Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αφου εχετε ΣΚΑΤΑ στην ψυχη σας ρε!
Πως να το κανουμε? Ετσι ειστε και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ!
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ειστε ολοι εσεις οι προοδευτικοι

Ρε συ Λάμπρο....προοδευτικός δεν είμαι.
Όλα όμως πρέπει να έχουν και ένα όριο.
Πολλές φορές έχω έρθει σε ρήξη με Μοντ για Muted σε μέλη που θεώρησα αυστηρό.
Εσένα όμως σου αξίζει - και ας βρεθεί κάποιος - να σου κλείσει επιτέλους το βρωμοπληκτρολογιοστόμα σου.
Οι χαρακτηρισμοί που μεταχειρίζεσαι είναι απαράδεκτοι.

Επισκέπτης
Αγαπητοι ολοι, ασχετα με το τι ...θεο πιστευει ο καθ εις απο εμας, θεωρω οτι πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι και σαν τετοιοι , εγω απο την μερια μου θα ηθελα να εκφρασω την λυπη μου για τον ανθρωπο Χριστοδουλο ( η κατ τα αλλους Παρασκευαιδη) , ευχομενος οτι καλυτερο.
Ολα τ αλλα, σε τετοιες δυσκολες περιπτωσεις υγειας συνανθρωπων μας, περιτευουν....
συμφονώ φίλε μου άλλο ιδέες και άλλο ο άνθρωπος.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τελικα αυτο ομως μονο ΕΣΕΙΣ τα καταφερνετε!
και "ριξιμο στη φωτια" μπορει να θεωρηθει η ΦΙΜΩΣΗ καποιου με αντιθετη αποψη...
Αυτο εσεις το καταφερνετε μια χαρα!
Παραδειγμα το "δημοκρατικο" αυτο φορουμ στο οποιο αλωνιζετε εσυ κι η "παρεουλα" σου..
Εχετε κλικα με τους ΑΝΤΜΙΝ και ΦΙΜΩΝΕΤΕ καθε αντιθετη φωνη
Οι προοδευτικοι μπορειτε να βριζετε, να ειρωνευεστε τους αντιθετους... Ετσι ομως κανενας κακομοιρης παει να αντιδρασει τον ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ στα "τακιμια" σας κι αυτοι με γελοιους λογους οτι δηθεν "παραβιαζει τους κανονες" τον φιμωνετε!

Γιαυτα που γραφω τωρα πες με οπως θες... "Φασιστα, χουντικο, υπερβολικο"... ΕΝΑ πραγμα ομως δεν μπορεις να με πεις: "ΨΕΥΤΗ"

Αυτή τη φορά δηλώνω πως δε θα φέρω καμιά αντίρρηση στο Moderation....έχεις ξεπεράσει κάθε όριο ρε φίλε.
Μπορείς να πείς πιο κόσμια αυτό που θές....αλλά δεν θές.
Θες να την κάνεις από το αισχρό τούτο φόρουμ.
Ώρα είναι ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Έχω πολλές φορές κοντραριστεί με Μοντς, γιατί δεν συμφωνούσα με τις αποφάσεις τους....το έκανα όμως πάντα σεβόμενος τα υπόλοιπα μέλη....γι' αυτό και δεν επειχείρησε ποτέ και κανείς να με φιμώσει. Εσένα όμως σου αξίζει 101 %.
Για να βρεθείς και σε ένα πιο "Δημοκρατικό " περιβάλλον να αμωλάς τις υστερίες σου βρε αδερφέ.

Αν θες μας λές και ποιός παλαιός είσαι πριν την κάνεις.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Το περιεργο ειναι βασει ποιας λογικης ενας ασθενης-μην το ξεχναμε αυτο- σαν τον Χριστοδουλο, βρισκεται στην κορυφη της λιστας των προς αποκτηση μοσχευματος.Δηλαδη ενας ασθενης,στην ηλικια των 70, με βεβαρυμενο ιστορικο, προηγειται ενος νεωτερου, ο οποιος, αν μη τι αλλο, θεωρητικα παντα, εχει περισσοτερα χρονια ζωης.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ σε ολο το μεγαλειο!!!!
ΧΑΦΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής ;
Ίσα - ίσα που τα χω τσουγκρίσει με διαφορετικούς Μοντς, όταν έγινε Muted Ο Darkside, και ο Αrion.....
Αλλά είπα αυτό που σκεφτόμουν....σαν άνθρωπος.
Χωρίς υστερίες.
Πως άδικα έγιναν Muted δηλαδή.
Για σένα πως να το πώ αυτό ;
Αφού όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι χαφιές.
Νομίζω πως χρήζεις βοηθείας.
Δεν θα σε ακολουθήσω στον κατήφορο σου...όσο κι αν το θές.
Φιλικά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ Λάμπρο(λόγω ΑΕΚ αδερφός),ίσως θα έπρεπε να ήσουν πιο προσεκτικός στα λόγια σου,απέναντι σε μeλη ειδικά παλιά κ αναγνωρισμένα.Κ γω δεν είμαι προοδευτικός,ίσα -ίσα είμαι αντίθετος,αλλά σέβομαι τις απόψεις του γέρο-arion κ του εχω αντιπαρατεθείμε κόσμιο τρόπο.Κ η επίιθθεση όπως σε μέλη σαν τον BLADE είναι πέρα για πέρα αδικη απένατι σε αποδεδειγμένα καλά παιδιά κ αναγνωρισμ΄να εδω μέσα.Χαλάρωσε λίγο γιατί ειμαστε ΕΔΩ για την πλάκα μας.Αν θες να ξεσπάς έλα στο Αεκτζηδικο θρεντ,αλλά πάντα μέσα σε κόσμιες εκφράσεις.Ελα εκεί,έχω ανάγκη από μαχητικά μέλη.Αν σε ξαναφήσουν να γράψεις,γιατί το βλέπω δύσκολο.

Επισκέπτης
Εγραψα αρκετα σε αυτο το thread για τον Χριστοδουλο και απο την αρχη επεμεινα σε αυτο,οτι δηλαδη ειναι ασκοπο και ανορθολογικο να γινει προσπαθεια μεταμοσχευσης στην περιπτωση Παρασκευαιδη.

Αυτο δεν μου κατεβηκε απο την κουτρα μου(αλλωστε δεν ειμαι γιατρος)αλλα ειχε εξαρχης αναφερθει απο ογκολογους και αλλους επιστημονες,οτι δηλαδη ο Χριστοδουλος πασχοντας απο δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ και ΑΣΧΕΤΕΣ μεταξυ τους μορφες καρκινου καταδικαζει την ολη προσπαθεια εκ προοιμιου,ασε που στην χωρα μας ισχυει(για τους κοινους θνητους τουλαχιστον)το προτοκολλο του Μιλανου.

Αλλο αν στο Ελλαδισταν επεσε ενα ιδιοτυπο κουκουλωμα απο τα media,ΠΡΙΝ ο Χριστοδουλος αναχωρησει για τις Η.Π.Α. και οι αποψεις αυτες δεν αναφερθηκαν ουτε και συζητηθηκαν ΤΟΤΕ.Λεω ΤΟΤΕ γιατι τωρα το πατιρντι αρχισε για τα καλα...

Και καλα οι Ελληνορθοδοξοι του σαιτ,τι να πω,οι ανθρωποι ειναι στον πονο τους πλεον(ΝΑΙ,ειρωνικα το λεω).

Εκεινο που τοτε πριν απο εναμιση μηνα με παραξενεψε περισσοτερο ειναι οτι ορισμενοι εδω μεσα μου την πεφτανε εξ αριστερων,οτι δηθεν δεν ειναι ετσι και κανεις δεν ξερει τι προκαλεσε τον καρκινο στο ηπαρ και στο Αμερικα δεν ισχυει το προτοκολλο του Μιλανου κτλ και οτι εν ολιγις λεω μαλακιες και παπαριες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το θέμα πως βρέθηκε το μόσχευμα δε πρέπει να το πιάσουμε, γιατί δεν έχουμε στοιχεία. Ήδη έχει αναλυθεί ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ στις προηγούμενες σελίδες. Κάποιος αμερικάνος (25 ετών) σκοτώθηκε σε τροχαίο, και έτσι βρέθηκε.

Χειρουργήθηκε. Τον άνοιξαν, και τον ξανάκλεισαν όπως τον άνοιξαν. Βρήκαν μεταστάσεις σε όλη του την κοιλιά.

"Θα ακολουθηθεί διαφορετική θεραπευτική αγωγή" ήταν η επίσημη ανακοίνωση του Τζάκη.

Μάλλον "Γρήγορη ΑΝΑΠΑΥΣΗ" πρέπει να του ευχηθούμε του ανθρώπου. Να μη βασανιστεί.

Το σημαντικό είναι τι έγινε με ένα περιζήτητο μόσχευμα  που προέρχονταν από έναν νεώτατο άνθρωπο.
Χρησιμοποιήθηκε για κάποιον άλλο ασθενή που θα το είχε ανάγκη;
Δεν το θεωρώ πολύ πιθανόν, γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος ο Χριστόδουλος στην συνέντευξη που έδωσε στο Θέμα το μόσχευμα αυτό έχει ζωή 7 ωρών.

Δεν πιστεύω ότι έγινε καμία παρατυπία στο θέμα της εξεύρεσης του μοσχεύματος. Το Αμερικανικό Σύστημα Μεταμοσχεύσεων λειτουργεί με άριστο τρόπο και διαφάνεια και ας λένε εδώ μερικοί άσχετοι ότι τους κατέβει. Εδώ κάποιοι κρετίνοι λέγανε ότι θα σφάξουν μαύρους και Μεξικάνους για να βρεθεί μόσχευμα. Αν πραγματικά υπήρχε παρατυπία, μόσχευμα θα είχε βρεθεί από την πρώτη βδομάδα.

Από εκεί και πέρα σημαντική ευθύνη υπάρχει για τους γιατρούς μηδέ του Τζάκη εξαιρουμένου και για όλους αυτούς που στήσανε το τσίρκο με τα αεροπλάνα και τα φυλακτά.

Είναι δυνατόν να μην είχαν βρεθεί οι μεταστάσεις στην εξέταση που έκανε με PET (Positron Emission Tomography) της Ακαδημίας Αθηνών στις 16/7;
()

Είναι δυνατόν να μην είχαν βρει τίποτε οι εξετάσεις του Τζάκη στις 21/8;
Αφού ο ίδιος γνώριζε τον κίνδυνο:
Έτσι, ο κ. Τζάκης θεωρεί ότι είναι καλύτερο να προχωρήσει σε μεταμόσχευση, πριν επεκταθεί ή κάνει μεταστάσεις ο όγκος.
()

Είναι πολύ πιθανόν ότι κάποιοι γνώριζαν και δεν είπαν τίποτε, ότι κάποιοι παραπληροφόρησαν και ότι κάποιοι έστησαν την όλη ιστορία.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
voltaire45...αν δεν κάνω λάθος το έβαλαν αλλού το μόσχευμα....και έχεις δίκιο για αυτούς που αναφέρεσε ότι και καλά θα έσφαζαν μαύρους και Μεξικάνους(?).....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ειμαι Εθνικιστης δεν γουσταρω ουτε τους αριστερους ουτε τους αναρχικους αλλα ουτε και το παπαδαριο, απο την αλλη ομως οταν ενας ανθρωπος ειναι ενα βημα πριν το θανατο δεν γινεται ουτε να τον ειρωνευομαι ουτε να τον βριζω οτι και αν πιστευει αυτος.
Τωρα οσο αφορα το αν θα πρεπει να γινει η μεταμοσχευσει στο Χριστοδουλο και εγω πιστευω πως οχι αλλα οποιος εχει τη δυναμει την εκμεταλευεται σε οποιο χωρο και αν ανηκει αλλοιμονο σε ολους αυτους τους ανθρωπους που  εχουν τα ιδια και χειροτερα προβληματα υγειας απο τον Χριστοδουλο και ομως δεν εχουν καμια βοηθεια απο κανενα γιατι δεν εχουν τα χρηματα να την αγορασουν. >:(

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...απο την αλλη ομως οταν ενας ανθρωπος ειναι ενα βημα πριν το θανατο δεν γινεται ουτε να τον ειρωνευομαι ουτε να τον βριζω οτι και αν πιστευει αυτος.
Μπράβο ρε φίλε...μπράβο....έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι οι άνθρωποι....μπράβο σου και πάλι....

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσος "ντόρος" για τον Χριστόδουλο.
Πέραν του σεβασμού για τον άνθρωπο και για κάθε άλλον άνθρωπο στη θέση του.

Υπάρχουν χιλιάδες νέοι άνθρωποι που υποφέρουν σε αυτή τη χώρα... Χιλιάδες νέοι, παιδιά, μωρά...
έχω δεί τα πάντα..

Ελεος λοιπόν... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ???
Αν ήταν κάποιος "μή επώνυμος", θα είχε αυτή την αντιμετώπιση, από την Ιατρική Κοινότητα του κόσμου??? Από τον λαό????
ΟΧΙ

Και μιλάω, γιατί είμαι γνώστης, είμαι παθών και Δόξα το θεό, τώρα είμαι καλά...
Οπότε λοιπόν, "ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ"

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αδερφέ gio....δεν έχεις άδικο...απλά μιλάμε συγκεκριμένα πλέον σε αυτό το post....

Επισκέπτης
Συμφωνα με τα συμφραζομενα των καναλιων το μοσχευμα τελικα χρησιμοποιηθηκε,και αυτο γιατι ο Τζακης ειχε ετοιμους δυο υποψηφιους,τον Χριστοδουλο και ενα αλλον το ονομα του οποιου δεν θα γραφτει στην ιστορια.Αρα,ξαναλεω συμφωνα με τα συμφραζομενα των καναλιων,το μοσχευμα δεν πηγε του πεταμου.

Υποψιαζοταν ο Τζακης τι θα γινοταν,οτι δηλαδη ο Χριστοδουλος θα βρεθει ετοιμος για φευγα,η ενηργησε βασει κανονισμων?Δεν γνωριζω αλλα ειναι ευλογο να υποθεσουμε το δευτερο.Οπως και να 'χει το μοσχευμα κατεληξε σε ανθρωπο και οχι στο πιατο του γατου σας.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ gio....δεν έχεις άδικο...απλά μιλάμε συγκεκριμένα πλέον σε αυτό το post....

Ναί δεν διαφωνώ....
Με μία λεπτομέρεια όμως...
Για ποιό λόγο ανοίχτηκε αυτό το Thread???
Kαι μία επισήμανση : Για τους γνώστες, η υπόθεση ήταν τελειωμένη. Το ταξίδι (με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος) ήταν ΑΣΚΟΠΟ. Ηταν σε στάδιο ΙΙΙ, οπότε δεν υπήρχαν ελπίδες αναστροφής, εξ'αρχης.
Γιατ'ι λοιπό κάποιος νέος άνθρωπος, να μην είναι στη θέση του??
Μόνο αυτή την ερώτηση κάνω.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ναί δεν διαφωνώ....
Με μία λεπτομέρεια όμως...
Για ποιό λόγο ανοίχτηκε αυτό το Thread???
Kαι μία επισήμανση : Για τους γνώστες, η υπόθεση ήταν τελειωμένη. Το ταξίδι (με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος) ήταν ΑΣΚΟΠΟ. Ηταν σε στάδιο ΙΙΙ, οπότε δεν υπήρχαν ελπίδες αναστροφής, εξ'αρχης.
Γιατ'ι λοιπό κάποιος νέος άνθρωπος, να μην είναι στη θέση του??
Μόνο αυτή την ερώτηση κάνω.
Σου είπα αδερφέ gio(αχ τί μας κάνεις με το nick σου...)ότι έχεις δίκιο...γιατρός δεν είμαι...αλλά δεν μπορεί όλοι οι γιατροί να συμφωνούν...έχεις δίκιο...η διαφωνία με κάποιους είναι ότι δεν πρέπει να ''χτυπάμε'' κάποιον,όποιος και αν είναι αυτός,όταν είναι κάτω...μόνο όρθιος....τουλάχιστον εγώ έτσι λειτουργώ....

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σου είπα αδερφέ gio(αχ τί μας κάνεις με το nick σου...)ότι έχεις δίκιο...γιατρός δεν είμαι...αλλά δεν μπορεί όλοι οι γιατροί να συμφωνούν...έχεις δίκιο...η διαφωνία με κάποιους είναι ότι δεν πρέπει να ''χτυπάμε'' κάποιον,όποιος και αν είναι αυτός,όταν είναι κάτω...μόνο όρθιος....τουλάχιστον εγώ έτσι λειτουργώ....

Συμφωνώ... Δεν έκανα αυτή την αναφορά για να "χτυπήσω" τον Χριστόδουλο..
Οχι βέβαια. Μακάρι να ζήσει ο άνθρωπος, όπως ισχύει κ για όλους.
Απλώς έκανα μια αναφορά για την κατάσταση, την οποία την γνώριζαν οι θεράποντες, πριν φύγει για USA.. Τίποτα περισσότερο.

(Και ναί... ο GIO είναι ένας...)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσος "ντόρος" για τον Χριστόδουλο.
Πέραν του σεβασμού για τον άνθρωπο και για κάθε άλλον άνθρωπο στη θέση του.

Υπάρχουν χιλιάδες νέοι άνθρωποι που υποφέρουν σε αυτή τη χώρα... Χιλιάδες νέοι, παιδιά, μωρά...
έχω δεί τα πάντα..

Ελεος λοιπόν... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ???
Αν ήταν κάποιος "μή επώνυμος", θα είχε αυτή την αντιμετώπιση, από την Ιατρική Κοινότητα του κόσμου??? Από τον λαό????
ΟΧΙ

Και μιλάω, γιατί είμαι γνώστης, είμαι παθών και Δόξα το θεό, τώρα είμαι καλά...
Οπότε λοιπόν, "ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ"

Δίκιο έχεις φίλε, απλά στην συγκεκριμένη στιγμή, είπαμε να μην το αναφέρουμε το θέμα, συμπαραστεκόμενοι σε έναν άρρωστο άνθρωπο.
Αν πας πιο πίσω στο θρεντ, θα δεις ότι το έχουμε ξαναπεί....μπορεί να έχει την συμπάθεια όλων μας ένας άρρωστος άνθρωπος, αλλά και μένα μου είχε κάνει εντύπωση η ταχύτητα της διαδικασίας εύρεσης μοσχεύματος, και το είχα πεί.

Πέρα από όλα αυτά....μακάρι ο άνθρωπος να γίνει καλά. Σε θέματα υγείας δεν πρέπει να υπάρχουν έχθρες.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
Αντεξε ρε χριστοδουλε.....

PA_2007