Νέα

Απίστευτο: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε site με «συνοδούς»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Judge Dred89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΝ,,ΕΧΩ 2 ΧΙΛ ΚΑΒΑ

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Εντάξει δεν έπεσα κι απο τα σύννεφα. Εγώ… διότι οι περισσότεροι που την θαύμαζαν και την θαυμάζουν στις πίστες δεν μπορούν να το πιστέψουν. Το κορίτσι βεβαίως είναι με ψευδόνυμο σε ένα απο τα μεγαλύτερα site με συνοδούς στον κόσμο. Όμως είναι αυτή. Το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Κύπρο και κυκλοφορεί με μεγάλη άνεση παρά την κρίση.

Τώρα λοιπόν εξηγούνται πολλά. Με δυο χιλιάρικα την ημέρα μπορεί ο καθένας να την κάνει ότι θέλει. Ακόμη και ζευγάρια που ψάχνουν τον τρίτο παρτενέρ… όχι για να κρατάει το φανάρι αλλά να τρώει μαζί τους το… χαβιάρι.

Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της; Πέρα απο τις πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες στάσεις το κορίτσι έχει φόρα παρτίδα το τηλέφωνό της όπου και δέχεται μόνο sms.

Σωστό. Χαζή είναι να μιλήσει στο τηλέφωνο;

Για την ισστορία το site έχει μόνο μέλη τα οποία αφού αλλάξουν συνοδούς είναι υποχρεωμένα να σχολιάσουν κατόπιν τις εμπειρίες τους…

Τραγικό. Η κρίση γεννάει ευκαιρίες. Και πολλές επιστροφές… στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου…

Εύκολες λύσεις αλλά τόσο κενές στην ουσία!
]

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο-πλήρους-οθόνης-1682014-10045-μμ.jpg
    Στιγμιότυπο-πλήρους-οθόνης-1682014-10045-μμ.jpg
    134,6 KB · Εμφανίσεις: 141

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
το πασιγνωστη σε παρενθεση μην τρελαθουμε και ολας

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
Εντάξει δεν έπεσα κι απο τα σύννεφα. Εγώ… διότι οι περισσότεροι που την θαύμαζαν και την θαυμάζουν στις πίστες δεν μπορούν να το πιστέψουν. Το κορίτσι βεβαίως είναι με ψευδόνυμο σε ένα απο τα μεγαλύτερα site με συνοδούς στον κόσμο. Όμως είναι αυτή. Το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Κύπρο και κυκλοφορεί με μεγάλη άνεση παρά την κρίση.

Τώρα λοιπόν εξηγούνται πολλά. Με δυο χιλιάρικα την ημέρα μπορεί ο καθένας να την κάνει ότι θέλει. Ακόμη και ζευγάρια που ψάχνουν τον τρίτο παρτενέρ… όχι για να κρατάει το φανάρι αλλά να τρώει μαζί τους το… χαβιάρι.

Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της; Πέρα απο τις πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες στάσεις το κορίτσι έχει φόρα παρτίδα το τηλέφωνό της όπου και δέχεται μόνο sms.

Σωστό. Χαζή είναι να μιλήσει στο τηλέφωνο;

Για την ισστορία το site έχει μόνο μέλη τα οποία αφού αλλάξουν συνοδούς είναι υποχρεωμένα να σχολιάσουν κατόπιν τις εμπειρίες τους…

Τραγικό. Η κρίση γεννάει ευκαιρίες. Και πολλές επιστροφές… στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου…

Εύκολες λύσεις αλλά τόσο κενές στην ουσία!
]

τυπε εαν ειναι αυτη που νομιζω δεν την θαυμαζει κανενας σε πιστες.αντιθετα κλεινουν τα αυτια τους.  :S
παντως οσοι θελαν να την γαμησουν τωρα βρηκαν την ευκαιρια  :rockon:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ποια να είναι;;Δεν μου ρχεται.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ο νοών νοείτω δικέ μου.  ;)

OP
OP
Judge Dred89

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αν είναι αυτή η γριέντζο τότε πρέπει να είναι πολύ σαβουρογάμης όποιος πληρώσει και μάλιστα πολλά να τη γαμήσει..

Μια φορά θυμάαι που μάλωσε με τον Εθνικό Σταρ και της έβγαλε την περούκα!!Αυτά τα μακρυά ξανθά ίσια μαλλιά ήταν περούκα..

Τώρα από φωνή..Η Μπεζαντάκου έχει 3 φορές καλύτερη φωνή  :2funny: :2funny:
την εθαψες  :crazy: :crazy: :crazy:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το "πασίγνωστη" μου αρέσει. Ε ρε κατάντια....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ενταξει μωρε κ τι εγινε?
ειδε η γυναικα οτι με το μικρωφονο δεν βγαινει μεροκαματο κ το ριξε στα πνευστα οργανα :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Αν είναι αυτή η γριέντζο τότε πρέπει να είναι πολύ σαβουρογάμης όποιος πληρώσει και μάλιστα πολλά να τη γαμήσει..

Μια φορά θυμάαι που μάλωσε με τον Εθνικό Σταρ και της έβγαλε την περούκα!!Αυτά τα μακρυά ξανθά ίσια μαλλιά ήταν περούκα..

Τώρα από φωνή..Η Μπεζαντάκου έχει 3 φορές καλύτερη φωνή  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom