Νέα

Απίστευτο ναι... Αληθινό ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ʼσχετο, αλλά ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής που έβγαινε χθές βράδυ στα κανάλια και απέφευγε επιμελώς να τεθεί εναντίον της καταστροφικής δράσης των γνωστών καθαρμάτων, αλλά το μόνο που ήξερε ήταν να μιλά για προβοκάτορες της Αστυνομίας, δεν ήταν για πολλές, πολλές, μα πάρα πολλές ζαρντινεριές στο κεφάλι; :knuppel: :police: :hammer:

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
η κοσμοτε έχει νούμερα που αρχίζουν από 6947 ;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ʼσχετο, αλλά ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής που έβγαινε χθές βράδυ στα κανάλια και απέφευγε επιμελώς να τεθεί εναντίον της καταστροφικής δράσης των γνωστών καθαρμάτων, αλλά το μόνο που ήξερε ήταν να μιλά για προβοκάτορες της Αστυνομίας, δεν ήταν για πολλές, πολλές, μα πάρα πολλές ζαρντινεριές στο κεφάλι; :knuppel: :police: :hammer: στο πρόσωπο;

Μετά παραπονιόσαστε που γαμιούνται τα θρεντς!  :)

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
απο αρχαιοτατων χρονων ο αντρας για να χυσει υπο την επιβλεψη-συμμετοχη γυναικας, παντα πληρωνει......

δε μενει τιποτα αλλο απο το λογαριασμο.....

περιμενε τον ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Αυτό πραγματικά με τσάκισε!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Με κάλεσαν στο κινητό από ένα νούμερο άγνωστο.  Ήταν μια γυναικεία πολύ σέξι φωνή που μιλούσε σπαστά ελληνικά.  Της είπα ευγενικά ότι κάνει λάθος και το έκλεισα.  Μετά από 1 λεπτό μου έστειλε μήνυμα ζητώντας μου συγνώμη.  Μήνυμα στο μήνυμα βρεθήκαμε να μιλάμε στο τηλεφωνο.  Τέλεια ερεθιστική φωνή, μου έκανε την περιγραφή της βάση της οποίας προκύπτει ότι είναι μουνάρα, 29 ετών παντρεμένη.
Κουβέντα στη κουβέντα βρεθήκαμε πριν 10 λέπτα να χύνουμε από το τηλέφωνο...
Τι πιθανότητες δίνεται αυτό να είναι αληθινό;; Τι θα κάνατε ;;;

Αφού η γκόμενα ήταν τοοόσο άνετη και καυλιάρα, αντί να χάνω τον χρόνο μου σε μηνήματα και τηλέφωνα, θα της έκλεινα ένα ραντεβού ΕΠΙΤΟΠΟΥ σε hotel... δίνοντάς της φυσικά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ περιγραφή για να μπορώ να την τσεκάρω πρώτα...

(Το ίδιο κάνω και σε όσες έχει τύχει να γνωρίσω μέσω chat και το παίζουν άνετες και καυλιάρες... ανταλλάσω καρτοκινητό και μετά κατευθείαν ραντεβού... αν δεν γουστάρει προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες... NEEEXT) ;)

Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε...

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Στο τελευταίο μήνυμα την ρώτησα ποια είναι και επιμένει να λεει ότι δεν με ξέρει και ότι ήταν τυχαίο... Αφού την έφαγα ήδη δεν θα μου την έλεγε ;  ή τουλάχιστον δεν θα απαντούσε καθόλου!!

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Λέτε να ήταν κανένα πουστράκι ;;  Δεν φαντάζει το πιο πιθανό ;

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πουστιά μου μυρίζει! (Οχι ότι δεν υπάρχουν τέτοια τυχερά)
Κάποιος μου είπε ότι σου κάνει ένα νούμερο αναπ. ή στέλνει μην. και όταν απαντήσεις χρεώνεσαι τρελά! Είχε εμφανιστεί παλιά και τώρα στις γιορτές άκουσα ότι συνέβη ξανά! Ομως στα μην. είναι Bot και δεν απαντά!

Επίσης πολύ πιθανό να είναι παγίδα από την γυναίκα σου!
Πλέον είναι αργά!

Καλή λύση πάρε ένα καρτοκινητο και στείλε κάτι του στυλ "που είσαι? Ολα καλά? Χάθηκες...".
Δες την χρέωση στην κάρτα! Αν είναι OK προσπάθησε να ψαρώσεις την τυπισα...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαράκο μου θύμισες μία ιστορία που έπαιξε πριν 5-6 χρόνια με ένα κολλητό μου. Παρόμοια φάση... Τον πήρε ένα καυλιάρικο μωρό τηλ. (και καλά κατά λάθος) με απίστευτή φωνούλα η οποία ζητωκραύγαζε ότι είναι μουνάρα. Πέρασαν καμιά 10αριά μέρες μιλώντας στο τηλ. (τηλεφωνικό sex, χυσίματα κτλπ) όσπου έφτασε η μέρα της συνάντησης.
Μόλις πήγε (ο κολλητός) διαπίστωσε ότι η γκόμενα ήταν πάνχοντρη (μιλάμε για 120+)πανάσχημη με την ίδια καυλιάρα φωνή όμως... Ε, την πλάκωσε σε κάτι καντήλια και έφυγε τρέχοντας.
Αν δε δεις φως μη συνεχίζεις...

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
αν δεν σε επαιρνε τηλεφωνο  θα ελεγα οτι ηταν αυτη η εταιρια που σου στελνει ερωτικα sms  και αν απαντησεις σε χρεωνει 1,5 ευρω το μυνημα.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γενικώς πολύ ωραία και καύλα φωνή συνήθως είναι χοντρή!
Βέβαια θα σου αλλάξει τα φώτα αλλά είναι θέμα γούστου...

Ερώτηση: Εχεις δώσει το τηλέφωνό σου σε κάνα τσατ?

Ενας φίλος μου μίλαγε με μια καυλοφωνη που είχε γνωρίσει από τσατ! (Μας την είχε βάλει σε ανοιχτή ακρόαση)
Πάει να την βρει από κοντά και του βγαίνει πουστρακι...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
καλά ρε γμτ, έχεις ίδιο κινητό για δουλειές&βρωμοδουλειές? ΕΓΚΛΗΜΑ. Αφού το λέμε συνέχεια εδω μέσα, να έχουμε καρτοκινητό για τις περίεργες δουλειές.

Μιας κ έχεις δώσει το τηλέφωνο σε πολλά γραφεία του εξωτερικού, πάει να πεί ότι είσαι καλός μπουρδελιάρης. Επομένως είναι πιθανόν να σε κατάλαβε η γυναίκα σου. Αλλά κ μόνο που έχεις τα τηλέφωνα στο κινητό, δεν είναι δύσκολο να κάλεσε κάποιο από αυτά κ να το ανακάλυψε.

Μη περιμένεις να καταλάβεις από τις αντιδράσεις της γυναίκας σου αν κρύβεται εκείνη πίσω απ'αυτό. ΑΝ λέω ΑΝ είναι αυτή, θα ετοιμάζεται για μια γερή "έκπληξη".

Για μένα, ακόμα και στο 0,0000000000001 % να είναι η γυναίκα σου, καλύτερα κόφτω κ βολέψου με μια τάναπου. ʼσε που μπορεί να σου τύχει κανά μπάζο. Μακριά. Κ αν σε ξαναπάρει πέστης ότι την πέρασες για τη γυναίκα σου κ γι'αυτό συνέβησαν όλα αυτά :-))))

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
1ον κινητο κοσμοτε  με 694 μπορει να υπαρχει λογω της φορητοτητας που υπαρχει πλεον στα δικτια...δηλ μεταφερεις τον αριθμο σου αυτουσιο σε αλλη εταιρια...
2ον ψιλιαζομαι υψηλη χρεωση στα μηνυματα...δεν παιζει ρολο οτι μιλησες τηλ...ενα παραπανω σε εκανε να στειλεις πιο πολλα μηνυματα απ οτι φανταζομαι...κατσε να ρθει ο μπιλακος και θα δεις οτι η εξπερματωση αυτη σου κοστισε 10 call girls και μαλιστα απο city tour!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αποκλείεται να ήταν λάθος.Πουστιά μυρίζει από χιλιόμετρα.Μήπως η γυναίκα σου ήταν δίπλα και άκουγε τι γινότανε?Μήπως ψάχνει αφορμή για να στην κάνει?Μήπως θέλει να σε σουτάρει και ψάχνει αφορμή?Μήπως έχει γκόμενο?Μήπως σ'εχουμε κάνει ένα με το πάτωμα μ'αυτά που σου λέμε?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Μάγκες, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις.... έστω και αν μερικές από αυτές (αν όχι όλες) με έχουν τσακίσει.  Αντικειμενικά μυρίζει πουστιά με 2 ενδοχόμενα πιο πιθανά :

1) Μου την έπεσαν 'ροζάδες' με νεα πιο εξελεγμένα συστήματα
2) Ήταν κάποιο πουστράκι

Για τον φίλο που χαρακτηρίζει έγκλημα το γεγονός ότι κάνω όλες τις δουλειές με ένα τηλέφωνο έχει κάποιο μέρος δίκιου.  Έιναι όντως επικίνδυνο αλλά πέρνω τα μέτρα μου.  Κανένα τηλέφωνο δεν υπάρχει στην λίστα, όλες οι κλήσεις βρίσκονται αλλού αποθηκευμένες και η λίστα των τηλεφώνων καλά κρυμμένη στο λαπτοπ που ανοίγει με κωδικό.  Για το λόγο αυτό εξάλλου έχω προμηθευτεί εδώ και 2 χρόνια blackberry για τηλέφωνο.  Το απόλυτο εργαλείο για αυτές τις δουλειές... σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.  Εξάλλου μπορείς πάντα να στέλνεις και να λαμβάνεις εμαιλ όπου και αν είσαι, απαραίτητο για ένα βιαστικό ραντεβού με city tour...

ίδωμεν... θα σας ενημερώσω πάντως για τις εξελίξεις...

Επισκέπτης
Απλά πρόσεχε. Εξάλλου δεν ξέρω τι ευχαρίστηση μπορεί να σου δώσει το phonesex. Εντάξει να το κάνεις 1-2-3 φορές... και μετά τι? Πάντως οι πιθανότητες είναι να είναι κάνα τρίμπαζο που δεν την γαμάει ούτε καν ο άντρας της!

Πρόσεχε πάντως γιατί ο διάολος (η γυναίκα δηλαδή!) έχει πολλά ποδάρια! Μην σου την έχει στημένη και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom