Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Τι καθεστε και μιλατε για καποιον που στη χουντα λεει...διαβαζε...που εδινε συστατικες επιστολες στο ΒΑΒΙΛΗ.....που κατεβασε το λαβαρο της ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ στο συνταγμα για τις ταυτοτητες...που μολις βγηκε η ΔΕΞΙΑ του ΚΥΡΙΟΥ ..τις ξεχασε...για μερικα εκατομυρια ΕΥΡΩ που του εταξανπου εδειχνε το σταυρουδακι που του εδωσε ο μπουλης να το παρει στην ΑΜΕΡΙΚΗ...που δεχτηκε να παει 3 μηνες εκει περα με τα λεφτα του  Ελληνικου λαου αυτος και η κουστωδια του και δεν τα χαριζε σε πολλους ανθρωπους και ειδικα παιδακια να πανε εξω να γινουν καλα.Πως γινετε ρε παιδια και σε 2 μηνες βρηκαν μοσχευμα?ΠΟΥ το βρηκατε ΑΓΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ?Εγω παντως δεν λυπαμαι ουτε χαιρομε..μου ειναι αδιαφορο,κανεις απο μας δεν εχει κατι κοινο με το ατομο.Ουτε υποκριτες ειμαστε ουτε δολοπλοκοι ουτε πατριδοκαπηλοι.
εεεετσιιιι θεος ο gemata1

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εδω και κατι μηνες σε αυτο το thread ο stavros51, o dimitrios, o tomito και αλλοι χρηστες εχουν δωσει ποιοτικα και ακρως ενδιαφεροντα ποστ/αποψεις/επιχειρηματα.

Μεσα σε λιγα λεπτα τα γαμησατε ολα. Ελπιζω να πιασει ψαλιδι αυριο ο Σταυρος και μαζι με τα παραπανω να σβησει και το παρον μου ποστ.  

Δε θα πιάσω ψαλίδι, φίλε. Μέχρι στιγμής όντως το έχουν γαμήσει, αλλά δε δικαιολογείται ψαλίδισμα.

Το επίπεδό τους δείχνουν απλώς...

Επισκέπτης
Δε θα πιάσω ψαλίδι, φίλε. Μέχρι στιγμής όντως το έχουν γαμήσει, αλλά δε δικαιολογείται ψαλίδισμα.

Το επίπεδό τους δείχνουν απλώς...
βασει των κανονισμων του φορουμ πρεπει να γινουν warned απο την στιγμη που οχι απλως προσβαλλουν αλλα βριζουν κατα τοσο επαισχυντο τροπο ενα δημοσιο προσωπο..

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
λυπαμαι πολυ για ολα οσα λες!Μη λυπασε παρα μονο σκεψου για τα αληθινα γεγονοτα που αναφερω κομπινα εγινε για να τα οικονομησουν καποιοι κε τον πηγαν στην Αμερικη γιατι ειναι νομος στην Ιατρικη καποιος που εχει 2 ειδη καρκινου δεν μπορει να κανει μεταμοσχευση.Αυτο το ξερει και ενας πρωτοετης της ιατρικης.τοσοι επιστημονες δεν το ξεραν?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ποσως με ενδιαφερει η νεαρα & οι αναζητησεις της..δεν καταλαβαινω ομως πως μπορει να υβριζετε ενα δημοσιο προσωπο με τοσο χυδαιο τροπο & οι υβριζοντες να μην γινονται αυτοματως ban..

Ο Αρχιεπίσκοπος, είναι δημόσιο πρόσωπο, αντιπροσωπεύει δε μια θέση, την οποία στη χώρα μας, το γιατί δεν είναι του παρόντος, πολύς κόσμος σέβεται...
Αν κάποιοι δεν γουστάρουν αυτόν και το αξίωμά του, είναι ελεύθεροι να τον αγνοήσουν, οι ύβρεις δείχνουν άλλα πράγματα...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση εδώ που μιλάμε μάλλον την ανθρώπινη πλευρά πρέπει να αναδείξουμε...μπάς και καταλάβουν κάποιοι...τί κάνουν.....και τί λένε...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ακριβώς!!! Δεν καταλαβαίνουν μερικοί, πως μια τέτοια  στιγμή ο κάθε άνθρωπος είναι γυμνός, άσχετα από τα μέσα που του διαθέτουν, απέναντι σε μια τόσο σοβαρή ασθένεια, με μόνο εφόδιο την αξιοπρέπειά του...Γιατί θα πρέπει, υβρίζοντας, να θεωρούμε ότι δεν έχει ούτε αυτήν; Μήπως επειδή είναι φορέας κάποιας εξουσίας;

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αν θα ζησει η αν θα πεθανει ο Χριστοδουλος,θα στεναχωριωμουν αν εφευγε καποιος ο οποιος εχει προσφερει κατι στον τοπο(σε οποιοδηποτε τομεα).Ο συγκεκριμενος ανθρωπος αν και η θρησκεια του διδασκει την αγαπη και τον σεβασμο στον συνανθρωπο,εχει αναφερθει απαξιωτικα για κοινωνικες ομαδες,ερχομενος σε αντιθεση με τα ιδεωδη που πρεσβευει.Αυτο ομως απεχει πολυ απο το να θελουμε η να χαιρομαστε για τον επικειμενο θανατο του.Ασ τον κρινει καλυτερα ο οποιος θεος(αν υπαρχει).

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο Αρχιεπίσκοπος, είναι δημόσιο πρόσωπο, αντιπροσωπεύει δε μια θέση, την οποία στη χώρα μας, το γιατί δεν είναι του παρόντος, πολύς κόσμος σέβεται...
Αν κάποιοι δεν γουστάρουν αυτόν και το αξίωμά του, είναι ελεύθεροι να τον αγνοήσουν, οι ύβρεις δείχνουν άλλα πράγματα...

Ακριβώς!!! Δεν καταλαβαίνουν μερικοί, πως μια τέτοια  στιγμή ο κάθε άνθρωπος είναι γυμνός, άσχετα από τα μέσα που του διαθέτουν, απέναντι σε μια τόσο σοβαρή ασθένεια, με μόνο εφόδιο την αξιοπρέπειά του...Γιατί θα πρέπει, υβρίζοντας, να θεωρούμε ότι δεν έχει ούτε αυτήν; Μήπως επειδή είναι φορέας κάποιας εξουσίας;

Τα συγχαρητηρια μου φιλε flesh.........Πεντακαθαρο μυαλο........Καλα κανω και παρακολουθω τα ποσταρισματα σου
ειδικα αυτα της Ιστοριας.......Κατι θα μαθω....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι λιγο θλιβερο να βγαζουν δηλωσεις  του "μακαριοτατου" οτι προσευχεται να βρεθει το καταλληλο μοσχευμα.το οποιο βρεθηκε......απο ενα νεο παλικαρι που σκοτωθηκε και δοθηκε το μοσχευμα σε εναν υπερηλικα που .....βρεθηκε πρωτος στη λιστα αναμονης και με πολλες πιθανοτητες μεταστασης ακομη και αν πετυχαινε η επεμβαση.ολα αυτα ειναι ασχετα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ δραση του κ. χριστοδουλου, αλλα ειναι ανθρωπινοι προβληματισμοι μου

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αν θα ζησει η αν θα πεθανει ο Χριστοδουλος,θα στεναχωριωμουν αν εφευγε καποιος ο οποιος εχει προσφερει κατι στον τοπο(σε οποιοδηποτε τομεα).Ο συγκεκριμενος ανθρωπος αν και η θρησκεια του διδασκει την αγαπη και τον σεβασμο στον συνανθρωπο,εχει αναφερθει απαξιωτικα για κοινωνικες ομαδες,ερχομενος σε αντιθεση με τα ιδεωδη που πρεσβευει.Αυτο ομως απεχει πολυ απο το να θελουμε η να χαιρομαστε για τον επικειμενο θανατο του.Ασ τον κρινει καλυτερα ο οποιος θεος(αν υπαρχει).
ε οχι και αν υπαρχει!!εννοειται πως υπαρχει

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
φιλε μου αν ειχε αξιοπρεπεια θα ειχε παραιτηθει απο το αξιωμα του

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Φιλε μου δεν τον βριζουμε να ναι καλα ο ανθρωπος να γινει καλα,τωρα τι θα πει δημοσιο προσωπο δεν σημαινει οτι εχει καμια αξια.Δημοσιο προσωπο ειναι και η Ανδρεαδακη  ηταν και ο χιτλερ ηταν και ο Παππαδοπουλος ειναι και ο Ρωχαμης ηταν και ο Ιερωνυμος υπηρετης της χουντας,ειναι και ο Κουφοντιναςκαι πολλα αλλα μπουμπουκια......το θεμα ειναι τι εχεις προσφερει στη ζωη αν σεβεσε τον κοσμο η αν τον δουλευεις οπως ο χριστοδουλοςαν αγοραζεσε με ΕΥΡΩ οπως το ατομο που  πληρωνεις εσυ και εγω 3 μηνες στο ΜΑΙΑΜΙ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε μου δεν τον βριζουμε να ναι καλα ο ανθρωπος να γινει καλα,τωρα τι θα πει δημοσιο προσωπο δεν σημαινει οτι εχει καμια αξια.Δημοσιο προσωπο ειναι και η Ανδρεαδακη  ηταν και ο χιτλερ ηταν και ο Παππαδοπουλος ειναι και ο Ρωχαμης ηταν και ο Ιερωνυμος υπηρετης της χουντας,ειναι και ο Κουφοντιναςκαι πολλα αλλα μπουμπουκια......το θεμα ειναι τι εχεις προσφερει στη ζωη αν σεβεσε τον κοσμο η αν τον δουλευεις οπως ο χριστοδουλοςαν αγοραζεσε με ΕΥΡΩ οπως το ατομο που  πληρωνεις εσυ και εγω 3 μηνες στο ΜΑΙΑΜΙ

Τωρα αν προσφερε η οχι δεν μπορουμε να το πουμε εμεις.....αν πρωτα δεν μπορουμε να αξιολογησουμε την οποια δικια προσφορα γενικως οπουδηποτε......

Εξαλλου ολοι καπου θα λογοδοτησουμε καποτε......Στον τελειο Κριτη....

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ορισμενοι δεν ξερουν τι τους γινεται και λενε μαλακιες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω οτι ειναι απο τα τελευταια δημοσια προσωπα που θα περιμενε κανενας να δειξει αξιοπρεπεια.σεβαστο το αξιωμα του, αλλα ο η προσωπικοτητα  του ειναι το λιγοτερο προβληματικη.ακομη και απο αυτη την παντοδυναμη στην ελληνικη κοινωνια θεση-αξιωμα δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα στα χαμηλοτερα κοινωνικα στρωματα.μονο ηχηρες δηλωσεις.δε νομιζω οτι οι φιλοι παρακαλουν να πεθανειι ή κατι τετοιο απλα τον αντιμετωπιζουν οπως τον καθε ελληνα πολιτη που σε καμια περιπτωση δε θα ειχε αναλογη αντιμετωπιση  

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Για τα εξοδα που ανεφερες εχεις απολυτο δικιο(αν εχουν καλυφθει απο την Ελληνικη πολιτεια),ακομη και το ταξιδι με το πρωθυπουργικο αεροσκαφος ειναι προκληση.Καποια στιγμη πρεπει η οπιαδηποτε κυβερνηση να βλεπει την οποιαδηποτε θρησκεια σαν κι αυτο που ειναι(δηλ.επιχειρηση)η οποια θα φορολογειται κανονικα,και θα ειναι υποχρεωμενη να εκδιδει παραστατικα για τις οποιεςδηποτε εργασιες παρεχει(απο βαφτισεις,εως αγιασμους αυτοκινητων).

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
νομιζω οτι ειναι απο τα τελευταια δημοσια προσωπα που θα περιμενε κανενας να δειξει αξιοπρεπεια.σεβαστο το αξιωμα του, αλλα ο η προσωπικοτητα  του ειναι το λιγοτερο προβληματικη.ακομη και απο αυτη την παντοδυναμη στην ελληνικη κοινωνια θεση-αξιωμα δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα στα χαμηλοτερα κοινωνικα στρωματα.μονο ηχηρες δηλωσεις.δε νομιζω οτι οι φιλοι παρακαλουν να πεθανειι ή κατι τετοιο απλα τον αντιμετωπιζουν οπως τον καθε ελληνα πολιτη που σε καμια περιπτωση δε θα ειχε αναλογη αντιμετωπιση  
σωστος ο pakara.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom