Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το τσουναμη  λενε οτι το προξενισε καποια δοκιμη (ηλεκτρομαγνητικου) Αμερικανικου οπλου.το οτι οι Αμερικανοι ειναι οι φονιαδες των λαων δεν ειναι μυστικο

Τι λες βρε άνθρωπε;;;; :huh: :huh: :idiot: :idiot:
Άσχετο!!!

alogomoyris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι είστε ? Χριστανοί , πουτανιαριδες που φοράται κέρατα στην γυναίκα σας , η απλός φορουμτζιδες είστε και γράφετε για να γράφετε ?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τι είστε ? Χριστανοί , πουτανιαριδες που φοράται κέρατα στην γυναίκα σας , η απλός φορουμτζιδες είστε και γράφετε για να γράφετε ?
Δωσε καμια αυξηση στους μισθους και στις συνταξεις εσυ και ασε μας εμας  :tooth: :rockon:

Επισκέπτης
Και γιατί δε μου λες ξεκάθαρα τη γνώμη σου για μένα; Μου αρέσει να μελετώ πώς με βλέπουν οι άλλοι, πολλώ δε αυτούς με βίους αντίθετους. Μεγάλη βοήθεια στην αυτογνωσία αποτελεί αυτό. Μεγάλη.
Στην έχω πεί φίλε μου τη γνώμη μου για εσένα ... ;)
Αυτό που έγραψα προηγουμένως δεν απευθυνότανε αποκλειστικά σε εσένα . Περιελέμβανε όμως και εσένα...
Ας μην συνεχίσουμε όμως τη συζήτηση. Δεν έχει νόημα ...(για εμένα τουλάχιστον)

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Το λεω γιατι ακουγεται λιγο κουφο ετσι ; Αν υπαρχει Θεος γιατι αφησε να σκοτωθουν τοσοι ανθρωποι και μαλιστα ανημερα Χριστουγεννων ;  

ο Θεος ειναι Παλαιοημερολογιτης!
και στο κατω κατω οι περισσοτεροι που πνιγηκαν ηταν μουσουλμανοι κι οι ευρωπαιοι ηταν εκει ηταν... παιδεραστες!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δημητριε θα ηθελα την αποψη σου για ενα θεμα
Πριν 2-3 χρονια εγινε ενας σεισμος με τσουναμι και σκοτωθηκαν 300.000 ανθρωποι. Πως το επετρεψε ο Θεος αυτο ; Θα ηθελα την γνωμη σου και τη γνωμη της θρησκειας
Λεπτομερεια ---> Ηταν Χριστουγεννα! 
Ο Θεος - Χριστος αφησε να σκοτωθουν τοσες αθωες ψυχες;   :-

Η εξήγηση κατά την γνώμη μου είναι απλή. Αν και ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα της ανάγκης ύπαρξης ενός δημιουργού, το σίγουρο είναι ότι ο θεός (με τις ιδιότητες και όπως τον περιγράφει ο χριστιανισμός και οι άλλες θρησκείες), δεν υπάρχει. Είναι δημιούργημα κάποιων γεροντάδων που αποτυπώσαν τις σκέψεις τους στο χαρτί και την ορθόδοξη παράδοση. Αν περιμένεις να βρεις συμπόνια κατανόηση και βοήθεια, μπορείς να την βρεις μόνο μέσω κάποιου ενάρετου συνανθρώπου σου γιατί αν περιμένεις από τον χριστιανικό-μωαμεθανικό-κτλ θεό θα περιμένεις πολύ.

Επισκέπτης
Η εξήγηση κατά την γνώμη μου είναι απλή. Αν και ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα της ανάγκης ύπαρξης ενός δημιουργού, το σίγουρο είναι ότι ο θεός (με τις ιδιότητες και όπως τον περιγράφει ο χριστιανισμός και οι άλλες θρησκείες), δεν υπάρχει. Είναι δημιούργημα κάποιων γεροντάδων που αποτυπώσαν τις σκέψεις τους στο χαρτί και την ορθόδοξη παράδοση. Αν περιμένεις να βρεις συμπόνια κατανόηση και βοήθεια, μπορείς να την βρεις μόνο μέσω κάποιου ενάρετου συνανθρώπου σου γιατί αν περιμένεις από τον χριστιανικό-μωαμεθανικό-κτλ θεό θα περιμένεις πολύ.
και το κατά την εκκλησίαν  (( πίστευε και μη ερεύνα))

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
και το κατά την εκκλησίαν  (( πίστευε και μη ερεύνα))

Το πιο παράδοξο εδάφιο στην χριστιανική διδασκαλία, είναι εκεί που ο ίδιος ο θεός (Χριστός) σπάει μπροστά στις δοκιμασίες που τον περιμένουν. 'Απελθέτω απ εμού το ποτήριο τούτο'. Δηλαδή ο ίδιος ο Χριστιανικός θεός λυγίζει μπροστά σε μια δοκιμασία που θα κρατήσει μερικές ώρες (και έχοντας το πλεονέκτημα της σιγουριάς του τι συμβαίνει μετά θάνατον) και περιμένουμε ο μη τέλειος άνθρωπος να αντιμετωπίσει αγόγγυστα καταστάσεις και μαρτύρια που μπορεί να κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή με την ελπίδα του παραδείσου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το πιο παράδοξο εδάφιο στην χριστιανική διδασκαλία, είναι εκεί που ο ίδιος ο θεός (Χριστός) σπάει μπροστά στις δοκιμασίες που τον περιμένουν. 'Απελθέτω απ εμού το ποτήριο τούτο'. Δηλαδή ο ίδιος ο Χριστιανικός θεός λυγίζει μπροστά σε μια δοκιμασία που θα κρατήσει μερικές ώρες (και έχοντας το πλεονέκτημα της σιγουριάς του τι συμβαίνει μετά θάνατον) και περιμένουμε ο μη τέλειος άνθρωπος να αντιμετωπίσει αγόγγυστα καταστάσεις και μαρτύρια που μπορεί να κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή με την ελπίδα του παραδείσου.
Εδώ μάλλον κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Κανένα παράδοξο εγώ δεν βλέπω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η χριστιανική διδασκαλία αναφέρεται στην διπλή υπόσταση του Ιησού. Δλδ καίτοι ο Ιησούς είναι Θεός, η ανθρώπινη υπόστασή του υπερτερεί στη συγκεκριμένη στιγμή και ζητά απ τον Πατέρα να μην περάσει τα βασανιστήρια. Με απλά λόγια, ο άνθρωπος αρνείται να πονέσει, να υποφέρει και να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Φιλοσοφικά και μόνο η σγυγκεκριμένη σκηνή αποτελεί το μυστικό της χριστιανικής διδασκαλίας και της ευρείας αποδοχής που είχε στη συνέχεια. Με απλά λόγια και για τον απλό άνθρωπο ο Ιησούς είναι ένας από εμάς, έζησε σαν εμάς με τους ίδιους φόβους και ανασφάλειες. Ουσιαστικά ο Ιησούς είναι ο καθένας μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Ο Χριστιανισμός είχε τέτοια απήχηση τα επόμενα χρόνια του θανάτου του Ιησού γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Ενας απλός άνθρωπος χωρίς εξουσίες και στρατούς τα έβαλε με το κατεστημένο και απέκτησε τεράστιο ρεύμα. 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εδώ μάλλον κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Κανένα παράδοξο εγώ δεν βλέπω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η χριστιανική διδασκαλία αναφέρεται στην διπλή υπόσταση του Ιησού. Δλδ καίτοι ο Ιησούς είναι Θεός, η ανθρώπινη υπόστασή του υπερτερεί στη συγκεκριμένη στιγμή και ζητά απ τον Πατέρα να μην περάσει τα βασανιστήρια. Με απλά λόγια, ο άνθρωπος αρνείται να πονέσει, να υποφέρει και να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Φιλοσοφικά και μόνο η σγυγκεκριμένη σκηνή αποτελεί το μυστικό της χριστιανικής διδασκαλίας και της ευρείας αποδοχής που είχε στη συνέχεια. Με απλά λόγια και για τον απλό άνθρωπο ο Ιησούς είναι ένας από εμάς, έζησε σαν εμάς με τους ίδιους φόβους και ανασφάλειες. Ουσιαστικά ο Ιησούς είναι ο καθένας μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Ο Χριστιανισμός είχε τέτοια απήχηση τα επόμενα χρόνια του θανάτου του Ιησού γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Ενας απλός άνθρωπος χωρίς εξουσίες και στρατούς τα έβαλε με το κατεστημένο και απέκτησε τεράστιο ρεύμα. 

Τι είναι αυτά τα παραμύθια που συζητάτε και σχολιάζετε ρε παιδιά?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όποιος ασχολείται με τα της Εκκλησίας θέλω να μου απαντήσει κάτι αν ξέρει σίγουρα ΜΟΝΟ!!!
Άκουσα από άτομο της Μητρόπολης Χανίων προχτές να λέει σε μια κουβέντα ότι αν πεθάνει ο Χριστόδουλος ΔΕΝ γίνονται γάμοι και βαφτίσεις για κάποιο χρονικό διάστημα.........ισχύει???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω ξερω αλλα επειδη δεν ειμαι παιδι της Εκκλησιας δεν σου λεω..... :)

Επισκέπτης
Όποιος ασχολείται με τα της Εκκλησίας θέλω να μου απαντήσει κάτι αν ξέρει σίγουρα ΜΟΝΟ!!!
Άκουσα από άτομο της Μητρόπολης Χανίων προχτές να λέει σε μια κουβέντα ότι αν πεθάνει ο Χριστόδουλος ΔΕΝ γίνονται γάμοι και βαφτίσεις για κάποιο χρονικό διάστημα.........ισχύει???
Και τί είναι ο Χριστόδουλος ρε σονυπ  για να κοπούνε όλα αυτά ??? Ο Χριστός είναι ... και θα έχουμε μεγάλη εβδομάδα ??? :2funny: :2funny:
Ράδιο αρβύλα είναι ...

Αλλά ακόμη κι αν ίσχυε κάτι τέτοιο , εσένα δεν θα σε έπιανε. Η Εκκλησία της Κρήτης είναι διοικητικά ημιαυτόνομη και υπάγεται πνευματικά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως (άρα καμία ανάμειξη στα θέματα της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος ) ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή τους είδα και μιλάγανε σοβαρά, εξεπλάγην και εγώ και ψάχνω να δω αν ισχύει.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1

ωραια! καλη ειναι αυτη η προοπτικη αναβολης του γαμου ...ετσι ειναι ευκαιρια να το ξανασκεφτειτε πριν κανετε το "απονενοημενο διαβημα"

Επισκέπτης
Σονυπ , θές να κάνω έγγραφο στην Αρχιεπισκοπή να απαλλαγείς απ το warned ... μιας κι έχω τα μέσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom