Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οταν δεν πιστευουμε σε κατι, παει να πει οτι το απορριπτουμε.

Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Δηλαδη, απορριπτω την ταδε θρησκεια για τον λογο του οτι δεν με καλυπτει ως θρησκεια συμφωνα με τα κριτηρια που εχω επιλεξει. Επομενως δεν την πιστευω, και δεν συμφωνω με την βαση της, τα θεμελια της, το πως ειναι δομημενη, με ποιο σκοπο ( πιστευω πως ) εχει φτιαχτει, τον προσανατολισμο της, και αλλα πολλα.

Μην παιζετε με τις λεξεις, κριμα ειναι.

Δεν ειναι κακη η απορριψη, οχι οσο κακη την νομιζουν μερικοι τουλαχιστον. Δεν συμφωνω σημαινει απορριπτω. Και δεν βλεπω γιατι τοσος ντορος γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
1ον δεν εγραψα του θειου,αλλα του θεου...
...οπως θα δεις τα χωνω στην ΄΄χριστιανη΄΄ Μαριαννα!

1oν μικρή διαφορά βρίσκω.

2ον τι είναι αυτό τωρα? τίτλος τιμής είναι να "τα χώνεις" στην κοπέλα? (Ότι και να της έχωνες, δε θα ήταν).

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν ειναι τιτλος τιμης απλα ηθελα να σου δειξω οτι δεν ειναι ολοι οσοι πιστευουν σε κατι κολημενοι σε αυτο.τελος παντων δεν θα κατσω να σκασω τωρα επειδη δεν καταλαβες τι θελω να πω...

Αναλ οσο για αυτο που λες κανεις πολυ μεγαλο λαθος...Αλλο δεν θεχομαι την υπαρξη μιας καταστασης κι αλλο δεν συμφωνω μαζι της.Εγω δεν συμφωνω με το δωδεκαθεο αλλα δεν αποριπτω την υπαρξη του και οσους πιστευουν σε αυτο..το οτι δεν το πιστευω δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει...
Τελος παντων και παλι δεν θελω να το κουραζουμε αλλα τελικα μου φενεται οτι εσεις που ΄΄κοντραρετε΄΄ οπως λετε αυτους που πιστευουν σε θρησκειες δογματα κτλ ειστε πιο κολλημενοι απ αυτους!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αναλ οσο για αυτο που λες κανεις πολυ μεγαλο λαθος...Αλλο δεν θεχομαι την υπαρξη μιας καταστασης κι αλλο δεν συμφωνω μαζι της.Εγω δεν συμφωνω με το δωδεκαθεο αλλα δεν αποριπτω την υπαρξη του και οσους πιστευουν σε αυτο..το οτι δεν το πιστευω δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει...
Τελος παντων και παλι δεν θελω να το κουραζουμε αλλα τελικα μου φενεται οτι εσεις που ΄΄κοντραρετε΄΄ οπως λετε αυτους που πιστευουν σε θρησκειες δογματα κτλ ειστε πιο κολλημενοι απ αυτους!!!

Οταν δεν συμφωνεις με κατι, παει να πει πως δεν πιστευεις στην υπαρξη του, στα θεωρητικα θεματα παντα.

Δεν γινεται για παραδειγμα δυο φυσικοι να διαφωνουν για δυο θεωριες, και ο ενας να λεει το Α, και να αποδεχεται οτι υπαρχει και το Β. Αφου το Β για αυτον ειναι στην "αντιπερα" οχθη, δηλαδη κατι που το εχει αποριψει πιστευοντας το Α.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βλεπετε τοσο στραβα.

Δεν μπορω να δεχτω οτι τα πραγματα εγιναν οπως τα λενε τα βιβλια του Χριστιανισμου. Τα απορριπτω, για εμενα δεν υφιστανται τετοια πραγματα, τοσο απλο.

Σεβομαι εσενα που τα πιστευεις, εφοσον προβαλλεις λογο που το κανεις. ( δεν θα σεβομουν τον οποιονδηποτε δεν ειχε λογο για το καθετι, οχι για τη θρησκεια συγκεκριμενα - λογο σοβαρο ) αλλα απορριπτω κατι το οποιο πιστευεις, με την εννοια του "δεν το υιοθετω για εμενα". Δεχομαι πως υπαρχει ως ιδεολογια, θρησκεια, whatever, αλλα αρνουμαι να το ασπαστω.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας λες κολλημενους οταν σου εξηγουμε πολυ καλα μερικα πραγματα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
πολυ φορτομενος εισαι ρε σταυρακα....χαλαρουιτα..
αποριπτουμε σημαινει πχ εγω να ειμαι βουδιστης και να μην δεχομαι τη δικια σου θρησκεια που πχ ειναι το δωδεκαθεο...αλλο δεν πιστευω στο δωδεκαθεο πχ κι αλλο δεν δεχομαι την υπαρξη του..τοσο δυσκολο ειναι?εσυ αποριπτεις την υπαρξη του θεου του χριστιανισμου,δεν ειναι οτι απλα δεν πιστευεις στο χριστιανισμο..

Καθόλου φορτωμένος, ορεξάτος απλώς.

Έχεις μπερδέψει τις ΑΠΛΕΣ έννοιες (πόσο μάλλον τις σύνθετες):

Πιάσε ένα πιο απλό παράδειγμα: Σου προσφέρει κάποιος ένα πιάτο σαλιγκάρια για να τα φας (εννοείται δε σ' αρέσουν τα σαλιγκάρια).
"Δε δέχομαι" σημαίνει λες: "ευχαριστώ όχι", και δε τα παίρνεις. Ας τα φάει κάποιος άλλος (που του αρέσουν).
"Απορρίπτω" σημαίνει τα παίρνεις και τα πετάς στα σκουπίδια. Για να μη τα φάει κανένας.

Τώρα το τι σημαίνει για μένα (προσωπικά) θεός, χριστιανισμός, θρησκεία, εκκλησία, και όλα αυτά, θα έπρεπε να έχεις διαβάσει εκατοντάδες σελίδες post εδώ μέσα (σε πολλά thread) για να έχεις καταλάβει. Προφανώς δεν το έχεις κάνει (και δε σε κατηγορώ γι αυτό, ούτε το λέω ως κακό). Αλλά μη πας να με ερμηνεύσεις το τι πιστεύω και τι δε πιστεύω, και τι "απορίπτω", γιατί απλά δε το έχεις καταλάβει...

Anal-Hunter, διαφωνώ με αυτό που έγραψες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η διαφωνια μας σταυρο εγκειται απλα στην διαφορετικη χρηση της λεξης.

Δεν τα παιρνω και τα πεταω στα σκουπιδια, αυτο το κανω προσωπικα για τον δικο μου κοσμο. Εξαλλου αυτο που λες δεν ειναι δυνατο να συμβει, να πεταξεις στα σκουπιδια τον Χριστιανισμο για παραδειγμα, ακομα και αν πεις πως τον απορριπτεις. Δεν θα μπορεσεις να τον πεταξεις στα σκουπιδια για να μην τον εχει κανεις.

Εγω ειπα ευχαριστω οχι, απερριψα καποια πραγματα ολοκληρτωτικα, αλλα δεν επεβαλα σε κανεναν την γνωμη μου.

Εξαλλου, εννοιολογικα και ετυμολογικα να το παρουμε, η ΜΗ αποδοχη ισουται απορριψη. Ειναι δυο εννοιες αντιθετες. Οποτε δεν μπορουμε να λεμε πως αλλο το "Δε δεχομαι" και αλλο το "απορριπτω", σε ΚΑΘΑΡΑ ετυμολογικα κριτηρια το ξαναλεω.

Γιατι ετσι οπως το ειπες σταυρο, συμφωνω επαναλαμβανω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ειπα το κολλημενος με κακια...και να σου πω οτι κι εγω που αυτοχαρακτηριζομαι χρηστιανος δεν πιστευω οτι εγιναν ολα οπως τα γραφουν τα βιβλια.Αυτα ειναι συμβολικα για μενα.Ουτε στην Εκκλησια παω γιατι θεωρω τους παπαδες μη αξιους εκπροσωπους κτλ.Κανω οτι μπορω για να ειμαι καλος ανθρωπος κι αυτο οχι παντα.....τεσπα δεν αφορουν κανεναν αυτα...
Οσο για τη φυσικη που λες,επειδη το κατεχω πολυ καλα το σπορ να ξερεις οτι σχεδον παντα υπαρχει και το Α και το Β για εναν φυσικο,κι ετσι εγιναν και οι μεγαλυτερες ανακαλυψεις...και κλεινω με ενα επιστημονικο(της φυσικης)ρητο..΄΄Η απουσια απδειξης,δεν συνεπαγεται αποδειξη απουσιας''...Δηλαδη το οτι δεν εχω δεν υπαρχει για σενα αποδειξη της υπαρξης του θεου,δεν σημαινει δεν υπαρχει,για μενα το οτι δεν υπαρχει αποδειξη για εξωγηινη ζωη δεν σημαινει οτι δεν μπορει και να υπαρχει..
περι συμφωνιας και διαφωνιας φυσικων..ξερεις το Ε=mc[sup]2[/sup] ποση μανουρα εφερε?ακουσον ακουσον για να κινειται λεει σωματιδιο με την ταχυτητα του φωτος θα πρεπει να εχει μηδενικη μαζα.μηδενικη μαζα και σωματιο γινεται?ελα μου ντε...εξου και η σωματιδιακη φυση του φωτος...

Μια ιδεολογια σταυρο δεν ειναι ενα πιατο σαλιγκαρια...μπορει να υπαρχει κι ας μην συμφωνεις μαζι της,τα σαλιγκαρια η υπαρχουν η δεν υπαρχουν!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Όχι ρε Anal, μην υποβιβάζεις τη γλώσσα. Κάθε λέξη έχει τη δικιά της έννοια. Μπορεί να είναι κοντινές έννοιες, αλλά άλλο "δε δέχομαι", και άλλο "απορίπτω".

Και το "γρήγορος" με το "κινητικός" είναι κοντινές έννοιες, αλλά δεν είναι το ίδιο. Μην επιμένεις.

Εγώ είπα στο φίλο psaxnw ότι ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ όλα αυτά, όχι ότι τα ΑΠΟΡΙΠΤΩ.
(πράγμα που αυτός είπε για μένα).

Και επιμένω ότι δεν είναι το ίδιο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όχι ρε Anal, μην υποβιβάζεις τη γλώσσα. Κάθε λέξη έχει τη δικιά της έννοια. Μπορεί να είναι κοντινές έννοιες, αλλά άλλο "δε δέχομαι", και άλλο "απορίπτω".

Και το "γρήγορος" με το "κινητικός" είναι κοντινές έννοιες, αλλά δεν είναι το ίδιο. Μην επιμένεις.

σου ειπα οτι αν δεν τα δεχεσαι μαγκια σου αλλα καπου εγραψες οτι δεν πιστευεις στη υπαρξη του θεου αρα δεν δεχεσαι-απορριπτεις την υπαρξη του..Το ορθον θα ηταν το δεν πιστευω σ αυτον κι οχι οτι δεν υπαρχει...
τεσπα αλλοι γαμανε,αλλοι κοιμουντε κι εμεις λεμε τα δικα μας...
Ασχετο..μηπως ειδες σημερα το ΄΄πρωτη φορα νονος΄΄ και ειπες για τα σαλιγγαρια???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν μιλησα για αποδειξεις psaxnw.

Πας αλλου. Δεν ειπα οτι επειδη δεν υπαρχει αποδειξη παρουσιας Θεου, δεν υπαρχει και Θεος.

Ειπα πως ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ο Θεος στον οποιο πιστευεις εσυ, με την υποσταση την οποια του εχει προσδωσει η θρησκεια σου, ΔΕΝ υπαρχει. Ειναι κατι το οποιο απορριπτω δηλαδη. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Σαφως και εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι γουσταρεις, οπως και εγω. Εαν ερθεις και μου πεις, "φιλε, εγω πιστευω πως ο διας στελνει τις βροχες" ( η οτιδηποτε δηλαδη, δεν ειναι συγκεκριμενο το παραδειγμα, απλα σου φερνω ενα ), εαν μετα απο σκεψη εχεις καταληξει να το πιστευεις, τοτε απλα θα το σεβαστω και θα πω ΟΚ, αλλα εγω ΔΕΝ το πιστευω. Σεβομαι ομως εσενα που πιστευεις κατι συνειδητα, και οχι ακριτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν μιλησα για αποδειξεις psaxnw.

Πας αλλου. Δεν ειπα οτι επειδη δεν υπαρχει αποδειξη παρουσιας Θεου, δεν υπαρχει και Θεος.

Ειπα πως ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ο Θεος στον οποιο πιστευεις εσυ, με την υποσταση την οποια του εχει προσδωσει η θρησκεια σου, ΔΕΝ υπαρχει. Ειναι κατι το οποιο απορριπτω δηλαδη. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Σαφως και εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι γουσταρεις, οπως και εγω. Εαν ερθεις και μου πεις, "φιλε, εγω πιστευω πως ο διας στελνει τις βροχες" ( η οτιδηποτε δηλαδη, δεν ειναι συγκεκριμενο το παραδειγμα, απλα σου φερνω ενα ), εαν μετα απο σκεψη εχεις καταληξει να το πιστευεις, τοτε απλα θα το σεβαστω και θα πω ΟΚ, αλλα εγω ΔΕΝ το πιστευω. Σεβομαι ομως εσενα που πιστευεις κατι συνειδητα, και οχι ακριτα.
ειπες τη μεγαλυτερη κουβεντα..Σεβεσαι τον αλλον που πιστευει κατι κι ας μην το πιστευεις εσυ,αλλα τον σεβεσαι οπωε κι εγω.Οχι σεβομαι αλλα σε θεωρω και μαλακα που πιστευεις σε δογματα.Αυτη ειμαι η ουσια και καληνυχτα μαγκες γιατι τα φτυσα...

Σταυρο ο Θεος ο δικος μου μπορει να υπαρχει για μενα ενω για σενα οχι και τουμπαλιν.Τον ειδε κανεις για να πει υπαρχει η οχι?τα σαλιγκαρια τα βλεπουν ολοι!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
σου ειπα οτι αν δεν τα δεχεσαι μαγκια σου αλλα καπου εγραψες οτι δεν πιστευεις στη υπαρξη του θεου αρα δεν δεχεσαι-απορριπτεις την υπαρξη του..Το ορθον θα ηταν το δεν πιστευω σ αυτον κι οχι οτι δεν υπαρχει...
τεσπα αλλοι γαμανε,αλλοι κοιμουντε κι εμεις λεμε τα δικα μας...
Ασχετο.. μηπως ειδες σημερα το ΄΄πρωτη φορα νονος΄΄ και ειπες για τα σαλιγγαρια???

Το είδα την Παρασκευή. Ναι, απ το έργο έκανα το συνειρμό.

Ορθόν: Δε πιστεύω στην ύπαρξη "θεού".
Ορθόν: Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο.
Λάθος: Απορρίπτω τη δική σου πίστη. (Πίστευε ότι θέλεις).

Πόσο πιο λιανά να το κάνω πια?

Ορθόν: Μερικοί γαμάνε.
Ορθόν: Μερικοί κοιμούνται.
Ορθόν: Σε λίγο θα κοιμόμαστε και μείς.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Το δεν δεχομαι σταυρο δεν αποτελει λεξη. Το απορριπτω αποτελει, και ειναι το αντιθετο της λεξης αποδεχομαι.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Εξηγησα και πριν πως κολλαμε στις λεξεις τσαμπα ενω στην ουσια συμφωνουμε.

Ειναι οπως η εισοδος και η εξοδος. Εαν επιλεξεις την εισοδο, τοτε αποδεχεσαι, εαν επιλεξεις την εξοδο, τοτε απορριπτεις.

Το δεν δεχομαι ειναι μια μεση κατασταση ( ψευδο ) απλα για να εκφρασεις αυτο που πιστευεις, το οποιο εγω το εκφραζω με την λεξη απορριπτω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το είδα την Παρασκευή. Ναι, απ το έργο έκανα το συνειρμό.

Ορθόν: Δε πιστεύω στην ύπαρξη "θεού".
Ορθόν: Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο.
Λάθος: Απορρίπτω τη δική σου πίστη. (Πίστευε ότι θέλεις).

Πόσο πιο λιανά να το κάνω πια?

Ορθόν: Μερικοί γαμάνε.
Ορθόν: Μερικοί κοιμούνται.
Ορθόν: Σε λίγο θα κοιμόμαστε και μείς.
Ειδες που σε καταλαβα για το εργο?
ορθον¨:πιστευω οτι θελω..
Λαθος:σε λιγο θα κοιμαμαι.......

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταυρο ο Θεος ο δικος μου μπορει να υπαρχει για μενα ενω για σενα οχι και τουμπαλιν. Τον ειδε κανεις για να πει υπαρχει η οχι? τα σαλιγκαρια τα βλεπουν ολοι!!!

Καταλαβαίνεις βέβαια, psaxnw, ότι με αυτή τη λογική, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, το απνοδεκάτιο, ο σκρεπολαδόνης, η ζουρακάτια, τα ουλουβάδεζα, όλα αυτά που δε τα έχει δει κανείς, ΜΠΟΡΕΙ και να υπάρχουν... Μπορεί και όχι βέβαια!

Τα σαλιγκάρια πάντως υπάρχουν, και σε αυτό συμφωνούμε νομίζω όλοι!

Ας μείναουμε σε αυτό, και ας πάμε για ύπνο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καταλαβαίνεις βέβαια, psaxnw, ότι με αυτή τη λογική, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, το απνοδεκάτιο, ο σκρεπολαδόνης, η ζουρακάτια, τα ουλουβάδεζα, όλα αυτά που δε τα έχει δει κανείς, ΜΠΟΡΕΙ και να υπάρχουν... Μπορεί και όχι βέβαια!

Τα σαλιγκάρια πάντως υπάρχουν, και σε αυτό συμφωνούμε νομίζω όλοι!

Ας μείναουμε σε αυτό, και ας πάμε για ύπνο!
και το ηλεκτρονιο δεν το χει δει κανεις αλλα απο καποια πραγματα ποθυ αυτο προκαλει αντιλαμβανομαστε την υπαξη του.....καληνυχτα σε ολους!!!

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Τι θα πει "απορρίπτουμε" ρε όμορφε? Κάποιος λέει "πιστεύω αυτό" ή "πιστεύω ΣΕ αυτό", και ο άλλος λέει "εγώ δε το πιστεύω".
Είναι "απόρριψη" αυτό? Δεν έχουμε δηλαδή δικαίωμα να το λέμε? Δε του έιπαμε "κακώς το πιστεύεις", του είπαμε ότι εμείς δε το πιστεύουμε. Που βρίσκεις το λάθος?

Όσο για το "επικίνδυνο", τι εννοείς? Μήπως απειλείς κι όλας?
Καταρχήν Σταύρο σε βρίσκω πολύ εκνευρισμένο.....Τι υφάκι είναι αυτό; Σε απείλησα εσένα ή κάποιον άλλον εδώ μέσα; Θα ήθελα να καταλάβω που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.....

Πολύ ευερέθιστοι είστε κάποιοι, μην βλέπετε επιθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν....

Όσον αφορά το "επικίνδυνο", προφανώς εννοώ ότι ναι μεν είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει, να απορρίπτει ή να μην απορρίπτει κτλ.(μην ξανανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί κάτσατε μέχρι τις 4 το πρωί να αναλύετε τη διαφορά.....), αλλά δεν μπορεί βάση των πεποίθησεων και των πιστεύω του να φανατίζεται και να εκδηλώνει αρνητική ή και επιθετική συμπεριφορά προς τρίτα άτομα που δεν συμμερίζονται την απόψεις του.

Το τι αποτελέσματα έχει φέρει ο φανατικός θρησκευτισμός έιναι γνωστά σε όλους μας.....οι μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία έχουν γίνει για την πίστη (ή τουλάχιστον με πρόσχημα αυτή.....).

Ρατσισμός, κοινωνική προκατάληψη, φοβία, απέχθεια, μίσος είναι λίγα μόνο από τα συμπτώματα του θρησκευτικού ολοκληρωτισμού (σε όλες τις θρησκείες ανεξαιρέτως).....

Άλλωστε οι θρησκείες δεν είναι άσπρο/μαύρο, αντίθετα πολλές θρησκείες έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους , όπως π.χ. την αγάπη για τον συνάνθρωπο......Απορρίπτω λοιπόν μια θρησκεία γενικά γιατί.....έτσι!; Ή ψάχνω να δω αν υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία με τη δική μου;

Κάπως έτσι δεν έρχονται πιο κοντά οι λαοί ; Με την αμοιβαία αποδοχή ο ένας του άλλου;

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν πιστεύεις, δικαίωμά σου.Το ότι δεν φοβάσαι τίποτα ή ότι έχεις νικήσει τους φόβους σου, μαγκιά σου. Δεν είπα ότι είναι απαραίτητος ο φόβος, είπα ότι είναι ανθρώπινος.....

Τέλος ο αρχιεπίσκοπος θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας και αξίζει το σεβασμό που αξίζουμε όλοι μας.....το αν κάποιος συμφωνει με τα όσα λέει ή όχι, είναι άλλη ιστορία.....

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Να με συμπαθάς, εγώ δε τη φοβάμαι.
Και κάτι ακόμα, πάρε τα 6-7 βιβλιαράκια με τα σκίτσα του Αρκά με τίτλο "Η Ζωή Μετά". Θα σου λύσει πολλές απορίες σχετικά με το θέμα. ()

Μαγκιά σου που δεν φοβάσαι και το θάνατο Σταύρο.....

Αυτό όμως με τον Αρκά.....ότι θα μου λυθούν οι απορίες με αυτές τις μαλακιούλες τα εικονογραφημένα και καταθλιπτικά σκετσάκια.....θέλω να πιστεύω ότι προφανώς αστειύεσαι, έτσι; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom