Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
    Λοιπον καθισα και διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες απο την τελευταια που ποσταρησα...Anal

stavro psaxnw κατσατε μεχρι την κονταυγη ρε θηρια....Μπραβο...

Καθε γνωμη σεβαστη απο μενα ειδικα απο τους φιλους που δεν συμφωνουν η και απορριπτουν την

υπαρξη του Θεου.Και εγω καποτε ημουν σαν τον Αναλ και τον Σταυρο και ανατριχιαζα οταν ακουγα

ανθρωπους ναναι κολλημενοι με θρησκειες γενικοτερα και τα παπαδαρια ειδικοτερα....Με τους

τελευταιους ειχα και συμβαντα τραγελαφικα...

Ομως καποια στιγμη στην ζωη μου συνεβει ενα περιστατικο τοσο ανεξηγητο με βαση

τα οσα γνωριζα μεχρι τοτε περι Θρησκειας και Λογων του Κυριου,τοσο ξαφνικο και αναπαντεχο

που συγκλονιστηκα συθεμελα..Δεν ειναι επι του παροντος να σας εξηγησω τι ακριβως

εγινε,αλλα ηταν η αφορμη για να συμβει τεραστια αλλαγη στον εσωτερικο μου κοσμο ,να

αναθεωρησω καποιες αποψεις μου (σαν των φιλων πιο πανω...)  και να ξεκινησω μια

εσωτερικη αναζητηση που σε τελικο σταδιο με οδηγησε στο Αγιωνυμο Ορος...Στον Αθω...

Θεος υπαρχει παιδια...Ειναι θεμα χρονου ποτε θα το καταλαβει ο καθενας μας και με

πιο τροπο...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
και το ηλεκτρονιο δεν το χει δει κανεις αλλα απο καποια πραγματα ποθυ αυτο προκαλει αντιλαμβανομαστε την υπαξη του.....καληνυχτα σε ολους!!!

Μα είναι επιχείρημα αυτό?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Καταρχήν Σταύρο σε βρίσκω πολύ εκνευρισμένο.....Τι υφάκι είναι αυτό; Σε απείλησα εσένα ή κάποιον άλλον εδώ μέσα; Θα ήθελα να καταλάβω που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.....

Πολύ ευερέθιστοι είστε κάποιοι, μην βλέπετε επιθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν....

Όσον αφορά το "επικίνδυνο", προφανώς εννοώ ότι ναι μεν είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει, να απορρίπτει ή να μην απορρίπτει κτλ.(μην ξανανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί κάτσατε μέχρι τις 4 το πρωί να αναλύετε τη διαφορά.....), αλλά δεν μπορεί βάση των πεποίθησεων και των πιστεύω του να φανατίζεται και να εκδηλώνει αρνητική ή και επιθετική συμπεριφορά προς τρίτα άτομα που δεν συμμερίζονται την απόψεις του.

Το τι αποτελέσματα έχει φέρει ο φανατικός θρησκευτισμός έιναι γνωστά σε όλους μας.....οι μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία έχουν γίνει για την πίστη (ή τουλάχιστον με πρόσχημα αυτή.....).

Ρατσισμός, κοινωνική προκατάληψη, φοβία, απέχθεια, μίσος είναι λίγα μόνο από τα συμπτώματα του θρησκευτικού ολοκληρωτισμού (σε όλες τις θρησκείες ανεξαιρέτως).....

Άλλωστε οι θρησκείες δεν είναι άσπρο/μαύρο, αντίθετα πολλές θρησκείες έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους , όπως π.χ. την αγάπη για τον συνάνθρωπο......Απορρίπτω λοιπόν μια θρησκεία γενικά γιατί.....έτσι!; Ή ψάχνω να δω αν υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία με τη δική μου;

Κάπως έτσι δεν έρχονται πιο κοντά οι λαοί ; Με την αμοιβαία αποδοχή ο ένας του άλλου;

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν πιστεύεις, δικαίωμά σου.Το ότι δεν φοβάσαι τίποτα ή ότι έχεις νικήσει τους φόβους σου, μαγκιά σου. Δεν είπα ότι είναι απαραίτητος ο φόβος, είπα ότι είναι ανθρώπινος.....

Τέλος ο αρχιεπίσκοπος θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας και αξίζει το σεβασμό που αξίζουμε όλοι μας.....το αν κάποιος συμφωνει με τα όσα λέει ή όχι, είναι άλλη ιστορία.....

Να τα πιάσω με τη σειρά όμορφε, αλλά εν συντομία (ελπίζω):

Δεν είμαι εκνευρισμένος, στο είπα και χθες. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου όμως να λέω τα ίδια και τα ίδια, και επειδή δε τα κάνω copy-paste, κάθε φορά αλλάζει το ύφος.

Να σου πω πως έβγαλα το συμπέρασμα ότι (ίσως) απείλησες:
Όταν λες σε κάποιον(ους) «Πρόσεχε, είναι επικίνδυνο», εννοείς ότι κάτι μπορεί να πάθει. Και αυτό (αν ΔΕΝ διευκρινίσεις τι είναι αυτό που μπορεί να πάθει ο άλλος), ακούγεται σαν απειλή.

Η επόμενή σου παράγραφος (περί επιθετικής συμπεριφοράς) νομίζω ότι δε με αφορά, οπότε δε τη σχολιάζω.

Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις σφαγές εν ονόματι της «πίστης». Εγώ βέβαια άλλα πιστεύω, οι σφαγές πάντα για την κονόμα γίνονται, αλλά ας το δεχτούμε ότι γίνανε για την «πίστη». Γίνανε πάντα από «πιστούς» όμως, ΠΟΤΕ από άθεους.

Εγώ δεν «απορρίπτω μια θρησκεία». Δεν αποδέχομαι καμιά θρησκεία, να στο πω με άλλα λόγια, δεν αποδέχομαι τις θεωρίες και «διδαχές» που υποστηρίζουν το αναπόδεικτο ότι υπάρχει «κάτι» το ανώτερο, παντοδύναμο, πανταχού παρόν, που γνωρίζει τα πάντα, κλπ, τα ξέρεις. Στο πλαίσιο αυτό ναι, είναι άσπρο/μαύρο τα πράματα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου (καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο όμως γιατί ουδόλως με αφορά προσωπικά το θέμα) στο ότι «οι θρησκείες φέρνουν κοντά τους λαούς». Μάλλον τους χωρίζουν, δες τι γίνεται γύρω σου.

Ο φόβος, φίλε, ΕΙΝΑΙ απαραίτητος, και χωρίς αυτόν δε θα υπήρχαν θρησκείες. Όπως δεν υπάρχουν θρησκείες στα άλλα έμβια όντα (πλην ανθρώπου), τα οποία δε φοβούνται αυτά που φοβάται ο άνθρωπος...  Αλλά σου είπα, πρέπει να διαβάσεις 100δες σελίδες thread για να βρεις ολοκληρωμένες τις απόψεις μου. Δυστυχώς.

Ναι, είναι ανθρώπινος ο φόβος, αλλά έντεχνα καλλιεργείται κι όλας.... Μη το παραβλέπεις αυτό. Δε συμβαίνει?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σταυρο υπαρχουν η οχι τελικα τα γαμημενα τα σαλιγκαρια ρε γαμωτο θα σκασω...μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχ
πλακα κανω!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αυτό όμως με τον Αρκά.....ότι θα μου λυθούν οι απορίες με αυτές τις μαλακιούλες τα εικονογραφημένα και καταθλιπτικά σκετσάκια.....θέλω να πιστεύω ότι προφανώς αστειύεσαι, έτσι; :2funny:

Φίλε όμορφε, το να θεωρείς τον ΑΡΚΑ (και ιδιαίτερα τη σειρά "Η Ζωή Μετά") "μαλακιούλες" και "καταθλιπτικά", στα μάτια μου σε υποβιβάζει!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αστειεύομαι βέβαια!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Να τα πιάσω με τη σειρά όμορφε, αλλά εν συντομία (ελπίζω):

Δεν είμαι εκνευρισμένος, στο είπα και χθες. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου όμως να λέω τα ίδια και τα ίδια, και επειδή δε τα κάνω copy-paste, κάθε φορά αλλάζει το ύφος.

Να σου πω πως έβγαλα το συμπέρασμα ότι (ίσως) απείλησες:
Όταν λες σε κάποιον(ους) «Πρόσεχε, είναι επικίνδυνο», εννοείς ότι κάτι μπορεί να πάθει. Και αυτό (αν ΔΕΝ διευκρινίσεις τι είναι αυτό που μπορεί να πάθει ο άλλος), ακούγεται σαν απειλή.

Η επόμενή σου παράγραφος (περί επιθετικής συμπεριφοράς) νομίζω ότι δε με αφορά, οπότε δε τη σχολιάζω.

Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις σφαγές εν ονόματι της «πίστης». Εγώ βέβαια άλλα πιστεύω, οι σφαγές πάντα για την κονόμα γίνονται, αλλά ας το δεχτούμε ότι γίνανε για την «πίστη». Γίνανε πάντα από «πιστούς» όμως, ΠΟΤΕ από άθεους.

Εγώ δεν «απορρίπτω μια θρησκεία». Δεν αποδέχομαι καμιά θρησκεία, να στο πω με άλλα λόγια, δεν αποδέχομαι τις θεωρίες και «διδαχές» που υποστηρίζουν το αναπόδεικτο ότι υπάρχει «κάτι» το ανώτερο, παντοδύναμο, πανταχού παρόν, που γνωρίζει τα πάντα, κλπ, τα ξέρεις. Στο πλαίσιο αυτό ναι, είναι άσπρο/μαύρο τα πράματα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου (καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο όμως γιατί ουδόλως με αφορά προσωπικά το θέμα) στο ότι «οι θρησκείες φέρνουν κοντά τους λαούς». Μάλλον τους χωρίζουν, δες τι γίνεται γύρω σου.

Ο φόβος, φίλε, ΕΙΝΑΙ απαραίτητος, και χωρίς αυτόν δε θα υπήρχαν θρησκείες. Όπως δεν υπάρχουν θρησκείες στα άλλα έμβια όντα (πλην ανθρώπου), τα οποία δε φοβούνται αυτά που φοβάται ο άνθρωπος...  Αλλά σου είπα, πρέπει να διαβάσεις 100δες σελίδες thread για να βρεις ολοκληρωμένες τις απόψεις μου. Δυστυχώς.

Ναι, είναι ανθρώπινος ο φόβος, αλλά έντεχνα καλλιεργείται κι όλας.... Μη το παραβλέπεις αυτό. Δε συμβαίνει?

Φιλε θα συμφωνησω μαζι και για τις σφαγες και για το αν οι θρησκειες εντελει χωριζουν η ενωνουν...
  Διαφωνω ως προς τον φοβο...Αυτος που πιστευει στον Θεο..δεν φοβαται τιποτα ...ουτε καν τον Θανατο....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λοιπον καθισα και διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες απο την τελευταια που ποσταρησα...Anal  stavro psaxnw κατσατε μεχρι την κονταυγη ρε θηρια....Μπραβο...

Καθε γνωμη σεβαστη απο μενα ειδικα απο τους φιλους που δεν συμφωνουν η και απορριπτουν την  υπαρξη του Θεου. Και εγω καποτε ημουν σαν τον Αναλ και τον Σταυρο και ανατριχιαζα οταν ακουγα ανθρωπους ναναι κολλημενοι με θρησκειες γενικοτερα και τα παπαδαρια ειδικοτερα.... Με τους τελευταιους ειχα και συμβαντα τραγελαφικα...

Ομως καποια στιγμη στην ζωη μου συνεβει ενα περιστατικο τοσο ανεξηγητο με βαση τα οσα γνωριζα μεχρι τοτε περι Θρησκειας και Λογων του Κυριου, τοσο ξαφνικο και αναπαντεχο  που συγκλονιστηκα συθεμελα..Δεν ειναι επι του παροντος να σας εξηγησω τι ακριβως εγινε,αλλα ηταν η αφορμη για να συμβει τεραστια αλλαγη στον εσωτερικο μου κοσμο, να αναθεωρησω καποιες αποψεις μου (σαν των φιλων πιο πανω...)  και να ξεκινησω μια εσωτερικη αναζητηση που σε τελικο σταδιο με οδηγησε στο Αγιωνυμο Ορος...Στον Αθω...

Θεος υπαρχει παιδια...Ειναι θεμα χρονου ποτε θα το καταλαβει ο καθενας μας και με
πιο τροπο...

Ενδιαφέρον το post σου gabadoο, και δείχνει μια τάση εξομολόγησης και ειλικρίνειας προς την παρέα μας εδώ...
Μισά πράματα όμως, φίλε.
Πρέπει να μας πεις:
1) Το περιστατικό που αναφέρεις ότι σου συνέβη, αλλά δε το λες. Σα κρεατόσουπα χωρίς κρέας είναι το post σου έτσι.
2) Τα "τραγελαφικά" συμβάντα με τους παπάδες... Για να μαθαίνουμε και μεις που δε πάμε σ' αυτούς.
3) Μερικά "δημογραφικά" σου στοιχεία, όπως ηλικία, μόρφωση, οικογ. κατάσταση, τέτοια. Όταν κάποιος αναφέρει "συμβάντα" απο την προσωπική του ζωή σαν επιχειρήματα στη συζήτηση, πρέπει να δίνει στους άλλους και κάποια στοιχεία απο το περιβάλλον του.

Υ.Γ: Και εγώ έχω πάει στο "Αγιώνυμο" Όρος. Δυο φορές μάλιστα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
         Νομιζεις πως τον νοιαζει τον Αρχιεπισκοπο εκει που εχει φτασει πλεον....
ισως λοιπον οταν κρυφογελουσε στην κηδεια του Σεραφειμ θα επρεπε να σκεφτει την πολυ γνωστη παροιμια εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
σταυρο υπαρχουν η οχι τελικα τα γαμημενα τα σαλιγκαρια ρε γαμωτο θα σκασω...μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχ
πλακα κανω!

Ψάξε σε κανένα περιβόλι μετά απο βροχή.

Και δε κάνω πλάκα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αυτος που πιστευει στον Θεο..δεν φοβαται τιποτα ...ουτε καν τον Θανατο....

Είναι ΤΡΟΜΕΡΟ το πως μερικές απόψεις που διαβάζω εδώ ενισχύουν τις δικές μου, που επανειλημμένα έχω γράψει.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ που πιστερύουν στο "θεό", φίλε, φοβούνται το θάνατο!

Και όσο πιο πολύ πιστεύουν, τόσο πιο πολύ φοβούνται! Για ξανασκέψου το!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ψάξε σε κανένα περιβόλι μετά απο βροχή.

Και δε κάνω πλάκα.
α δεν παλευεσαι με τιποτα....αστο
και ζητα και το E9 του gabadoo για να πιστεις...απορω πραγματικα ωρες ωρες!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ισως λοιπον οταν κρυφογελουσε στην κηδεια του Σεραφειμ θα επρεπε να σκεφτει την πολυ γνωστη παροιμια εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις
αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια που κανενας παπαρας δημοσιογραφος δεν εχει πει!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια που κανενας παπαρας δημοσιογραφος δεν εχει πει!!!
Και όμως...ένας το είπε....extra3...Παπαγιάννης......χθές...αφού ευχήθηκε περαστικά και καλή ανάρρωση....αλλά εγώ επιμένω:Χριστόδουλε...γερά!!!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά...όλοι μας φοβόμαστε λίγο-πολύ τον θάνατο...μην τρελλαθούμε....όλοι είμαστε άνθρωποι...και εγώ πιστεύω...δεν θα πώ πως ξυπνάω και κοιμάμαι με τον φόβο του θανάτου...αλλά όχι ότι δεν τον φοβάμαι και καθόλου.....όλοι έχουμε την ανθρώπινη φύση με ότι αυτή περιλαμβάνει....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ενδιαφέρον το post σου gabadoο, και δείχνει μια τάση εξομολόγησης και ειλικρίνειας προς την παρέα μας εδώ...
Μισά πράματα όμως, φίλε.
Πρέπει να μας πεις:
1) Το περιστατικό που αναφέρεις ότι σου συνέβη, αλλά δε το λες. Σα κρεατόσουπα χωρίς κρέας είναι το post σου έτσι.
2) Τα "τραγελαφικά" συμβάντα με τους παπάδες... Για να μαθαίνουμε και μεις που δε πάμε σ' αυτούς.
3) Μερικά "δημογραφικά" σου στοιχεία, όπως ηλικία, μόρφωση, οικογ. κατάσταση, τέτοια. Όταν κάποιος αναφέρει "συμβάντα" απο την προσωπική του ζωή σαν επιχειρήματα στη συζήτηση, πρέπει να δίνει στους άλλους και κάποια στοιχεία απο το περιβάλλον του.

Υ.Γ: Και εγώ έχω πάει στο "Αγιώνυμο" Όρος. Δυο φορές μάλιστα.

Φιλε Σταυρο ετσι οπως το εγραψα εχεις δικιο....Μισα πραγματα..

Και εξηγουμαι:

1.To περιστατικο που αναφερω εχει να κανει με ενα οραμα που ειδα στον υπνο μου σαν αρχη,και ενα  Θαυμα προσωπικο για την περιπτωση μου λιγο πιο μετα...Θελω να με συγχωρεσεις που δεν το περιγραφω γραπτως και δημοσιως....Μονο λεγεται ..Πρεπει για να καταλαβεις να εχουμε οπτικη επαφη ..Αν καποια στιγμη στο μελλον βρεθουμε για κανα καφε...
 2.Στην προηγουμενη φαση της ζωης μου,τραγελαφικα με το παπαδαριο ουκ ολιγα...Σε βαφτισια οπου ημουν νονος,μετα το μυστηριο και την ωρα την χρηματικης"προσφορας" (προαποφασισμενης στο μυαλο μου ως προς το...υψος της..)  μου προς τον ναο και τον ιερωμενο που τελεσε το μυστηριο,ο παπας μου α π α ι τ η σ ε  περισσοτερα απο αυτα που του εδωσα γιατι λεει ειπε ολα τα λογια.ολα τα φωτα κτλ..Η ευγενικη μου απαντηση....τρια σπασμενα μπροστινα δοντια και το μενος των κυρατσων που κοπανησα τον παπαρα τους....και αλλα πολλα ..Ροχαλα στο χερι το απλωμενο για φιλημα σε παπα που δεν  αξιζε τετοια ενδειξη σεβασμου και λοιπες τρελλες.Ως προς τον Χριστοδουλο εχω την ιδια αποψη με αυτην που εχει ο πολυς κοσμος.. χουντικος διαπλεκομενος και εντελει δεν καταφερε να γινει αυτο που εγω καταλαβαινω ..Σεβαστος Ιεραρχης.
 3.Ειμαι γεννημενος το "θρυλικο"  1969 (Απο τον Νικολα τον Ασημο μεχρι τον Bryan Adans...χαχαχα) παντρεμενος ...μμμ κοντα 10 χρονια
και ερωτευμενος με την ωραιοτερη για μενα γυναικα του κοσμου..την εξαχρονη κορη μου.Μεγαλωσα νοτια μενω βορεια,δεν ξενογαμω λογω προσωπικης μου θεσης αλλα και ωραιας συντροφου στην ζωη μου ( γιαυτο και τα ποστ μου ειναι λιγα...λυπαμαι που δεν μπορω να προσφερω κατι στους φιλους και προτιμω την σιωπη.)Εχω τελειωσει Πολυτεχνειο μηχανολογια...και γουσταρω πολυ το σιτε.Εχω μαθει πολλα μεσα απο αυτο..οχι απαραιτητα για ..ντελλα,γενικως.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν νομιζω πως αυτοι που πραγματικα πιστευουν φοβουνται το θανατο.στο ορος αλλωστε δεν μιλανε για θανατο,αλλα η φραση που χρησιμοποιουν ειναι "ο γεροντας κοιμηθηκε" αντιμετωπιζοντας με γαληνη και μοναδικο θαρρος το μοναδικο ανικητο αντιπαλο(υπαρχει βεβαια και η βλακεια).εκει πραγματικα η πιστη αποκτα νοημα και υποσταση.οποιος δεν εχει παει η συμβουλη μου ειναι να δοκιμασει.μοναδικη πνευματικη εμπειρια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απλα ο συγκεκριμενος αντιπροσωπευει ολα τα κακα της εκκλησιας(ιδιως της συγχρονης)που εχουν απομακρυνει πολυ κοσμο απο αυτην

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Είναι ΤΡΟΜΕΡΟ το πως μερικές απόψεις που διαβάζω εδώ ενισχύουν τις δικές μου, που επανειλημμένα έχω γράψει.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ που πιστερύουν στο "θεό", φίλε, φοβούνται το θάνατο!

Και όσο πιο πολύ πιστεύουν, τόσο πιο πολύ φοβούνται! Για ξανασκέψου το!

Οταν οι γιατροι καποτε με εσβησαν απο τις λιστες των ζωντανων ως μη εχοντα ελπιδα επιβιωσης απο το ιδιο χτικιο που τωρα σκοτωνει αργα και βασανιστικα εναν επωνυμο συνανθρωπο μας( και πολλους  -πολλους ανωνυμους βεβαιως την ιδια ακριβως στιγμη...),και εγω μεσα μου ελεγα
(λιγο μετα το οραμα..)και παρακαλουσα οχι για ζωη αλλα για οικτο..η Φωνη εκεινη μου ειπε "....ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...) ...........ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...

Υ.Γ. θα σας παρακαλουσα.. μην με ειρωνευτηται..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε μάγκα μέσα....μπράβο σου.....τον σεβασμό μου και για αυτά που γράφεις και για την δύναμη που έδειξες...για όσους νομίζουν ότι είναι άτρωτοι.....ας το ξανασκεφτούν....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οταν οι γιατροι καποτε με εσβησαν απο τις λιστες των ζωντανων ως μη εχοντα ελπιδα επιβιωσης απο το ιδιο χτικιο που τωρα σκοτωνει αργα και βασανιστικα εναν επωνυμο συνανθρωπο μας( και πολλους  -πολλους ανωνυμους βεβαιως την ιδια ακριβως στιγμη...),και εγω μεσα μου ελεγα
(λιγο μετα το οραμα..)και παρακαλουσα οχι για ζωη αλλα για οικτο..η Φωνη εκεινη μου ειπε "....ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...) ...........ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...

Υ.Γ. θα σας παρακαλουσα.. μην με ειρωνευτηται..
Μπραβο ρε φιλε σου ευχομαι υγεια σε σενα και στην οικογενεια σου!και να δεις τον ερωτα της ζωης σου (την κορη σου) οπως επιθυμεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom