Νέα

Απεβίωσε ο Λεωνίδας Κύρκος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οτι μου φαινεται τοσο παραδοξο (αν και αληθινο) στην περιοχη του πολυτεχνειου κατα την εισβολη να μην υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ νεκρος και να υπαρχουν γυρω στος 60 σε ολη την Αθηνα πριν και μετα. Τελικα η χουντα ηθελε νεκρους για παραδειγματισμο, ναι ή οχι?
Και να ηθελε, γιατι δεν σκοτωσε 10-15 κατα την εισβολη?
Αν και υπαρχει μια ψιλοεξηγηση, οτι εκει ηταν οι φανταροι και δεν αφησαν να γινουν φονοι, ενω στην υπολοιπη αθηνα ηταν η αστυνομια.
Όντως,αυτό το έχω ακούσει-διαβάσει κ εγώ,ο στρατός μάλιστα συγκρατούσε την αστυνομία,τους σημερινούς λέμε μπάτσους...δεν τολμώ να φανταστώ τους τότε. :P

Υ.Γ.Moυ αρέσει που ρωτάς κ απαντάς μόνος σου.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο λακης εξεφρασε την λυπη του ? :grin:
Πού εισαι ρε απολυτε...Εδω αναρωτιομαστε πού χαθηκατε σημερα παρεα με τον Αβραμη.
Ο Λακης ναι, εξεφρασε τη λυπη του βαζοντας εναν κωλο να χεζει πανω απο εναν ταφο τυπε μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θελεις και εγγυησεις δηλαδη τυπε?
οπως η ολλανδια τυπε

$weed$%20-%20emotloader.hu.jpg

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
η ελλάδα δέν θά είχε τα χάλια πού έχει εάν ζούσαν πολιτικοι.. καί ηταν  15χρόνια νεώτεροι όπως ο κύρκος,ο φλωράκης,ο καραμανλής,ο ράλλης, ο κανελόπουλος ό αβέρωφ ,ο γεννηματάς.ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
επαναλαμβάνω ότι εάν δέν υπάρξει συνένεση η ελλάδα δέν προκειτε να ξεπεράσει τα προβληματά της ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
πάμε σίγουρα γιά εκλογές όπως μού δήλωσε φίλος βουλευτής.ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
πάμε για πρόσθετα μέτρα αλλιως δεν θα δοθει πρασινο φώς για εκταμίευση χρηματων προς πληρωμή  850000 δημοσιων υπαλληλων καί βάλε... και δυομιση εκατομμυρίων συνταξιούχων .....
δυστιχώς η σημερινη κυβέρνηση κάνει παιδαριώδη λάθη .
πχ υπουργειο ναυτιλίας σε χώρα που η ναυτιλία είναι πρώτη δύναμη παγκοσμίως.... ,2.συμφωνία με φιλανδούς ..3.δέν ήξερε ποσους δημοσίους υπαλλήλους απασχολεί ,4.δέν ήξερε πόσα χρήματα χρωστάει ...ευτυχώς τό βρήκε τό δντ...
τριτοκοσμικές καταστάσεις ...
ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom