gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λοιπον καθισα και διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες απο την τελευταια που ποσταρησα...Anal
stavro psaxnw κατσατε μεχρι την κονταυγη ρε θηρια....Μπραβο...
Καθε γνωμη σεβαστη απο μενα ειδικα απο τους φιλους που δεν συμφωνουν η και απορριπτουν την
υπαρξη του Θεου.Και εγω καποτε ημουν σαν τον Αναλ και τον Σταυρο και ανατριχιαζα οταν ακουγα
ανθρωπους ναναι κολλημενοι με θρησκειες γενικοτερα και τα παπαδαρια ειδικοτερα....Με τους
τελευταιους ειχα και συμβαντα τραγελαφικα...
Ομως καποια στιγμη στην ζωη μου συνεβει ενα περιστατικο τοσο ανεξηγητο με βαση
τα οσα γνωριζα μεχρι τοτε περι Θρησκειας και Λογων του Κυριου,τοσο ξαφνικο και αναπαντεχο
που συγκλονιστηκα συθεμελα..Δεν ειναι επι του παροντος να σας εξηγησω τι ακριβως
εγινε,αλλα ηταν η αφορμη για να συμβει τεραστια αλλαγη στον εσωτερικο μου κοσμο ,να
αναθεωρησω καποιες αποψεις μου (σαν των φιλων πιο πανω...) και να ξεκινησω μια
εσωτερικη αναζητηση που σε τελικο σταδιο με οδηγησε στο Αγιωνυμο Ορος...Στον Αθω...
Θεος υπαρχει παιδια...Ειναι θεμα χρονου ποτε θα το καταλαβει ο καθενας μας και με
πιο τροπο...
stavro psaxnw κατσατε μεχρι την κονταυγη ρε θηρια....Μπραβο...
Καθε γνωμη σεβαστη απο μενα ειδικα απο τους φιλους που δεν συμφωνουν η και απορριπτουν την
υπαρξη του Θεου.Και εγω καποτε ημουν σαν τον Αναλ και τον Σταυρο και ανατριχιαζα οταν ακουγα
ανθρωπους ναναι κολλημενοι με θρησκειες γενικοτερα και τα παπαδαρια ειδικοτερα....Με τους
τελευταιους ειχα και συμβαντα τραγελαφικα...
Ομως καποια στιγμη στην ζωη μου συνεβει ενα περιστατικο τοσο ανεξηγητο με βαση
τα οσα γνωριζα μεχρι τοτε περι Θρησκειας και Λογων του Κυριου,τοσο ξαφνικο και αναπαντεχο
που συγκλονιστηκα συθεμελα..Δεν ειναι επι του παροντος να σας εξηγησω τι ακριβως
εγινε,αλλα ηταν η αφορμη για να συμβει τεραστια αλλαγη στον εσωτερικο μου κοσμο ,να
αναθεωρησω καποιες αποψεις μου (σαν των φιλων πιο πανω...) και να ξεκινησω μια
εσωτερικη αναζητηση που σε τελικο σταδιο με οδηγησε στο Αγιωνυμο Ορος...Στον Αθω...
Θεος υπαρχει παιδια...Ειναι θεμα χρονου ποτε θα το καταλαβει ο καθενας μας και με
πιο τροπο...