Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η Bitola λοιπόν ανήκει στον Άνθιμο.

Ας φέρει τα χαρτιά που αποδυκνείουν τους ισχυρισμούς του.

Αλλιώς ας κηρύξει jihad

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η σύγκριση με τον μουφτή είναι μάλλον άστοχη, γιατί οι τούρκοι ήταν στη θεσαλονίκη ως αδυσώπητοι κατακτητές και όχι ως ειρηνικοί κάτοικοι που αφομοιώθησαν βιαίως. Βέβαια, οι τουρκογενείς μπορεί να βλέπουν το πράγμα διαφορετικά.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη η παραρηγα που ειναι ο λαγος του Καραμανλη τι ειπε λαθος?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η σύγκριση με τον μουφτή είναι μάλλον άστοχη, γιατί οι τούρκοι ήταν στη θεσαλονίκη ως αδυσώπητοι κατακτητές και όχι ως ειρηνικοί κάτοικοι που αφομοιώθησαν βιαίως. Βέβαια, οι τουρκογενείς μπορεί να βλέπουν το πράγμα διαφορετικά.
Η σύγκριση με το μουφτη είναι ευστοχότατη αλλά εσύ έχεις μάλλον ζεις με εθνικους μυθους και παρωπιδες. Δηλαδή το Μοναστηρι θα παει να το φερει ειρηνικα ο τράγος; Θα του το δώσουν επειδη ειναι ωραιος; Ρε τι πινετε εδώ μεσα; Ζωνιανοί είστε; Ποτε ηταν ελληνικο το Μοναστηρι; Οποιος γουσταρει παντως να παει να το φερει αυτος. Και το Μοναστηρι και την Πολη και το Αφιον καραχισάρ. Στο καλό και να μας γράφετε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κανείς δε δίνει σημασία στις γελοιότητες του άνθιμου. Ειδικά μετά την ολονυχτία που οργάνωσε για προσευχή, ώστε τα σκόπια να αλλάξουν όνομα. Μάλλον οι προσευχές δεν εισακούστηκαν κα να που βρεθήκαμε τώρα. Φτου!

Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς με τέτοιους καραγκιόζηδες που ντροπιάζουν την ιδιότητά τους. Οποιος ασχολείται μαζί του απλά παίζει το παιχνίδι του (θέλω να γίνω χριστόδουλος στη θέση του χριστόδουλου)

Επισκέπτης
Κανείς δε δίνει σημασία στις γελοιότητες του άνθιμου. Ειδικά μετά την ολονυχτία που οργάνωσε για προσευχή, ώστε τα σκόπια να αλλάξουν όνομα. Μάλλον οι προσευχές δεν εισακούστηκαν κα να που βρεθήκαμε τώρα. Φτου!

Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς με τέτοιους καραγκιόζηδες που ντροπιάζουν την ιδιότητά τους. Οποιος ασχολείται μαζί του απλά παίζει το παιχνίδι του (θέλω να γίνω χριστόδουλος στη θέση του χριστόδουλου)
αυτές της μαλακίες κάνανε και το 1922 οι εθνικιστές δες τους άρεσε η αν θράκη και τα μικρασιατικά παράλια της ιωνίας θέλανε την άγκυρα και κατέστρεψαν όλη την Ελλάδα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βέβαια οι μπολσεβίκοι δεν έχασαν την ευκαιρία να συνδράμουν τον κεμάλ.

Όσο για τους μουλάδες, γνωρίζουμε καλά τι ρόλο παίζουν στη διεθνή κατάσταση των τελευταίων χρόνων.

Επισκέπτης
Επιδείνωση εμφανίζει η κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου, γεγονός που υποχρεώνει τους θεράποντες ιατρούς του να ξαναδούν το είδος της θεραπείας που είχαν επιλέξει. Για το λόγο αυτό, τη στιγμή αυτή (σ.σ. απόγευμα Πέμπτης) έχει συγκληθεί έκτακτο ιατρικό συμβούλιο στην Αρχιεπισκοπική κατοικία του Ψυχικού.

Οι γιατροί αφού αναλύσουν τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο κ. Χριστόδουλος στο Αρεταίειο, θα επανακαθορίσουν το είδος της θεραπείας. Εν τω μεταξύ επανέρχονται οι συζητήσεις για νοσηλεία στο Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", το οποίο διαθέτει, ως γνωστόν, ένα από τα καλύτερα κέντρα εν Ελλάδι αντιμετώπισης πόνου για τους καρκινοπαθείς.

Ο κ. Χριστόδουλος πέραν των όσων προβλημάτων αντιμετωπίζει, έχει εκ νέου και αυτό της συγκέντρωσης ασκιτικού ύγρού, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί. Σε κάθε περίπτωση, και χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, η επιδείνωση είναι εμφανής. Ο Αρχιεπίσκοπος με δυσκολία περπατάει και έχει εμφανώς αδυνατίσει.

ΠΗΓΗ]

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Θα προλαβει να κανει Χριστουγεννα? Ιδου η απορια.

mathasnikos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με συγχωρείτε αλλά έτσι όπως το λέει ο τίτλος εγώ ντεν καταλαβαίνει ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ...
...Ας είναι καλά το παλικάρι ο Ξηρός! :blowup:

Επισκέπτης
Ξαφνική επιδείνωση παρουσίασε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος δείχνει πως υποφέρει από πόνους και διάρροια. Τον κ. Χριστόδουλο εξετάζουν επί τόπου γιατροί, κρατώντας τη στιγμή αυτή όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Είναι επίσης δηλωτικό των στιγμών ότι σε πλήρη αδυναμία να προβλέψουν, να κάνουν προγραμματισμό για το επόμενο από το τρέχον 24ωρο, έχουν βρεθεί οι θεράποντες γιατροί του Αρχιεπισκόπου, σύμφωνα με όσα είπε ιατρική πηγή στο “RNN”.

Η αδυναμία τους εστιάζεται στον, υπαρκτό, φόβο που έχουν, ξαφνικής κατάρρευσης ζωτικών οργάνων του κ. Χριστόδουλου, με έμφαση πάντα στο ήπαρ. Η ίδια πηγή σημείωνε ότι ο ασθενής δεν αντιδρά στη θεραπευτική αγωγή που του εφαρμόζεται: ο κ. Χριστόδουλος δείχνει, έτσι, να μην ανταποκρίνεται στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί να επιβραδύνουν τη διασπορά των καρκινικών όγκων.

Αντιθέτως παρήγορο είναι το γεγονός ότι δεν εμφάνισε τις παρενέργειες που παρουσιάζει συνήθως η ενδοφλέβια θεραπεία που του έγινε την Παρασκευή (πριν μία εβδομάδα είχε παρενέργειες σημειωτέον).

Σήμερα πέραν του Υφυπουργού Εξωτερικών Θ. Κασσίμη, τον επισκέφθηκε επίσης ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εξερχόμενος δήλωσε: «Θεωρώ ότι μας διδάσκει τη στιγμή αυτή ο Μακαριώτατος εμάς τους νεότερους και μας διδάσκει με την πραγματική έννοια του όρου, όπως η Εκκλησία το ορίζει, δίνοντάς μας το πραγματικό περιεχόμενο και της ζωής και της πίστεως».

ΠΗΓΗ: ]

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια εγω νομιζα οτι με τον Χριστοδουλο ασχολουνται μονο οι κυρουλες... αλλα εχει γινει θεμα στα μπουρδελα κομ... ασχολιαστο...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να δεις που ειναι συγγενης του γεωργιοςπαπα η κατι τετοιο, αλλιως δεν εξηγειται! ημαρτον ακομα και η γιαγια μου δεν ασχολειται (ετων 95 παρακαλω και με σωας τας φρενας!)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
να δεις που ειναι συγγενης του γεωργιοςπαπα η κατι τετοιο, αλλιως δεν εξηγειται! ημαρτον ακομα και η γιαγια μου δεν ασχολειται (ετων 95 παρακαλω και με σωας τας φρενας!)
συγγενης μου ειναι, αλλα εχουμε πει οτι εγω ειμαι μορμόνος ιερεας..

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μορμονος...χαχχαχαχα τι μου θυμησες τωρα...

καποτε ειχα ενα φιλο μορμονο που πιστευε οτι η γυναικα της ζωης του θα του φανερωθει σε οραμα. τετοια ακουω και κοπανιεμαι ασε που οι μισοι πιστοι (οποιασδηποτε θρησκειας) που ξερω εγω κανουν σταυρους, υποκλισεις κτλ και μετα τα χειροτερα... τσκ τσκ..
υπαρχουν και ανθρωποι αθωοι που πιστευουν αλλα λιγοι. και αυτα τα ρεζιλικια του αγιου ορους καποτε πρεπει να σταματησουν...
σορρυ που ειμαι τοσο μα τοσο αθεη, μου την σπαει η μοιρολατρεια και η ηλιθιοτητα! και να τους πληρωνω και να τους λατρευω παει πολυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom