Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
¨Ενας είναι ο κοκός.Αλήθεια με το περιβόητο ίδρυμα τι έγινε; ακόμη ψάχνου για τα μέλη του Δ.Σ.;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος άλλος; Να τον χαιρόμαστε το μεγαλειότατο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ποιός είναι ρε πακαρα ? Αλήθεια , δεν τον ξέρω ! Το μόνο τέως που ξέρω είναι ο Βασιλιάς Κων/νος. Αυτός είναι ?
Μεταξύ μας αυτός είναι.
Θές να μάθεις και που αναφέρεται το

[move] :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:Γιατί κυρά Αλίκη δεν μας είπες, οτι έπαιρνες στον τέως πίπες??  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: [/move]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ποιός είναι ρε πακαρα ? Αλήθεια , δεν τον ξέρω ! Το μόνο τέως που ξέρω είναι ο Βασιλιάς Κων/νος. Αυτός είναι ?

Ψωμι και  ελια  και κωτσο βασιλια....Βρε ουστ με τον τρικερη....

Επισκέπτης
Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στο φίλο μου stavro51 :

[size=10pt]Επιβολή φόρου στα εκκλησιαστικά ακίνητα      [/size]
17.12.07 
[17/12/07 | 19:35] Με ενιαίο τέλος ένα τοις χιλίοις θα φορολογηθούν τα ακίνητα της Εκκλησίας της Ελλάδος, σύμφωνα με το υπό κατάθεση φορολογικό νομοσχέδιο. Από το τέλος δεν θα... γλιτώσουν ούτε τα ακίνητα του Πανάγιου Τάφου, της Ι. Μονής Σινά, του Αγίου Ορους, των παλαίφατων Πατριαρχείων και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας ("Ισοτιμία"), "η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας ανέρχεται σε 17 δισ. ευρώ ευρώ και είναι σήμερα αφορολόγητη". 

πηγή :

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στο φίλο μου stavro51 :

[size=10pt]Επιβολή φόρου στα εκκλησιαστικά ακίνητα      [/size]
17.12.07 
[17/12/07 | 19:35] Με ενιαίο τέλος ένα τοις χιλίοις θα φορολογηθούν τα ακίνητα της Εκκλησίας της Ελλάδος, σύμφωνα με το υπό κατάθεση φορολογικό νομοσχέδιο. Από το τέλος δεν θα... γλιτώσουν ούτε τα ακίνητα του Πανάγιου Τάφου, της Ι. Μονής Σινά, του Αγίου Ορους, των παλαίφατων Πατριαρχείων και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας ("Ισοτιμία"), "η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας ανέρχεται σε 17 δισ. ευρώ ευρώ και είναι σήμερα αφορολόγητη". 

πηγή :
το θεμα βεβαια ειναι, ακομη κι αν περασει, αν θα καταβληθει ποτε εστω ενα λεπτο του ευρου, με ολες τις προεκτασεις που θα μπορει να εχει αυτο..

Επισκέπτης
το θεμα βεβαια ειναι, ακομη κι αν περασει, αν θα καταβληθει ποτε εστω ενα λεπτο του ευρου, με ολες τις προεκτασεις που θα μπορει να εχει αυτο..
Αν δεν καταβληθούν τα χρήματα, να΄ σαι βέβαιος οτι ο θεματοφύλακας των οικονομικών Σταύρος ... θα το ανακαλύψει ... ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αν δεν καταβληθούν τα χρήματα, να΄ σαι βέβαιος οτι ο θεματοφύλακας των οικονομικών Σταύρος ... θα το ανακαλύψει ...

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την ιστορία, είναι ότι το όλο θέμα πέρασε "στα μουλωχτά", δηλαδή δεν έγινε ντόρος.
Ξεσηκώθηκαν οι περίεργοι και πήγαν με πούλμαν να "συμπαρασταθούν" στον κατηγορούμενο (και προφυλακισμένο πλέον) παπά που κατηγορείται ότι απαύτωνε το παιδάκι, αλλά για το φόρο στα ακίνητα της εκκλησίας δεν ακούστηκε τίποτα.

Δεν είναι περίεργο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την ιστορία, είναι ότι το όλο θέμα πέρασε "στα μουλωχτά", δηλαδή δεν έγινε ντόρος.
Ξεσηκώθηκαν οι περίεργοι και πήγαν με πούλμαν να "συμπαρασταθούν" στον κατηγορούμενο (και προφυλακισμένο πλέον) παπά που κατηγορείται ότι απαύτωνε το παιδάκι, αλλά για το φόρο στα ακίνητα της εκκλησίας δεν ακούστηκε τίποτα.

Δεν είναι περίεργο?
οχι, καθολου.

ανηκει στο σεναριο που λεει οτι και να ψηφιστει ο νομος, ΔΕΝ θα καταβληθει ουτε 1 (ενα) ευρω..

ειδες που κουμπωνει τωρα ????

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
και επίσης το συγκεκριμένο θέμα ανήκει στις ειδήσεις οι οποίες "δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο" και "δεν πουλάνε" (κατά τους διευθυντές ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών)

:tickedoff:

Επισκέπτης
Μετά την ολιγοήμερη "ανάπαυλα", η οποία επέτρεψε στον Αρχιεπίσκοπο να γιορτάσει τις Αγιες αυτές ημέρες, από χθες βράδι οι πόνοι επέστρεψαν. Κατόπιν τούτου, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, να διπλασιάσουν την ποσότητα παυσιπόνων που του χορηγούν.

Η απόφαση αυτή όμως είχε ως συνέπεια να βρίσκεται από χθες σε κατάσταση ύπνωσης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τέλος, στον κ. Χριστόδουλο θα χορηγηθεί από εβδομάδα νέα θεραπεία (χάπι) δοκιμαστικά. Την κατάσταση θα επανεκτιμήσουν εκ νέου οι θεράποντες γιατροί.

πηγή :

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως πολύ συγκινητικό που του είπε τα κάλαντα ο ψωμιάδης.

Σίγουρα αυτή τη σκηνή θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δεν είναι περίεργο?

Ο νόμος λέει ότι:

"Από το ενιαίο τέλος απαλλάσσονται επίσης τα γήπεδα (οικόπεδα) εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού, τα δάση και οι δασικές εκτάσεις, τα ξένα κράτη για τα ακίνητα που ανήκουν σε αυτά (π.χ πρεσβείες, προξενεία κλπ), τα ακίνητα που έχουν δεσμευθεί από την αρχαιολογική υπηρεσία, τα επιταγμένα από το στρατό, τα ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα της Εκκλησίας και των γνωστών κατά το Σύνταγμα θρησκειών, καθώς και του δημοσίου."

Ένα θέμα είναι πως θα ερμηνεύσουν τον όρο "ιδιοχρησιμοποιούμενα".
Πάντως από ιδιοκτησίες που εκμεταλλεύονται και από τις οποίες εισπράττουν ενοίκια δύσκολα βλέπω να αποφεύγουν το ΕΤΑΚ.

Κατά δεύτερον, ως συνήθως, πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει τι σημαίνει ο νόμος και τι συνεπάγεται για αυτούς.
Όταν θα αρχίσουν να τους έρχονται οι λυπητέρες για κάτι ξεχασμένα ακίνητα που είχαν δηλώσει στο Ε9 τότε θα το συνειδητοποιήσουν.

Ο Έλληνας μόνον όταν φτάνει μπροστά στο ταμείο συνδέεται με την πραγματικότητα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ότι θα έβλεπα και το παρακάτω ΔΕΝ το φανταζόμουνα!!! Λέτε να παίζει και σε κάνα sportingbet?  :uglystupid:
www.xristodoulos.com/]When is Xristodoulos going to Die?[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom