Νέα

Απίστευτο ναι... Αληθινό ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές....

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για κάτι που μου συνέβη σήμερα το πρωί.

Είμαι 32 ετών παντρεμένος.  Πήγαινοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο με κάλεσαν στο κινητό από ένα νούμερο άγνωστο.  Ήταν μια γυναικεία πολύ σέξι φωνή που μιλούσε σπαστά ελληνικά.  Της είπα ευγενικά ότι κάνει λάθος και το έκλεισα.  Μετά από 1 λεπτό μου έστειλε μήνυμα ζητώντας μου συγνώμη.  Μήνυμα στο μήνυμα βρεθήκαμε να μιλάμε στο τηλεφωνο.  Τέλεια ερεθιστική φωνή, μου έκανε την περιγραφή της βάση της οποίας προκύπτει ότι είναι μουνάρα, 29 ετών παντρεμένη.

Κουβέντα στη κουβέντα βρεθήκαμε πριν 10 λέπτα να χύνουμε από το τηλέφωνο...

Τι πιθανότητες δίνεται αυτό να είναι αληθινό;; Τι θα κάνατε ;;;

Το μυαλό γυρίζει με 1000 στροφές.  Να είναι αληθινά όλα αυτά είναι μάλλον απίθανο... Τι μπορεί να συμβείνει;; σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;;

Ευχαριστώ....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές....

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για κάτι που μου συνέβη σήμερα το πρωί.

Είμαι 32 ετών παντρεμένος.  Πήγαινοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο με κάλεσαν στο κινητό από ένα νούμερο άγνωστο.  Ήταν μια γυναικεία πολύ σέξι φωνή που μιλούσε σπαστά ελληνικά.  Της είπα ευγενικά ότι κάνει λάθος και το έκλεισα.  Μετά από 1 λεπτό μου έστειλε μήνυμα ζητώντας μου συγνώμη.  Μήνυμα στο μήνυμα βρεθήκαμε να μιλάμε στο τηλεφωνο.  Τέλεια ερεθιστική φωνή, μου έκανε την περιγραφή της βάση της οποίας προκύπτει ότι είναι μουνάρα, 29 ετών παντρεμένη.

Κουβέντα στη κουβέντα βρεθήκαμε πριν 10 λέπτα να χύνουμε από το τηλέφωνο...

Τι πιθανότητες δίνεται αυτό να είναι αληθινό;; Τι θα κάνατε ;;;

Το μυαλό γυρίζει με 1000 στροφές.  Να είναι αληθινά όλα αυτά είναι μάλλον απίθανο... Τι μπορεί να συμβείνει;; σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;;

Ευχαριστώ....

Πρόσεξε μην είναι η γυναίκα σου πίσω απ' αυτή την υπόθεση.
- είναι ζηλιάρα;
- είναι φιλύποπτη;
- είναι κατίνα;
- έχει τύχει να βρεί, καταλάβει, υποθέσει ότι την έχεις κερατώσει;
- ψήνεται να σε "στήσει" για ένα διαζύγιο σε βάρος σου;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
πρόσεξε επίσης αν υπάρχει σ' αυτό τον κόσμο κάνας καριολάκος ή καμία καριολίτσα που θα' θελε να σε "στήσει" σε σχέση με τη γυναίκα και το γάμο σου, ή, να σ' έχει μαγνητοφωνημένο να χύνεις και να σ' έχει στο χέρι. :helpplea:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω, τότε ΚΑΛΑ ΧΥΣΙΜΑΤΑ από το τηλέφωνο και ίσως, ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ στη συνέχεια.  :boobies:

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τον τσάκισες τον άνθρωπο ..................... έχε το νού σου αλλά καμιά αγάμητη θα είναι που γουστάρει παιχνίδια , όποτε πάρε λίγο τα μέτρα σου και βουρρρρ  ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως, αν προκύψει συνάντηση στο μέλλον, μην εκπλαγείς αν πέσεις σε περίπτωση "Ah, this one? Last year!!!" :headbang:

Επισκέπτης
Από τη στιγμή που ενέδωσες και το προχώρησες έστω και τηλεφωνικά, το δόλωμα το έχεις φάει. Και η γυναικα σου να είναι από πίσω,τα δικαιώματα τα έχεις δόσει. Οπότε αρνείσαι τα παντα και κανεις το τρελλο μέχρι πτώσεως. :2funny:

Αν (20%) οντως το  τηλέφωνο και η όλη εξέλιξη ήταν τυχαία (> 20% πιθανότηατα) άσε τα τηλεφωνικά και προχώρα στα εκ του σύνεγγυς

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
τον τσάκισες τον άνθρωπο ..................... έχε το νού σου αλλά καμιά αγάμητη θα είναι που γουστάρει παιχνίδια , όποτε πάρε λίγο τα μέτρα σου και βουρρρρ  ;)

Το ξέρω πώς τον γάμησα τον άνθρωπο, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, τό πρώτο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι να μην τυχόν και συμβαίνει καμιά πουστιά. Ειδικά, αν είσαι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ. Σωστά;  :tickedoff:

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Πάντως με τη γυναίκα μου μιλάω από το πρωί μήπως και βγάλω άκρη.  Δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση.  Τώρα τι να πω... μήπως μπορούμε να τις καταλάβουμε ποτέ ;;

Επισκέπτης
Eπισης προσεξε μην το οργανωσε ο γκομενος της γυναικα σου ,για να χωρισετε μια ωρα αρχητερα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Πρόσεχε μόνο μην έχει υποψιαστεί τίποτα η γυναίκα σου και είναι καμιά φίλη της που σε ψάρευε....

Οπως επίσης ...έχεις δώσει το κιν σου σε κανα γραφείο για CG ? Αν ναι ...τότε μάλλον κάτι βρωμάει...

Θα σου πρότεινα να μείνεις ως εκεί και να μη δώσεις συνέχεια.

Αυτό όμως το τηλ...συγνώμη λάθος και μετα sms ...Συνήθως κάτι ξέρουν.

Και στο κάτω κάτω σπαστά Ελληνικά μιλούσε....Δώσε 100ε και πάρε μια βίζιτα ανώνυμα να το ευχαριστηθείς χωρίς άγχος....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε, αφού ανταλλάξατε μηνύματα, σημαίνει πώς έχεις τον αιρθμό του κινητού της. Όταν πιάσεις τη γυναίκα σου να κοιμάται, χέζει, κάνει ντουζ, δες αν υπάρχει ο αριθμός της γκόμενας στις εισερχόμενες, εξερχόμενες, αναπάντητες κλήσεις της, ή στα μηνύματά της. Κάνε μία κλήση από το κινητό της στο συγκεκριμένο νούμερο. Μην ξεχάσεις να βάλεις απόκρυψη στην κλήση που θα επιχειρήσεις. Δές αν υπάρχει καταχωρισμένος στη μνήμη ο αριθμός και υπό ποία ονομασία. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να διαγράψεις από τη μνήμη εξερχομένων την κλήση.  :dancing: :dancing: :dancing:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
απο αρχαιοτατων χρονων ο αντρας για να χυσει υπο την επιβλεψη-συμμετοχη γυναικας, παντα πληρωνει......

δε μενει τιποτα αλλο απο το λογαριασμο.....

περιμενε τον ερχεται!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Και εμένα ο νους μου στη πουστιά πάει... δεν μπορεί !  Πάντως ήταν τόσο ναζιάρα που σας λέω θα χύνατε μόνο μ'αυτό!!!!  

Ολα τα τεστ που τις έβαλα, τα πέρασε η καριόλα. Αν ήταν στημενό φαντάζομαι θα μου έλεγε σ'ολα ναι για να είναι με τα νερά μου.  όμως αυτή είχε τους όρους της.  

Τώρα που το σκέφτομαι πάντως λέω μαλακία που το τράβηξα... παρα πολύ επικίνδυνο!!!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
οταν σου ερθει ο λογαριασμος του τηλεφ. κοιτα αν χρεωθηκες εσυ τις κλισεις  ;;;;;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Eπισης προσεξε μην το οργανωσε ο γκομενος της γυναικα σου ,για να χωρισετε μια ωρα αρχητερα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καλά, είμαι που 'μαι μαλάκας, αλλά και 'σύ μωρέ αδερφάκι μου, δεν πάς πίσω. Χαχαχαχα:-) :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όταν πιάσεις τη γυναίκα σου να κοιμάται, χέζει, κάνει ντουζ, δες αν υπάρχει ο αριθμός της γκόμενας στις εισερχόμενες, εξερχόμενες, αναπάντητες κλήσεις της, ή στα μηνύματά της. Κάνε μία κλήση από το κινητό της στο συγκεκριμένο νούμερο. Μην ξεχάσεις να βάλεις απόκρυψη στην κλήση που θα επιχειρήσεις. Δές αν υπάρχει καταχωρισμένος στη μνήμη ο αριθμός και υπό ποία ονομασία. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να διαγράψεις από τη μνήμη εξερχομένων την κλήση.  :dancing: :dancing: :dancing:

Αντρα, έμαθα ότι ο Σύρος ψάχνει για execuive assistant. Στείλε κανενα CV :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

Τώρα που το σκέφτομαι πάντως λέω μαλακία που το τράβηξα... παρα πολύ επικίνδυνο!!!!
[/quote]

απο την στιγμη που θα φυγει το σπερμα απο το πεος ουδεμια επιστροφη δεκτη......

OP
OP
U

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
1
Το τηλέφωνό μου το έχουν σχεδόν όλα τα πρακτορεία εξωτερικού που στέλνουν κοπέλες στην Ελλάδα.....

Μπορεί να έχει σχέση ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom