Αναλ αλλο αυτο που λες τωρα αλλο το ενα δασος η 2 η 3 η 10....ολα τα δαση του κοσμου ειναι αλλο..αυτα!
Ενταξει, το γαμησα ειναι η αληθεια, απλα γνωμη μου ειναι πως καποια πραγματα ξεφευγουν απο τον τοσο καλο και "αγιο" ανθρωπο. ( δεν υπαινισσομαι για τον χριστοδουλο κατι, για το ειδος μας μιλαω ).
Αν συνυπολογισεις πως τα εχουμε γαμησει ολα σε αυτον τον πλανητη, δεν μπορω να πω πως εχω περισσοτερο σεβασμο στο ανθρωπινο ειδος απο οτι εχω σε ενα φαινομενικα απλο δασος.
Η διαφορα ειναι οτι αυτη τη στιγμη κατηγορουμε καποιον για μη αξιοκρατικα μεσα χωρις να ειμαστε 1000% σιγουροι για αυτο αφενος......αφετερου η θεση μου ειναι οτι με οποια μεσα και αν καταφερε να κανει την οποιαδηποτε επεμβαση ο καθενας δεν ειμαι σε θεση να ευχομαι να πεθανει...γιατι ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα? το ενα αναφερεται στη στυγνη πραγματικοτητα το αλλο στην υπαρξη ανθρωπιας ή τουλαχιστον ανθρωπιας οπως την οριζω εγω....αλλο η μπιζνες και αλλο η ανθρωπια....
προσωπικα δεν εχω ευχηθει για κανεναν να πεθανει......ουτε για τον πασαρη ουτε για τον σοριν ματει ουτε για τον ρωσο κανιβαλο που ετρωγε κοσμο ουτε καν για τον βελγο παιδεραστη που δε θυμαμαι το ονομα του τωρα.....δεν ειμαι αναισθητη......απλα με θεωρω μη αρμοδια να ευχομαι τον θανατο ενος ανθρωπου....
Δεν βαζω τον εαυτο μου σε καποιο βημα, πιο πανω απο τον οποιονδηποτε, με σκοπο να κρινω με αυτα που λεω.
Αυτα που λεω αποτελουν αποψεις, γνωμες, αντιληψεις. Που ειναι "ρευστες", δηλαδη που τηρουμενων των καταλληλων αναλογιων και περιστασεων θα μπορουσαν να αλλαξουν, οχι για το συμφερον, αλλα εαν συνειδητοποιησω πως οι καινουριες ειναι λογικοτερες απο τις παλιες. Οπως εκφραζω αυτες, ετσι δεν εχω προβλημα και αλλοι να εκφραζουν τις δικες τους, ακομα και αν αυτες εμπεριεχουν και εμενα μεσα σε αυτες.
Αλλο η μπιζνες αλλο η ανθρωπια? Δεν σε καταλαβαινω ρε μουνιτσα. Αυτο εννοω οταν λεω δυο μετρα και δυο σταθμα. Γιατι να πρεπει να ζησω με την ιδεα οτι ενας 20χρονος πεθαινει οταν ενα 65χρονος ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ?
ΓΙΑΤΙ? Και ΕΝΤΕΛΩΣ στυγνα να το παρεις, ακομα και αν ο 20χρονος ηταν ΣΦΑΓΕΑΣ, η εννοια της ΛΟΓΙΚΗΣ θα μας ΕΠΕΒΑΛΕ να σωσουμε τον 20χρονο. Γιατι εμεις παραβλεπουμε το οτι παρεκαμψε τη λιστα, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ στον αμερικανο αδερφο του bill the dick, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?
ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ το δεχομαι! Ειτε απο θεμα ΜΠΙΖΝΕΣ να το παρεις, ειτε απο θεμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΔΕΝ επρεπε να ειχε γινει πως το λενε!
Δεν με θεωρω αρμοδιο των ευχολογιων θανατου
, απλα οπως μπορω και εκφραζω τα θετικα μου συναισθηματα για κατι, ετσι εχω το σθενος να εκφρασω και μερικα αρνητικα. Που ευχομαι να μην υπηρχαν, και αυτο για τον λογο του οτι θα ευχομαι πραγματικα ο Χριστοδουλος να ηταν τοσο σωστος, πρωτα απο ολα για τον ΙΔΙΟ ΤΟΥ τον εαυτο, ετσι ωστε να σκεφτομουν εαν θα επρεπε να πιστευω σε αυτο που προσυλητιστηκα η οχι. Να ηταν αυτος δηλαδη οπως οι ανθρωποι που εγραψαν αυτα που διδασκει, για να μην ενιωθα την αναγκη να νιωσω τοσο ασχημα πραγματα. ( οχι οτι χανω τον υπνο μου αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω )