You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλα ειναι πολυ τσογλανια ορισμενοι....Ότι θα έβλεπα και το παρακάτω ΔΕΝ το φανταζόμουνα!!! Λέτε να παίζει και σε κάνα sportingbet?
www.xristodoulos.com/]When is Xristodoulos going to Die?[/url]
αυτο ειναι ανωμαλια ρε πουστη μου....για οποιονδηποτε ανθρωπο οχι μονο για τον παπα...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Ότι θα έβλεπα και το παρακάτω ΔΕΝ το φανταζόμουνα!!! Λέτε να παίζει και σε κάνα sportingbet?
ακραίο μεν αλλά υπάρχει και κάποιο δίκιο... σε φροντίζουν ανάλογα με το πορτοφόλι σου και την μάπα σου. αξιοκρατία ΜΗΔΕΝ
Επισκέπτης
Ανατρίχιασα ...Ότι θα έβλεπα και το παρακάτω ΔΕΝ το φανταζόμουνα!!! Λέτε να παίζει και σε κάνα sportingbet?
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν αξίζει κάν σχολιασμού ...
Έλεος !
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Παιδια ειναι απαραδεκτη η σελιδα που εφτιαξαν αυτη οι καφροι. Συγκεκριμμενα λεει οποιος βρει την ακριβη ημερομηνια και ωρα και αν οχι την ακριβη την πιο κοντινη θα κερδισει ενα playstation3. Ειναι αισχος με τους βαρβαρους με τους ουνους που δημιουργησαν αυτο το σαιτ. θα πρεπει να ντρεπονται για το ποιον τους. Και το λεω εγω που δεν τον παω ιδιαιτερα τον Χριστοδουλο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καταρχήν να πω ότι εγώ είμαι εναντίον της συγκεκριμένης σελίδας. Ηθικά δεν θα την κρίνω γιατί τότε θα πρέπει να αρχίσω να κρίνω και την ηθική του μελλοθάνατου κάτι που δεν μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Προφανώς ο συγκεκριμένος για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. Το να χαρακτηρίζεις βάρβαρους και ούνους αυτούς που δημιούργησαν το σάιτ είναι απλοικό και αδικαιολόγητο όπως αδικαιλόγητα ο Μπους είναι με το μέρος των "καλών" και όχι των "τρομοκρατών". Το ότι σκοτώθηκαν 25000 παιδιά στον πόλεμο του Ιράκ φαντάζομαι ότι δεν θεωρείται "βάρβαρο" απ την πλευρά των καλών.Παιδια ειναι απαραδεκτη η σελιδα που εφτιαξαν αυτη οι καφροι. Συγκεκριμμενα λεει οποιος βρει την ακριβη ημερομηνια και ωρα και αν οχι την ακριβη την πιο κοντινη θα κερδισει ενα playstation3. Ειναι αισχος με τους βαρβαρους με τους ουνους που δημιουργησαν αυτο το σαιτ. θα πρεπει να ντρεπονται για το ποιον τους. Και το λεω εγω που δεν τον παω ιδιαιτερα τον Χριστοδουλο.
Υ.Γ.1 Το ότι αυθαίρετα κάποιος τάσσεται με το μέρος του καλού αλλά κατά τα λοιπά διάγει έναν επονείδιστο βίο δεν τον κατατάσσει αυτόκλητα στην κοινωνία των αγγέλων....
Υ.Γ.2 Ο βίος του Χριστόδουλου μου θυμίζει περισσότερο βίο Φαρισαίου παρά χριστιανού. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ο εβραικός νόμος είναι σαφής. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις.
Επισκέπτης
Γιατί ... ποιανού απο εμάς εδω μέσα ρε personanongrata , ο βίος , θυμίζει βίο αληθινού χριστιανού ???Υ.Γ.2 Ο βίος του Χριστόδουλου μου θυμίζει περισσότερο βίο Φαρισαίου παρά χριστιανού. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ο εβραικός νόμος είναι σαφής. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις.
Και κάτι άλλο ...
Ο εβραϊκός νόμος δε λέει κάτι τέτοιο. Αυτό το είπε ο Χριστός : ¨τότε λέγει αυτώ ο Ιησούς.απόστρεψον σου την μάχαιραν εις τον τόπον αυτής.πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μάχαιρα αποθανούνται¨ (Ματθ.ΚΣΤ΄52) προς τον Πέτρο , αν θυμάμαι καλά ...
Ο μωσαϊκός νόμος έλεγε το " οφθαλμόν αντί οφθαλμού ..."
Μάλλον τα έμπλεξες λίγο...
Μάλλον εννοείς μπέρδεψε εντελώς την βούτσα με την πούτσα !Γιατί ... ποιανού απο εμάς εδω μέσα ρε personanongrata , ο βίος , θυμίζει βίο αληθινού χριστιανού ???
Και κάτι άλλο ...
Ο εβραϊκός νόμος δε λέει κάτι τέτοιο. Αυτό το είπε ο Χριστός : ¨τότε λέγει αυτώ ο Ιησούς.απόστρεψον σου την μάχαιραν εις τον τόπον αυτής.πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μάχαιρα αποθανούνται¨ (Ματθ.ΚΣΤ΄52) προς τον Πέτρο , αν θυμάμαι καλά ...
Επισκέπτης
Όχι κι έτσι ρε Galb ... είπαμε !Μάλλον εννοείς μπέρδεψε εντελώς την βούτσα με την πούτσα !
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καθόλου. Οταν ο Πέτρος έκοψε με ένα μαχαίρι το αυτί του δούλου στο όρος των Ελαιών, ο Ιησούς του είπε "μάχαιραν έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις". Δλδ προσπαθείς να με πείσεις παραθέτοντας παπαγαλλιστί το κείμενο ότι ο Ιησούς έλεγε στον Πέτρο καλά του έκανες, ή προσπαθούσε να του πει ότι ο εβραικός νόμος τελικά θα γυρίσει εναντίον του; Οτι θα υπερασπιζόμουν και τη διδασκαλία του Ιησού δεν το περίμενα ουδεπόποτε.Γιατί ... ποιανού απο εμάς εδω μέσα ρε personanongrata , ο βίος , θυμίζει βίο αληθινού χριστιανού ???
Και κάτι άλλο ...
Οσο για το βίο αληθινού χριστιανού συμφωνώ. ΕΡπίσης θεωρώ ότι ο προκαθείμενος της Ελλαδικής εκκλησίας έχει χίλιους λόγους παραπάνω να διάγει βίον χριστιανικόν.
Θα μπορούσα Δημήτριε να συγχωρέσω τα πάντα στον Χριστόδουλο από ηθικής πλευράς (καθώς θεωρώ ότι οι ανθρώπινες αδυναμίες είναι ανυπέρβλητες). Αυτό που δε θα του συγχωρήσω ποτέ είναι η πολιτική στάση που κράτησε σε όλη τη θητεία του. Ο Ιησούς πολεμούσε την εξουσία με τη διδασκαλία του ΔΕΝ προσπαθούσε να της κάνει κατάληψη.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ έχω μελετήσει το χριστιανισμό. Εσύ καλό θα ήταν απ το να αποστηθίζεις τα Ευαγγέλια να μάθεις να ζεις κατ αυτόν τον τρόπο.Μάλλον εννοείς μπέρδεψε εντελώς την βούτσα με την πούτσα !
Τώρα ποιος έχει μπλέξει το πέος με την ψήκτρα το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.
Υ.Γ. τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές, έγιναν προφήτες και κριτές.
Επισκέπτης
Αυτό κατάλαβες φίλε μου εσύ απο την Ευαγγελική περικοπή που παρέθεσα ?Δλδ προσπαθείς να με πείσεις παραθέτοντας παπαγαλλιστί το κείμενο ότι ο Ιησούς έλεγε στον Πέτρο καλά του έκανες, ή προσπαθούσε να του πει ότι ο εβραικός νόμος τελικά θα γυρίσει εναντίον του;
Ξαναδιάβασέ τη σε παρακαλώ και κάνε μετάφραση ... και θα δείς οτι δεν υπάρχουν σημεία αντιπαράθεσης μεταξύ μας ...
Εγώ διαφώνησα με την πηγή προελεύσεως της ρήσης, καθώς δεν είναι μέρος του Εβραϊκού νόμου τα λόγια που παρέθεσες , αλλά τμήμα των λόγων του Ιησού ( Καινή Διαθήκη ).
Και εν πάση περιπτώσει ... δεν κατανοώ τη σχέση που μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα λόγια , με τον Μακαριώτατο. Κατά τη γνώμη μου πάντα ... είναι εντελώς ξεκάρφωτα ...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μη φαρισαίζεις Δημήτριε. Την ουσία θέλω. ΤΟ οφθαλμόν αντί οφθαλμού και όλα τα λοιπά εβραικά σε πειράζει πώς τα παραθέτω ή την ουσία των λεγόμενών μου. Ξεκόλλα από αυτόν τον ανούσιο χριστιανικό καθωσπρεπισμό γμτ μου......Αυτό κατάλαβες φίλε μου εσύ απο την Ευαγγελική περικοπή που παρέθεσα ?
Ξαναδιάβασέ τη σε παρακαλώ και κάνε μετάφραση ... και θα δείς οτι δεν υπάρχουν σημεία αντιπαράθεσης μεταξύ μας ...
Εγώ διαφώνησα με την πηγή προελεύσεως της ρήσης, καθώς δεν είναι μέρος του Εβραϊκού νόμου τα λόγια που παρέθεσες , αλλά τμήμα των λόγων του Ιησού ( Καινή Διαθήκη ).
Και εν πάση περιπτώσει ... δεν κατανοώ τη σχέση που μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα λόγια , με τον Μακαριώτατο. Κατά τη γνώμη μου πάντα ... είναι εντελώς ξεκάρφωτα ...
Για μένα έχουν μεγάλη σχέση καθώς θεωρώ τον συγκεκριμένο Αρχιεπίσκοπο τον πιο διαπλεκόμενο Αρχιερέα της σύγχρονης Ελλάδας. Για να μην αρχίσουμε τώρα τα περί Βαβύλη. Ασε γιατί ο άνθρωπος είναι στο νεκροκρέββατο και υπερέχει αυτή του η ιδιότητα αυτή τη στιγμή. Το ότι σέβομαι την κατάστασή του δεν πάει να πει ότι λυπάμαι και γι αυτό. Σόρρυ αλλά τόσο χριστιναικά δεν μπορώ να λειτουργήσω....
Εγώ έχω μελετήσει το χριστιανισμό. Εσύ καλό θα ήταν απ το να αποστηθίζεις τα Ευαγγέλια να μάθεις να ζεις κατ αυτόν τον τρόπο.
Τώρα ποιος έχει μπλέξει το πέος με την ψήκτρα το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.
Υ.Γ. τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές, έγιναν προφήτες και κριτές.
[/quote 1) Δεν με ενδιαφέρει να μελετήσω τόσο τον χριστιανισμό και να ζήσω με τις 10 εντολές γιατί ήδη έχω παραβιάσει μερικές..
2) Είμαι αγνωστικιστής
Επισκέπτης
Σε προτρέπω να ψάξεις ολόκληρο το forum και να μου παραθέσεις λόγια μου απο τα οποία να φαίνεται οτι δεν είμαι αξιοπρεπής στις όποιες συνομιλίες μου , και θα σου ζητήσω συγνώμη...Μη φαρισαίζεις Δημήτριε. Την ουσία θέλω. ΤΟ οφθαλμόν αντί οφθαλμού και όλα τα λοιπά εβραικά σε πειράζει πώς τα παραθέτω ή την ουσία των λεγόμενών μου. Ξεκόλλα από αυτόν τον ανούσιο χριστιανικό καθωσπρεπισμό γμτ μου......
Τα πάντα με νοιάζουν personanongrata μου. Απο το κάθε τί που θα γράψει κάποιος, μπορώ να καταλάβω αν έχει αποσπασματικές γνώσεις για κάποιο θέμα , αν οι γνώσεις του είναι ελλιπείς, αν τα όσα λέει είναι αποτέλεσμα δικής του σκέψης ή οικειοποίηση θέσεων άλλων ατόμων, αν είναι αιρετικός και ούτω καθεξής ...
Η ουσία για εμένα είναι οτι σχεδόν επικροτείς τη στάση αυτών που δημιούργησαν το συγκεκριμένο διαγωνισμό, με το πρόσχυμα οτι ... αφού έκανε αυτά ... καλά να πάθει.
Δικαίωμά σου !
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
νεο παιχνιδι:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δημητριε θα ηθελα την αποψη σου για ενα θεμα
Πριν 2-3 χρονια εγινε ενας σεισμος με τσουναμι και σκοτωθηκαν 300.000 ανθρωποι. Πως το επετρεψε ο Θεος αυτο ; Θα ηθελα την γνωμη σου και τη γνωμη της θρησκειας
Λεπτομερεια ---> Ηταν Χριστουγεννα!
Ο Θεος - Χριστος αφησε να σκοτωθουν τοσες αθωες ψυχες; :-
Πριν 2-3 χρονια εγινε ενας σεισμος με τσουναμι και σκοτωθηκαν 300.000 ανθρωποι. Πως το επετρεψε ο Θεος αυτο ; Θα ηθελα την γνωμη σου και τη γνωμη της θρησκειας
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Το λεω γιατι ακουγεται λιγο κουφο ετσι ; Αν υπαρχει Θεος γιατι αφησε να σκοτωθουν τοσοι ανθρωποι και μαλιστα ανημερα Χριστουγεννων ;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτό κατάλαβες; Δικαίωμά σου. Εγώ απλά είμαι της άποψης ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μένει ελεύθερος να αυτοκριθεί. Ο Χριστόδουλος έστω και την έσχατη ώρα έχει αρκετό χρόνο να τα βρει με τον εαυτό του. Αυτές οι μαλακίες που έχει αυτό το σάιτ δεν αποτελούν μέρος της δικής μου κοσμοθεωρίας. Οι λιθοβολισμοί και οι εξευτελισμοί δεν εντάσσονται στο δικό μου κοινωνικό γίγνεσθαι.Σε προτρέπω να ψάξεις ολόκληρο το forum και να μου παραθέσεις λόγια μου απο τα οποία να φαίνεται οτι δεν είμαι αξιοπρεπής στις όποιες συνομιλίες μου , και θα σου ζητήσω συγνώμη...
Τα πάντα με νοιάζουν personanongrata μου. Απο το κάθε τί που θα γράψει κάποιος, μπορώ να καταλάβω αν έχει αποσπασματικές γνώσεις για κάποιο θέμα , αν οι γνώσεις του είναι ελλιπείς, αν τα όσα λέει είναι αποτέλεσμα δικής του σκέψης ή οικειοποίηση θέσεων άλλων ατόμων, αν είναι αιρετικός και ούτω καθεξής ...
Η ουσία για εμένα είναι οτι σχεδόν επικροτείς τη στάση αυτών που δημιούργησαν το συγκεκριμένο διαγωνισμό, με το πρόσχυμα οτι ... αφού έκανε αυτά ... καλά να πάθει.
Δικαίωμά σου !
>>Τα πάντα με νοιάζουν personanongrata μου. Απο το κάθε τί που θα γράψει κάποιος, μπορώ να καταλάβω αν έχει αποσπασματικές γνώσεις για κάποιο θέμα , αν οι γνώσεις του είναι ελλιπείς, αν τα όσα λέει είναι αποτέλεσμα δικής του σκέψης ή οικειοποίηση θέσεων άλλων ατόμων, αν είναι αιρετικός και ούτω καθεξής ...
Και γιατί δε μου λες ξεκάθαρα τη γνώμη σου για μένα; Μου αρέσει να μελετώ πώς με βλέπουν οι άλλοι, πολλώ δε αυτούς με βίους αντίθετους. Μεγάλη βοήθεια στην αυτογνωσία αποτελεί αυτό. Μεγάλη.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
το τσουναμη λενε οτι το προξενισε καποια δοκιμη (ηλεκτρομαγνητικου) Αμερικανικου οπλου.το οτι οι Αμερικανοι ειναι οι φονιαδες των λαων δεν ειναι μυστικοΔημητριε θα ηθελα την αποψη σου για ενα θεμα