Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από  την  μία  οι  μετά  Χριστόν προφήτες-γιατροί  νομίζουν  ότι έχουν  κάποιο πειραματόζωο μπροστά τους και ο καθένας  λέει την :jerking: του και  από  την  άλλη  οι τραγόπαπες  περιμένουν με το φτυάρι στο  χέρι!!!Τι μπουρδέλο είμαστε!!!!!!!!!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Από  την  μία  οι  μετά  Χριστόν προφήτες-γιατροί  νομίζουν  ότι έχουν  κάποιο πειραματόζωο μπροστά τους και ο καθένας  λέει την :jerking: του και  από  την  άλλη  οι τραγόπαπες  περιμένουν με το φτυάρι στο  χέρι!!!Τι μπουρδέλο είμαστε!!!!!!!!!!!!
οσο και αν ακουγεται σκληρο και ο ιδιος στην κηδεια του προηγουμενου αρχιεπισκοπου ηταν σαν τον γιαννακοπουλο  λιγο πριν ανακοινωσει μια μεταγραφη

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
οσο και αν ακουγεται σκληρο και ο ιδιος στην κηδεια του προηγουμενου αρχιεπισκοπου ηταν σαν τον γιαννακοπουλο  λιγο πριν ανακοινωσει μια μεταγραφη
Ναι και οι 3 διεκδικητές της αρχιεπισκοπής χαμογελούσαν.....μπορεί όμως και να ήταν νευρικό γέλιο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι χάρηκαν που πέθανε ο Σεραφείμ τότε. Μην είμαστε τόσο σκληροί.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Νομιζεις πως τον νοιαζει τον Αρχιεπισκοπο εκει που εχει φτασει πλεον....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όσον αφορά τους γιατρούς μπορώ μόνο να σου πω τα εξής.
Σε όλο τον κόσμο, σε όποιο νοσοκομείο κι αν πας, όποιος ντόκτορας κι αν σε αναλάβει...γιατριά δεν έχει. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα προσπαθήσουν κι οτι κάτσει.
Το παπαδαριό ασχολιάστο.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Συνέντευξη Κουικ στον Σεραφειμ (ο οποίος έκανε για χρόνια αιμοκαθάρση):

ΤΚ: (πολύ ευγενικά και διακριτικά) Κάποιοι θεωρούν ότι είναι ίσως καλύτερο να ξεκουραστείτε.....(ο Σεραφείμ ήδη τον αγριοκοίταζε), να αναλάβετε λιγότερες υποχρεώσεις διότι καταπονείται ο οργανισμός σας....

Σ: ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !

ΤΚ: (Σοκαρισμένος, αλλά ψύχραιμος ) Έχουν εκφράσει ατυή τη γνώμη από ενδιαφέρον για την υγείας σας.....

Σ: ΒΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !

Μετά ο Κουικ άλλαξε θέμα.....

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Αλλά αυτά έχει η ζωή...........κάθε τέλος και μια νέα αρχή............

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και πάλι έλεος σήμερα έναν άνθρωπο δεν τον αφήνουν ακόμα και να πεθάνει ύσυχος όταν είναι γραφτό να έρθει αυτή η ώρα εγώ εύχομε ο άνθρωπος αυτός να μπορέσει για ότι το καλύτερος σαν σωστός κομμουνιστής έχω μάθει να σέβομε ακόμα και αυτόν που έχω ιδεολογικό εχθρό

Συγνωμη δωσε μου να καταλαβω κατι.....Ιδεολογικος σου εχθρος ειναι

1.Η Εκ-κλησια, το σωμα ,δηλαδη ολοι οι απανταχου πιστοι

2.Οι λειτουργοι της....(παπαδαριο και τα λοιπα...)

3.η' η Θρησκεια και γενικοτερα οι θρησκειες....

Σε παρακαλω διαφωτισε με...περι της αποψης του Κομματος σου και κατα επεκταση και δικης σου....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και φυσικά  από  το  "παιχνίδι"  δεν  λείπουν  οι  φίλοι μας  σόουμαν-δημοσιογράφοι οι οποίοι από την μία μεριά το παίζουν ψυχοπονιάρηδες για να τους συμπαθήσει ο κοσμάκης και από την άλλη ψάχνουν όποιον γιατρό διαφωνεί και όποιον παπά ξεσαλώνει για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης! :helpplea:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Και φυσικά  από  το  "παιχνίδι"  δεν  λείπουν  οι  φίλοι μας  σόουμαν-δημοσιογράφοι οι οποίοι από την μία μεριά το παίζουν ψυχοπονιάρηδες για να τους συμπαθήσει ο κοσμάκης και από την άλλη ψάχνουν όποιον γιατρο διαφωνεί και όποιον παπά ξεσαλώνει για να κάνουν νουμερα τηλεθέασης! :helpplea:
Τι δεν είναι ψυχόπονοι; Αφού οι άνθρωποι βάζουν και τα κλάματα.....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Και σε παρακαλώ Stavro μην τα σβήσεις, αυτά πρέπει να παραμείνουν σαν μνημείο για την Διαδικτυακή συμπεριφορά των νεοελλήνων, είναι υλικό για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Mην ανησυχείς Βολταίρο.
Δε πειράζω τίποτα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
κανεις 2 λαθη φιλε μου!
...
Απορω οσοι απο σας μεμφεστε τη δυναμη του θεου,δεν σας εχει τυχει ποτε να βρεθειτε σε δυσκολη θεση και να κανετε τον σταυρο σας λεγοντας θεε μου βοηθα...?

Πρώτον, δε "μέμφομαι τη δύναμη του θείου". Αρνούμαι ότι υπάρχει. Δεν είναι το ίδιο, ε?

Δεύτερον (και συγγνώμη αν θα σε χαλάσω με αυτό), ΟΧΙ, ΠΟΤΕ δε μου έτυχε να κάνω το σταυρό μου λέγοντας "Θεέ μου βόηθα". Πειράζει?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μην ξεχνάς peloponisios ότι και ο αρχιεπίσκοπος είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας.....
E, όχι και "όπως όλοι μας", όχι "όπως όλοι μας"!!! Γιατί μας υποβιβάζεις?

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος/κάποια που να μην φοβάται στην ιδέα του θανάτου.....όχι τόσο σαν ιδέα παύσης της ζωής, αλλά όσον αφορά το άγνωστο, τη μετά θάνατο ζωή (αν υπάρχει και σε οποιαδήποτε μορφή.....)
Να με συμπαθάς, εγώ δε τη φοβάμαι.
Και κάτι ακόμα, πάρε τα 6-7 βιβλιαράκια με τα σκίτσα του Αρκά με τίτλο "Η Ζωή Μετά". Θα σου λύσει πολλές απορίες σχετικά με το θέμα. ()

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι σύμφωνα και με την χριστιανική θρησκεία, ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός βίωσε έντονα την αγωνία του θανάτου λίγο πριν συλληφθεί από τους Ρωμαίους...
Καλά που έγραψες τη διευκρίνηση "σύμφωνα με τη χριστιανική θρησκεία", το οποίο σε αναδεικνύει σε καλού επιπέδου συνομιλητή. Γιατί σύμφωνα με άλλες απόψεις... είναι τελείως διαφορετικά τα πράματα.

Ο φόβος είναι κάτι ανθρώπινο, όλοι μας έχουμε φοβίες.....απλά δεν το ομολογούμε ή προσπαθούμε να τις αντιμετωπίσουμε/αγνοήσουμε.....
Ή το έχουμε αντιμετωπίσει και επιλύσει. Μην αγνοείς και αυτή την περίπτωση.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πρώτον, δε "μέμφομαι τη δύναμη του θείου". Αρνούμαι ότι υπάρχει. Δεν είναι το ίδιο, ε?

Δεύτερον (και συγγνώμη αν θα σε χαλάσω με αυτό), ΟΧΙ, ΠΟΤΕ δε μου έτυχε να κάνω το σταυρό μου λέγοντας "Θεέ μου βόηθα". Πειράζει?
1ον δεν εγραψα του θειου,αλλα του θεου...
2ον μαγκια σου να την αρνεισαι και μαγκια μου που δεχομαι την υπαρξη του
και 3ον δεν με χαλαει καθολου αν κανεις η οχι τον σταυρο σου παρακαλοντας τον θεο και ολοψυχα σου ευχομαι να μην σου τυχει ποτε να ειναι η τελευταια σου ελπιδα σε μια δυσκολη κατασταση!!!
και για να σχηματισεις πληρη γνωμη για αυτα που λεω κανε εναν κοπο και διαβασε τα 2-3 ποστ μου πιο πανω και θα συμφωνησεις μαζι μου...δεν εχω παροπιδες,οπως θα δεις τα χωνω στην ΄΄χριστιανη΄΄ Μαριαννα!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

α και το βασικοτερο...αφου δεν ''μεμφεσε'' οπως λες, τοτε δεν απευθηνομουν καν σε σενα πραρα σε οσους μεμφονται..επομενως καλο θα ηταν πρωτα να κατανοεις τι γραφει ο αλλος και μετα να βιαζεσαι να βρεις καποιον να ειρονευτεις με σχολια του τυπου αν ειναι το ιδιο η αν θα με χαλασεις!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υ.Γ. Προτού παρεξηγηθεί κανείς, να σας πω οτι γουστάρω τρελά να την μπαίνω σε άτομα κολλημένα με πάσης φύσεως δόγματα/θρησκείες/πολιτικές κτλ. κτλ.
Εγώ να δεις!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Το να απορρίπτουμε όμως τη θρησκεία των άλλων είναι εγωπαθές και άσκοπο, για να μην πω και λίγο επικίνδυνο.....

Τι θα πει "απορρίπτουμε" ρε όμορφε? Κάποιος λέει "πιστεύω αυτό" ή "πιστεύω ΣΕ αυτό", και ο άλλος λέει "εγώ δε το πιστεύω".
Είναι "απόρριψη" αυτό? Δεν έχουμε δηλαδή δικαίωμα να το λέμε? Δε του έιπαμε "κακώς το πιστεύεις", του είπαμε ότι εμείς δε το πιστεύουμε. Που βρίσκεις το λάθος?

Όσο για το "επικίνδυνο", τι εννοείς? Μήπως απειλείς κι όλας?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τι θα πει "απορρίπτουμε" ρε όμορφε? Κάποιος λέει "πιστεύω αυτό" ή "πιστεύω ΣΕ αυτό", και ο άλλος λέει "εγώ δε το πιστεύω".
Είναι "απόρριψη" αυτό? Δεν έχουμε δηλαδή δικαίωμα να το λέμε? Δε του έιπαμε "κακώς το πιστεύεις", του είπαμε ότι εμείς δε το πιστεύουμε. Που βρίσκεις το λάθος?

Όσο για το "επικίνδυνο", τι εννοείς? Μήπως απειλείς κι όλας?
πολυ φορτομενος εισαι ρε σταυρακα....χαλαρουιτα..
αποριπτουμε σημαινει πχ εγω να ειμαι βουδιστης και να μην δεχομαι τη δικια σου θρησκεια που πχ ειναι το δωδεκαθεο...αλλο δεν πιστευω στο δωδεκαθεο πχ κι αλλο δεν δεχομαι την υπαρξη του..τοσο δυσκολο ειναι?εσυ αποριπτεις την υπαρξη του θεου του χριστιανισμου,δεν ειναι οτι απλα δεν πιστευεις στο χριστιανισμο..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να διορθωθεί ο τίτλος του τοπικ ... μπορεί κάποιοι να μη  θέλουν ως μόσχευμα τον ίδιο τον Χριστόδουλο ..

Αστειέυεσαι? Εδώ παίρνανε αντίδωρο απ το χέρι του! Μόσχευμα δε θα θέλανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom