ελπιζω να μην συμπεριλαμβανεις κι εμενα μεσα στον πληθυντικο φιλτατε αναλ!!!Τετοιο ειναι το επιπεδο σας ομως. Να μαχεστε τα επιχειρηματα των αλλων με ΔΟΓΜΑΤΑ τα οποια σας φυτεψανε καλα στο κεφαλι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μαριανα προσεχε γιατι ο αναλ θα σου ξεσκισει το ποπουδακι σου....!!!!οχι πολλα πολααα!!!ειναι αδιστακτος εκτελεστις και δικαστις τισ πισο πορτας!!!!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
..είπε η μαριάννα 22 ετών. ;) Cool.τις εξυπναδες αστες για αλλου μπεμπη οκ.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
τις εξυπναδες αστες για αλλου μπεμπη οκ.δεν το εγραψα απο κεκτημενη ταχυτητα.
Δεν ειπα οτι το εγραψες απο κεκτημενη ταχυτητα. Απο παγια ασχετοσυνη και πνευματικη τυφλωση το εγραψες.
psaxnw, μιλαω γενικα. Ατομο που εχει δηλωσει πως πιστευει και διατυπωνει αποψεις τετοιες οπως εσυ, δεν γινεται να συμπεριλαμβανεται στην γενικοτερη μαζα που εκπροσωπει η μαριαννα. ;)
Επισκέπτης
οχι φισικα !ο αναλ ειναι σπαθι καυλιαρις!!!!ελπιζω να μην συμπεριλαμβανεις κι εμενα μεσα στον πληθυντικο φιλτατε αναλ!!!
που εισαι εσι πουτσαρα μου?που χαθικες???πιτσιλασ πολι τιν αγαπι σου και εχεις χαθει!!!!!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μην ανησυχεις εσυ εμενα κανεις δε μου σκιζει το ποπουδακι μου!εγω καθαριζω για παρτυ μου πιτσι το καταλαβες!!!μαριανα προσεχε γιατι ο αναλ θα σου ξεσκισει το ποπουδακι σου....!!!!οχι πολλα πολααα!!!ειναι αδιστακτος εκτελεστις και δικαστις τισ πισο πορτας!!!!
Ο Αθηνων-παρα τον υποτιθεμενο η οχι-πνευματικο του εξοπλισμο, ειναι κοινος ανθρωπος και προφανως δεν θελει να συναντησει τον Δημιουργο "τοσο γρηγορα", γιαυτο και εγινε η- μαλλον ασκοπη οπως αποδεικνυεται- μεταβαση στο Μιαμι.
Φανταζομαι τα μελη της Ιερας Συνοδου με το ενα χερι κανουν δεησεις και με το αλλο τροχιζουν το μαχαιρι.
Φανταζομαι τα μελη της Ιερας Συνοδου με το ενα χερι κανουν δεησεις και με το αλλο τροχιζουν το μαχαιρι.
γαμησε τα πιτσι ειχα πολλες δουλειες ρε φιλε και απουσιασα απ το σαιτ 3 ολοκληρους μηνες.τωρα επεστρεψα ομως...μπουχαχαχααχχα.εχω ανοιξει και κανα δυο μετωπα περαν της αγαπης μου κι εχω μπλεξει ασχημα...χεχεχεχεεχοχι φισικα !ο αναλ ειναι σπαθι καυλιαρις!!!!
που εισαι εσι πουτσαρα μου?που χαθικες???πιτσιλασ πολι τιν αγαπι σου και εχεις χαθει!!!!!
οκ αναλ μαν...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ο Αθηνων-παρα τον υποτιθεμενο η οχι-πνευματικο του εξοπλισμο, ειναι κοινος ανθρωπος και προφανως δεν θελει να συναντησει τον Δημιουργο "τοσο γρηγορα"
Άρα μήπως χειρότερη από τον "θάνατο" είναι η συλλογική ψευδαίσθηση(ή μη) ότι είμαστε κοινοί?
ομως η ορθοδοξη ειναι η σωστη θρησκεια.και μονο αυτη
Κάνεις λάθος ! Το Δωδεκάθεο είναι η σωστή θρησκεία.και μόνο αυτή !
Εξάλλου δεν μπορώ σαν Έλληνας να δεχτώ την μυθολογία των εβραίων σαν την πιο σωστή θρησκεία ...
Υ.Γ. Προτού παρεξηγηθεί κανείς, να σας πω οτι γουστάρω τρελά να την μπαίνω σε άτομα κολλημένα με πάσης φύσεως δόγματα/θρησκείες/πολιτικές κτλ. κτλ.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Να διορθωθεί ο τίτλος του ''τοπικ " στο σωστό "Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης ΣΤΟΝ Χριστόδουλο"
γιατί έτσι λάθος που είναι, δηλ.
¨"Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου" ,
όπως φαίνεται
μπορεί κάποιοι να μη θέλουν ως μόσχευμα τον ίδιο τον Χριστόδουλο ..
γιατί έτσι λάθος που είναι, δηλ.
¨"Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου" ,
όπως φαίνεται
μπορεί κάποιοι να μη θέλουν ως μόσχευμα τον ίδιο τον Χριστόδουλο ..
Κάνεις λάθος ! Το Δωδεκάθεο είναι η σωστή θρησκεία.και μόνο αυτή !
Εξάλλου δεν μπορώ σαν Έλληνας να δεχτώ την μυθολογία των εβραίων σαν την πιο σωστή θρησκεία ...
Υ.Γ. Προτού παρεξηγηθεί κανείς, να σας πω οτι γουστάρω τρελά να την μπαίνω σε άτομα κολλημένα με πάσης φύσεως δόγματα/θρησκείες/πολιτικές κτλ. κτλ.
Σωστός.
Δωδεκαθεϊστής δεν είμαι...αλλά κολλήματα και δόγματα δεν τα συμπαθώ ούτε εγώ.
η κεντρικη ιδεα ειναι ιδια!!!!!μονο τα ονοματα αλλαξανε.....Κάνεις λάθος ! Το Δωδεκάθεο είναι η σωστή θρησκεία.και μόνο αυτή !
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ μία λέξη με 5 γράμματα θα πώ:
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ........
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ........
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση................
η αληθεια βρισκεται εκει εξω......................
η αληθεια βρισκεται στους sex pistols.............
η aληθεια βρισκεται στο θεο.......................
η αληθεια βρισκεται στις ουσιες που καταναλωνετε φλωροι για να αντεξετε....
οπου και να την βρισκετε θα γινει το θελημα του θεου,οποιο και να ειναι κουφαλες μεγαλοεκδοτες , κορακια ιεραρχες που γουσταρετε τη θεση του,κωλοτουμπες δημοσιογραφοι,μικροτσουτσουνοι κομπλεξικοι........
Ότι ήταν να ειπωθεί , υπέρ ή κατά, ειπώθηκε.
Φάνηκε γενικά το επίπεδο της παιδείας μας, και το ψυχολογικό υπόβαθρο μας.
Μερικοί από εδώ μέσα επιβεβαιώνουν τον κανόνα που λέει ότι γενικά στο Διαδύκτιο πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός με όλα τα ......καλά παιδιά που μετέχουν στα διάφορα φόρουμ, msn, Blogs , κ.τ.λ.
Ευτυχώς που (για την ώρα ) οι περισσότεροι φαίνονται να είναι νορμάλ.
Ας αφήσουμε επιτέλους τον άνθρωπο (ας μην είναι αγαπητός σε όλους) να τελειώνει με ησυχία.
Το τέλος είναι προδιαγεγγραμένο , και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας, όσο κι αν τον αντιπαθούμε κάποιοι.
Όσοι βρήκαν τώρα ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους......τι να πώ.
Απαξιώ. Δεν μου είναι ούτε εμένα ιδιαίτερα συμπαθής.
Δεν παύει όμως να είναι ένας άνθρωπος στα τελευταία του.
Απολυτα συμφωνος......
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μετά από μία προσπάθεια να γίνει σοβαρή συζήτηση περί θεολογίας, του ρόλου της εκκλησίας, τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας, τις παρεμβάσεις του συγκεκριμένου ιεράρχη στην πολιτική ζωή της χώρας (Δεξιά του Κυρίου), τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος της υγείας του από το ελληνικό σύστημα υγείας, το αμερικανικό σύστημα υγείας, το πρωτόκολλο του Μιλάνου, το προσδόκιμο ζωής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και το φυλακτό, φτάσαμε σε 10 σελίδες με:
Βρισιές για σκατόψυχους, υπάνθρωπους, μικροτσούτσουνους, σαμπάνιες του Συνασπισμού, παιδομαζώματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Έτσι μπράβο, για να μην υπάρχει καμία ψευδαίσθηση για το επίπεδο των πολιτών, της παιδείας, τον πολιτισμό, την ευγένεια, τον σεβασμό της γνώμης του άλλου, την δυνατότητα επιχειρηματολογίας και τελικά την ύπαρξη κοινής λογικής σε αυτόν τον τόπο.
Και σε παρακαλώ Stavro μην τα σβήσεις, αυτά πρέπει να παραμείνουν σαν μνημείο για την Διαδικτυακή συμπεριφορά των νεοελλήνων, είναι υλικό για τον ιστορικό του μέλλοντος.
επισης συμφωνω....
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ
Την απόλυτη αντίθεσή του στην επιλογή της μεταμόσχευσης εκφράζει ο καθηγητής Χειρουργικής κ. Βαγγέλης Χατζηγιαννάκης.
Εχοντας στο ενεργητικό του πολλές μεταμοσχεύσεις, ο κ. Χατζηγιαννάκης επικαλείται -μιλώντας στο «Εθνος»- το «πρωτόκολλο του Μιλάνου», με βάση το οποίο ορίζονται οι κατάλληλοι προς μεταμόσχευση ασθενείς. Με βάση το πρωτόκολλο, σημειώνει, υπάρχουν τρεις λόγοι, για τους οποίους δεν έπρεπε ποτέ να θεωρηθεί κατάλληλος λήπτης ηπατικού μοσχεύματος ο Αρχιεπίσκοπος.
Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υποβληθεί κάποιος σε μεταμόσχευση όταν έχει καρκίνο και σε άλλο όργανο πέραν εκείνου που πρόκειται να αντικατασταθεί. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορεί να μεταμοσχευθεί ένα ήπαρ στο οποίο υπάρχει όγκος μεγαλύτερος των πέντε ή έξι εκατοστών.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιαννάκη, υπάρχει ένας τρίτος και πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ο κ. Χριστόδουλος υποψήφιος λήπτης. Με δεδομένο ότι είχε ήδη εμφανίσει δύο καρκίνους σε διαφορετικά όργανα, δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει μόσχευμα.
Η απαγόρευση -εξηγεί- υπάρχει λόγω του ότι ένας λήπτης δέχεται για το υπόλοιπο της ζωής του ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να μην απορρίψει ο οργανισμός του το μόσχευμα. Τα φάρμακα αυτά έχουν την ιδιότητα να μειώνουν την αντίδραση του αμυντικού (ανοσοποιητικού) συστήματος του ανθρώπου, με αποτέλεσμα να δίνεται στον καρκίνο η δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω.
«Είχα εκφράσει και εκφράζω και τώρα την εκτίμηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν μπορεί να δεχθεί μόσχευμα», αναφέρει ο καθηγητής, για να διευκρινίσει: «Τα μοσχεύματα είναι εξαιρετικά σπάνια στις μέρες μας. Αυτό σημαίνει πως όταν βρίσκονται, πρέπει να διατίθενται σε κάποιον ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις να αντεπεξέλθει στη δοκιμασία που περνά. Πρέπει, δηλαδή, να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις ώστε τα μοσχεύματα να ζουν όσο το δυνατό περισσότερο».
Την απόλυτη αντίθεσή του στην επιλογή της μεταμόσχευσης εκφράζει ο καθηγητής Χειρουργικής κ. Βαγγέλης Χατζηγιαννάκης.
Εχοντας στο ενεργητικό του πολλές μεταμοσχεύσεις, ο κ. Χατζηγιαννάκης επικαλείται -μιλώντας στο «Εθνος»- το «πρωτόκολλο του Μιλάνου», με βάση το οποίο ορίζονται οι κατάλληλοι προς μεταμόσχευση ασθενείς. Με βάση το πρωτόκολλο, σημειώνει, υπάρχουν τρεις λόγοι, για τους οποίους δεν έπρεπε ποτέ να θεωρηθεί κατάλληλος λήπτης ηπατικού μοσχεύματος ο Αρχιεπίσκοπος.
Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υποβληθεί κάποιος σε μεταμόσχευση όταν έχει καρκίνο και σε άλλο όργανο πέραν εκείνου που πρόκειται να αντικατασταθεί. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορεί να μεταμοσχευθεί ένα ήπαρ στο οποίο υπάρχει όγκος μεγαλύτερος των πέντε ή έξι εκατοστών.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιαννάκη, υπάρχει ένας τρίτος και πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ο κ. Χριστόδουλος υποψήφιος λήπτης. Με δεδομένο ότι είχε ήδη εμφανίσει δύο καρκίνους σε διαφορετικά όργανα, δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει μόσχευμα.
Η απαγόρευση -εξηγεί- υπάρχει λόγω του ότι ένας λήπτης δέχεται για το υπόλοιπο της ζωής του ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να μην απορρίψει ο οργανισμός του το μόσχευμα. Τα φάρμακα αυτά έχουν την ιδιότητα να μειώνουν την αντίδραση του αμυντικού (ανοσοποιητικού) συστήματος του ανθρώπου, με αποτέλεσμα να δίνεται στον καρκίνο η δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω.
«Είχα εκφράσει και εκφράζω και τώρα την εκτίμηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν μπορεί να δεχθεί μόσχευμα», αναφέρει ο καθηγητής, για να διευκρινίσει: «Τα μοσχεύματα είναι εξαιρετικά σπάνια στις μέρες μας. Αυτό σημαίνει πως όταν βρίσκονται, πρέπει να διατίθενται σε κάποιον ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις να αντεπεξέλθει στη δοκιμασία που περνά. Πρέπει, δηλαδή, να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις ώστε τα μοσχεύματα να ζουν όσο το δυνατό περισσότερο».
Επισκέπτης
και πάλι έλεος σήμερα έναν άνθρωπο δεν τον αφήνουν ακόμα και να πεθάνει ύσυχος όταν είναι γραφτό να έρθει αυτή η ώρα εγώ εύχομε ο άνθρωπος αυτός να μπορέσει για ότι το καλύτερος σαν σωστός κομμουνιστής έχω μάθει να σέβομε ακόμα και αυτόν που έχω ιδεολογικό εχθρόΑπολυτα συμφωνος......
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Όταν πρόκειται για ανθρώπινη ζωή οι ιδεολογίες,τα οπαδικά αισθήματα και οι μαλακίες πάνε στην άκρη....μιλάμε για άνθρωπο........και πάλι έλεος σήμερα έναν άνθρωπο δεν τον αφήνουν ακόμα και να πεθάνει ύσυχος όταν είναι γραφτό να έρθει αυτή η ώρα εγώ εύχομε ο άνθρωπος αυτός να μπορέσει για ότι το καλύτερος σαν σωστός κομμουνιστής έχω μάθει να σέβομε ακόμα και αυτόν που έχω ιδεολογικό εχθρό