Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Gatto και Ποδολάγνε ..... για τρελλό αστικό μύθο το κόβω.....
Φίλε..ευτυχώς(για κάποιους) ή δυστηχώς(για εκείνον)...δεν είναι....

εδώ η χαρτορίχτρα η Μάρθα το είχε προβλέψη στα ταρώ από το 1912

Δεν ξέρω τί έκανε η...Μάρθα,αλλά με βάση την τωρινή περιπέτεια του Χριστόδουλου...μάλλον η προφητεία είναι σωστή....καμία φορά πρέπει να παραδεχόμαστε και πράγματα που ίσως μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε.....

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Υπαρχει και μια αλλη προφητεια που δεν εχει βγει ακομα παρα εξω: "ο επομενος αρχιεπισκοπος θα εχει μουσια και 6 τέρμινα απο την ενθρονιση του θα μεινει εγγυος και θα γεννησει τον μελλοντικο Πρωθυπουργο της χωρας, ο οποιος θα ξεκινησει απο παπαδοπαιδι, μετα ως καλογερος θα γραφτει στην ΚΟΒ Αγιου Ορους και ανεβαινοντας τα σκαλια της ηγεσιας θα κερδισει με το ΚΚΕ τις εκλογες!"

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Όχι ρε Ποδολάγνε, μην πιστεύεις σε αυτές τις μαλακίες.....

Οι αστικοί μύθοι αναπτύσσονται πλέον ταχύτατα και λόγω του διαδικτύου.....

Μόνο οι χρήστες του site να το πουν σε 10 γνωστούς έκαστος, σε 24 ώρες θα το ξέρει όλη η Ελλάδα.....

Άμα είναι να πιστεύουμε σε ότι παπαριά ακούμε.....καληνύχτα!!!!!

Σε λίγο θα βγουν θα πουν ότι το προφήτεψε και ο Νοστράδαμος!!!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όχι ρε Ποδολάγνε, μην πιστεύεις σε αυτές τις μαλακίες.....
Οι αστικοί μύθοι αναπτύσσονται πλέον ταχύτατα και λόγω του διαδικτύου.....
Μόνο οι χρήστες του site να το πουν σε 10 γνωστούς έκαστος, σε 24 ώρες θα το ξέρει όλη η Ελλάδα.....
Άμα είναι να πιστεύουμε σε ότι παπαριά ακούμε.....καληνύχτα!!!!!
Σε λίγο θα βγουν θα πουν ότι το προφήτεψε και ο Νοστράδαμος!!!!!
Ο καθένας φίλε πιστεύει ότι νομίζει...επειδή εγώ αυτά δεν τα θεωρώ και τελείως άσχετα....η γνώμη μου είναι ότι τουλάχιστον δεν είναι ψέμματα...φυσικά είναι η άποψή μου...και η δική σου είναι σεβαστή....απαντώ μόνο σε εσένα....έπαψα να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν να πούν απολύτως...τίποτα!!!!

Επισκέπτης
Φίλε..ευτυχώς(για κάποιους) ή δυστηχώς(για εκείνον)...δεν είναι....

Δεν ξέρω τί έκανε η...Μάρθα,αλλά με βάση την τωρινή περιπέτεια του Χριστόδουλου...μάλλον η προφητεία είναι σωστή....καμία φορά πρέπει να παραδεχόμαστε και πράγματα που ίσως μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε.....
δηλαδή από την μια η εκκλησία καταδικάζει της χαρτορίχτρες και τα  συναφή και από την άλλη κάθε παπάς και προφήτης?
να σοβαρευτούμε πάλι είπαμε όσοι πιστοί προσέλθεται αλλά μην το κάνουμε σαν τον καλόγερο εκεί στην Λαμία τον φύτεψαν μέσα στο μπετό και δεν έλειωσε και πλάκωσαν τα κορόιδα και οι παπάδες σήκωσαν την μπάνκα στον αέρα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
δηλαδή από την μια η εκκλησία καταδικάζει της χαρτορίχτρες και τα  συναφή και από την άλλη κάθε παπάς και προφήτης?
Εντάξει...αυτό δεν παίζει....το κάθε παπάς και προφήτης....ας μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα γιατί θα ξημερωθούμε.....

να σοβαρευτούμε πάλι είπαμε όσοι πιστοί προσέλθεται αλλά μην το κάνουμε σαν τον καλόγερο εκεί στην Λαμία τον φύτεψαν μέσα στο μπετό και δεν έλειωσε και πλάκωσαν τα κορόιδα και οι παπάδες σήκωσαν την μπάνκα στον αέρα.
Μάλλον λές για τον Βησσαρίων....κατ'αρχήν σε αυτό είμαι μαζί σου...ο άνθρωπος απλώς είχε παγώσει,καθώς θάφτηκε στο καταχείμωνο,μέσα στο χιόνι και όταν τον έβγαλαν άρχισε και έλιωνε...και αυτοί το εκμεταλεύτηκαν....υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα και είναι πάρα-πάρα-πολλά....αλλά η γνώμη μου είναι ότι άλλο η θρησκεία και το πιστεύω του καθένα μας και άλλο ο κάθε παπάς....

Επισκέπτης
Εντάξει...αυτό δεν παίζει....το κάθε παπάς και προφήτης....ας μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα γιατί θα ξημερωθούμε.....
Μάλλον λές για τον Βησσαρίων....κατ'αρχήν σε αυτό είμαι μαζί σου...ο άνθρωπος απλώς είχε παγώσει,καθώς θάφτηκε στο καταχείμωνο,μέσα στο χιόνι και όταν τον έβγαλαν άρχισε και έλιωνε...και αυτοί το εκμεταλεύτηκαν....υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα και είναι πάρα-πάρα-πολλά....αλλά η γνώμη μου είναι ότι άλλο η θρησκεία και το πιστεύω του καθένα μας και άλλο ο κάθε παπάς....
ο κάθε ένας να πιστεύει με τον τρόπο του αλλά μην δίνουμε και πολύ αέρα στο παπαδαριό γιατί στο τέλος θα μας πηδήξουν και της γυναίκες και θα βγούν και θα μας πούν θέλημα θεού τέκνα μου το πρόβλεψε ο πάτερ πηδήκουλας.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Ο καθένας φίλε πιστεύει ότι νομίζει...επειδή εγώ αυτά δεν τα θεωρώ και τελείως άσχετα....η γνώμη μου είναι ότι τουλάχιστον δεν είναι ψέμματα...φυσικά είναι η άποψή μου...και η δική σου είναι σεβαστή....απαντώ μόνο σε εσένα....έπαψα να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν να πούν απολύτως...τίποτα!!!!
Δεν ήθελα να το παίξω μάγκας και ούτε ήθελα σε θίξω.....και φυσικά ο καθένας πιστεύει ό,τι επιθυμεί, σεβαστό αυτό.....

Αν ήξερες φίλε όμως τι μαλακίες και τι απίστευτα πράγματα έχω ακούσει για επωνύμους και μη.....ιστορίες που ξεπερνάνε τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.....

Και δυστυχώς πολλές φορές πρόκειται περί νοσηρής και κακάβουλης φαντασίας!

Για αυτό σου λέω καλύτερα να είναι δύσπιστος, ειδικά με τόσο ακραίες ιστορίες.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
   Λοιπον.......ακουτε ακουτε...

"ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ:O Διορατικος,ο Προορατικος,ο Ιαματικος"
 Αναργυρου Καλλιατσου

Εκδοσεις Σταμουλη Α.Ε.

1η Εκδοση 1992
 ........
 6η Εκδοση 2005

Τ ο ψαχνω να το αγορασω....εχω βαλει λυτους και δεμενους

Φιλος απο Ιωαννινα ,τον πηρα τηλ.και μου εδωσε στοιχεια του βιβλιου

Παντως,ασχετα με το αν βρω η οχι το βιβλιο,το πιστευω μεσα μου οτι ο Γεροντας το χει πει....

Επισκέπτης
Δεν ήθελα να το παίξω μάγκας και ούτε ήθελα σε θίξω.....και φυσικά ο καθένας πιστεύει ό,τι επιθυμεί, σεβαστό αυτό.....

Αν ήξερες φίλε όμως τι μαλακίες και τι απίστευτα πράγματα έχω ακούσει για επωνύμους και μη.....ιστορίες που ξεπερνάνε τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.....

Για αυτό σου λέω καλύτερα να είναι δύσπιστος, ειδικά με τόσο ακραίες ιστορίες.....
κακός ασχολούμαστε με το θέμα αυτό ο Χριστόδουλος βρίσκεται στην ποιο δύσκολη φάση της ζωής μας και εμείς από πάνω του προσπαθούμε να αποδείξουμε αν ήμαστε καλοί η κακοί χριστιανοί.
από την μια τα χώνουμε στα κανάλια για αυτό που γίνεται και από την άλλη εδώ κάνουμε σχεδόν τα λιδια ακόμα και χειρότερα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Φιλοι μην ασχοληστε με το παπαδαριο...Εμπορακια και ψιλικατζηδες... Εδω τους κυνηγησε ο ιδιος ο Χριστος... Τα εχουμε πει και αλλου...ΟΧΙ ομως ολοι σε εναν κουβα . Το να μην χωνευω τον μαλακα τον Σταλιν δεν σημαινει οτι δεν χωνευω και τους λοιπους αριστερους...Οι αγαπημενοι μου ειναι πχ οι εχοντες αριστερη σκεψη...αλλα και τροπο ζωης ομως
  Για καποιο λογο υπαρχουν φωτισμενοι ανθρωποι (..γιατροι,επιστημονες,ερευνητες κτλ) υπαρχει και ο γιατρος πχ ...που σε στελνει αδιαβαστο...Υπαρχουν ανθρωπαρια αναξια να φορουν το ρασο,οπως υπαρχουν και ρασοφοροι που τους ευλαβουνται ακομα και οι αθεοι...
 Σε εμας απομεναι ....ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ....ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ο κάθε ένας να πιστεύει με τον τρόπο του αλλά μην δίνουμε και πολύ αέρα στο παπαδαριό γιατί στο τέλος θα μας πηδήξουν και της γυναίκες και θα βγούν και θα μας πούν θέλημα θεού τέκνα μου το πρόβλεψε ο πάτερ πηδήκουλας.
Όπως είπα...άλλο η θρησκεία και άλλο οι παπάδες...και εγώ πιστεύω στην θρησκεία....όσο για τον πάτερ...Πηδήκουλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι βρε συ...δεν με έθιξες...απλά σου είπα το τί εγώ πιστεύω....γενικώς....τώρα για τις μαλακίες που λές υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν...απλά,αν βρισκόμαστε face to face θα σου ανέφερα κάποιες περιπτώσεις που δεν δέχονται αμφισβήτηση....και που δεν αναφέρω εδώ καθώς δεν έχω όρεξη για...παιχνίδια με κάποιους που παραδοσιακά προκαλούν....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
  Φιλοι μην ασχοληστε με το παπαδαριο...Εμπορακια και ψιλικατζηδες... Εδω τους κυνηγησε ο ιδιος ο Χριστος... Τα εχουμε πει και αλλου...ΟΧΙ ομως ολοι σε εναν κουβα . Το να μην χωνευω τον μαλακα τον Σταλιν δεν σημαινει οτι δεν χωνευω και τους λοιπους αριστερους...Οι αγαπημενοι μου ειναι πχ οι εχοντες αριστερη σκεψη...αλλα και τροπο ζωης ομως
  Για καποιο λογο υπαρχουν φωτισμενοι ανθρωποι (..γιατροι,επιστημονες,ερευνητες κτλ) υπαρχει και ο γιατρος πχ ...που σε στελνει αδιαβαστο...Υπαρχουν ανθρωπαρια αναξια να φορουν το ρασο,οπως υπαρχουν και ρασοφοροι που τους ευλαβουνται ακομα και οι αθεοι...
 Σε εμας απομεναι ....ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ....ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
Ίσως το ποιό σωστό post...μπράβο ρε φίλε.....

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
κακός ασχολούμαστε με το θέμα αυτό ο Χριστόδουλος βρίσκεται στην ποιο δύσκολη φάση της ζωής μας και εμείς από πάνω του προσπαθούμε να αποδείξουμε αν ήμαστε καλοί η κακοί χριστιανοί.
Δεν νομίζω ότι προσπαθεί κανείς Αρίων να αποδείξει τίποτα εδώ, απλή κουβέντα γίνεται.....όσον αφορά το Χριστόδουλο όλοι λυπόμαστε, δεν ευθυνόμαστε για κάτι.....

από την μια τα χώνουμε στα κανάλια για αυτό που γίνεται και από την άλλη εδώ κάνουμε σχεδόν τα λιδια ακόμα και χειρότερα.
Εδώ απλά κάνουμε συζήτηση.....Ανούσια ίσως; Άσκοπη; Φλύαρη; Μονότονη; Ενδιαφέρουσα;

Ποιος ξέρει;

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε κάποιο χρηματικό όφελος.....

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι προσπαθεί κανείς Αρίων να αποδείξει τίποτα εδώ, απλή κουβέντα γίνεται.....όσον αφορά το Χριστόδουλο όλοι λυπόμαστε, δεν ευθυνόμαστε για κάτι.....
Εδώ απλά κάνουμε συζήτηση.....Ανούσια ίσως; Άσκοπη; Φλύαρη; Μονότονη; Ενδιαφέρουσα;

Ποιος ξέρει;

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε κάποιο χρηματικό όφελος.....
καλό είναι να κάνουμε μια σωστή συζήτηση όμως αν δεις προηγούμενα μυνήματα μερικοί ότι αρωστημένο έχουν στο μυαλό τους σε σχέση με το πολιτικό ποιόν του χριστόδουλου το αμολάνε εδώ μέσα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
καλό είναι να κάνουμε μια σωστή συζήτηση όμως αν δεις προηγούμενα μυνήματα μερικοί ότι αρωστημένο έχουν στο μυαλό τους σε σχέση με το πολιτικό ποιόν του χριστόδουλου το αμολάνε εδώ μέσα.

Τελικά, Αρίων, αυτό το thread έχει φτάσει τις 97 (τώρα) σελίδες, και πράγματι υπάρχουν παρεκτροπές, αλλά αν συγκρίνεις το τι έχει γραφτεί εδώ με το τι έχουν πει οι τηλεοράσεις για το θέμα, είμαστε μάλλον παρθένες....

Επισκέπτης
Τελικά, Αρίων, αυτό το thread έχει φτάσει τις 97 (τώρα) σελίδες, και πράγματι υπάρχουν παρεκτροπές, αλλά αν συγκρίνεις το τι έχει γραφτεί εδώ με το τι έχουν πει οι τηλεοράσεις για το θέμα, είμαστε μάλλον παρθένες....
πάλι καλά που δεν είναι μέλος εδώ ο χριστόδουλος και να μας λέει και κανένα ανέκδοτο από την αμερική που  βρίσκεται.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
πάλι καλά που δεν είναι μέλος εδώ ο χριστόδουλος και να μας λέει και κανένα ανέκδοτο από την αμερική που  βρίσκεται.

Talking about ανέκδοτα:

Σε μια διασταύρωση τρακάρει μια ξανθιά με μια νταλίκα, φταίει η νταλίκα (περίεργο).
Διαλύεται (φυσαρμόνικα) το αμαξάκι της ξανθιάς, βγαίνει έξω και αρχίζει να φωνάζει:
"Το αμάξι μου, μου κατέστρεψες το αμάξι μου, τι θα κάνω τώρα, δε βλέπεις το σήμα", τέτοια.
"Σιγά κυρία μου", λέει ο φορτηγατζής, "μή κάνετε έτσι, αυτά τα καινούρια είναι φτιαγμένα για να επανέρχονται μετά απο σύγκρουση. Δε το ξέρετε?"
"Όχι, πως επανέρχονται δηλαδή?" ρωτάει η ξανθιά.
"Να, βλέπετε αυτό το μπουρί απο πίσω?" κάνει ο φορτηγατζής και της δείχνει την εξάτμιση.
"Θα βάλετε το στόμα σας εκεί και θα αρχίσετε να φουσκώνετε το αυτοκίνητο, και αυτό θα ξαναγίνει όπως πρώτα".
Γονατίζει η ξανθιά, και αρχίζει να φυσάει στην εξάτμιση.
Σταματάει άλλο αυτοκίνητο, βγαίνει απο μέσα δεύτερη ξανθιά, και πλησιάζει την πρώτη που φύσαγε:
"Τι κάνεις εκεί?"
"Φυσάω στο αμάξι να το φουσκώσω για να ξαναγίνει όπως πριν απ το τρακάρισμα" λέει η δικιά μας.
"Βρε βούρλο, για κάτι σαν και σένα μας έχει βγει το όνομα και μας κράζουν όλοι για χαζές. Φυσάς το αμάξι και περιμένεις να φουσκώσει, όταν είναι ανοιχτά τα παράθυρά του?"

ΥΓ1: Τέτοιο ανέκδοτο δε νομίζω να ΄λεγε ο Χριστόδουλος, έστω κι αν ήταν μέλος του site.
ΥΓ2: "Διασταύρωση", καμιά σχέση με Stavros.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Χτες ο Τραγόπαπας β΄που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του Τραγόπαπα α' είπε ότι το Μοναστήρι ανήκει σε μας, είδηση που φυσικά πέρασε στα ψιλά. Στα ψιλά που δε θα περνούσε φυσικά αν ο μουφτης της Κων/πολης εβγαινε στο τρτ και ζητούσε τη Θεσσαλονίνη στην Τουρκία. Το κλισέ στα κανάλια; "Η προκλητικότητα των Σκοπίων". Ερώτηση ενός αδαή: Το γαμημένο το Μοναστήρι θα πάει ο Άνθιμος να το φέρει; Η τα παιδιά του; Κρέμασμα από τα γένια η τα αρχίδια. Αν διαθέτουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom