Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Mηπως εννοεις τον Μαραντονα Μαριαννα?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντς αν (πραγμα που σε καμια περιπτωση δεν ευχομαι)συμβει το μοιραιο να ειμαστε ετοιμοι για μια εξελιξη.την πιθανη αγιοποιηση του.αν το δουμε και αυτο,εννοειται σε συνδυασμο με προσπαθεια εκμεταλλευσης της ολης ιστοριας, τοτε οι μασκες θα εχουν πεσει σχετικα με το ρολο της ελληνικης ορθοδοξης εκκλησιας

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Ποια αξιοπρεπεια ρε φιλε?μεχρι και το ταξιδι που εκανε για να δωσει τη μαχη της ζωης του που υποτιθετε αυτη την ωρα μετανιωνεις για οτι κακο εχεις κανει που τοτε γινεσε ισος με ολο τον κοσμο το εκανε με αλλαζονεια με το Πρωθυπουργικο αεροπλανο.Τι με νοιαζει εμενα ποιος του εδωσε σταυρουδακι να τον φυλαει?Και οι πιο σκληροι τυποι σε αυτες τις στιγμες δεν εχουν τετοιες πραξεις αν και οεπομενος αυτος της Θεσσαλονικης που θα τον διαδεχτει δεν διαφερει και πολυ.Καντε ενα γκαλοπ με αυτους που ασχολουνται πολυ με την εκλησια και θα δειτε οτι ολοι τα εχουν οικονομισει...δεν μιλαω για τις γυνεκουλες.....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ποια αξιοπρεπεια ρε φιλε?μεχρι και το ταξιδι που εκανε για να δωσει τη μαχη της ζωης του που υποτιθετε αυτη την ωρα μετανιωνεις για οτι κακο εχεις κανει που τοτε γινεσε ισος με ολο τον κοσμο το εκανε με αλλαζονεια με το Πρωθυπουργικο αεροπλανο.Τι με νοιαζει εμενα ποιος του εδωσε σταυρουδακι να τον φυλαει?Και οι πιο σκληροι τυποι σε αυτες τις στιγμες δεν εχουν τετοιες πραξεις αν και οεπομενος αυτος της Θεσσαλονικης που θα τον διαδεχτει δεν διαφερει και πολυ.Καντε ενα γκαλοπ με αυτους που ασχολουνται πολυ με την εκλησια και θα δειτε οτι ολοι τα εχουν οικονομισει...δεν μιλαω για τις γυνεκουλες.....
αντε σαλλονικα.ποιος μας πιανει.πρωθυπουργος,νεος προεδρος πασοκ, αρχιεπισκοπος.το μονο που μενει ειναι πρωταθλημα στην παοκαρα :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε μαγκες πραγματικα απορω ρε πουστη μου.

Ειλικρινα.

Δεν περιμενα μετα απο τοσο καιρο, να δω τοσα πολλα political correct ατομα σε αυτο εδω το site. Οχι, ΔΕΝ το υποβαθμιζω το site λεγοντας αυτο που ειπα στην προηγουμενη προταση, αλλα νιωστε λιγο ρε παιδια. Πραγματικα δηλαδη.

Δειτε περα απο τις οποιες προσβολες που εχουν κανει τα οποια ατομα στησατε στον τοιχο. Και εγω προσωπικα εγραψα ακρως προσβλητικα πραγματα για τον Χριστοδουλο, και πιθανως να ξαναγραψω. Και να ξανασβηστουν. Στα αρχιδια μου. Και ας γινω muted, warned και banned. Παλι στα αρχιδια μου. Μερικα πραγματα αν ειναι να τα πεις θα τα πεις, παει και τελειωσε.

Εγω εχω ευχηθει να πεθανει ο Χριστοδουλος, οχι επειδη εχω πονο απο παρομοια κατασταση ( εχω, αλλα δεν συνηθιζω να χρησιμοποιω τον πονο που παιρνω απο κατι που μου γινεται και να τον διοχετευω ως μισος προς κατι που ειναι ασχετο προς εμενα ) αλλα απλα επειδη ετσι πρεπει να γινει.

Πως να το κανουμε δηλαδη. Ατομα με τοσο βρωμικο παρελθον, που ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, που μας κοροιδευουν για χρονια ολοκληρα, που ειναι πισω απο καθετι βρωμικο γινεται σε αυτο τον τοπο ( η τουλαχιστον τα περισσοτερα ), που βγαινουν στα μεσα ενημερωσης λες και ειναι μεσσιες και προφητες, και αντι να ειναι οπως προσταζει η θρησκεια που ακολουθουν, μας εμφανιζονται ως η απολυτη αληθεια, και μας καταδικαζουν εαν πουμε/κανουμε κατι διαφορετικο, για εμενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου και αν πεθανουν.

Τοσο απλα. Δεν ειναι θεμα ανθρωπιας. Πειτε με υπανθρωπο, και παλι στα αρχιδια μου. Προτιμω να δωσω λεφτα/φαι/τσιγαρο σε καποιον που θα δω στον δρομο και θα το χρειαζεται, παρα να προσευχηθω για τσαρλατανους που εχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ χρησιμοτητα και αξια για την κοινωνια γενικοτερα, αλλα και για τον δικο μου κοινωνικο πειργυρο. ( που δεν κρινω βαση αυτου, απλα το αναφερω. )

Χιλιες φορες να δω να σωζεται ενας νεος ανθρωπος, ενα παιδι που δεν θα κανουν μαλακια οι γιατροι και θα πεθανει απο αμελεια, παρα να δω τον καθε καρεκλοκενταυρο να σωζεται επειδη εχει φραγκα απο τον ελληνικο λαο. Ειτε αυτος ειναι θρησκευτικος αρχηγος, ειτε πολιτικος αρχηγος, ειτε οτιδηποτε. Απλα στα παπαρια μου για την παρτη τους πως το λενε, δεν θα γινει ο κοσμος φτωχοτερος αν την κανουν. Ισα ισα, στην προκειμενη περιπτωση θα ισχυσει το ρητο : Ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει στο τελος.

Μερικοι θα εχετε φριξει με τα οσα διαβαζετε μεχρι τωρα, αλλα πραγματικα δεν ειναι κατι που με αφορα, γιατι και εγω εχω φριξει με την σεμνοτυφια και τις λοιπες μαλακιες που βλεπω. Και οταν λεω βλεπω, εννοω και εδω στο site ως γραφομενα, αλλα και εξω στον κοσμο που γινονται τα μυρια οσα, και ειναι ολοι στα παπαρια τους και κοιτανε τον γαμημενο μικροκοσμο τους και το γαμημενο το μικροσυμφερον τους, και απο διπλα ο αλλος πεθαινει. Εγω λοιπον προτιμω να δω τον Χριστοδουλο νεκρο, παρα να δω εναν οποιονδηποτε απο τον υπολοιπο κοσμο, που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ να πεθανει, να το παθει επειδη δεν ετυχε να του χορηγηθει πτηση με το γαμω πρωθυπουργικο αεροπλανο.

Και οσο για αυτους που λενε οτι οταν πεθαινει καποιος δεν τα λεμε αυτα, εχω αλλη αποψη. Εαν αξιζε καλυτερα λογια, η καλυτερη ζωη+τελος, θα τα ειχε. Τοσο απλα. Αδιαφορια, οπως αξιζει σε κατι τετοιους. Και πανω απο ολα : ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Οποιος καταλαβε καταλαβε.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
μπραβο ρε ANALγιατι εμενα εδω με βριζουν.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
και για τις ταυτοτητες  ειχες ψηφισει(αν μου  επιτρεπεται;)

Δεν είχε διενεργηθεί καμιά ψηφοφορία για τις ταυτότητες αγαπητέ, οπότε τι με ρωτάς? Βεβαίως σου επιτρέπεται, αλλά δε καταλαβαίνω τι ρωτάς.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Για το δημοψηφισμα λεει σταυρο.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
και στο κατω κατω αν καποιος ειχε χασει τον αδερφο του τα ιδια θα ελεγε.βρικαν μοσχευμα για τον λεφτα αλλα για τον 19 χρονο αδερφο μου πριν 2 χρονια δεν βρηκαν γιατι υπαρχει λιστα προτεραιοτητας.τελικα μονο για εμας υπαρχει προτεραιοτητα?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και στο κατω κατω αν καποιος ειχε χασει τον αδερφο του τα ιδια θα ελεγε.βρικαν μοσχευμα για τον λεφτα αλλα για τον 19 χρονο αδερφο μου πριν 2 χρονια δεν βρηκαν γιατι υπαρχει λιστα προτεραιοτητας.τελικα μονο για εμας υπαρχει προτεραιοτητα?
φιλε συλλυπητηρια. για σας υπαρχει λιστα.για τον καθε χριστοδουλο υπαρχει προτεραιοτητα

Επισκέπτης
Δεν ειμαι υποστηριχτης του εκαστοτε χριστοδουλου...ομως απλα κ μονο οτι προκειται για συνανθρωπο φιλε αναλ...δεν θα επρεπε να ευχεσαι τετοια πραγματα...που ξερεις μεθαυριο τι μπορει να ευχεται ενας ανθρωπος που πιθανον να εχετε κ καποια ουσιαστικη κοντρα ? πιθανον τα ιδια για σενα,την οικογενεια σου..αυτους που αγαπας...το παιδι σου....μεγαλες κουβεντες ξεστομιζεις κ νομιζω οτι δεν πρεπει...κ αυτο γιατι ξερω οτι εισαι νοημον ατομο...

επισης,πεφτεις σε αντιφασεις,τελικα στα @@ σου αν πεθανουν ή ευχεσαι ? γιατι αν το θετεις με την πρωτη αποψη...κ εμενα στα @@ μου οποιος κ να πεθανει εκτος απο εμενα πανω στον πλανητη...(θυμασαι με τα καμμενα δεντρα την αποψη μου...τα ιδια κ για τους ανθρωπους)...αλλα οι ευχες δεν θα ελεγα οτι αρμοζουν σε αρνητικες περιστασεις...

εχεις υποστηριξει επισης οτι δεν πιστευεις στο χριστιανισμο ή σε καποια θρησκεια αν δεν κανω λαθος...κ αναφερεις οτι ο χριστοδουλος κ καθενας μεσα στην θρησκεια που πλειοψηφει στην ελλαδα σε κοροιδευουν χρονια...αφου δεν τους πιστευεις...πως σε κοροιδευουν ?
επισης,τι σε νοιαζει το πως υπηρετουν την θρησκεια τους ? εσενα δικαστη τους θα σε βαλουν,ειδικα σε θεμα που δεν σε αγγιζει...?
Δεν καταλαβα...τι εννοεις σε καταδικαζουν ? η μεγαλυτερη καταδικη που αφορα την ορθοδοξη εκκλησια ειναι ο αφορισμος...κατι το οποιο λιγο πρεπει να σε ενδιαφερει...σωστα ?

επισης,σου ζητησε κανενας να προσευχηθεις ? μαλλον οχι...

οσον αφορα τον χαρακτηρισμο τσαρλατανος με μηδενικη χρησιμοτητα κ αξια στην κοινωνια γενικοτερα...δεν νομιζω οτι μπορεις να τον χρησιμοποιεις...αφου η κοινωνια δεν εισαι εσυ...μερος της κοινωνιας της ελλαδας εισαι κ απ'αυτην μερος...κ μαλλον το μικροτερο...οποτε μαλλον οι χαρακτηρισμοι αφορουν την δικη σου αποψη...οποτε καλυτερα να το ξεκαθαριζεις...

τελος,αναφερεις οτι πεθαινει κοσμος γυρω σου..κ κανενας δεν ασχολειται...κ ισως να μην αξιζε να πεθανει...τελικα καθενας παιρνει στο τελος αυτο που του αρμοζει ή οχι ?

Σεβομαι απολυτα τις αποψεις ολων οσων συμμετεχουν εδω...απλα επειδη μιλησες τεκμηριωμενα κ τυχαινει να ειμαι ονλαιν...απαντησα...χωρις παρεξηγηση...κ χωρις να θεωρησεις οτι πηρα το μερος της εκκλησιας κ του εκαστοτε χριστοδουλου...απλα εχω μια σφαιρικη αποψη για το θεμα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφιερωμενο στον ροκα Χριστοδουλο, απο τους παλαι ποτε θεους του bay area thrash, forbidden.

Forbidden - Twisted Into Form (album) - One Foot In Hell

Regression! Progressive downfall
Grabbing what's there and still wanting it all

On words they fall

Obsession! Religious belief
Worshipped on Sunday, forgotten all week

One foot in Hell

Taking the truth from "The Book" and then twisting it
Feeling they're touched by the Lord
Loving their neighbor, yet tasting the flavor of sin
But seeing no wrong
Cramming the wisdom that righteously flows in them
Walking the crooked, straight line
Closing of minds to these innocent crimes
Now they're deaf, dumb, and blind!

One foot in Hell

Wretches! This pitiful man
Preaching and teaching with cross in hand

On words he falls

Into...! His final mistake
This fool was fooled, it was all give and take

One foot in Hell

Turning the pages of writing, it falls into place
A puzzle of words
Attempting to fear the Commandments they hear
Now they're deaf, dumb, and blind!

"I look to the Heavens and call the Lord's name.
Praying on my knees, with much faith, and little doubt
I have a yearning for the answers to my calling in life
Am I wasting away on spirits of myth?
Am I questioning the Lord's prayer?
Is this unholy temptation or, my final realization?
Please, God, if you're there for me, give the wisdom for faith
Help me Lord!
God help me" - !

Regression! Progressive downfall
Grabbing what's there and still wanting it all

On words they fall

Obsession! Religious belief
Worshipped on Sunday, forgotten all week

One foot in Hell

Feeling they're touched by the Lord
Loving their neighbor, yet tasting the flavor of sin
But seeing no wrong
Walking the crooked, straight line
Closing of minds to these innocent crimes

Show me the way - Point to the light
Is there a Heaven after I die?
What is a truth - Where does it lie
Give me the answer
Bare my soul - Naked and cold
End confusion, shed my last tear
Take me Lord - Open your Gates
End my deep sorrow

One foot in Hell
Who's answering the bell?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φιλε μου απο βαθος καρδιας σου εκφραζω κι εγω την αληθινη μου λυπη..
Οσο για τον Χριστοδουλο περαν της προτεραιοτητας γιναν παλι ολοι γιατροι στα καναλια....τι καταντια ειναι αυτη ρε πουστη μου...κατα τα αλλα ευχομαι υγεια στον Χριστοδουλο οπως και σε ολον τον κοσμο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν μπορω να καταλαβω το πνευμα της συζητησης.......ακομα και ο αδολφος χιτλερ να ηταν στη θεση του....ειναι δυνατον να καθομαστε να συζηταμε για το αν πρεπει να σωθει ή οχι ενας ανθρωπος? και ακομα χειροτερα να ευχομαστε να πεθανει κι απο πανω? ποιοι ειμαστε εμεις στην τελικη που οριζουμε και γουσταρουμε και εχουμε απαιτησεις και βιτσια και γουστα και προτιμησεις για το ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει? εισαστε σοβαροι?
ο χειροτερος εγκληματιας του κοσμου να ειναι βρισκω σουρεαλ τη συζητηση του αν θα πρεπει να πεθανει ή οχι......ποσο μαλλον απο ασθενεια....

απο κει και περα επειδη πολλα λεγονται για το μοσχευμα και τη σειρα προτεραιοτητας κτλ κτλ κτλ......δεν ξερω αν υπηρξε αξιοκρατια....πιθανον να μην υπηρξε.......πιθανον να υπηρξε.......δε νομιζω οτι θα το μαθω εγω προσωπικα.....ουτε κανεις αλλος εδω μεσα......αλλα γιατι παραξενευεστε? πρωτη φορα το ακουτε οτι οποιος εχει το χρημα κινει τα νηματα? δεν το καταλαβα? οπως αλλοι και αλλοι διασημοι με καποια θεση ή εξουσια και χρημα φυσικα καταφεραν να επωφεληθουν των περιστασεων σε σχεση με τους ασημους και λιγοτερο πλουσιους ετσι και αυτος......για ποιο λογο εκπλησσεστε αν οντως εγινε κατι τετοιο? χαλασε η ζαχαρενια σας? ναι ειναι αδικο.....ναι πιθανον να περασαν πολλους αλλους νεους ανθρωπους που θα ειχαν αναγκη το μοσχευμα μιας και υπηρχε και χρημα και εξουσια για να επιτευχθει αυτο....και τι να κανουμε τωρα? παντα ετσι ηταν παντα ετσι θαναι.......και το ξερω πολυ καλα μιας και οπως βλεπω ολοι εχουμε και απο καποιον που ταλαιπωρειται ή ταλαιπωρηθηκε με καρκινο...ειναι ομως η πραγματικοτητα και καλο θα ηταν να προσγειωθουμε σε αυτην αντι να τα βαζουμε με ολον τον κοσμο βγαζοντας χολη και χτικιο απεναντι σε εναν αρρωστο ανθρωπο ειτε τον λενε χριστοδουλο ειτε τον λενε δημητροκαλη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom