Επισκέπτης
Ποιός είναι αυτός ο Κοκός ? Και μάλλιστα τέως ...Το πιό ωραίο ήταν η επίσκεψη του τέως Κοκού.
Ποιός είναι αυτός ο Κοκός ? Και μάλλιστα τέως ...Το πιό ωραίο ήταν η επίσκεψη του τέως Κοκού.
Ποιός είναι ρε πακαρα ? Αλήθεια , δεν τον ξέρω ! Το μόνο τέως που ξέρω είναι ο Βασιλιάς Κων/νος. Αυτός είναι ?¨Ενας είναι ο κοκός.
Μεταξύ μας αυτός είναι.Ποιός είναι ρε πακαρα ? Αλήθεια , δεν τον ξέρω ! Το μόνο τέως που ξέρω είναι ο Βασιλιάς Κων/νος. Αυτός είναι ?
[move] Γιατί κυρά Αλίκη δεν μας είπες, οτι έπαιρνες στον τέως πίπες?? [/move]
Ποιός είναι ρε πακαρα ? Αλήθεια , δεν τον ξέρω ! Το μόνο τέως που ξέρω είναι ο Βασιλιάς Κων/νος. Αυτός είναι ?
Τρικέρη ? Τί εννοείς ?Βρε ουστ με τον τρικερη....
το θεμα βεβαια ειναι, ακομη κι αν περασει, αν θα καταβληθει ποτε εστω ενα λεπτο του ευρου, με ολες τις προεκτασεις που θα μπορει να εχει αυτο..Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στο φίλο μου stavro51 :
[size=10pt]Επιβολή φόρου στα εκκλησιαστικά ακίνητα [/size]
17.12.07
[17/12/07 | 19:35] Με ενιαίο τέλος ένα τοις χιλίοις θα φορολογηθούν τα ακίνητα της Εκκλησίας της Ελλάδος, σύμφωνα με το υπό κατάθεση φορολογικό νομοσχέδιο. Από το τέλος δεν θα... γλιτώσουν ούτε τα ακίνητα του Πανάγιου Τάφου, της Ι. Μονής Σινά, του Αγίου Ορους, των παλαίφατων Πατριαρχείων και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας ("Ισοτιμία"), "η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας ανέρχεται σε 17 δισ. ευρώ ευρώ και είναι σήμερα αφορολόγητη".
πηγή :
Αν δεν καταβληθούν τα χρήματα, να΄ σαι βέβαιος οτι ο θεματοφύλακας των οικονομικών Σταύρος ... θα το ανακαλύψει ... ;)το θεμα βεβαια ειναι, ακομη κι αν περασει, αν θα καταβληθει ποτε εστω ενα λεπτο του ευρου, με ολες τις προεκτασεις που θα μπορει να εχει αυτο..
Αν δεν καταβληθούν τα χρήματα, να΄ σαι βέβαιος οτι ο θεματοφύλακας των οικονομικών Σταύρος ... θα το ανακαλύψει ...
οχι, καθολου.Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την ιστορία, είναι ότι το όλο θέμα πέρασε "στα μουλωχτά", δηλαδή δεν έγινε ντόρος.
Ξεσηκώθηκαν οι περίεργοι και πήγαν με πούλμαν να "συμπαρασταθούν" στον κατηγορούμενο (και προφυλακισμένο πλέον) παπά που κατηγορείται ότι απαύτωνε το παιδάκι, αλλά για το φόρο στα ακίνητα της εκκλησίας δεν ακούστηκε τίποτα.
Δεν είναι περίεργο?
Πάντως πολύ συγκινητικό που του είπε τα κάλαντα ο ψωμιάδης.
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την ιστορία, είναι ότι το όλο θέμα πέρασε "στα μουλωχτά", δηλαδή δεν έγινε ντόρος.
Ξεσηκώθηκαν οι περίεργοι και πήγαν με πούλμαν να "συμπαρασταθούν" στον κατηγορούμενο (και προφυλακισμένο πλέον) παπά που κατηγορείται ότι απαύτωνε το παιδάκι, αλλά για το φόρο στα ακίνητα της εκκλησίας δεν ακούστηκε τίποτα.
Δεν είναι περίεργο?