Επισκέπτης
Μπαινει στη μεση αυτη η πουτανα η υλη,δυστυχως.Μαλλον οχι ομως του πνευματος ε?
Μπαινει στη μεση αυτη η πουτανα η υλη,δυστυχως.Μαλλον οχι ομως του πνευματος ε?
Εγω,ως εξω απο τον χορο ΕΕ,ειμαι με αυτη τη πλευρα,εσυ συνεχισε τις απανωτες κωλοτουμπες και πιρουετες για να κρυψεις οτι εισαι με την αλλη.
Μηπως ειμαι οντως αριστερος ρε γαμω την κοινωνια μου?Μπαινει στη μεση αυτη η πουτανα η υλη,δυστυχως.
Να μου έλεγες να ψηλώσει κ να αποκτήσει τους κοιλιακούς του ίσιου θα σε πίστευα...ο Κουγιας προσευχεται μια μερα να γινει ισιος
εχεις τυχει σε αφεντικο κουμουνιστη??Πώς γίνεται να είμαι με την άλλη ενώ έχω ανάγκη από δουλειά και αυτή μου αποφέρει τα προς το ζην ΈΝΑΣ SUPERMOUSE ΞΕΡΕΙ...
Μόνο στο δικό σου μυαλό θα μπορούσα να είμαι με την εργοδοσία και όχι με τον εργαζόμενο...
ΥΓ: Α-ρε πουστη πώς θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να έχεις στη δούλεψή σου κανέναν αντίτοιχο Παπατρολλ που να του φουσκώνει τα μυαλά κανένας αντίστοιχος Supermouse κι εσύ να προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου και ο άλλος να είναι στα αρχίδια του.
Αρα και αντιστροφως το κκε ΔΕΝ το εχουν καταργησει οι εξελιξεις.Τα κκ ανα τον κόσμο τα έχουν καταργήσει οι εξελίξεις.
Αρα και αντιστροφως το κκε ΔΕΝ το εχουν καταργησει οι εξελιξεις.
Σημερα συζηταμε περι καταργησης της ιδιοκτησιας και της κληρονομιας?
Γιατί έχω γίνει σημείο αναφοράς στα ποστ σου τελευταία,έχει τσούξει τίποτα;;;ΥΓ: Α-ρε πουστη πώς θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να έχεις στη δούλεψή σου κανέναν αντίτοιχο Παπατρολλ που να του φουσκώνει τα μυαλά κανένας αντίστοιχος Supermouse κι εσύ να προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου και ο άλλος να είναι στα αρχίδια του.
Αρα και αντιστροφως το κκε ΔΕΝ το εχουν καταργησει οι εξελιξεις.
Ελα τωρα, πες ομως κι εσυ την αληθεια...
Δεν ειναι λιγο ενοχλητικο καποιος να τα βρισκει ολα ετοιμα, οσο στουρνος και αν ειναι, επειδη ειχε φραγκα ο πατερας του και τον κληρονομησε?
Να τα λεμε ολα.
Κτελ; Ποιο κτελ;
Θα πάμε με το κάμπριο τύπε!
ε που να ψαχνει για βληματα αφου εισαι εσυ προχειρος...Γιατί έχω γίνει σημείο αναφοράς στα ποστ σου τελευταία,έχει τσούξει τίποτα;;;
Σπαστικό είναι αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά- στην τελική, δικαίωμα του άλλου είναι να δουλευειε για τα παιδιά του.
Αυτό το οποίο μπορεί να γίνει, είναι τα παιδιά αυτού που δεν έχει λεφτά, να έχουν τις ευκαιρίες να ξεπεράσουν τους γονείς τους...
Ταξική κινητικότητα λέγεται αν δεν με απατούν τα μπαρμπαστρουμφικά μου.
Για πες σε πόσα κακά αφεντικά κομμουνιστές έπεσες εσύ....εχεις τυχει σε αφεντικο κουμουνιστη??
το γκουανταναμο φανταζει ρηζορτ λεμε ;)
Για πες σε πόσα κακά αφεντικά κομμουνιστές έπεσες εσύ....
Καταρχήν κομμουνιστής κ αφεντικό είναι σχήμα οξύμωρο,άπαξ κ γίνεις αφεντικός από κομμουνιστής γίνεσαι πασόκος αν όχι νδημοκράτης!!!
Αυτό με το κάμπριο θα ήθελα να μου το εξηγήσετε κάποιο φεγγάρι...
Αυτό με το κάμπριο θα ήθελα να μου το εξηγήσετε κάποιο φεγγάρι...
δεκαδες!!!Για πες σε πόσα κακά αφεντικά κομμουνιστές έπεσες εσύ....
Καταρχήν κομμουνιστής κ αφεντικό είναι σχήμα οξύμωρο,άπαξ κ γίνεις αφεντικός από κομμουνιστής γίνεσαι πασόκος αν όχι νδημοκράτης!!!