Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Όποιος ασχολείται με τα της Εκκλησίας θέλω να μου απαντήσει κάτι αν ξέρει σίγουρα ΜΟΝΟ!!!
Άκουσα από άτομο της Μητρόπολης Χανίων προχτές να λέει σε μια κουβέντα ότι αν πεθάνει ο Χριστόδουλος ΔΕΝ γίνονται γάμοι και βαφτίσεις για κάποιο χρονικό διάστημα.........ισχύει???

Σονυ εμπα στο φορουμ τους και ρωτα τους.  :2funny: :2funny: :2funny: διοτι εμενα μου προκαλει μια ελαφρα αναγουλα :headbang:

Επισκέπτης
Για να έρθουμε και λίγο στο θέμα όμως , γιατί το  :thefinge:  λίγο το θρεντ , παραθέτω την είδηση όπως αυτή δημοσιεύτηκε στον τύπο :

Αυξημένη είναι η ανησυχία γιατρών και συνεργατών του Αρχιεπισκόπου για κάθε ώρα που περνάει, δεδομένου ότι σειρά ενδείξεων πιστοποιεί την κρισιμότητα των στιγμών. Ο κ. Χριστόδουλος υπεβλήθη νωρίτερα σε νέες αιματολογικές εξετάσεις.

Ενα νέο στοιχείο είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος έχει σταματήσει να τρέφεται, γεγονός που υποχρεώνει τους γιατρούς στη χορήγηση ορού. Επιπλέον, ανησυχούν που έχει σταματήσει να πονά, γεγονός που εκτιμάται ότι είναι είτε προάγγελος ηπατικού κώματος είτε νευρολογικού προβλήματος.

Επίσης, ο κ. Χριστόδουλος δεν σηκώνεται πλέον από το κρεβάτι του. Αύριο ο Αρχιεπίσκοπος έχει τα 69α γενέθλιά του.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Επειδή τους είδα και μιλάγανε σοβαρά, εξεπλάγην και εγώ και ψάχνω να δω αν ισχύει.

εγω ακουσα οτι θα παρουμε αδεια για μια βδομαδα λογω πενθους....για μας μιλαω τους δημοσιους...

Επισκέπτης
εγω ακουσα οτι θα παρουμε αδεια για μια βδομαδα λογω πενθους....για μας μιλαω τους δημοσιους...
Απ' οτι ξέρω vaso , το πένθος είναι 3ήμερο και οχι εβδομαδιαίο ...
Δεν είμαι και βέβαιος όμως ...

Ο Μακαριστός Σεραφείμ είχε πεθάνει Πάσχα ...
Ο Μακαριστός Ιερώνυμος εξέπεσε του θρόνου του λίγο πρίν πέσει η Χούντα (και δεν έτυχε των σχετικών τιμών αμα τη εκδημία του)
Ο Μακαριστός Χρυσόστομος ο Β΄ εξέπεσε του θρόνου του αμέσως μόλις μπήκε η Χούντα(και ετσι δεν έτυχε ούτε ο ίδιος των σχετικών τιμών)

Όπως βλέπεις ... στην πρόσφατη ιστορία, δεν έχουμε κάτι σχετικό , για να δούμε τί θα τύχει εφαρμογής στις μέρες μας ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο Χριστος ηταν Εβραιος.ας τον παρουν να τον πιστευουν.εμεις εχουμε την υπεροχη αρχαια Ελληνικη θρησκεια με το δωδεκαθεο.ο Χριστιανισμος δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια κακη αντιγραφη του.οπου οι 12 θεοι γινανε 12 αποστολοι.ο Χριστιανισμος ειναι το (made in China)της τοτε εποχης.μια κακη αντιγραφη!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
dimitrakis29 είσαι ο μικρός γιος του dimitrios1000?????? :)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Έτσι προσφωνούνται οι επίσκοποι (Μητροπολίτες-Αρχιεπίσκοποι-Πατριάρχες-Τιτουλάριοι) μετά το θάνατό τους.[/size]
[size=12pt]Όσο ζούν προσφωνούνται διαφορετικά. [/size]

Έχει δίκιο ο Δημήτριος.

Όσοι ζούν προσφωνούνται (μεταξύ τους) ως:
"Σούλα", "Λουκία", "Μπέττυ", "Κική", κλπ...

"Διαφορετικά".

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Απ' οτι ξέρω vaso , το πένθος είναι 3ήμερο και οχι εβδομαδιαίο ...
Δεν είμαι και βέβαιος όμως ...

Ο Μακαριστός Σεραφείμ είχε πεθάνει Πάσχα ...
Ο Μακαριστός Ιερώνυμος εξέπεσε του θρόνου του λίγο πρίν πέσει η Χούντα (και δεν έτυχε των σχετικών τιμών αμα τη εκδημία του)
Ο Μακαριστός Χρυσόστομος ο Β΄ εξέπεσε του θρόνου του αμέσως μόλις μπήκε η Χούντα(και ετσι δεν έτυχε ούτε ο ίδιος των σχετικών τιμών)

Όπως βλέπεις ... στην πρόσφατη ιστορία, δεν έχουμε κάτι σχετικό , για να δούμε τί θα τύχει εφαρμογής στις μέρες μας ...

πραξικόπημα  :dancing: :dancing: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom