Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
τζενη η μπουλα ο χριστοδουλος, μπαρθυ ο βαρθολομαιος κλπ κλπ
Έχει δίκιο ο Δημήτριος.

Όσοι ζούν προσφωνούνται (μεταξύ τους) ως:
"Σούλα", "Λουκία", "Μπέττυ", "Κική", κλπ...

"Διαφορετικά".

Επισκέπτης
Έχει δίκιο ο Δημήτριος.

Όσοι ζούν προσφωνούνται (μεταξύ τους) ως:
"Σούλα", "Λουκία", "Μπέττυ", "Κική", κλπ...

"Διαφορετικά".

θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω κύριε Σταύρο ...

Ο Μητροπολίτης προσφωνείται ως -> Σεβασμιώτατος
Ο Τιτουλάριος επίσκοπος ...          -> θεοφιλέστατος
Ο Τιτουλάριος Μητροπολίτης ...      -> Πανιερώτατος
Ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος
που προϊσταται Αυτοκεφάλης Εκκλησίας
ή Πατριαρχείου  ...                  -> Μακαριώτατος
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης      -> Παναγιώτατος

Όλες οι προσφωνήσεις, είναι ανεξάρτητες με τη "βιωτή" ενός εκάστου των Αρχιερέων.

Αλλά για να το λές εσύ ... ίσως κάτι να γνωρίζεις περισσότερο απο εμένα ...! ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω κύριε Σταύρο ...

Ο Μητροπολίτης προσφωνείται ως -> Σεβασμιώτατος
Ο Τιτουλάριος επίσκοπος ...           -> θεοφιλέστατος
Ο Τιτουλάριος Μητροπολίτης ...      -> Πανιερώτατος
Ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος
που προϊσταται Αυτοκεφάλης Εκκλησίας
ή Πατριαρχείου   ...                  -> Μακαριώτατος
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης      -> Παναγιώτατος

Όλες οι προσφωνήσεις, είναι ανεξάρτητες με τη "βιωτή" ενός εκάστου των Αρχιερέων.
Αλλά για να το λές εσύ ... ίσως κάτι να γνωρίζεις περισσότερο απο εμένα ...! ;)

Παιδί μου.....
Δε θα αντιδικήσω.
Μια ερώτηση μόνο:
Ο δικός μας ο GiorgioPapa, πως προσφωνείται?

Επισκέπτης

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ενταξει ρε παιδια, δεν χρειάζεται να δείχνετε πόσο μάγκες και "γαμάω" είστε με το να μιλάτε τόσο υποτιμητικά για έναν άνθρωπο που στο φινάλε περνάει τις τελυταίες του ημέρες. Καλώς ή κακώς είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας. Δεν βλάπτει να μιλάμε λιγότερα άσχημα για έναν αν μη τι αλλο, συμπαθή άνθρωπο.Λόγω τιμής δεν είμαι ούτε θρησκόληπτος ούτε τίποτα. Ούτε καν στην εκκλησία πάω.Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βγαίνει τόση κακία από μέσα μας.Λυπάμαι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ενταξει ρε παιδια, δεν χρειάζεται να δείχνετε πόσο μάγκες και "γαμάω" είστε με το να μιλάτε τόσο υποτιμητικά για έναν άνθρωπο που στο φινάλε περνάει τις τελυταίες του ημέρες. Καλώς ή κακώς είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας. Δεν βλάπτει να μιλάμε λιγότερα άσχημα για έναν αν μη τι αλλο, συμπαθή άνθρωπο.Λόγω τιμής δεν είμαι ούτε θρησκόληπτος ούτε τίποτα. Ούτε καν στην εκκλησία πάω.Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βγαίνει τόση κακία από μέσα μας.Λυπάμαι.

Κι εγώ λυπάμαι που πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι αβοήθητοι κάθε μέρα και μικρά παιδιά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά η τηλεόραση δεν ασχολείται μαζί τους.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Γιατί ρε φίλε, με συγχωρείς δηλαδή, είδες κάπου να "βγάζω κακία από μέσα μου" για τον ασθενή?

Επισκέπτης
Μωρε τούμπες στον αέρα κάνανε οι περισσότεροι μόλις μάθανε για την αποτυχία της μεταμόσχευσης ...
Δεν ξέρω εσύ Σταύρε ... αλλά το ακροβατικούλι σου , πιστεύω θα το έκανες ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μωρε τούμπες στον αέρα κάνανε οι περισσότεροι μόλις μάθανε για την αποτυχία της μεταμόσχευσης ...

Πόσο λάθος με μετράς...  Αφιλότιμη!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και δε τρέφω αυταπάτες, ο επόμενος μπορεί να είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από τον ασθενή, πέραν του ότι ό,τι και να είναι, εμένα στα @@ μου τους έχω γραμμένους.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506

Τις μεγάλες κωλοτούμπες τις έκαναν ο Θεσ/νικης, ο Ζακύνθου, ο κείθε ο δώθε και πολύ άλλοι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι ηλίθιο κλισέ είναι αυτό που λένε καθημερινά τα κανάλια...ότι με γενναιότητα και θάροος αντιμετωπίζει την ασθένεια....
τι σημαίνει γενναιότητα,τι άλλο θα μπορούσε να κάνει?
οι άλλοι άνθρωποι τι κάνουν δηλαδή όταν έχουν καρκίνο,είναι κότες και κάθονται και κλαίνε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι ηλίθιο κλισέ είναι αυτό που λένε καθημερινά τα κανάλια...ότι με γενναιότητα και θάροος αντιμετωπίζει την ασθένεια....
τι σημαίνει γενναιότητα,τι άλλο θα μπορούσε να κάνει?
οι άλλοι άνθρωποι τι κάνουν δηλαδή όταν έχουν καρκίνο,είναι κότες και κάθονται και κλαίνε?
Ελληνική Γενναιότητα: με 100 γιατρούς από πάνω του, ένα κάρο τζάμπα μεταμοσχεύσεις, φράγκα με τη σέσουλα στον αγώνα να σώσουμε τον εκλεκτό.....
Ελληινική Δειλία: Μήνες αναμονής σε επιτροπές του ΙΚΑ, ξεπούλημα προσωπικής περιουσίας, σταρχιδισμός γιατρών...

:jerking: :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Για κοίτα εδώ :

Δές απάντηση  74.

Είναι τιτουλάριος επίσκοπος ... άρα "Θεοφιλέστατος"  Σταύρο μου ... :dancing:
δεν πιστευω βασει καποιου συνθετικου της λεξης θε-οφιλε-στατος να οφειλω κατι σε καποιον..

ααααααα.... ολα κι ολα !!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εγω δεν χρωσταω σε κανεναν..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
δεν πιστευω βασει καποιου συνθετικου της λεξης θε-οφιλε-στατος να οφειλω κατι σε καποιον..

ααααααα.... ολα κι ολα !!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εγω δεν χρωσταω σε κανεναν..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Άγιε αδερφέ , εσφαλμένη ερμηνεία δώσατε στη λέξη ...
Και απορώ , ένας κληρικός του δικού σας βεληνεκούς, πως μπορεί να υπέπεσε σε ενα τέτοιο ερμηνευτικό ολίσθημα ... :dunno:

Επιτρέψατέ μου όμως, αν και νεότερος και αδαής περί τα εκκλησιαστικά εν συγκρίσει πάντοτε με εσάς, να σας κάνω γνωστή την ορθή ερμηνεία της λέξεως "θεοφιλέστατος".

Η λέξη "Θεο-φιλέστατος", προέρχεται απο τα συνθετικά Θεός + φίλος (και η λέξη φίλος βρίσκεται στον υπερθετικό βαθμό, γι αυτό και εχει την κατάληξη -τατος-).
Είναι αυτός ο οποίος είναι φιλικά προσκείμενος προς τον Θεόν !

Πώς θα μπορούσατε να μην είσαστε εσείς πατήρ Γεώργιε , φιλικά προσκείμενος προς το Θείον ?
Αντικρίσατε σας παρακαλώ πολύ τη φωτογραφία σας ,που με τόση αγάπη μας παραθετέτε  κάτω απο το ονομά σας, και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμασι , πως κάθε απόπειρα ερμηνείας της λέξεως θεοφιλέστατος , είναι το λιγότερο ανούσια ... καθώς "μία εικόνα = 1000 λέξεις" !!! :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Η λέξη "Θεο-φιλέστατος", προέρχεται απο τα συνθετικά Θεός + φίλος (και η λέξη φίλος βρίσκεται στον υπερθετικό βαθμό, γι αυτό και εχει την κατάληξη -τατος-).
Είναι αυτός ο οποίος είναι φιλικά προσκείμενος προς τον Θεόν !

την ξερω αυτην την ερμηνειαν φιλτατε δημητριε..

αλλα μ αυτους τους πουστηδες, πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι..  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom