ε οχι και αν υπαρχει!! εννοειται πως υπαρχει
Μπα? Πως "εννοείται" δηλαδή?
Και απο ποιόν?
ε οχι και αν υπαρχει!! εννοειται πως υπαρχει
ορισμενοι δεν ξερουν τι τους γινεται και λενε μαλακιες
διαβασες τα ποστ μου?Σώωωωωωωωωπα καημένε!
αν συμβει το μοιραιο να ειμαστε ετοιμοι για μια εξελιξη. την πιθανη αγιοποιηση του
αντε σαλλονικα.ποιος μας πιανει.πρωθυπουργος,νεος προεδρος πασοκ, αρχιεπισκοπος.το μονο που μενει ειναι πρωταθλημα στην παοκαραΠοια αξιοπρεπεια ρε φιλε?μεχρι και το ταξιδι που εκανε για να δωσει τη μαχη της ζωης του που υποτιθετε αυτη την ωρα μετανιωνεις για οτι κακο εχεις κανει που τοτε γινεσε ισος με ολο τον κοσμο το εκανε με αλλαζονεια με το Πρωθυπουργικο αεροπλανο.Τι με νοιαζει εμενα ποιος του εδωσε σταυρουδακι να τον φυλαει?Και οι πιο σκληροι τυποι σε αυτες τις στιγμες δεν εχουν τετοιες πραξεις αν και οεπομενος αυτος της Θεσσαλονικης που θα τον διαδεχτει δεν διαφερει και πολυ.Καντε ενα γκαλοπ με αυτους που ασχολουνται πολυ με την εκλησια και θα δειτε οτι ολοι τα εχουν οικονομισει...δεν μιλαω για τις γυνεκουλες.....
και για τις ταυτοτητες ειχες ψηφισει(αν μου επιτρεπεται;)Mπράβο, μπράβο! Αυτό δε το είχα σκεφτεί!
Πρώτος εγώ ψηφίζω υπέρ!
και για τις ταυτοτητες ειχες ψηφισει(αν μου επιτρεπεται;)
φιλε συλλυπητηρια. για σας υπαρχει λιστα.για τον καθε χριστοδουλο υπαρχει προτεραιοτητακαι στο κατω κατω αν καποιος ειχε χασει τον αδερφο του τα ιδια θα ελεγε.βρικαν μοσχευμα για τον λεφτα αλλα για τον 19 χρονο αδερφο μου πριν 2 χρονια δεν βρηκαν γιατι υπαρχει λιστα προτεραιοτητας.τελικα μονο για εμας υπαρχει προτεραιοτητα?
φιλε μου απο βαθος καρδιας σου εκφραζω κι εγω την αληθινη μου λυπη..και στο κατω κατω αν καποιος ειχε χασει τον αδερφο του τα ιδια θα ελεγε.βρικαν μοσχευμα για τον λεφτα αλλα για τον 19 χρονο αδερφο μου πριν 2 χρονια δεν βρηκαν γιατι υπαρχει λιστα προτεραιοτητας.τελικα μονο για εμας υπαρχει προτεραιοτητα?
[size=10pt]...ειτε τον λενε δημητροκαλη.....[/size]