Επισκέπτης
βρεεεεεεεεεεεεεεεε κανας mod???
εσύ έχεις φοβερόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
σε τετοια θεματα εχω!ναι .τοκαταλαβεςεσύ έχεις φοβερόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Όχι...συνέχισε....
μπορει σε καποια πραγματα να ημουν υπερβολικος αλλα το οτι ειναι χουντικος δεν μπορεις να το αμφισβητησειςλυπαμαι αλλα ως ανθρωποι πρεπει να εχουμε ενα επιπεδο!!!
ρε φίλε εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος είναι η νεαρά που το καλοκαίρι έψαχνε για ενα καλό αγόρι.βρεεεεεεεεεεεεεεεε κανας mod???
αυτο που κολλαει τωρα ???χι χιρε φίλε εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος είναι η νεαρά που το καλοκαίρι έψαχνε για ενα καλό αγόρι.
ποσως με ενδιαφερει η νεαρα & οι αναζητησεις της..δεν καταλαβαινω ομως πως μπορει να υβριζετε ενα δημοσιο προσωπο με τοσο χυδαιο τροπο & οι υβριζοντες να μην γινονται αυτοματως ban..ρε φίλε εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος είναι η νεαρά που το καλοκαίρι έψαχνε για ενα καλό αγόρι.
φίλε σε παρακαλώ άσχετα το τι είναι ο Χριστόδουλος πολιτικά να μην μπλέκουμε τον ανθρώπινο παράγοντα και αν διαφωνείς με τα πιστεύω του έχεις περισότερο υποχρέωση να σεβαστείς αυτή την κατάσταση που βρίσκεται.μπορει σε καποια πραγματα να ημουν υπερβολικος αλλα το οτι ειναι χουντικος δεν μπορεις να το αμφισβητησεις
εσύ έχεις φοβερόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
εγώ προσωπικά δεν βρίζω.δες λίγο τα ποστ μου.ποσως με ενδιαφερει η νεαρα & οι αναζητησεις της..δεν καταλαβαινω ομως πως μπορει να υβριζετε ενα δημοσιο προσωπο με τοσο χυδαιο τροπο & οι υβριζοντες να μην γινονται αυτοματως ban..
δεν αναφερομαι σε εσενα..το ποιοι εχουν βρισει ειναι τοις πασοι ορατο..εγώ προσωπικά δεν βρίζω.δες λίγο τα ποστ μου.
φίλε μάθε στον αντίπαλο να δείχνεις τον ίκτο σου και όχι το μίσος σου.Kριμα ρε αριωνα...και πανω που ειχα πεισθει απο τα γραφομενα σου στις επομενες εκλογες να ψηφισω ΚΚΕ...
Οχι τιποτα αλλο δηλαδη.....ποιος ξαναβλεπει εκεινα τα βιντεακια παλι.....
κοπελα μου αν ηξερες ελληνικη ιστορια τι νομιζεις οτι θα ψηφιζες?και δεν καταλαβα γιατι να τον σεβαστω?τι ειναι ο Χριστοδουλος?καλυτερα χουντικος παρα κκε!!και μη μου πειτε γιατι?δεν ειμαι των ακρων αλλα ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και οφειλουμε να σεβομαστε ορισμενα προσωπα!
ειτε σαρεσει ειτε οχι ειναι σημαντικο προσωπο!κοπελα μου αν ηξερες ελληνικη ιστορια τι νομιζεις οτι θα ψηφιζες?και δεν καταλαβα γιατι να τον σεβαστω?τι ειναι ο Χριστοδουλος?
Άνθρωπος.......Kαι δεν καταλαβα γιατι να τον σεβαστω?τι ειναι ο Χριστοδουλος?
επιπλεον σημαντικο προσωπο που τον σεβονται αρκετα ατομα στη χωρα μας τουλαχιστον!Άνθρωπος.......
και τι τον κανει σημαντικο προσωπο?η θεση του?α ρε κοροιδα αυτος ετρωγε καλα και το επαιζε καλος και εσεις τσιμπατε.ειτε σαρεσει ειτε οχι ειναι σημαντικο προσωπο!