Νέα

Απεβίωσε ο Λεωνίδας Κύρκος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
2)Σε τί η ''δημοκρατία'' του Μεταξά κ του Απρίλη του 67 ήταν καλύτερη από τις λαϊκές των κκ;;;

4η Αυγούστου και 21η Απριλίου δεν σκότωσαν τον κόσμο που σκότωσαν οι "λαικές".
Η Γυάρος και η Μακρόνησος μπροστά στη Σιβηρία,
ήταν 5* Resorts. Μην αναφέρω την εξορία που έστειλε η 4η Αυγούστου το "Γέρο της Δημοκρατίας" στη Μύκονο (θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, την ίδια περίοδο ο Ζάχος καμάρωνε που πήγαινε Μύκονο , πριν πλακώσουν οι βλάχοι).

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και μερικές χιλιάδες στην εξορία κ στις φυλακές,σου διέφυγε κατα λάθος να φανταστώ. :grin:

Ό,τι κ σε μία λαϊκή δημοκρατία δηλαδή(μόνο που σε αυτήν εσείς θα είστε στις φυλακές κ στην εξορία). :grin:

to απλουστευεις λιγο..ο κομμουνισμος απετυχε...ας κρατησουμε τα λογια του κυρκου με αφορμη την κηδεια του..

Επισκέπτης
4η Αυγούστου και 21η Απριλίου δεν σκότωσαν τον κόσμο που σκότωσαν οι "λαικές".
Η Γυάρος και η Μακρόνησος μπροστά στη Σιβηρία,
ήταν 5* Resorts. Μην αναφέρω την εξορία που έστειλε η 4η Αυγούστου το "Γέρο της Δημοκρατίας" στη Μύκονο (θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, την ίδια περίοδο ο Ζάχος καμάρωνε που πήγαινε Μύκονο , πριν πλακώσουν οι βλάχοι).
Βασικός κανόνας να συγκρίνεις ίδια πράγματα,τα ίδια χρόνια κράτησαν με τις ''λαϊκές'';;;
Δεν νομίζω.....

Επισκέπτης
Βασικός κανόνας να συγκρίνεις ίδια πράγματα,τα ίδια χρόνια κράτησαν με τις ''λαϊκές'';;;
Δεν νομίζω.....

Ο Στάλιν τα πρώτα χρόνια έφαγε τους περισσότερους.
Ο Μεταξάς δεν έφαγε κανέναν.
Ο Φράνκο , που έμεινε 40 χρόνια
όσους έφαγε τους έφαγε στην αρχή.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν νομίζω.....

οι λαικες ηττηθηκαν πολιτικα (σαν το καθεστως φρανκο και παπαδοπουλου)....το καθεστως μεταξα δεν ηττηθηκε πολιτικα αλλα στρατιωτικα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

και να μην ξεχναμε τους νεκρους απο πολ ποτ και Μαο...

Επισκέπτης
Μετά όμως ελάχιστους,πόσους έφαγε ο Φράνκο;
O Mεταξάς κανέναν;;; δεν γνωρίζω αν αληθεύει αυτό.

Επισκέπτης
Μετά όμως ελάχιστους,πόσους έφαγε ο Φράνκο;
O Mεταξάς κανέναν;;; δεν γνωρίζω αν αληθεύει αυτό.

Ελάχιστους ...
όταν ψόφησε ο Στάλιν
υπηρχαν 30 μύρια έγκλειστοι στη σιβηρία.
Δεν τους λες ελάχιστους.
Αν βρεις επώνυμο νεκρό επί Μεταξά
(όχι δηλώσεις ΚΚΕ για χιλιάδες-μύρια χωρίς ούτε ένα όνομα)
εδώ είμαστε

Επισκέπτης
Ελάχιστους ...
όταν ψόφησε ο Στάλιν
υπηρχαν 30 μύρια έγκλειστοι στη σιβηρία.
Δεν τους λες ελάχιστους.
Αν βρεις επώνυμο νεκρό επί Μεταξά
(όχι δηλώσεις ΚΚΕ για χιλιάδες-μύρια χωρίς ούτε ένα όνομα)
εδώ είμαστε
Από πού προκύπτουν ώρε τα 30 μύρια;;;2εκ περασάν από τα γκουλάγκ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας τους.
Για τον Μεταξά δεν έχω οναματεπώνυμα,εσύ για αυτούς στις λαϊκές δημοκρατίες έχεις;;; :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο φράνκο πέθανε ρε μάστορα.
Και άφησε διάδοχο τον χούαν κάρλος
που επανέφερε τους πολιτικους και τα έκαναν πουτάνα.

Το καθεστως μετα απο 40 χρονια ειχε κουρασει και ηταν πρωσοποπαγες...δεν μπορουσε να σταθει αλλο...μεσα την κοινωνια της ισπανιας για αυτο και για αυτο ο φρανκο εφερε τον φρανκο (σε ρολο ισοβιου καραμανλη) για να ελεγξει τις εξελιξεις.... και το επετυχε το "κκε" ισπανιας σημερα ειναι στο 4% και το 30 ηταν στο 30% με ολες τις παραφυαδες του...

Λακη, πρεπει να καταλαβεις κατι κανενα καθεστως σε ειναι μονιμο εαν δεν εχει λαικη απηχηση..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Από πού προκύπτουν ώρε τα 30 μύρια;;;2εκ περασάν από τα γκουλάγκ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας τους.
Για τον Μεταξά δεν έχω οναματεπώνυμα,εσύ για αυτούς στις λαϊκές δημοκρατίες έχεις;;; :2funny:

ρε παπαζολ τοσα ποσταρησματα εχω κανει...ελεος...πρεπει να εχουμε προχειρα τα λινκ οποτε εσυ θυμασαι να ζητησεις πηγες...

Επισκέπτης
ρε παπαζολ τοσα ποσταρησματα εχω κανει...ελεος...πρεπει να εχουμε προχειρα τα λινκ οποτε εσυ θυμασαι να ζητησεις πηγες...
Τί ποσταρίσματα έχεις κανεί μωρέ παπάρα;;; από το μαύρο ιστιολόγιο του κομμουνισμού να πούμε.... :cheesy:
Με ονοματεπώνυμο θέλω εδώ κ τώρα τα 30εκ νεκρούς του Στάλιν!!!

Επισκέπτης
Για τον Μεταξά δεν έχω οναματεπώνυμα,εσύ για αυτούς στις λαϊκές δημοκρατίες έχεις;;;

Στη Ρωσσία υπάρχει αρμόδια υπηρεσία
και έχει μαζέψει 1-2 μύρια επώνυμα θύματα μέχρι τώρα και συνεχίζει.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τους τωρινούς ρώσσους ιστορικούς
που απαριθμούν άδικες εκτελέσεις επί στάλιν. Εσύ ;;;

π.χ.

[size=8pt]ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡ. 24.260
1. Επώνυμο: Σιντόροφ.
2. Όνομα: Βασίλι Κλεμέντοβιτς.
3. Τόπος και ημερομηνία γέννησης: Σέτσεβο, περιφέρεια Μόσχας, 1893.
4. Διεύθυνση: Σέτσεβο, περιοχή Κολομένσκι, περιφέρεια Μόσχας.
5. Επάγγελμα: υπάλληλος συνεταιρισμού.
6. Συνδικάτο στο οποίο ανήκει: των εργαζομένων στο συνεταιρισμό.
7. Περιουσία τη στιγμή της σύλληψης: 1 ξύλινο σπίτι, 8μ. Χ 8μ., με λαμαρινοσκεπή, μία μερικώς σκεπαστή αυλή 20μ. Χ 7μ., 1 αγελάδα, 4 προβατίνες, 2 γουρούνια, πουλερικά.
8. Περιουσία το 1929: η ίδια, πλέον 1 άλογο.
9. Περιουσία το 1917: 1 ξύλινο σπίτι, 8μ. Χ 8μ., μία μερικώς σκεπαστή αυλή 30μ. Χ 20μ., 2 αχυρώνες, 2 αποθήκες, 2 άλογα, 2 αγελάδες, 7 προβατίνες.
10. Κοινωνική κατάσταση κατά τη σύλληψη: εργαζόμενος.
11. Έτη υπηρεσίας στον τσαρικό στρατό: το 1915-1916, φαντάρος δευτέρας τάξεως στο έκτο σύνταγμα του Τουρκεστάν.
12. Έτη υπηρεσίας στον Λευκό Στρατό: κανένα.
13. Έτη υπηρεσίας στον Κόκκινο Στρατό: κανένα.
14. Κοινωνική καταγωγή: με θεωρώ γόνο μεσαίας αγροτικής οικογένειας.
15. Πολιτικό παρελθόν: ακομμάτιστος.
16. Εθνικότητα, ιθαγένεια: ρωσική, πολίτης της ΕΣΣΔ.
17. Ένταξη στο Κομμουνιστικό Κόμμα: όχι.
18. Μορφωτικό επίπεδο: δημοτικό σχολείο.
19. Σημερινή στρατιωτική κατάσταση: έφεδρος.
20. Παρελθούσες καταδίκες: καμιά.
21. Κατάσταση υγείας: κήλη.
22. Οικογενειακή κατάσταση: παντρεμένος. Σύζυγος: Αναστασία Φεντόροβνα, 43 ετών, εργάτρια σε κολχόζ. θυγατέρα: Νίνα, 24 ετών.
Συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου 1938 από την περιφερειακή διεύθυνση της NKVD.

2. Αποσπάσματα του ανακριτικού πρωτοκόλλου.
Ερώτηση: Δώστε μας εξηγήσεις σχετικά με την κοινωνική σας καταγωγή. την κοινωνική και περιουσιακή σας κατάσταση πριν και μετά το 1917.
Απάντηση: Κατάγομαι από οικογένεια εμπόρων. Μέχρι το 1904 περίπου, ο πατέρας μου είχε ένα μικρό μαγαζί στη Μόσχα, στην οδό Ζολοτορόσκαγια, όπου, σύμφωνα με όσα μου έχει πει ο πατέρας μου, έκανε εμπόριο χωρίς να έχει κανέναν υπάλληλο. Μετά το 1904, ο πατέρας μου αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του, επειδή δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους μεγαλέμπορους. Επέστρεψε στην ύπαιθρο, στο Σέτσεβο, όπου ενοικίασε έξι εκτά-
ρια καλλιεργήσιμης γης και δύο εκτάρια βοσκοτόπια. Είχε έναν υπάλληλο, κάποιον Γκοριάτσεφ, ο οποίος εργάστηκε μαζί με τον πατέρα μου για πολλά χρόνια, μέχρι το 1916.
Μετά από το 1917, κρατήσαμε την αγροκαλλιέργειά μας αλλά χάσαμε τα άλογα. Δούλεψα μαζί με τον πατέρα μου μέχρι το 1925, κατόπιν ύστερα από το θάνατό του, ο αδελφός μου
κι εγώ μοιραστήκαμε τη γη.
Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες.
3. Αποσπάσματα από το κατηγορητήριο.
[...] Ο Σιντόροφ, προκατειλημμένος κατά της σοβιετικής εξουσίας γενικά και ειδικότερα εναντίον του Κόμματος, διεξήγαγε συστηματικά αντισοβιετική προπαγάνδα λέγοντας: «ο
Στάλιν και η συμμορία του δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την εξουσία. Ο Στάλιν έχει δολοφονήσει ένα σωρό ανθρώπους, ωστόσο δεν εννοεί να φύγει. Οι μπολσεβίκοι έχουν όλη την εξουσία, συλλαμβάνουν τους έντιμους ανθρώπους, αλλά ούτε γι αυτούς μπορεί κανείς να μιλήσει, αλλιώς σε κλείνουν σε στρατόπεδο για είκοσι πέντε χρόνια».
Ο προαναφερθείς Σιντόροφ υποστηρίζει ότι δεν είναι ένοχος, όμως ξεσκεπάστηκε από πολυάριθμες μαρτυρίες. Η υπόθεση παραπέμφηκε στην κρίση της τοπικής τριμελούς επιτροπής.
Υπογραφή: Σαλαχάγιεφ, ανθυπολοχαγός της πολιτοφυλακής της περιοχής του Κολομένσκογιε.
Για την επιβεβαίωση: Γκαλκίν, υπολοχαγός της Κρατικής Ασφάλειας, επικεφαλής του αποσπάσματος της Κρατικής Ασφάλειας της περιοχής του Κολομένσκογιε.
4. Αποσπάσματα από το πρωτόκολλο της απόψασης της τρόικας, 16 Ιουλιου 1938.
[...] Υπόθεση Σιντόροφ, Β.Κ. Πρώην έμπορος, εκμεταλλευόταν μαζί με τον πατέρα του ένα μαγαζί. Κατηγορείται ότι διεξήγαγε ανάμεσα στους εργάτες του κολχόζ αντεπαναστατική προπαγάνδα, με κουβέντες ηττοπαθείς, που συνοδευόταν από απειλές εναντίον
των κομμουνιστών και κριτική κατά της πολιτικής του Κόμματος και της κυβέρνησης.
Ετυμηγορία: Τυφεκισμός του Σιντόροφ Βασίλι Κλεμέντοβιτς και κατάσχεση της περιουσίας του.

Η Ποινή εκτελέστηκε στις 3 Αυγούστου 1938.
Αποκαταστάθηκε μετά θάνατον στις 24 Ιανουαρίου 1989.

(Πηγή: Volia, 1994, αρ. 2-3, σ. 45-46)

{Από τη "Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού", ελληνική έκδοση, σελ. 221-222}.[/size]

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και ποιος εγγυάται ότι δεν θα είχε ηττηθεί πολιτικά όπως όλα τα καθεστώτα τέτοιου τύπου;
Με βάση ότι φούνταραν τα άλλα έτσι κ αυτό.

κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα εισαι για παντα στην εξουσια αλλα ανυπαρξια ιδεολογικου πολεμου εναντια σε μια ιδεα αντιθετη με αυτην απο την ΝΔ την καθιστα διαρκως ουραγο των πολιτικων εξελιξεων

Επισκέπτης
Στη Ρωσσία υπάρχει αρμόδια υπηρεσία
και έχει μαζέψει 1-2 μύρια επώνυμα θύματα μέχρι τώρα και συνεχίζει.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τους τωρινούς ρώσσους ιστορικούς
που απαριθμούν άδικες εκτελέσεις επί στάλιν. Εσύ ;;;

π.χ.

[size=8pt]ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡ. 24.260
1. Επώνυμο: Σιντόροφ.
2. Όνομα: Βασίλι Κλεμέντοβιτς.
3. Τόπος και ημερομηνία γέννησης: Σέτσεβο, περιφέρεια Μόσχας, 1893.
4. Διεύθυνση: Σέτσεβο, περιοχή Κολομένσκι, περιφέρεια Μόσχας.
5. Επάγγελμα: υπάλληλος συνεταιρισμού.
6. Συνδικάτο στο οποίο ανήκει: των εργαζομένων στο συνεταιρισμό.
7. Περιουσία τη στιγμή της σύλληψης: 1 ξύλινο σπίτι, 8μ. Χ 8μ., με λαμαρινοσκεπή, μία μερικώς σκεπαστή αυλή 20μ. Χ 7μ., 1 αγελάδα, 4 προβατίνες, 2 γουρούνια, πουλερικά.
8. Περιουσία το 1929: η ίδια, πλέον 1 άλογο.
9. Περιουσία το 1917: 1 ξύλινο σπίτι, 8μ. Χ 8μ., μία μερικώς σκεπαστή αυλή 30μ. Χ 20μ., 2 αχυρώνες, 2 αποθήκες, 2 άλογα, 2 αγελάδες, 7 προβατίνες.
10. Κοινωνική κατάσταση κατά τη σύλληψη: εργαζόμενος.
11. Έτη υπηρεσίας στον τσαρικό στρατό: το 1915-1916, φαντάρος δευτέρας τάξεως στο έκτο σύνταγμα του Τουρκεστάν.
12. Έτη υπηρεσίας στον Λευκό Στρατό: κανένα.
13. Έτη υπηρεσίας στον Κόκκινο Στρατό: κανένα.
14. Κοινωνική καταγωγή: με θεωρώ γόνο μεσαίας αγροτικής οικογένειας.
15. Πολιτικό παρελθόν: ακομμάτιστος.
16. Εθνικότητα, ιθαγένεια: ρωσική, πολίτης της ΕΣΣΔ.
17. Ένταξη στο Κομμουνιστικό Κόμμα: όχι.
18. Μορφωτικό επίπεδο: δημοτικό σχολείο.
19. Σημερινή στρατιωτική κατάσταση: έφεδρος.
20. Παρελθούσες καταδίκες: καμιά.
21. Κατάσταση υγείας: κήλη.
22. Οικογενειακή κατάσταση: παντρεμένος. Σύζυγος: Αναστασία Φεντόροβνα, 43 ετών, εργάτρια σε κολχόζ. θυγατέρα: Νίνα, 24 ετών.
Συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου 1938 από την περιφερειακή διεύθυνση της NKVD.

2. Αποσπάσματα του ανακριτικού πρωτοκόλλου.
Ερώτηση: Δώστε μας εξηγήσεις σχετικά με την κοινωνική σας καταγωγή. την κοινωνική και περιουσιακή σας κατάσταση πριν και μετά το 1917.
Απάντηση: Κατάγομαι από οικογένεια εμπόρων. Μέχρι το 1904 περίπου, ο πατέρας μου είχε ένα μικρό μαγαζί στη Μόσχα, στην οδό Ζολοτορόσκαγια, όπου, σύμφωνα με όσα μου έχει πει ο πατέρας μου, έκανε εμπόριο χωρίς να έχει κανέναν υπάλληλο. Μετά το 1904, ο πατέρας μου αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του, επειδή δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους μεγαλέμπορους. Επέστρεψε στην ύπαιθρο, στο Σέτσεβο, όπου ενοικίασε έξι εκτά-
ρια καλλιεργήσιμης γης και δύο εκτάρια βοσκοτόπια. Είχε έναν υπάλληλο, κάποιον Γκοριάτσεφ, ο οποίος εργάστηκε μαζί με τον πατέρα μου για πολλά χρόνια, μέχρι το 1916.
Μετά από το 1917, κρατήσαμε την αγροκαλλιέργειά μας αλλά χάσαμε τα άλογα. Δούλεψα μαζί με τον πατέρα μου μέχρι το 1925, κατόπιν ύστερα από το θάνατό του, ο αδελφός μου
κι εγώ μοιραστήκαμε τη γη.
Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες.
3. Αποσπάσματα από το κατηγορητήριο.
[...] Ο Σιντόροφ, προκατειλημμένος κατά της σοβιετικής εξουσίας γενικά και ειδικότερα εναντίον του Κόμματος, διεξήγαγε συστηματικά αντισοβιετική προπαγάνδα λέγοντας: «ο
Στάλιν και η συμμορία του δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την εξουσία. Ο Στάλιν έχει δολοφονήσει ένα σωρό ανθρώπους, ωστόσο δεν εννοεί να φύγει. Οι μπολσεβίκοι έχουν όλη την εξουσία, συλλαμβάνουν τους έντιμους ανθρώπους, αλλά ούτε γι αυτούς μπορεί κανείς να μιλήσει, αλλιώς σε κλείνουν σε στρατόπεδο για είκοσι πέντε χρόνια».
Ο προαναφερθείς Σιντόροφ υποστηρίζει ότι δεν είναι ένοχος, όμως ξεσκεπάστηκε από πολυάριθμες μαρτυρίες. Η υπόθεση παραπέμφηκε στην κρίση της τοπικής τριμελούς επιτροπής.
Υπογραφή: Σαλαχάγιεφ, ανθυπολοχαγός της πολιτοφυλακής της περιοχής του Κολομένσκογιε.
Για την επιβεβαίωση: Γκαλκίν, υπολοχαγός της Κρατικής Ασφάλειας, επικεφαλής του αποσπάσματος της Κρατικής Ασφάλειας της περιοχής του Κολομένσκογιε.
4. Αποσπάσματα από το πρωτόκολλο της απόψασης της τρόικας, 16 Ιουλιου 1938.
[...] Υπόθεση Σιντόροφ, Β.Κ. Πρώην έμπορος, εκμεταλλευόταν μαζί με τον πατέρα του ένα μαγαζί. Κατηγορείται ότι διεξήγαγε ανάμεσα στους εργάτες του κολχόζ αντεπαναστατική προπαγάνδα, με κουβέντες ηττοπαθείς, που συνοδευόταν από απειλές εναντίον
των κομμουνιστών και κριτική κατά της πολιτικής του Κόμματος και της κυβέρνησης.
Ετυμηγορία: Τυφεκισμός του Σιντόροφ Βασίλι Κλεμέντοβιτς και κατάσχεση της περιουσίας του.

Η Ποινή εκτελέστηκε στις 3 Αυγούστου 1938.
Αποκαταστάθηκε μετά θάνατον στις 24 Ιανουαρίου 1989.

(Πηγή: Volia, 1994, αρ. 2-3, σ. 45-46)

{Από τη "Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού", ελληνική έκδοση, σελ. 221-222}.[/size]
Τελικά τα 30εκ νεκρών από πού πηγάζουν;;;τώρα λες 2-3εκ....

Και το τεκμήριο αθώοτητας των εκτελεσμένων ποιο είναι ακριβώς,ότι η απόφαση προέρχεται από το Κ.Κ.Σ.Ε.;;;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
www2.rizospastis.gr/story.do?id=6401536&publDate=24/8/2011]http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6401536&publDate=24/8/2011[/url]

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα αντικομμουνιστική επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη φορά στη Σλοβακία. Με νόμο από την 1η Σεπτέμβρη θα διώκεται ποινικά και θα τιμωρείται με έξι μήνες έως τρία χρόνια φυλάκιση "όποιος αρνείται να δεχτεί ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του καθεστώτος που βασίζονται στην κομμουνιστική ιδεολογία".

ΑΥτο ρε παπαζολ, δεν σου λεει κατι...πως ειναι δυνατον οι σλοβακοι να παιρνουν ενα τοσο "ακραιο" μετρο?

Επισκέπτης
www2.rizospastis.gr/story.do?id=6401536&publDate=24/8/2011]http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6401536&publDate=24/8/2011[/url]

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα αντικομμουνιστική επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη φορά στη Σλοβακία. Με νόμο από την 1η Σεπτέμβρη θα διώκεται ποινικά και θα τιμωρείται με έξι μήνες έως τρία χρόνια φυλάκιση "όποιος αρνείται να δεχτεί ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του καθεστώτος που βασίζονται στην κομμουνιστική ιδεολογία".

ΑΥτο ρε παπαζολ, δεν σου λεει κατι...πως ειναι δυνατον οι σλοβακοι να παιρνουν ενα τοσο "ακραιο" μετρο?
Ποιος άλλος μπορεί να απειλήσει την εξουσία τους εκτός από αυτόν που έχει αντιπρόταση κ θεωρία κατά του συστήματος;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom