Νέα

Απίστευτο ναι... Αληθινό ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
αν λεω αν το σκηνικο εγινε για οικονομικους λογους (ροζ τηλ) τοτε να εχεις το νου σου να μη πεσει ο λογαριασμος  στα χερια της γυναικας σου και γινει της πουτανας ...πανω που θα το ξεχνας................

alekakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια. ακου τι θα κανεις ειναι πολυ απλο.θα βαλεις καποιον να παρει τηλεφονο σε αυτη και να εχει ενα πληκτρολογιο μπροστα του  για να παταει υποτυθετε και να τις πει οτι ειναι απο την τιμ/βονταφον τεσπα απο οποια  εταιρια εχει αυτη και οτι πρεπει να κανει ελενχο στα στοιχια της γιατι ειχε ενα προβλημα το pc του δυκτιου και σβηστικαν τα αρχεια και πρεπει να τα κσαναδωσει και ετσι θα μαθεισ σε ποια ανοικει το τηλεφωνο.δεχομαι συνχαρητηρια

Επισκέπτης
Καλησπέρα συναγωνιστές....

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για κάτι που μου συνέβη σήμερα το πρωί.

Είμαι 32 ετών παντρεμένος.  Πήγαινοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο με κάλεσαν στο κινητό από ένα νούμερο άγνωστο.  Ήταν μια γυναικεία πολύ σέξι φωνή που μιλούσε σπαστά ελληνικά.  Της είπα ευγενικά ότι κάνει λάθος και το έκλεισα.  Μετά από 1 λεπτό μου έστειλε μήνυμα ζητώντας μου συγνώμη.  Μήνυμα στο μήνυμα βρεθήκαμε να μιλάμε στο τηλεφωνο.  Τέλεια ερεθιστική φωνή, μου έκανε την περιγραφή της βάση της οποίας προκύπτει ότι είναι μουνάρα, 29 ετών παντρεμένη.

Κουβέντα στη κουβέντα βρεθήκαμε πριν 10 λέπτα να χύνουμε από το τηλέφωνο...

Τι πιθανότητες δίνεται αυτό να είναι αληθινό;; Τι θα κάνατε ;;;

Το μυαλό γυρίζει με 1000 στροφές.  Να είναι αληθινά όλα αυτά είναι μάλλον απίθανο... Τι μπορεί να συμβείνει;; σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;;

Ευχαριστώ....

Μπορεί να είναι όλα ΟΚ και να έτυχε απλά, ή κάτι να τρέχει από πίσω. Γενικά δεν εμπιστεύομαι αλλοδαπές γυναίκες, αλλά ούτε και την δική μου την γυναίκα (για τέτοια θέματα). Το σενάριο που σου είπαν οι φίλτατοι συνάδελφοι εδώ πέρα για την γυναίκα σου, σίγουρα παίζει. Ένα άλλο σενάριο που μπορεί να παίζει είναι να είναι καμιά στριπτιζού και να ψάχνουν οι νταβάδες της να βρουν κάναν μαλάκα να την παντρέψουν για να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής. Απο τηλεφώνου δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι. Θα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός όμως όταν αποφασίσεις να βρεθείτε από κοντά.

Υ.Γ. Το avatar σου το έχω wallpaper στο PC μου :) Γαμάτο!

Επισκέπτης
συναγωνιστή ίσως να είναι και η γυναίκα σου να έχει βάλει καμιά φίλη της για να σε ψαρέψει.
Κάτι τέτοιο πήγε να την κάνει μια φορά η γυναίκα ενός συνεργάτη μου στην δουλειά με το κινητό μιας φίλης της του έστειλε ένα περίεργο μήνυμα αλλά τελικά στήσαμε παγίδα στην υπόθεση την πήραμε καπάκι τηλέφωνο από το δικό μου αλλά δεν το σηκώνανε κάποια στιγμή όμως η ίδια η φίλη της γυναίκας του κολλητού μου έστειλε σε εμένα μήνυμα και αρχίσαμε ένα διάλογο που τελικά κατέληξε σε ραντεβού και μάθαμε ότι όλα έγιναν γιατί ζήλευε η γυναίκα του κολλητού μου αλλά στο τέλος ο κερδισμένος της  υπόθεσης ήμουν εγώ γιατί η φίλη της γυναίκας του κολλητού μου  παντρεμένη η κυρία αλλά της αρέσανε τα ξινά και μου την έπεσε  και περάσαμε πολύ καλά με αυτήν για αρκετό καιρό στην γκαρσονιέρα μου όσο για την γυναίκα του κολλητού μου ακόμα τρώει τις  μπάτσες της .           

Επισκέπτης
Υ.Γ. πάντως για την υπόθεση με κινητά στο να πέσεις σε παγίδα από ροζάδες την έχουν τα κιν. νέας τεχνολογίας που μπορεί να δεχτούν κακόβουλο λογισμικό και μετά να τρέχουν.
η πρόταση μου. 1 το κανονικό μας κινητό το νούμερο δεν το δίνουμε όπου όπου. 2 οι παντρεμένοι ιδικά για τις βρομοδουλειές μας χρησιμοποιούμε πάντα καρτοτηλέφωνο 3 και το 2ο μας τηλέφωνο να μην είναι κάποιο σύγχρονο αλλά παλαιάς τεχνολογίας. 

Επισκέπτης
2. οι παντρεμένοι ιδικά για τις βρομοδουλειές μας χρησιμοποιούμε πάντα καρτοτηλέφωνο.  

Nα συμπληρώσω εδώ ότι όσοι έχουν δεύτερο κινητό να έχουν τα μάτια τους όχι 14 αλλά 1004! Η δική μου η γυναίκα ανακάλυψε το δεύτερο κινητό που είχα (ευτυχώς ήταν κλειστό - πάντα κλειστό το είχα στο σπίτι) κι είδα κι έπαθα να την πείσω ότι είναι ένα παλιό μου κινητό. ΕΥΤΥΧΩΣ που ήταν κλειστό και είχα βγάλει κι από μέσα την sim κάρτα (εντελώς τυχαία, ήθελα να δοκιμάσω ένα άλλο κινητό) κι έτσι δεν μπορούσε να το ανοίξει. Αν το άνοιγε... γάμα τα... θα έβλεπε μέσα πολλές φωτογραφίες και videos που μου είχαν στείλει τουλάχιστον 10 ξεκωλιάρες (κάποιες απο γνωριμίες μέσω net και κάποιες μέσω live γνωριμίας), καμιά 100στή γκόμενες στις επαφές, κτλ, κτλ. Παραλίγο να πάθω μεγάλη νύλα αν αναλογιστείτε ότι το πηγαίναμε για χωρισμό την στιγμή που σε 2 μήνες θα γεννούσε τον γιο μας. Αυτό τελικά μας κράτησε μαζί (αν δεν ήταν έγγυος θα είχαμε χωρίσει σίγουρα) και τώρα πια μετά από πολύ καιρό είμαστε και πάλι αγαπημένοι όπως πριν, αν και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και τώρα, μετά από τόσο καιρό, διαισθάνομαι ότι με "τσεκάρει" κάποιες φορές.

ΠΡΟΣΟΧΗ 1000 φορές λοιπόν με το δεύτερο κινητό για τους παντρεμένους. Είναι πολύ κρίμα να χαλάσετε την οικογένειά σας για το οποιοδήποτε πορνίδιο/ξέκωλο/ψωλορουφίχτρα γνωρίζετε ενίοτε. Δεν αξίζει παιδιά, πιστέψτε με. Τα έχω περάσει και πολύ άσχημα κιόλας. Ιδανικά θα πρέπει να έχετε το δεύτερο κινητό σας ΕΚΤΟΣ σπιτιού (αφήστε το κάπου στο αμάξι, στο γραφείο της δουλειάς σας, κτλ) γιατί μην αμφιβάλλετε ότι αν η γυναίκα αρχίσει να ψάχνει, έχει την ικανότητα να βρει τα πάντα... ακόμα κι αν τα έχετε κρύψει στον πάτο σας!!!

To ξαναλέω λοιπόν... Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Liomas +1000000000000000000 Στην ίδια φάση ήμουν και γω αλλά το έχω ακόμα στο γραφείο το 2ο cell phone.

Επισκέπτης
εγώ πρόσφατα αγόρασα κινητό από το οποίο αφαιρώ από μέσα την πρόσθετη μνήμη και την βάζω σε καρτ αναγνώστη και ότι έχω μέσα τα αδειάζω στο φορητό μου που έχω στο γραφείο μου σε φάκελο μη προσβάσιμο από άλλους.
επίσης εχω μάθει να κάνω την δουλειά μου ακόμα και τηλέφωνα μέσω του skype ελαττώνοντας για τις βρομοδουλειές μου το κινητό.
έχω διπλό gmail. και το ένα είναι όταν ταξιδεύω να έχω πρόσβαση σε αρχεία που έχω αποθηκεύσει σε φακέλους και παίρνω γενικά τα μέτρα μου γιατί πριν 4 μήνες παντρεύτηκα για δεύτερη φορό και τα διαζύγια κοστίζουν ψυχικά και χρηματικά. 

Επισκέπτης
και το καλό για εμένα ειναι ότι αυτό το διάστημα η γυναίκα μου τα σαββατοκύριακα λείπει εκτός Αθηνών λόγω ενός μεταπτυχιακού που κάνει και εγώ το ρίχνω στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με ιδική κλήση στις κυριλλικές.
Ο νοών νοείτε. 

tofala

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...τελικά τι έγινε με αυτή την υπόθεση?

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.873
Πόντοι
3.506
Μαλλον σε λιγο ολα αυτα (αποκρυψεις,δευτερα κινητα κλπ) θα ειναι μια ωραια αναμνηση.Τα νεας γενιας κινητα με ενσωματωμενο GPS, θα επιτρεπουν στον αλλο να βλεπει απο που τον καλουνε.(οποτε το ειμαι στο γραφειο σε συσκεψη μαλλον... τελειωσε.!!)
Ηδη στην Κινα υπαρχει μεγαλη εφαρμογη αυτης της τεχνολογιας και αρχιζει και στην Αμερικη.(και οτι κυκλοφορει στην Αμερικη, να το περιμενετε συντομα και εδω.!!)
Υπαρχει και μια ευχαριστη εφαρμογη!
Λεγεται mobile dating.Αυτο σημαινει οτι θα δινεις ορισμενα στοιχεια και προτιμησεις  στο κινητο σου.Μολις βρεθεις κοντα σε καποιο αλλο κατοχο κινητου που να ταιριαζουν οι προτιμησεις σου, το κινητο σου θα σε ειδοποιει σχετικα.(Δηλαδη για παραδειγμα θα σου λεει οτι δυο δρομους πιο κατω στη ταδε καφετερια βρισκεται μια διμετρη ετοιμη για ολα)(εφ οσον το εχει δηλωσει και η ιδια φυσικα στο δικο της.!!)
Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες στο αρθρο του CNN:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Καλα ρε μαγκα, και θα μπαινεις στη καφετερια
και θα ρωτας  τις διμετρες μουναρες  ''συγνωμη μηπως ειστε η κυρια
που απο τα κινητα μας εχουμε τις ιδιες προτιμησεις,
θα θελατε να σας γαμησω;'' :dancing::2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.873
Πόντοι
3.506
Καλα ρε μαγκα, και θα μπαινεις στη καφετερια και θα ρωτας
τις διμετρες μουναρες  ''συγνωμη μηπως ειστε η κυρια που απο τα κινητα
μας
εχουμε τις ιδιες προτιμησεις,  θα θελατε να σας γαμησω;''  :dancing: :2funny:

Με τα κινητα μιλανε κιολας.....Εννοειτε οτι θα παιρνεις ενα τηλεφωνο πριν και θα κανονιζεις τα περαιτερω....

jim1964

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
εγώ έχω πάθει ζημιά με βιντεοκασέτα.
είχα parei  cg kai to γύρισα σε ταινία.
η γυναίκα μου εντελώς άσχετη με αυτά και όμως
την βρήκε εκεί που την είχα κρύψει και την είδε.
καταλάβετε τώρα τι έγινε.
τελικά με έσωσε που ήταν cg και όχι γκόμενα.
το έριξα στο ότι αφού δεν μου κάθεται συχνά έτσι και εγώ αντί να βρω μια άλλη πήγα με πουτανα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.873
Πόντοι
3.506
το έριξα στο ότι αφού δεν μου κάθεται συχνά έτσι και εγώ αντί να βρω μια άλλη πήγα με πουτανα.

Και καλα ρε μεγαλε πως την επεισες οτι ηταν cg και οχι γκομενα?Το εγραφες στους τιτλους της ταινιας?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Καλα τωρα περα απο το χιουμορ Krono, η τεχνολογια  θα μας  καραφλιασει' φαντασου  τι θα παθαινουνε οι παλαιοτεροι
με τις εξελιξεις στην Νανοτεχνολογια  κλπ, σε λιγα χρονια..

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6

οι ταινιες ειναι γ@μημενο πραγμα..
Την επαθε και ενας φιλος και τρεχει και δεν φτανει
Και οπως ειπε ενας συναδελφος παραπανω,  η γυναικα αμα θελει να ψαξει μεσα στο σπιτι ΑΠΛΑ βρησκει τα παντα!!!!

Ο Θεος να βαλει το χερι του παιδες

jim1964

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

το οτι ακουσε και ειδε να την πληρωνω.
εσυ πληρωνεις πολλες γκομενες πριν τις γαμ...σεις;

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σαπίλα ο γάμος αν δεν έχεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ για ποιό λόγο τον κάνεις. Είναι μία βαρετή αηδία. Γι' αυτό εγώ μένω ανύπανδρος τόσα χρόνια, γαμώντας το ίδιο κορίτσι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο (που δεν θα της βλάψει την υγεία με μόνιμη βλάβη).

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Μαλλον σε λιγο ολα αυτα (αποκρυψεις,δευτερα κινητα κλπ) θα ειναι μια ωραια αναμνηση.Τα νεας γενιας κινητα με ενσωματωμενο GPS, θα επιτρεπουν στον αλλο να βλεπει απο που τον καλουνε.(οποτε το ειμαι στο γραφειο σε συσκεψη μαλλον... τελειωσε.!!)
Ηδη στην Κινα υπαρχει μεγαλη εφαρμογη αυτης της τεχνολογιας και αρχιζει και στην Αμερικη.(και οτι κυκλοφορει στην Αμερικη, να το περιμενετε συντομα και εδω.!!)
Υπαρχει και μια ευχαριστη εφαρμογη!
Λεγεται mobile dating.Αυτο σημαινει οτι θα δινεις ορισμενα στοιχεια και προτιμησεις  στο κινητο σου.Μολις βρεθεις κοντα σε καποιο αλλο κατοχο κινητου που να ταιριαζουν οι προτιμησεις σου, το κινητο σου θα σε ειδοποιει σχετικα.(Δηλαδη για παραδειγμα θα σου λεει οτι δυο δρομους πιο κατω στη ταδε καφετερια βρισκεται μια διμετρη ετοιμη για ολα)(εφ οσον το εχει δηλωσει και η ιδια φυσικα στο δικο της.!!)
Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες στο αρθρο του CNN:

Πιθανόν να είναι έτσι μέχρι έως ότου υπάρχει εξομοίωση περιβάλλοντος και να νομίζουν ότι είσαι όντως στο γραφείο και όχι κάπου άλλου (ενώ εσύ βέβαια να είσαι αλλού). Δεν είναι και τόσο απίθανο αυτό που λέω. Δείτε για παράδειγμα, ίσως όχι τόσο καλό παράδειγμα, το plugin του Skype 3 όπου σαν webcamera σας δείχνει σαν σκύλο, γάτα κλπ. Φανταστείτε ότι κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει στο background του χώρου σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom