίσης η συκοφαντία, η διακίνηση παιδικής πορνογραφίας κτλ κτλ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση αν αφήσουμε πιθανές υπόνοιες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του κράτους που άφησαν οι αλλοδαποί συνήγοροι της κοπέλας και κάποιων ακραών φεμινιστικών (βλέπε γεροντοκόρων επιστημόνων) υπάρχουν πολλά ερωτηματικά:
1. συμμετοχή και άλλων κοριτσιών
2. βιντεοσκόπηση
3. άρνηση ιατροδικαστή για βεβαίωση βιασμού
4. δήλωση μάνας ότι τα 2 αγόρια τους εμπιστευόταν συνέχεια την κόρη
5. πιθανή εκμετάλλευση του γεγονότος
6. πιθανή εκούσια συμμετοχή της μαθήτριας
7. πιθανή μεταστροφή της μαθήτριας για συμμετοχή
8. το υλικό του βίντεο (πχ αν υπάρχει αντίδραση)
9. η σχεδόν 100% άποψη των μαθητών ότι δεν έγινε τίποτα
10. η αντεκδικιτική συμπεριφορά πιθανόν είτε για απόρριψη από κάποιον ή άλλα προβλήματα της οικογένειας
11. η δήλωση κάποιων περί στοιχήματος (με συμμετοχή και της κοπέλας)
12. η δημοσιότητα (έχει κάνει πολλά κατά καιρούς)
Φυσικά όλα αυτά εφόσον πραγματικά δεν υπήρχε βιασμός με την έννοια της άρνησης από την ΑΡΧΗ μέχρι το ΤΕΛΟΣ και μάλιστα ΟΜΑΔΙΚΑ και κατ' επανάληψη της μαθήτριας από άλλους μαθητές. Γιατί αν παράδειγμα είχε συμφωνήσει να το κάνει για οποιοδήποτε λόγο με τους 3 και στον τέταρτο τσίνιξε και μουλάρωσε ή δεν της βγήκε και αποφάσισε να το παίξει βιασμένη τότε το πράγμα μπλέκεται.
Επίσης με την ευκαιρία θέλω να αναφέρω τον ηθικό και ψυχικό βιασμό που δεν καλύπτει κανένας νόμος προς τους άντρες. Αντρες που ζουν, εργάζονται, κινούνται μέσα σε μια απίστευτα σεξιστική κοινωνία, γεμάτη ερεθίσματα (βλέπε ξέκωλα, paysex, τηλεπρότυπα που λανσάρουν οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, γυναικείο ανταγωνισμό, γυναικεία ματαιοδοξία, γυναικεία προκλητικότητα γενικά). Μπορεί να μην υπάρχει πράξη με την έννοια της επαφής αλλά υπάρχει ψυχική και ηθική βία. Και φυσικά παίρνοντας υπόψην το ποσοστό των πραγματικών βιασμών που είτε βγαίνουν είτε όχι στη δημοσιότητα ευτυχώς (για μένα) οι άντρες κρατούν πολύ ψηλά τον πήχυ αξιών και συμπεριφοράς και δεν πέφτουν στις παγίδες και φυσικά δεν φτάνουν στα (κατακριτέα το ξαναλέω) ακραία συμβάντα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση αν αφήσουμε πιθανές υπόνοιες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του κράτους που άφησαν οι αλλοδαποί συνήγοροι της κοπέλας και κάποιων ακραών φεμινιστικών (βλέπε γεροντοκόρων επιστημόνων) υπάρχουν πολλά ερωτηματικά:
1. συμμετοχή και άλλων κοριτσιών
2. βιντεοσκόπηση
3. άρνηση ιατροδικαστή για βεβαίωση βιασμού
4. δήλωση μάνας ότι τα 2 αγόρια τους εμπιστευόταν συνέχεια την κόρη
5. πιθανή εκμετάλλευση του γεγονότος
6. πιθανή εκούσια συμμετοχή της μαθήτριας
7. πιθανή μεταστροφή της μαθήτριας για συμμετοχή
8. το υλικό του βίντεο (πχ αν υπάρχει αντίδραση)
9. η σχεδόν 100% άποψη των μαθητών ότι δεν έγινε τίποτα
10. η αντεκδικιτική συμπεριφορά πιθανόν είτε για απόρριψη από κάποιον ή άλλα προβλήματα της οικογένειας
11. η δήλωση κάποιων περί στοιχήματος (με συμμετοχή και της κοπέλας)
12. η δημοσιότητα (έχει κάνει πολλά κατά καιρούς)
Φυσικά όλα αυτά εφόσον πραγματικά δεν υπήρχε βιασμός με την έννοια της άρνησης από την ΑΡΧΗ μέχρι το ΤΕΛΟΣ και μάλιστα ΟΜΑΔΙΚΑ και κατ' επανάληψη της μαθήτριας από άλλους μαθητές. Γιατί αν παράδειγμα είχε συμφωνήσει να το κάνει για οποιοδήποτε λόγο με τους 3 και στον τέταρτο τσίνιξε και μουλάρωσε ή δεν της βγήκε και αποφάσισε να το παίξει βιασμένη τότε το πράγμα μπλέκεται.
Επίσης με την ευκαιρία θέλω να αναφέρω τον ηθικό και ψυχικό βιασμό που δεν καλύπτει κανένας νόμος προς τους άντρες. Αντρες που ζουν, εργάζονται, κινούνται μέσα σε μια απίστευτα σεξιστική κοινωνία, γεμάτη ερεθίσματα (βλέπε ξέκωλα, paysex, τηλεπρότυπα που λανσάρουν οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, γυναικείο ανταγωνισμό, γυναικεία ματαιοδοξία, γυναικεία προκλητικότητα γενικά). Μπορεί να μην υπάρχει πράξη με την έννοια της επαφής αλλά υπάρχει ψυχική και ηθική βία. Και φυσικά παίρνοντας υπόψην το ποσοστό των πραγματικών βιασμών που είτε βγαίνουν είτε όχι στη δημοσιότητα ευτυχώς (για μένα) οι άντρες κρατούν πολύ ψηλά τον πήχυ αξιών και συμπεριφοράς και δεν πέφτουν στις παγίδες και φυσικά δεν φτάνουν στα (κατακριτέα το ξαναλέω) ακραία συμβάντα.
εγω παντως αν παντρευτω και κανω γιο θα τον κανω αλανι!!με το σκουλαρηκι του,το τατουαζ του,τα τσιγαρα του,τις ροκιες του ;) ;) ;)!!!και θα τον πρωτοπαω εγω στα στριπτητζαδικα και στα μπουρδελα και στουντιο!! ;)!!
μεγάλε.. η παροιμία λέει μεγάλη κ**δα φάε μεγάλη κουβέντα μη λές.. και γώ αλάνι προσπαθώ να τον κάνω.. αλλά τα κωλόπαιδα η πρώτη κουβέντα που θα σου πούνε είναι "Γιατί??" και αντε να του εξηγήσεις γιατί θα πρέπει να πάτε παρέα στο κωλάδικο (και ειδικά μπροστά στην μάνα του)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Σε όλους τους εξυπνάκηδες που αναπτύσσουν ολόκληρα κατεβατά επιχειρηματολογίας γύρω από το πόσο τα 'θελε και τα 'παθε το πουτανάκι η Βουλγάρα, εύχομαι κάποτε άλλοι εξυπνάκηδες να εφευρίσκουν παρόμοια επιχειρήματα για το πάθημα της δικής τους 16χρονης Ελληνίδας κόρης. Και οι νεαροί ασυγκράτητοι νατβραντισμένοι επιβήτορες να είναι κιόλας ο ένας Βούλαγρος, ο δεύτερος Αλβανός, ο τρίος Πακιστανός και ο τέταρτος Ζαϊρινός. ʼντε, γιατί θα ξεράσω...
Σε όλους τους εξυπνάκηδες που αναπτύσσουν ολόκληρα κατεβατά επιχειρηματολογίας γύρω από το πόσο τα 'θελε και τα 'παθε το πουτανάκι η Βουλγάρα, εύχομαι κάποτε άλλοι εξυπνάκηδες να εφευρίσκουν παρόμοια επιχειρήματα για το πάθημα της δικής τους 16χρονης Ελληνίδας κόρης. Και οι νεαροί ασυγκράτητοι νατβραντισμένοι επιβήτορες να είναι κιόλας ο ένας Βούλαγρος, ο δεύτερος Αλβανός, ο τρίος Πακιστανός και ο τέταρτος Ζαϊρινός. ʼντε, γιατί θα ξεράσω...
+1
και πάλι ομερτά της ελληνικής κοινωνίας.. γαμώτο αρχίζω να ντρέπομαι που είμαι έλληνας..
Για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι οι ιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν στοιχειοθετείται βιασμός. Σχεδόν πάντα κάποια απόδειξη υπάρχει.
Χωρίς να μπαίνω στη λογική του άκουσα στην τηλεόραση ή κάποιος μου είπε, παραθέτω τα στοιχεία.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό. ʼρα, σύμφωνα με την ποινική δικονομία, υπήρχαν τουλάχιστον ενδείξεις.
Και στην ερώτηση μου δεν απαντάς!
εγώ θέλω να μου πούνε που στο διάλο ήταν οι μαλάκες οι καθηγητές εκείνη την ώρα.. βλέπουν μιά ομάδα παιδιών να μπαίνουν (αγόρια και κορίτσια) σε μία τουαλέτα (ανδρών ή γυναικών εκτός αν αυτό το σχολείο έχει την πρωτοτυπία των μικτών τουαλετών) και δεν λένε τίποτε? εκτός βεβαια αν την ώρα που έγινε το οποιο συμβάν ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο κωλοβαρούσε διαβάζοντας εφημερίδα.. και η ΟΛΜΕ τον χαβά της.. α ρε βρωμόξυλο που θέλουμε όλοι μας.. μπάχαλο τον κάναμε τον τόπο μας.. και μην ακούσω κανένα να τον πεί μπουρδέλο.. τα μπουρδέλα είναι πολύ πιο προηγμένα.. τουλάχιστον έχουν κανόνες και τους τηρούν
Επισκέπτης
Και μετά θα το βλέπεις στην Γ΄Σεπτεμβρίου,να ζητάει λεφτά να πάρει τη δόση του...Ούτε πολύ ελευθερία,ούτε πολύ πίεση.Και οι 2 αυτές περιπτώσεις καταστρέφουν τα παιδιά.Αλλά δε μας είπες τί θα κάνεις αν αποκτήσεις κόρη!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις