Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
επιπλεον σημαντικο προσωπο που τον σεβονται αρκετα ατομα στη χωρα μας τουλαχιστον!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση εδώ που μιλάμε μάλλον την ανθρώπινη πλευρά πρέπει να αναδείξουμε...μπάς και καταλάβουν κάποιοι...τί κάνουν.....και τί λένε...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε μάθε στον αντίπαλο να δείχνεις τον ίκτο σου και όχι το μίσος σου.
με το να εξωντόσεις δεν βγαίνει τίποτε το όμορφο είναι να προσπαθήσεις να τον κερδίσεις.

Κατι παει να γινει με την διορθωση σου αυτη, γιατι καταλαβα λαθος πριν.....

Ρε συ μηπως παιζει τιποτα ,για να μην χασει το ΚΚΕ την ψηφο μου.........Βρε λες.....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εδω και κατι μηνες σε αυτο το thread ο stavros51, o dimitrios, o tomito και αλλοι χρηστες εχουν δωσει ποιοτικα και ακρως ενδιαφεροντα ποστ/αποψεις/επιχειρηματα.

Μεσα σε λιγα λεπτα τα γαμησατε ολα. Ελπιζω να πιασει ψαλιδι αυριο ο Σταυρος και μαζι με τα παραπανω να σβησει και το παρον μου ποστ.  

Επισκέπτης
και τι τον κανει σημαντικο προσωπο?η θεση του?α ρε κοροιδα αυτος ετρωγε καλα και το επαιζε καλος και εσεις τσιμπατε.
ρε καραγκιοζακο πως θελεις να στο πουμε???οτι & αν εχει κανει..οποιος & αν ειναι..ειναι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ..καταλαβες ρε ζωο???

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
και την εχει αυτη την θεση γιατι ειναι καλος χριστιανος και εκπροσωπος της πιστης μας και του θεου?τραγοπαπας ειναι.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
marianna2004

Στον ΣΥΡΙΖΑ ανοιγουν σαμπανιες....

ηθελα να ξερα πως θα αισθανοσασταν εσεις αν ησασταν τοσο αρρωστοι και σας εθαβαν ετσι.θα σας αρεσε?και μαλιστα με τετοια αρρωστια.ειναι κριμα.

Το οτι το αναφερω δεν σημαινει οτι συμφωνω,μαλλον παρεξηγηθηκε,φυσικα και καταδικαζω τετοια σταση απο τους τενεκεδες της αριστεροκουλτουροσαλονατης παραταξης.

Επισκέπτης
Κατι παει να γινει με την διορθωση σου αυτη, γιατι καταλαβα λαθος πριν.....

Ρε συ μηπως παιζει τιποτα ,για να μην χασει το ΚΚΕ την ψηφο μου.........Βρε λες.....
φίλε μου το κόμμα μου δεν έχει ανάγκη από ψήφους ατόμων που δεν έχουν ανθρωπιά επάνω τους.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε καραγκιοζακο πως θελεις να στο πουμε???οτι & αν εχει κανει..οποιος & αν ειναι..ειναι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ..καταλαβες ρε ζωο???
ρε χαμενε και τι να τους κανουμε τετοιους ανθρωπους?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
marianna2004

Το οτι το αναφερω δεν σημαινει οτι συμφωνω,μαλλον παρεξηγηθηκε,φυσικα και καταδικαζω τετοια σταση απο τους τενεκεδες της αριστεροκουλτουροσαλονατης παραταξης.
οκ συγχωρεμενος.αλλο νομισα εγω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπορει σε καποια πραγματα να ημουν υπερβολικος αλλα το οτι ειναι χουντικος δεν μπορεις να το αμφισβητησεις

Σε διόρισε κανείς αρμόδιο να μοιράζεις πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων;

Και τί ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ είσαι δημοκράτης;

Ηρεμείστε λίγο μάγκες διότι η ανωνυμία του διαδικτύου δεν σημαίνει ότι δείχνω απροκάλυπτα πόσο χαμηλό είναι το IQ μου ή πόσο προβληματική εφηβεία έχω περάσει...

Και όπως είπαν πολλοί φίλοι εδώ, αν είσαι μάγκας και τιμάς τα παντελόνια που φοράς, δεν χτυπάς τον άλλο όταν είναι κάτω και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξανασηκωθεί...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Ελπιζω να πιασει ψαλιδι αυριο ο Σταυρος και μαζι με τα παραπανω να σβησει και το παρον μου ποστ.  
Το παρόν...γιατί???Μια χαρά τα λές όπως και οι περισσότεροι απο εμάς εδώ μέσα που επιθυμούν να γίνει καλά ένας άνθρωπος....και όχι ψαλίδι....
Φέρτεεεεε τοοοοο πριόνιιιιιιιιιιι.........σιχάθηκα ρε πούστη μου......σιχάθηκα το κάθε κομπλεξικό που επιθυμεί...άκουσον-άκουσον...ένα θάνατο....ένα θάνατο ανθρώπου....έλεος ρεεεεεε.........ρε mods.....διαγράψτε ρεεεεεε.......τα ισοπέδωσαν όλα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Το παρόν...γιατί???Μια χαρά τα λές όπως και οι περισσότεροι απο εμάς εδώ μέσα που επιθυμούν να γίνει καλά ένας άνθρωπος....και όχι ψαλίδι....
Φέρτεεεεε τοοοοο πριόνιιιιιιιιιιι.........σιχάθηκα ρε πούστη μου......σιχάθηκα το κάθε κομπλεξικό που επιθυμεί...άκουσον-άκουσον...ένα θάνατο....ένα θάνατο ανθρώπου....έλεος ρεεεεεε.........ρε mods.....διαγράψτε ρεεεεεε.......τα ισοπέδωσαν όλα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
οοοοο yes γουσταρω φερτε πριονι!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε χαμενε και τι να τους κανουμε τετοιους ανθρωπους?

Εκτός από πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων τώρα αποφασίζεις ποιος θα ζει και ποιος θα πεθάνει...
Μα ποιος είσαι;

Ρε λες;

Μπα...Αποκλείεται...Αυτός συνήθως μιλάει μέσα από καιόμενες βάτους..

Αλλά και πάλι...2007 έχουμε...

Θεέ μου, συγνώμη που δεν σε κατάλαβα κατευθείαν!

Υ/φο : Φιλιά στο Μ. Ναπολέοντα, στον Ιησού και στους άλλους τρόφιμους του Δρομοκαϊτειου....

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
συνεχισε να μας δειχνεις ποσο υπανθρωπος εισαι..
κοιτα, δεν με ενδιαφερει τι θα κανει,αν θα ζησει η οχι.το θεμα ειναι πως βρηκε τοσο γρηγορα μοσχευμα και γιατι να παει σε αυτον και οχι σε καποιον νεοτερο.υπανθρωπος δεν ειμαι ρε φιλε και αν θελεις πιστεψε το,πληγωμενος ειμαι που εχασα πριν μερικα χρονια ενα αγαπημενο μου προσωπο γιατι δεν ειχαμε τα λεφτα του για να βρουμε τοσο γρηγορα μοσχευμα.τι να κανουμε υπαρχουν ποιο νεα παιδια που εχουν δικαιωμα για μια δευτερη ευκαιρια αυτος ειναι μεγαλος και εχει ζησει την ζωη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom