Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1

Επισκέπτης
ρε φίλε εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος είναι η νεαρά που το καλοκαίρι έψαχνε για ενα καλό αγόρι.
ποσως με ενδιαφερει η νεαρα & οι αναζητησεις της..δεν καταλαβαινω ομως πως μπορει να υβριζετε ενα δημοσιο προσωπο με τοσο χυδαιο τροπο & οι υβριζοντες να μην γινονται αυτοματως ban..

Επισκέπτης
μπορει σε καποια πραγματα να ημουν υπερβολικος αλλα το οτι ειναι χουντικος δεν μπορεις να το αμφισβητησεις
φίλε σε παρακαλώ άσχετα το τι είναι ο Χριστόδουλος πολιτικά να μην μπλέκουμε τον ανθρώπινο παράγοντα και αν διαφωνείς με τα πιστεύω του έχεις περισότερο υποχρέωση να σεβαστείς αυτή την κατάσταση που βρίσκεται.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εσύ έχεις φοβερόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Kριμα ρε αριωνα...και πανω που ειχα πεισθει απο τα γραφομενα σου στις επομενες εκλογες να ψηφισω ΚΚΕ...

Οχι τιποτα αλλο δηλαδη.....ποιος ξαναβλεπει εκεινα τα βιντεακια παλι.....

Επισκέπτης
ποσως με ενδιαφερει η νεαρα & οι αναζητησεις της..δεν καταλαβαινω ομως πως μπορει να υβριζετε ενα δημοσιο προσωπο με τοσο χυδαιο τροπο & οι υβριζοντες να μην γινονται αυτοματως ban..
εγώ προσωπικά δεν  βρίζω.δες λίγο τα ποστ μου.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
και στο κατω κατω πως βρηκε νεφρο αμεσως?δεν υπαρχει λιστα προτεραιοτητας?εδω παιδια περιμενουν μηνες ολοκληρους(το λεω απο προσωπικη εμπειρια ετσι εχασα τον μεγαλο μου αδερφο) και αυτος βρηκε αμεσως?λιγο υπερβολικο δεν ειναι?αλλα οποιος εχει λεφτα και "εξουσια"...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
δεν εχω ορεξει τωρα να τσακωνωμαι και να προσπαθω να βαλω μυαλο σε καποιους που ειναι κολλημενοι και εχουν και ιδεολογια τετοια που να τους κραταει κολλήμενους να γινει το θεμα 100 σελιδες και στο τελος να χανω το χρονο μου τσαμπα οτι και να τους λες αδικο εχεις αυτη εχουν δικιο ενας φιλος το επαθε μικρος αυτη την αρρωστια που λεγεται κουμμουνισμος εκει γυρω στα 14 και απο τοτε εκει, τα εχουμε συζητησει εκατο φορες δεν καταληγει πουθενα.απο τοτε που επεσε η σοβιετικη ενωση ειναι τελειωμενη ιδεολογια.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
καλυτερα χουντικος παρα κκε!!και μη μου πειτε γιατι?δεν ειμαι των ακρων αλλα ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και οφειλουμε να σεβομαστε ορισμενα προσωπα!

Επισκέπτης
  Kριμα ρε αριωνα...και πανω που ειχα πεισθει απο τα γραφομενα σου στις επομενες εκλογες να ψηφισω ΚΚΕ...

Οχι τιποτα αλλο δηλαδη.....ποιος ξαναβλεπει εκεινα τα βιντεακια παλι.....
φίλε μάθε στον αντίπαλο να δείχνεις τον ίκτο σου και όχι το μίσος σου.
με το να εξωντόσεις δεν βγαίνει τίποτε το όμορφο είναι να προσπαθήσεις να τον κερδίσεις.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
καλυτερα χουντικος παρα κκε!!και μη μου πειτε γιατι?δεν ειμαι των ακρων αλλα ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και οφειλουμε να σεβομαστε ορισμενα προσωπα!
κοπελα μου αν ηξερες ελληνικη ιστορια τι νομιζεις οτι θα ψηφιζες?και δεν καταλαβα γιατι να τον σεβαστω?τι ειναι ο Χριστοδουλος?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
κοπελα μου αν ηξερες ελληνικη ιστορια τι νομιζεις οτι θα ψηφιζες?και δεν καταλαβα γιατι να τον σεβαστω?τι ειναι ο Χριστοδουλος?
ειτε σαρεσει ειτε οχι ειναι σημαντικο προσωπο!

Επισκέπτης
ρε παληκάρια δεν το κλείνεται το θρέντ εδώ πόσο είναι σωστό ανθρώπινο και δημοκρατικό να ασχολείστε με έναν άνθρωπο που αυτή την στιγμή υποφέρει?
διαβάστε και λίγο της χθεσινές εφημερίδες να δείτε ότι σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασεις κατεστραμένης όρασης από Κουβανούς γιατρούς ότι ανέλαβαν και αποκατέστησαν την όραση του αξιωματικού που δολοφόνησε τον Τσέ Γκουεβάρα που είχε πάθει τύφλωση.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1

Stories

Νέο!