Νέα

Απίστευτο βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

thrashGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο παλικαρι πολι σωστο thread

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο ακριβως ειδα προχθες σε ενα δρομο κοντα στο σπιτι μου
δυστυχως ομως ο σκυλακος ηταν νεκρος αλλα μου εκανε εντυπωση η τρελα και η αμηχανια που ειχε πιασει τα αλλα σκυλια(ηταν μια αγελη με αδεσποτα)
κανανε σαν τρελα να τον σηκωσουνε και να ξανατρεξει
για μιση ωρα ειχα μεινει μαλακας αλλα δυστυχως δεν ειχαμε βιντεο να το τραβηξουμε

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
αυτο ακριβως ειδα προχθες σε ενα δρομο κοντα στο σπιτι μου
δυστυχως ομως ο σκυλακος ηταν νεκρος αλλα μου εκανε εντυπωση η τρελα και η αμηχανια που ειχε πιασει τα αλλα σκυλια(ηταν μια αγελη με αδεσποτα)
κανανε σαν τρελα να τον σηκωσουνε και να ξανατρεξει
για μιση ωρα ειχα μεινει μαλακας αλλα δυστυχως δεν ειχαμε βιντεο να το τραβηξουμε

Δεν είχες κινητό τηλέφωνο ?

Επισκέπτης
παδια δεν χρειαζεται να μου λετε μπραβο απλα ετυχε κ το βρηκα πρωτος εγω κ το ποσταρα το βιντεακι.Ο σκυλος τελικα ΕΖΗΣΕ το λεει στο τελος ο σχολιαστης αν προσεξατε.Παντως ειναι απιστευτος ο τροπος που το αλλο σκυλι τραβαγε τον τραυματισμενο σκυλο στην ακρη του δρομου.Το εχω δει πολλες φορες κ ακομα κ τωρα μενω μαλακας :-

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι να πεις,εμεις να τα βλεπουμε αυτα...γκαντυ οτι και να πω θα ναι λιγο...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μια εικονα χιλιες λεξεις!!!!

Αυτα να τα βλεπουνε <<καποιοι>> που θελουν να λεγονται <<ΑΝΘΡΩΠΟΙ>>

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παδια δεν χρειαζεται να μου λετε μπραβο απλα ετυχε κ το βρηκα πρωτος εγω κ το ποσταρα το βιντεακι.Ο σκυλος τελικα ΕΖΗΣΕ το λεει στο τελος ο σχολιαστης αν προσεξατε.Παντως ειναι απιστευτος ο τροπος που το αλλο σκυλι τραβαγε τον τραυματισμενο σκυλο στην ακρη του δρομου.Το εχω δει πολλες φορες κ ακομα κ τωρα μενω μαλακας :-

Όλοι έχουμε πολλούς "ρόλους" να παίξουμε και γνωρίζουμε το σωστό και το λάθος (δεν είμαστε μικρά παιδιά  :cool2:)

Αν θα επιλέξουμε το σωστό ή το λάθος, εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και σύγουρα από την δυνατότητα μας να αντέξουμε σε πιθανές "πιέσεις" ή και μικρότητες (...κάλυψη ασήμαντων αναγκών).

Στα παραπάνω, συμπεριλαμβάνεται και ο τρόπος αντίδρασης ορισμένων ανθρώπων, αν δηλαδή βοηθήσουν έναν άλλον άνθρωπο ή και ένα ζώο όταν χρειασθεί και δεν συνεχίσουν αδιάφορα την διαδρομή τους για να προλάβουν για παράδειγμα ..."τα παρατράγουδα της Ανίτας".

Πρόσθετα, συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα των ανθρώπων να θυμούνται τα σωστά και μάλιστα να βρίσκουν την δύναμη να δηλώνουν δημόσια ποιό είναι το σωστό.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά στις ημέρες μας να υπενθυμίζει ένας άνθρωπος σε ορισμένα θέματα (όπως είναι και η συμπεριφορά απέναντι στα ζώα) ποιό είναι το σωστό.

Όλοι γνωρίζουμε την νοοτροπία που υπάρχει και καλλιεργείται σκόπιμα. Δηλαδή, να επικρατεί ο "ωχαρδεφισμός" και η αδιαφορία.

Για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους (δεν θα τους αναφέρω για να μην κουράσω και μονοπολήσω το θέμα)

επιμένω...

ΜΠΡΑΒΟ στον συναγωνιστή Gandy

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Πρώτη φορά που το είδα ( ράδιο αρβύλα νομίζω ) ...έμεινα άφωνος. Είμαι και εξαιρετίκα φιλόζωος οπότε κυριολεκτικά βούρκωσα !
Όμως προσπαθώντας να κατανοήσω ...μου πέρασε η σκέψη ότι ίσως ο σκύλος - ήρωας απλά να θηρεύει το αδύναμο πλέον θύματα.
Έχουν υπάρξει αντίστοιχες περιπτώσεις κανιβαλισμού.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το μονο που εχω να πω ειναι "Μην ξαναβρησετε ανθρωπο ΖΩΟΝ" ειναι προσβολη για τα ζωα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom