πάλι καλά που δεν είναι μέλος εδώ ο χριστόδουλος και να μας λέει και κανένα ανέκδοτο από την αμερική που βρίσκεται.
Talking about ανέκδοτα:
Σε μια διασταύρωση τρακάρει μια ξανθιά με μια νταλίκα, φταίει η νταλίκα (περίεργο).
Διαλύεται (φυσαρμόνικα) το αμαξάκι της ξανθιάς, βγαίνει έξω και αρχίζει να φωνάζει:
"Το αμάξι μου, μου κατέστρεψες το αμάξι μου, τι θα κάνω τώρα, δε βλέπεις το σήμα", τέτοια.
"Σιγά κυρία μου", λέει ο φορτηγατζής, "μή κάνετε έτσι, αυτά τα καινούρια είναι φτιαγμένα για να επανέρχονται μετά απο σύγκρουση. Δε το ξέρετε?"
"Όχι, πως επανέρχονται δηλαδή?" ρωτάει η ξανθιά.
"Να, βλέπετε αυτό το μπουρί απο πίσω?" κάνει ο φορτηγατζής και της δείχνει την εξάτμιση.
"Θα βάλετε το στόμα σας εκεί και θα αρχίσετε να φουσκώνετε το αυτοκίνητο, και αυτό θα ξαναγίνει όπως πρώτα".
Γονατίζει η ξανθιά, και αρχίζει να φυσάει στην εξάτμιση.
Σταματάει άλλο αυτοκίνητο, βγαίνει απο μέσα δεύτερη ξανθιά, και πλησιάζει την πρώτη που φύσαγε:
"Τι κάνεις εκεί?"
"Φυσάω στο αμάξι να το φουσκώσω για να ξαναγίνει όπως πριν απ το τρακάρισμα" λέει η δικιά μας.
"Βρε βούρλο, για κάτι σαν και σένα μας έχει βγει το όνομα και μας κράζουν όλοι για χαζές. Φυσάς το αμάξι και περιμένεις να φουσκώσει, όταν είναι ανοιχτά τα παράθυρά του?"
ΥΓ1: Τέτοιο ανέκδοτο δε νομίζω να ΄λεγε ο Χριστόδουλος, έστω κι αν ήταν μέλος του site.
ΥΓ2: "Δια
σταύρωση", καμιά σχέση με
Stavros.