Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως το να ξέρεις ότι πεθαίνεις είναι από τις δυσκολότερες ψυχολογικές δοκιμασίες και από αυτή την άποψη άσχετα αν μου είναι συμπαθής ή όχι να του ευχηθώ να την περάσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ΔΕΝ με ενδιαφερει η εξελιξη της υγιειας του Αθηνων,σκεφτειτε μονον, του αλλους αντιστοιχους ασθενεις που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.Τα παντα δωθηκαν στον Αθηνων, ενω ηταν γνωστο απο πριν, οτι η υποθεση ηταν χαμενη.
Ως εκπροσωπος του Θεου επι της γης,λετε να εχει προβλημα στην πορεια του προς Εκεινον ????

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σε ένα μηνιαίο περιοδικό, τεύχος Δεκεμβρίου, διάβασα επιστολή αναγνώστη (προς το περιοδικό), και η οποία δημοσιεύτηκε.
Τη θεώρησα πολύ ενδιαφέρουσα, και έκανα τον κόπο να την αντιγράψω και να τη μεταφέρω εδώ.
Έκανα προσπάθεια να διατηρήσω την ορθογραφία (το original όμως είναι σε πολυτονικό), τη στίξη, κλπ.
Δε γράφω ποιό περιοδικό είναι, ή το όνομα του συντάκτη, γιατί δε θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση κανενός.
Είμαι σίγουρος ότι μερικοί συναγωνιστές εδώ θα την αναγνωρίσουν.
Σε αυτά που λέει ο τύπος (στο τέλος μάλλον πλατειάζει σε θέματα άσχετα με τον τίτλο), μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί του κατά 85-90%.
Γι’ αυτό και την αντέγραψα.

Τίτλος: Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
Αγαπητοί φίλοι,

Η παρούσα κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόδουλου μου δημιουργεί την ηθική υποχρέωση να θέσω κατά μέρος τους οποιουσδήποτε συναισθηματισμούς και να υπογραμμίσω την ασυνέπεια και την υποκρισία, από την οποία διακατέχεται το παρόν νοσηρό εκκλησιαστικό μας σύστημα. Γι αυτό και δεν πρόκειται να εκφράσω προσωπικές μου γνώμες, αλλά θα αναφερθώ αποκλειστικά σε αυτά που αναφέρει η επίσημη εκκλησιολογία τής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Για να γίνει κάποιος επίσκοπος στην ορθόδοξη εκκλησία, πρέπει να είναι ήδη μοναχός. Ποιά είναι η κατάσταση του μοναχού μπροστά στη ζωή και στο θάνατο? Ας αφήσουμε να  απαντήσει ο απ. Παύλος: «Εγώ γαρ δια΄νόμου νόμω αποθανόν, ίνα Θεώ ζήσω. Χριστώ συνεσταυρώνομαι, ζω δε ουκέτι εγώ, ζη δε εν εμοί Χριστός, ο δε νυν ζω εν σαρκί εν πίστει ζώ». (Γαλ., β’ 19-20), «Εμοί δε μη γένοιτο καταυχάσθαι ει μη εν τω Σταυρώ του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δι ου εμοί ο κόσμος εσταύρωται καγώ τω κόσμω» (αυτ., ς’ 14). Από την ημέρα λοιπόν που ο κ. Χριστόδουλος εκάρη μοναχός, είναι ήδη ουσιαστικά νεκρός γι’ αυτόν τον κόσμο. Τώρα πότε θα επακολουθήσει και ο βιολογικός θάνατος, αυτό δεν θα πρέπει να τον απασχολεί. Ακείνο που πρέπει να τον απασχολεί είναι, μήπως όσο βιολογικά βρίσκεται ακόμη «εν τούτω τω σκηνώματι», κάμη κάτι ή διαπράξει μιαν αμαρτία, με την οποία θα λυπήσει τον Θεό (το «λυπήσει» εδώ είναι με ανθρωπομορφική έννοια).

Γι’ αυτό άλλωστε και πολλοί μοναχοί και μοναχές της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, να πηγαίνουν στους γιατρούς, και το κάνουν περισσότερο, γιατί δεν αντέχουν τους σωματικούς πόνους, παρά για να παρατείνουν την ζωή τους. Οσάκις μπορούν, όταν ασθενούν, ησυχάζουν στα κελλιά τους, βάζουν απάνω τους λίγο λάδι από το καντήλι της Παναγίας και προσεύχονται να γίνει το θέλημα του Θεού, κατά το γνωστόν «ουχ ως εγώ θέλω, αλλά ως Σύ».

Ένεκα λοιπόν όλων αυτών των θέσεων της Ορθοδόξου Παράδοσης και Πνευματικότητας δεν βλέπουμε, πως συνάδει όλος αυτός ο δημιουργηθείς διεθνής θόρυβος, τα αεροπορικά ταξίδια, τα τεράστια έξοδα, οι μεταμοσχεύσεις, οι εγχειρήσεις, τα ιατρικά συμβούλια, οι εμφανίσεις στις τηλεοράσεις, οι εκκλησιαστικές ζυμώσεις και διαδοχολογίες, όλο αυτό το άγχος και η αγωνία, για να παραταθεί πάση θυσία η βιολογική ζωή κάποιου, που εκ της θέσεώς του λέει πάλι με τον Παύλο: «επιθυμία έχω εις το αναλύσαι και συν Χριστώ είναι, πολλώ γαρ μάλλον κρείσσον» (Φιλιπ. Α’ 23).

Βέβαια οι φίλοι προσκείμενοι προς τον κ. Χριστόδουλο  θα μας πουν: «Μα έχει ακόμα πολύ έργο να επιτελέσει». Αυτά είναι ανοησίες, προφάσεις εν αμαρτίας και αντίθετες με την Ορθόδοξη διδαχή. Καλά, ο Θεός, που όπως είδαμε παραπάνω είναι το Αφεντικό και που τον ηξίωσε «τοις ιδίοις αδελφοίς δουλεύειν», δεν ξέρει, αν το έργο που μένει, πρέπει να το επιτελέσει προσωπικά ο κ. Χριστόδουλος ή κάποιος άλλος? Αν θέλη να εξακολουθήσει ο ίδιος ο κ. Χριστόδουλος αυτοπροσώπως κάποιο έργο, δεν είναι ικανός ο Θεός να αναγεννήσει το συκώτι του Αρχιεπισκόπου και να διαλύσει τους κακοήθεις όγκους?

Το πρόβλημα είναι, κατά πόσον πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι ότι όντως υπάρχει Θεός, ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον, ότι υπάρχει Κρίση κλπ, ή απλά τα λέμε όλα αυτά χρησιμοποιώντας τα, για να κρατήσουμε τους ανθρώπους κάτω απο την επιροή μας και να τους εκμεταλλευόμαστε, όπως πάλι είναι γραμμένο: «οι γαρ τοιούτοι τω Κυρίω ημών Ιησού Χριστώ ου δουλεύουσιν, αλλά τη εαυτών κοιλία, και δια της χριστολογίας και ευλογίας εξαπατώσι τας καρδίας των ακάκων» (Ρωμ. Ις’ 18) «ων ο Θεός η κοιλία και η δόξα εν τη αισχύνη αυτών, οι τα επίγεια φρονούντες» (Φιλιπ., γ’ 19).

Το κέντρο της Ορθόδοξης πνευματικότητας εστιάζεται στο φόβο του θανάτου. Αγαπητοί φίλοι, όσοι θρησκεύετε, ασφαλώς και γνωρίζετε ότι όλοι έχουμε ημερομηνία λήξεως. Εάν όντως πιστεύετε στο Θεό, ασφαλώς γνωρίζετε ότι ο Θεός και το έργο του δεν εξαρτώνται από τη μακροζωία κανενός. Όσοι επιθυμείτε να εξακολουθήσετε να ανήκετε σ’ αυτή την Εκκλησία και να επέλθει κάποια διόρθωση, πρέπει πρίν απ όλα να κρατήσετε τον εαυτό σας μακρυά από τη διαφθορά, και ένα πρώτο βήμα προς κάποια διόρθωση είναι ο χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους. Όσο περισσότερο το ιερατείο απολαμβάνει τα προνόμια που του εξασφαλίζει η υπαγωγή του και η συνεργασία του με το Κράτος, τόσο και θα βυθίζεται μέσα στη χλιδή, και η σήψη θα προχωρεί περισσότερο σε βάθος. Μήπως και το ίδιο το Ευαγγέλιο δε λέει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»? Μήπως η Ιστορία δε μας διδάσκει για τα τόσα και τόσα στυγερά εγκλήματα που διεπράχθησαν ή συγκαλύφθηκαν ανα τους αιώνας εν ονόματι του Χριστού και της πολυπόθητης «συναλληλίας» Κράτους και Εκκλησίας?

Είναι καθήκον όλων των Ελλήνων, θρησκευομένων και μη, να εγκύψουμε στο όντως σοβαρό τούτο θέμα που έχει συνέπειες για όλο το έθνος μας. Είναι ένα πρώτο βήμα, για να αποκατασταθεί ο αμοιβαίος σεβασμός, η ελευθερία της συνειδήσεως και η ισοτιμία όλων των συμπολιτών μας χωρίς εξαίρεση. Η πολυθρύλητη «συναλληλία» είναι θεσμός παρωχημένος και αρωστημένος που δεν συγχωρείται πλέον για τον Νεοέλληνα και τη νοημοσύνη του, που δεν ανέχεται κανενός είδους Αγιατολλαχισμό και θρησκόληπτη σκοταδιστική χειραγωγία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Όνομα, Επώνυμο

Δημήτριε, here you are!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αχ αυτο το φορουμ το εχω λατρεψει για κατι τετοια... <3

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ Σταύρο για την πρόσκληση.Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω εν συντομία γιατί είναι πολύ αργά. Ένα - ένα τα θέματα όμως !

Επισκέπτης
Για να γίνει κάποιος επίσκοπος στην ορθόδοξη εκκλησία, πρέπει να είναι ήδη μοναχός. Ποιά είναι η κατάσταση του μοναχού μπροστά στη ζωή και στο θάνατο? Ας αφήσουμε να  απαντήσει ο απ. Παύλος: «Εγώ γαρ δια΄νόμου νόμω αποθανόν, ίνα Θεώ ζήσω. Χριστώ συνεσταυρώνομαι, ζω δε ουκέτι εγώ, ζη δε εν εμοί Χριστός, ο δε νυν ζω εν σαρκί εν πίστει ζώ». (Γαλ., β’ 19-20), «Εμοί δε μη γένοιτο καταυχάσθαι ει μη εν τω Σταυρώ του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δι ου εμοί ο κόσμος εσταύρωται καγώ τω κόσμω» (αυτ., ς’ 14). Από την ημέρα λοιπόν που ο κ. Χριστόδουλος εκάρη μοναχός, είναι ήδη ουσιαστικά νεκρός γι’ αυτόν τον κόσμο. Τώρα πότε θα επακολουθήσει και ο βιολογικός θάνατος, αυτό δεν θα πρέπει να τον απασχολεί. Ακείνο που πρέπει να τον απασχολεί είναι, μήπως όσο βιολογικά βρίσκεται ακόμη «εν τούτω τω σκηνώματι», κάμη κάτι ή διαπράξει μιαν αμαρτία, με την οποία θα λυπήσει τον Θεό (το «λυπήσει» εδώ είναι με ανθρωπομορφική έννοια).

Πρώτο σφάλμα του αγαπητού κατά τα άλλα αρθρογράφου. Για να γίνει κάποιος επίσκοπος, δεν πρέπει να είναι μοναχός , αλλά ΑΓΑΜΟΣ. Τι σημαίνει αυτό: Μπορεί να ήτανε κάποτε στο παρελθόν  παντρεμένος , να έκανε και παιδιά και να χήρεψε. Και για να μιλήσω και πρακτικά και όχι μόνο θεωρητικά ,  παραθέτω τη βιογραφία του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Βασιλείου , που είναι ιεράρχης του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Άρα, ο κύριος αρθρογράφος , έχει σοβαρά θεολογικά και νομοκανονικά κενά.Δε χρειάζεται λοιπόν να σχολιάσω τα λοιπά περί μοναχισμού , αν και δεν διαφωνώ ως επί τω πλείστον.

Επισκέπτης
Γι’ αυτό άλλωστε και πολλοί μοναχοί και μοναχές της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, να πηγαίνουν στους γιατρούς, και το κάνουν περισσότερο, γιατί δεν αντέχουν τους σωματικούς πόνους, παρά για να παρατείνουν την ζωή τους. Οσάκις μπορούν, όταν ασθενούν, ησυχάζουν στα κελλιά τους, βάζουν απάνω τους λίγο λάδι από το καντήλι της Παναγίας και προσεύχονται να γίνει το θέλημα του Θεού, κατά το γνωστόν «ουχ ως εγώ θέλω, αλλά ως Σύ».
Δέν αποφεύγουν καθόλου. Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση του αρθρογράφου και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ενδεχομένως να το κάνουν κάποιοι ζηλωτές. Δέν αποτελούν τον κανόνα , αλλά την εξαίρεση.
Ο νούς δώθηκε απο το Θεό στον άνθρωπο, για να τον αξιοποιήσει (επιστήμη) και όχι να κάτσει μοιρολατρικά ,σαν τους μάρτυρες του Ιεχωβά (που δεν κάνουν ούτε μετάγγιση αίματος) και να αναμείνει το θάνατο του.

Επισκέπτης
Βέβαια οι φίλοι προσκείμενοι προς τον κ. Χριστόδουλο  θα μας πουν: «Μα έχει ακόμα πολύ έργο να επιτελέσει». Αυτά είναι ανοησίες, προφάσεις εν αμαρτίας και αντίθετες με την Ορθόδοξη διδαχή. Καλά, ο Θεός, που όπως είδαμε παραπάνω είναι το Αφεντικό και που τον ηξίωσε «τοις ιδίοις αδελφοίς δουλεύειν», δεν ξέρει, αν το έργο που μένει, πρέπει να το επιτελέσει προσωπικά ο κ. Χριστόδουλος ή κάποιος άλλος? Αν θέλη να εξακολουθήσει ο ίδιος ο κ. Χριστόδουλος αυτοπροσώπως κάποιο έργο, δεν είναι ικανός ο Θεός να αναγεννήσει το συκώτι του Αρχιεπισκόπου και να διαλύσει τους κακοήθεις όγκους?
Εδώ δε θα διαφωνήσω καθόλου. Η εκκλησία δεν εξαρτάται απο πρόσωπα. Δεν εξαρτάται απο κανέναν επίσκοπο, Μητροπολίτη ή Πατριάρχη. Άν εξαρτούνταν απο την αρετή των κληρικών της , θα είχε προ πολλού καταργηθεί, όπως τόσοι και τόσοι θεσμοί ανα τους αιώνες.
Τα έχω ξαναπεί όμως και δεν θέλω να κουράσω με άσκοπες επαναλήψεις.

Δεν θα' ναι ο Χριστόδουλος ... θα είναι κάποιος άλλος.
Και τί έγινε ?

Τα περί θαυματουργικής αναγεννήσεως του ύπατος, δε θα τα σχολιάσω ...

Επισκέπτης
Το πρόβλημα είναι, κατά πόσον πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι ότι όντως υπάρχει Θεός, ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον, ότι υπάρχει Κρίση κλπ, ή απλά τα λέμε όλα αυτά χρησιμοποιώντας τα, για να κρατήσουμε τους ανθρώπους κάτω απο την επιροή μας και να τους εκμεταλλευόμαστε, όπως πάλι είναι γραμμένο: «οι γαρ τοιούτοι τω Κυρίω ημών Ιησού Χριστώ ου δουλεύουσιν, αλλά τη εαυτών κοιλία, και δια της χριστολογίας και ευλογίας εξαπατώσι τας καρδίας των ακάκων» (Ρωμ. Ις’ 18) «ων ο Θεός η κοιλία και η δόξα εν τη αισχύνη αυτών, οι τα επίγεια φρονούντες» (Φιλιπ., γ’ 19).
Το άν υπάρχει Θέος, δεν είμαι εγώ αυτός που θα το πεί.
Άλλος το Θεό τον βρίσκει μέσα του , άλλος τον βρίσκει βλέποντας το συνάνθρωπό του , άλλος θεοποιεί τον εαυτό του ή το χρήμα και άλλος δεν τον αναζητά καθόλου ή Τον απορρίπτει επειδή ο Θεός δεν τον αναζήτησε.
Είναι θέμα προσωπικό του καθενός.
Κάτι που για κάποιον υπάρχει ... για κάποιον άλλον μπορεί να μήν υπάρχει !

Τα περί χειραγωγήσεως του λαού τα έχουμε ξανααναπτύξει. "Οστις θέλει οπίσω μου ελθείν..."
Δεν είμαστε δα και στο Μεσαίωνα...
Όλοι έχουν κρίση (στοιχειώδη τουλάχιστον).

Επισκέπτης
Το κέντρο της Ορθόδοξης πνευματικότητας εστιάζεται στο φόβο του θανάτου. Αγαπητοί φίλοι, όσοι θρησκεύετε, ασφαλώς και γνωρίζετε ότι όλοι έχουμε ημερομηνία λήξεως. Εάν όντως πιστεύετε στο Θεό, ασφαλώς γνωρίζετε ότι ο Θεός και το έργο του δεν εξαρτώνται από τη μακροζωία κανενός. Όσοι επιθυμείτε να εξακολουθήσετε να ανήκετε σ’ αυτή την Εκκλησία και να επέλθει κάποια διόρθωση, πρέπει πρίν απ όλα να κρατήσετε τον εαυτό σας μακρυά από τη διαφθορά, και ένα πρώτο βήμα προς κάποια διόρθωση είναι ο χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους. Όσο περισσότερο το ιερατείο απολαμβάνει τα προνόμια που του εξασφαλίζει η υπαγωγή του και η συνεργασία του με το Κράτος, τόσο και θα βυθίζεται μέσα στη χλιδή, και η σήψη θα προχωρεί περισσότερο σε βάθος. Μήπως και το ίδιο το Ευαγγέλιο δε λέει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»? Μήπως η Ιστορία δε μας διδάσκει για τα τόσα και τόσα στυγερά εγκλήματα που διεπράχθησαν ή συγκαλύφθηκαν ανα τους αιώνας εν ονόματι του Χριστού και της πολυπόθητης «συναλληλίας» Κράτους και Εκκλησίας?

Είναι καθήκον όλων των Ελλήνων, θρησκευομένων και μη, να εγκύψουμε στο όντως σοβαρό τούτο θέμα που έχει συνέπειες για όλο το έθνος μας. Είναι ένα πρώτο βήμα, για να αποκατασταθεί ο αμοιβαίος σεβασμός, η ελευθερία της συνειδήσεως και η ισοτιμία όλων των συμπολιτών μας χωρίς εξαίρεση. Η πολυθρύλητη «συναλληλία» είναι θεσμός παρωχημένος και αρωστημένος που δεν συγχωρείται πλέον για τον Νεοέλληνα και τη νοημοσύνη του, που δεν ανέχεται κανενός είδους Αγιατολλαχισμό και θρησκόληπτη σκοταδιστική χειραγωγία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Όνομα, Επώνυμο

Δημήτριε, here you are!

Τώρα, πού κολάει η υγεία του Μακαριωτάτου και ο φόβος του θανάτου με το χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους , δεν μπορώ να καταλάβω.

Ή μάλλον μου έρχεται κάτι στο μυαλό : Μιάς και ο τραγόπαπας μας αδειάζει τη γωνιά και αποκλείεται ο επόμενος να είναι τόσο ισχυρός και με τόση λαϊκή αποδοχή , ας προετοιμάσουμε το κλίμα ...

Να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο. Το Μακαριστό Σεραφείμ , που δεν τον ήξερε κανένας και δεν έβγαινε ποτέ στην τηλεόραση , ποιός του έβαλε χέρι ???

Αυτά για σήμερα ! Καλό ξημέρωμα !

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τώρα, πού κολάει η υγεία του Μακαριωτάτου και ο φόβος του θανάτου με το χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους , δεν μπορώ να καταλάβω.

Ναι, και γι αυτό λέω και εγώ ότι πλατειάζει χωρίς λόγο.

Αλλά με καλύπτει σε πολλά σημεία, όπως κατάλαβες.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Παντως σημερα ο Ανθιμος εδωσε ρεστα!
Ειπε αυτο που λεει ολος ο (νορμαλ σκεπτομενος) ελληνικος λαος:
-Τι δηλαδη μονο οι αλλοι θα ζητανε απο την Ελλαδα? Να κανουμε ρελανς να ζητησουμε κι εμεις! Δηλαδη θα καθησουμε να πουμε "σφαξε με Αγα μου να αγασω"?

Επισκέπτης
Λίγο εκτός θέματος τα σχετικά με τον Άνθιμο ...

Επισκέπτης
Καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου προοιωνίζεται η αυριανή ημέρα, καθώς η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί έχει αποφασίσει και προετοιμάζεται για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο (πιθανότατα στο "Αλεξάνδρα").

Εκεί ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος εκτός από τη μαγνητική και αξονική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί, θα πρέπει να περάσει από τη δοκιμασία αφαίρεσης υγρού που έχει συγκεντρωθεί τόσο στους πνεύμονες (για δύο λίτρα κάνουν λόγο πληροφορίες) όσο και στην κοιλιακή χώρα (το λεγόμενο ασκιτικό υγρό).

Και αν μεν το υγρό στην κοιλιακή χώρα δεν είναι κάτι νέο για το συγκεκριμένο ασθενή και τους γιατρούς του, το υγρό στους πνεύμονες -"πνευμονικό οίδημα" επί το επιστημονικότερον- είναι ένα νέο δεδομένο, που προβληματίζει. Λέξεις, δυστυχώς, όπως "ανακοπή καρδιάς" ή "πνευμονία" ακούγονται πλέον μεταξύ των επισημόνων που είναι κοντά του.

Σημειώνεται ότι το πνευμονικό οίδημα είναι ιατρικώς παραδεκτό ότι αποτελεί μία από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Επιπλέον, ιατρικά βιβλία μας θυμίζουν ότι στον ασθενή που εμφάνισε οξύ πνευμονικό οίδημα, "η σωματική κόπωση είναι έκδηλη, ο ασθενής δεν μπορεί να σταθεί όρθιος, ακόμη και να καθήσει. Συχνά υπάρχει διανοητική σύγχυση".

Δεν πρέπει εξάλλου να διαφύγει της προσοχής ότι και αυτή καθαυτή η επιχείρηση αφαίρεσης υγρού δεν είναι η ευκολότερη επέμβαση, αντιθέτως ενέχει κινδύνους.

Πηγή :

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα, δεν θα ξαναεπανέλθω σε αυτό το thread, απλά σας γράφω την προσωπική μου άποψη για την δημιουργία του thread σε αυτό το site από κάποιους :

Tο βρίσκω παράδοξο να δημιουργεί κάποιος θέμα τον Xριστόδουλο σε αυτό το site όσο παράδοξο θεωρώ να πάω εγώ στο site της Eπίσημης Eκκλησίας και να βάλω post με θέμα τις επιδόσεις της Bibi Black στο τσιμπούκι. (Kαι μην μου πείτε ότι είναι θέμα υγείας και άλλα κουραφέξαλα - χιλιάδες συνάνθρωποί μας υποφέρουν στα νοσοκομεία)

Yποκρισία από κάποιους? Kαμουφλαρισμένοι Mυστικοί Πράκτορες της Mονής Πετράκη? Aφού είναι σίγουρο ότι :
1. Aν ήταν καθαρά στο χέρι της Mονής Πετράκη θα είχαν αφορίσει τους εμπνευστές/δημιουργούς/συνεχιστές του bourdela.com και θα είχαν σταυρώσει τουλάχιστον 10 από εμάς ( σίγουρα εμένα αφού είμαι στο Top10 Aξιολογητές ) στην Πλατεία Συντάγματος.
2. H εκκλησία είναι Eπίσημα αντίθετα στον Aγοραίο Έρωτα και αποτελεί παράξενο φαινόμενο την εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιων από εδώ για την υγεία του κυρίου Xριστόδουλου (δηλαδή για να καταλάβω, μπαίνει κάποιος και χαζεύει μπουρδέλα και βίζιτες και παράλληλα έχει -πέραν του τυπικού που έχουμε όλοι- ενδιαφέρον για την υγεία του αρχιεπισκόπου)

Aυτά. Πάντως βοηθάει (τους έξυπνους) να διαπιστώσουν πως λειτουργούν οι μηχανισμοί και μέχρι που φτάνουν τα πλοκαμάκια τους...

Aγαπάτε αλλήλους, μακάρι η υγεία του χριστόδουλου και άλλων χιλιάδων που ψυχοραγούν στα νοσοκομεία χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν στο MIAMI BEACH, να επανέλθει, (άκους εκεί Miami....)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Να φανταστώ φίλε μου ότι όπου forum εννοείς thread δηλ θέμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom