Επισκέπτης
Κούβα,Κίνα,Β.Κορέα,Βιετνάμ,Λάος κ Ανγκόλα,διάλεξε που θες να πας.Αλήθεια, σε πόσες χώρες πλην ελλάδας και πορτογαλίας, υπάρχει ισχυρό κκ;
Κούβα,Κίνα,Β.Κορέα,Βιετνάμ,Λάος κ Ανγκόλα,διάλεξε που θες να πας.Αλήθεια, σε πόσες χώρες πλην ελλάδας και πορτογαλίας, υπάρχει ισχυρό κκ;
Κτελ; Ποιο κτελ;
Θα πάμε με το κάμπριο τύπε!
Κανένα πρόβλημα. Έχεις μανιχαϊστική λογική ρε αδερφέ όμως, υπάρχει και γκρι - όχι μόνο άσπρο μαύρο. ;)Οχι δεν θα το παμε παρακατω,σορυ.
Αυτοι που εχουν τα φραγκα εχουν και την εξουσια.
Με τον ενα η τον αλλο τροπο.Τα οποια φραγκα κληρονομουνται κιολας οποτε παει περιπατο η"αριστοκρατια".
Εχεις διαθεση να μπει ΧΕΡΙ στα φραγκα αυτων που"κρατουν",το συζηταμε.
Δεν εχεις,επειδη μεσολαβει η υπεραγια ιδιοκτησια,δεν υπαρχει λογος να κουραζομαστε.
δεν θα ειναι και η πρωτη φορα....Στην αναγκη μπορει να"καταργηθει"το κκε για να παει μπροστα η χωρα
μπορείς να μεταναστεύσεις....
Οχι,περι αριστοκρατιας.Σημερα συζηταμε περι καταργησης της ιδιοκτησιας και της κληρονομιας?
Α μαλιστα. Σε αυτες τις χωρες, τι ποσοστο πηρε το ΚΚ στις εκλογες?Κούνα,Κίνα,Β.Κορέα,Βιετνάμ,Λάος κ Ανγκόλα,διάλεξε που θες να πας.
τα @@ μου κουνιωνταιΚούνα,Κίνα,Β.Κορέα,Βιετνάμ,Λάος κ Ανγκόλα,διάλεξε που θες να πας.
Εγω,ως εξω απο τον χορο ΕΕ,ειμαι με αυτη τη πλευρα,εσυ συνεχισε τις απανωτες κωλοτουμπες και πιρουετες για να κρυψεις οτι εισαι με την αλλη.Οχι δεν θα το παμε παρακατω,σορυ.
Αυτοι που εχουν τα φραγκα εχουν και την εξουσια.
Με τον ενα η τον αλλο τροπο.Τα οποια φραγκα κληρονομουνται κιολας οποτε παει περιπατο η"αριστοκρατια".
Εχεις διαθεση να μπει ΧΕΡΙ στα φραγκα αυτων που"κρατουν",το συζηταμε.
Δεν εχεις,επειδη μεσολαβει η υπεραγια ιδιοκτησια,δεν υπαρχει λογος να κουραζομαστε.
Μαλλον οχι ομως του πνευματος ε?Οχι,περι αριστοκρατιας.
Μα γιατί;
Που θα αλλού θα βρω τέτοιο ιδεολογικό τζουράσικ παρκ;
Ρε με τόση κινητή κ ακίνητη περιουσία μπας κ είναι ο Κούγιας;;;όχι το λήαρ;
Στην αναγκη μπορει να"καταργηθει"το κκε για να παει μπροστα η χωρα,πιασε και κανε μια προταση νομου παρεα με τον"επιμελη"μπουμπουκο.
Ελα τωρα, πες ομως κι εσυ την αληθεια...βεβαίως.. τα φράγκα που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο ναι.. τα φράγκα που αποκτήθηκαν με δουλειά του έχοντος ή των προγόνων του όχι..
Οχι,δεν ειμαι καθολου μανιχαιστης.Κανένα πρόβλημα. Έχεις μανιχαϊστική λογική ρε αδερφέ όμως, υπάρχει και γκρι - όχι μόνο άσπρο μαύρο. ;)
Κούνα,Κίνα,Β.Κορέα,Βιετνάμ,Λάος κ Ανγκόλα,διάλεξε που θες να πας.
Σε όλες τις λαϊκές δημοκρατίες γίνονταν κ γίνονται εκλογές.Α μαλιστα. Σε αυτες τις χωρες, τι ποσοστο πηρε το ΚΚ στις εκλογες?
Πώς?
Δεν εγιναν εκλογες εκει?
Οκ.
Ελα τωρα, πες ομως κι εσυ την αληθεια...
Δεν ειναι λιγο ενοχλητικο καποιος να τα βρισκει ολα ετοιμα, οσο στουρνος και αν ειναι, επειδη ειχε φραγκα ο πατερας του και τον κληρονομησε?
Να τα λεμε ολα.
Στην αναγκη μπορει να"καταργηθει"το κκε για να παει μπροστα η χωρα,πιασε και κανε μια προταση νομου παρεα με τον"επιμελη"μπουμπουκο.
ο Κουγιας προσευχεται μια μερα να γινει ισιοςΡε με τόση κινητή κ ακίνητη περιουσία μπας κ είναι ο Κούγιας;;;