Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε σε κατηγόρησα.
Αλλά ΔΕΝ είναι τα 2 άκρα (ή μάλλον "ΣΤΑ 2 άκρα"). Στο ίδιο άκρο είναι.

Την ίδια δουλειά με το Xris πήγε να κάνει και ο Δημητροκάλης. Αλλά δεν ήξερε πως γίνεται, και τον έχωσαν.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους, φίλε!

δεν ειπα οτι με κατηγορησες :) σαρκζαοντας μιλησα για τα δυο ακρα....το ενα της ορθοδοξιας το αλλο του "σατανισμου" :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αναλ αλλο αυτο που λες τωρα αλλο το ενα δασος η 2 η 3 η 10....ολα τα δαση του κοσμου ειναι αλλο..αυτα!

Ενταξει, το γαμησα ειναι η αληθεια, απλα γνωμη μου ειναι πως καποια πραγματα ξεφευγουν απο τον τοσο καλο και "αγιο" ανθρωπο. ( δεν υπαινισσομαι για τον χριστοδουλο κατι, για το ειδος μας μιλαω ).

Αν συνυπολογισεις πως τα εχουμε γαμησει ολα σε αυτον τον πλανητη, δεν μπορω να πω πως εχω περισσοτερο σεβασμο στο ανθρωπινο ειδος απο οτι εχω σε ενα φαινομενικα απλο δασος.

Η διαφορα ειναι οτι αυτη τη στιγμη κατηγορουμε καποιον για μη αξιοκρατικα μεσα χωρις να ειμαστε 1000% σιγουροι για αυτο αφενος......αφετερου η θεση μου ειναι οτι με οποια μεσα και αν καταφερε να κανει την οποιαδηποτε επεμβαση ο καθενας δεν ειμαι σε θεση να ευχομαι να πεθανει...γιατι ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα? το ενα αναφερεται στη στυγνη πραγματικοτητα το αλλο στην υπαρξη ανθρωπιας ή τουλαχιστον ανθρωπιας οπως την οριζω εγω....αλλο η μπιζνες και αλλο η ανθρωπια....

προσωπικα δεν εχω ευχηθει για κανεναν να πεθανει......ουτε για τον πασαρη ουτε για τον σοριν ματει ουτε για τον ρωσο κανιβαλο που ετρωγε κοσμο ουτε καν για τον βελγο παιδεραστη που δε θυμαμαι το ονομα του τωρα.....δεν ειμαι αναισθητη......απλα με θεωρω μη αρμοδια να ευχομαι τον θανατο ενος ανθρωπου....

Δεν βαζω τον εαυτο μου σε καποιο βημα, πιο πανω απο τον οποιονδηποτε, με σκοπο να κρινω με αυτα που λεω.

Αυτα που λεω αποτελουν αποψεις, γνωμες, αντιληψεις. Που ειναι "ρευστες", δηλαδη που τηρουμενων των καταλληλων αναλογιων και περιστασεων θα μπορουσαν να αλλαξουν, οχι για το συμφερον, αλλα εαν συνειδητοποιησω πως οι καινουριες ειναι λογικοτερες απο τις παλιες. Οπως εκφραζω αυτες, ετσι δεν εχω προβλημα και αλλοι να εκφραζουν τις δικες τους, ακομα και αν αυτες εμπεριεχουν και εμενα μεσα σε αυτες.

Αλλο η μπιζνες αλλο η ανθρωπια? Δεν σε καταλαβαινω ρε μουνιτσα. Αυτο εννοω οταν λεω δυο μετρα και δυο σταθμα. Γιατι να πρεπει να ζησω με την ιδεα οτι ενας 20χρονος πεθαινει οταν ενα 65χρονος ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ?

ΓΙΑΤΙ? Και ΕΝΤΕΛΩΣ στυγνα να το παρεις, ακομα και αν ο 20χρονος ηταν ΣΦΑΓΕΑΣ, η εννοια της ΛΟΓΙΚΗΣ θα μας ΕΠΕΒΑΛΕ να σωσουμε τον 20χρονο. Γιατι εμεις παραβλεπουμε το οτι παρεκαμψε τη λιστα, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ στον αμερικανο αδερφο του bill the dick, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?

ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ το δεχομαι! Ειτε απο θεμα ΜΠΙΖΝΕΣ να το παρεις, ειτε απο θεμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΔΕΝ επρεπε να ειχε γινει πως το λενε!

Δεν με θεωρω αρμοδιο των ευχολογιων θανατου  :2funny:, απλα οπως μπορω και εκφραζω τα θετικα μου συναισθηματα για κατι, ετσι εχω το σθενος να εκφρασω και μερικα αρνητικα. Που ευχομαι να μην υπηρχαν, και αυτο για τον λογο του οτι θα ευχομαι πραγματικα ο Χριστοδουλος να ηταν τοσο σωστος, πρωτα απο ολα για τον ΙΔΙΟ ΤΟΥ τον εαυτο, ετσι ωστε να σκεφτομουν εαν θα επρεπε να πιστευω σε αυτο που προσυλητιστηκα η οχι. Να ηταν αυτος δηλαδη οπως οι ανθρωποι που εγραψαν αυτα που διδασκει, για να μην ενιωθα την αναγκη να νιωσω τοσο ασχημα πραγματα. ( οχι οτι χανω τον υπνο μου αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω )

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ενταξει, το γαμησα ειναι η αληθεια, απλα γνωμη μου ειναι πως καποια πραγματα ξεφευγουν απο τον τοσο καλο και "αγιο" ανθρωπο. ( δεν υπαινισσομαι για τον χριστοδουλο κατι, για το ειδος μας μιλαω ).

Αν συνυπολογισεις πως τα εχουμε γαμησει ολα σε αυτον τον πλανητη, δεν μπορω να πω πως εχω περισσοτερο σεβασμο στο ανθρωπινο ειδος απο οτι εχω σε ενα φαινομενικα απλο δασος.
Παντως για να καταλαβει κανεις το ποσο πρεπει να προσεχουμε τα δαση το περιβαλλον κτλ πρεπεινα σκεφτει οτι τον πλανητη δεν τον κληρωνομησαμε απ τους προγονους μας αλλα τον δανειζομαστε απ τους απογονους μας!!!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
kaλημερα.παιδια ο χριστοδουλος ειναι τελειωμενος με φερετρο θα γυρισει στην ελλαδα.δυστυχως ο τζακης τον εστειλε ηδη στον ταφο.εγκλημα να τον αφησει 3 μηνες χωρις χημειοθεραπεια.   :jerking: :jerking: :jerking:

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
δεν ειπα οτι με κατηγορησες :) σαρκζαοντας μιλησα για τα δυο ακρα....το ενα της ορθοδοξιας το αλλο του "σατανισμου" :P
Δεν ειναι δυο ακρα μουνιτσα,ο χριστιανισμος χρειαζεται τον σατανισμο για να εχει νοημα υπαρξης και αντιστροφα.Φαντασου να μην υπηρχε το κακο(σε ολεςς τις μορφες του και οπως το αντιλαμβανεται ο καθενας αυτο)τοτε ποιο θα ηταν το νοημα υπαρξης του χριστιανισμου και των επισημων εκπροσωπων του,ολοι αυτοι θα ηταν ανεργοι και η επησημη αντιπρωσωπεια της ελληνικης ορθοδοξης εκκλησιας Α.Ε θα εκλεινε.Αυτοι το ονομα του Χριστου το εκαναν εμποριο και χτισαν  μια απο τις καλοστημενες επιχειρησεις γυρω απο αυτο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ τα ελεγαν οι Ελληνες γιατροι αλλα κανενας δεν τους ακουγε..
μπορει να ειναι αθλιοι κ σιχάματα αλλα οταν θέλουν κανουν καλές διαγνώσεις..

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση................
η αληθεια βρισκεται εκει εξω......................
η αληθεια βρισκεται στους sex pistols.............
η aληθεια βρισκεται στο θεο.......................
η αληθεια βρισκεται στις ουσιες που καταναλωνετε φλωροι για να αντεξετε....

οπου και να την βρισκετε θα γινει το θελημα του θεου,οποιο και να ειναι κουφαλες μεγαλοεκδοτες , κορακια ιεραρχες που γουσταρετε τη θεση του,κωλοτουμπες δημοσιογραφοι,μικροτσουτσουνοι κομπλεξικοι........ :idiot: :uglystupid:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μετά από μία προσπάθεια να γίνει σοβαρή συζήτηση περί θεολογίας, του ρόλου της εκκλησίας, τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας, τις παρεμβάσεις του συγκεκριμένου ιεράρχη στην πολιτική ζωή της χώρας (Δεξιά του Κυρίου), τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος της υγείας του από το ελληνικό σύστημα υγείας, το αμερικανικό σύστημα υγείας, το πρωτόκολλο του Μιλάνου, το προσδόκιμο ζωής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και το φυλακτό, φτάσαμε σε 10 σελίδες με:

Βρισιές για σκατόψυχους, υπάνθρωπους, μικροτσούτσουνους, σαμπάνιες του Συνασπισμού, παιδομαζώματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Έτσι μπράβο, για να μην υπάρχει καμία ψευδαίσθηση για το επίπεδο των πολιτών, της παιδείας, τον πολιτισμό, την ευγένεια, τον σεβασμό της γνώμης του άλλου, την δυνατότητα επιχειρηματολογίας και τελικά την ύπαρξη κοινής λογικής σε αυτόν τον τόπο.

Και σε παρακαλώ Stavro μην τα σβήσεις, αυτά πρέπει να παραμείνουν σαν μνημείο για την Διαδικτυακή συμπεριφορά των νεοελλήνων, είναι υλικό για τον ιστορικό του μέλλοντος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κ τα ελεγαν οι Ελληνες γιατροι αλλα κανενας δεν τους ακουγε..
μπορει να ειναι αθλιοι κ σιχάματα αλλα οταν θέλουν κανουν καλές διαγνώσεις..
Αδερφε μου λαπλας καλα εισαι ρε φιλε?πως παει?
για τους Ελληνες γιατρους που λες εχεις απολυτο δικιο.Συγκεκριμενα για τον Λιγιδακη ειναι μεγαλος επιστημονας.Καποτε χειρουργησε τη μανα μου σε μια επεμβαση ρουτινας για αυτον αλλα για εμας που ειχαμε χεστει πανω μας,επεμβαση ζωης!Τραβηγμενο αλλα του χρωσταω τη ζωη της μανας μου.Ειναι πολυ σπουδαιος γιατρος!!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αφηστε ησυχο τον ανθρωπο !ας τελειωσει εδω ολο αυτο το θαψιμο!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ότι ήταν να ειπωθεί , υπέρ ή κατά, ειπώθηκε.
Φάνηκε γενικά το επίπεδο της παιδείας μας, και το ψυχολογικό υπόβαθρο μας.
Μερικοί από εδώ μέσα  επιβεβαιώνουν τον κανόνα που λέει ότι γενικά στο Διαδύκτιο πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός με όλα τα ......καλά παιδιά που μετέχουν στα διάφορα φόρουμ, msn, Blogs , κ.τ.λ.

Ευτυχώς που (για την ώρα ) οι περισσότεροι φαίνονται να είναι νορμάλ.

Ας αφήσουμε επιτέλους τον άνθρωπο (ας μην είναι αγαπητός σε όλους) να τελειώνει με ησυχία.
Το τέλος είναι προδιαγεγγραμένο , και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας, όσο κι αν τον αντιπαθούμε κάποιοι.

Όσοι βρήκαν τώρα ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους......τι να πώ.
Απαξιώ. Δεν μου είναι ούτε εμένα ιδιαίτερα συμπαθής.
Δεν παύει όμως να είναι ένας άνθρωπος στα τελευταία του.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η απορία που μου δημιουργείται βλέποντας τον άνθρωπο απέναντι στον "θάνατο" είναι η εξής: Ο υψηλότερος εκπρόσωπος του Θεού επί γης πως είναι δυνατόν να φοβάται κάτι που "νικήθηκε" από τον τριαδικό Θεό τον οποίο εκπροσωπεί?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Απάντησε οτι δεν τον φοβάται. Παρά μόνο τον Θεό.

Τώρα, αφού δεν έγινε η μεταμόσχευση και το μέλλον του προδιαγράφεται ζοφερό ας τον αφήσουμε στην ησυχία του. Ας κάνουμε και μια ευχή να μην ταλαιπωρηθεί πολύ όποια και αν είναι η συνέχεια. Αρκετά.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Η απορία που μου δημιουργείται βλέποντας τον άνθρωπο απέναντι στον "θάνατο" είναι η εξής: Ο υψηλότερος εκπρόσωπος του Θεού επί γης πως είναι δυνατόν να φοβάται κάτι που "νικήθηκε" από τον τριαδικό Θεό τον οποίο εκπροσωπεί?
κανεις 2 λαθη φιλε μου!
1ον δεν ειναι ο υωηλοτερος εκπροσωπος του θεου επι γης...
2ον που ξερεις αν φοβαται και αυτα περι νικης ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...
υ.γ δεν ειμαι Χριστοδουλικος,απλα πιστευω στον θεο!
Απορω οσοι απο σας μεμφεστε τη δυναμη του θεου,δεν σας εχει τυχει ποτε να βρεθειτε σε δυσκολη θεση και να κανετε τον σταυρο σας λεγοντας θεε μου βοηθα...?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αγαπητε μου δεν φοβαται απλα ειναι ανθρωπος και οχι ΘΕΟΣ μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ σταθηκε απεναντι στο θανατο διχως να φοβαται και πηρε στο σταυρο ολες μας τις αμαρτιες.ο χριστοδουλος ανθρωπος ειναι και λυγιζει μπροστα στο θανατο οπως ολοι μας.οπως και ολοι μας θα λυγισουμε την υστατη ωρα.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μην ξεχνάς peloponisios ότι και ο αρχιεπίσκοπος είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας.....

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος/κάποια που να μην φοβάται στην ιδέα του θανάτου.....όχι τόσο σαν ιδέα παύσης της ζωής, αλλά όσον αφορά το άγνωστο, τη μετά θάνατο ζωή (αν υπάρχει και σε οποιαδήποτε μορφή.....)

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι σύμφωνα και με την χριστιανική θρησκεία, ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός βίωσε έντονα την αγωνία του θανάτου λίγο πριν συλληφθεί από τους Ρωμαίους.....

Ο φόβος είναι κάτι ανθρώπινο, όλοι μας έχουμε φοβίες.....απλά δεν το ομολογούμε ή προσπαθούμε να τις αντιμετωπίσουμε/αγνοήσουμε.....

Άλλωστε νομίζω ότι μόνο κάποιος/κάποια που έχει βιώσει παρόμοια κατάσταση (για τον ίδιο/ίδια ή για πολύ συγγενικό του πρόσωπο) μπορεί να κατανοήσει πλήρως την ψυχική αγωνία του πάσχοντος. Αλλιώς μιλάμε εξ απαλών ονύχων.....

Επισκέπτης
Η απορία που μου δημιουργείτε εμένα peloponisios είναι αν το άγχος σου όλη την ημέρα από το πρωι που σηκώνεσαι είναι αυτό  ; Να αποδείξεις στο εαυτό σου ότι είσαι άθρησκος ή σε εμάς; Έλεος.Τουλάχιστον συμμάζεψε λίγο τον εγωισμό σου. Θα βελτιώσεις τον χαρακτήρα σου. ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ο ΧΡΙΣΤΟΣ ηξερε οτι θα θανατωθει στο ορος των ελαιων αλλα προχωρησε ως το θανατο.ο χριστοδουλος ειναι ενας απλος ανθρωπος οπως ολοι μας.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σύμφωνα με αυτά που (λογικά θα) πιστεύει είναι και ο άνθρωπος απόδειξη του θείου.
Δεν θα έπρεπε να φοβάται, ειδικά αυτός και αυτοί που είναι δίπλά του.
Μην είσαι απόλυτη ότι όλοι λυγίζουνε... Κάποιοι κάπου ακόμα και τώρα το θεωρούν μετάβαση και δεν λυγίζουν καθόλου. Αντιθέτως "φεύγουν" με χαμόγελο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ο Χριστος το εκανε αυτο γιατι γιατι αυτος ηταν ο σκοπος της υπαρξης του.

Υ.Γ. Υπαρχουν και αλλες θρησκειες "εκει εξω".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom