Επισκέπτης
Συ είπας ...Όχι άστο! Ταιριάζει με τα μπλε αστεράκια!!!
Αν και με το συνδεδεμένος ταιριάζει περισσότερο νομίζω ...
Συ είπας ...Όχι άστο! Ταιριάζει με τα μπλε αστεράκια!!!
Επ, για ξαναδέστο αυτό. ;)Σοι είπας ...
Και δεν μου καθόταν καλά στο μάτι ...Επ, για ξαναδέστο αυτό. ;)
Όποιος ασχολείται με τα της Εκκλησίας θέλω να μου απαντήσει κάτι αν ξέρει σίγουρα ΜΟΝΟ!!!
Άκουσα από άτομο της Μητρόπολης Χανίων προχτές να λέει σε μια κουβέντα ότι αν πεθάνει ο Χριστόδουλος ΔΕΝ γίνονται γάμοι και βαφτίσεις για κάποιο χρονικό διάστημα.........ισχύει???
Επειδή τους είδα και μιλάγανε σοβαρά, εξεπλάγην και εγώ και ψάχνω να δω αν ισχύει.
Απ' οτι ξέρω vaso , το πένθος είναι 3ήμερο και οχι εβδομαδιαίο ...εγω ακουσα οτι θα παρουμε αδεια για μια βδομαδα λογω πενθους....για μας μιλαω τους δημοσιους...
Κι εγώ για μάς μιλάω ......για μας μιλαω τους δημοσιους...
εγω ακουσα οτι θα παρουμε αδεια για μια βδομαδα λογω πενθους....για μας μιλαω τους δημοσιους...
καλο!!!!οχι δεν ειμαι.dimitrakis29 είσαι ο μικρός γιος του dimitrios1000??????
Τι σημαίνει μακαριστός;
Ε όχι και 12θεϊστή γιό ρε σόνυπ ...dimitrakis29 είσαι ο μικρός γιος του dimitrios1000??????
Τι σημαίνει μακαριστός;
[size=10pt]Έτσι προσφωνούνται οι επίσκοποι (Μητροπολίτες-Αρχιεπίσκοποι-Πατριάρχες-Τιτουλάριοι) μετά το θάνατό τους.[/size]
[size=12pt]Όσο ζούν προσφωνούνται διαφορετικά. [/size]
Απ' οτι ξέρω vaso , το πένθος είναι 3ήμερο και οχι εβδομαδιαίο ...
Δεν είμαι και βέβαιος όμως ...
Ο Μακαριστός Σεραφείμ είχε πεθάνει Πάσχα ...
Ο Μακαριστός Ιερώνυμος εξέπεσε του θρόνου του λίγο πρίν πέσει η Χούντα (και δεν έτυχε των σχετικών τιμών αμα τη εκδημία του)
Ο Μακαριστός Χρυσόστομος ο Β΄ εξέπεσε του θρόνου του αμέσως μόλις μπήκε η Χούντα(και ετσι δεν έτυχε ούτε ο ίδιος των σχετικών τιμών)
Όπως βλέπεις ... στην πρόσφατη ιστορία, δεν έχουμε κάτι σχετικό , για να δούμε τί θα τύχει εφαρμογής στις μέρες μας ...