podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ θα ευχηθώ απλά καλή επιτυχία στην εγχείρηση και να γυρίσει υγιής.....
[size=8pt]....ειναι ληστες κι εμποροι ναρκωτικων![/size]
[size=8pt]Γιατί αυτός, γιατί όχι κάποιος άλλος ? [/size]
δεν μπορώ φίλε μου να καταλάβω γιατί τόσο μένος για τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο? τι σημασία έχει που πολιτικά πρόσκειται ο Χριστόδουλος και ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος να εύχεται τον θάνατο του κάθε ένα που έχει διαφορετικό πιστεύω από αυτούς.ΧΑΡΑΣ ευαγγελια για σας τους προοδευτικους!
Θα αναψετε λαμπαδα στο εικονισμα του Σταλιν τωρα που "ψοφολογαει ο Παρασκευαιδης"
δεν κοιτατε που τα παιδια σας ειναι ληστες κι εμποροι ναρκωτικων!
δεν μπορώ φίλε μου να καταλάβω γιατί τόσο μένος για τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο? τι σημασία έχει που πολιτικά πρόσκειται ο Χριστόδουλος και ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος να εύχεται τον θάνατο του κάθε ένα που έχει διαφορετικό πιστεύω από αυτούς.
φίλε μου εμείς έχουμε περισσότερη ανθρωπιά σε αντίθεση με τους συνοδοιπόρους σου, εσείς μπορεί τον κάθε άνθρωπο που διαφωνεί με εσάς να θέλετε να τον ρίξετε στην φωτιά γιατί απλά δεν έχετε να δώσετε στην ανθρωπότητα τίποτε περισσότερο από το μίσος που έχετε μέσα στην ψυχή σας με αυτό γεννιέστε και με αυτό θα πεθάνετε εμείς όμως δεν ακολουθούμε τον δρόμο σας.Αφου εχετε ΣΚΑΤΑ στην ψυχη σας ρε!
Πως να το κανουμε? Ετσι ειστε και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ!
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ειστε ολοι εσεις οι προοδευτικοι
εσείς μπορεί τον κάθε άνθρωπο που διαφωνεί με εσάς να θέλετε να τον ρίξετε στην φωτιά
δεν θα σε αποκαλέσω τίποτα δεν θα έρθω στο επίπεδο σου απλά θα σε αφήσω στην μοναξιά σου.τελικα αυτο ομως μονο ΕΣΕΙΣ τα καταφερνετε!
και "ριξιμο στη φωτια" μπορει να θεωρηθει η ΦΙΜΩΣΗ καποιου με αντιθετη αποψη...
Αυτο εσεις το καταφερνετε μια χαρα!
Παραδειγμα το "δημοκρατικο" αυτο φορουμ στο οποιο αλωνιζετε εσυ κι η "παρεουλα" σου..
Εχετε κλικα με τους ΑΝΤΜΙΝ και ΦΙΜΩΝΕΤΕ καθε αντιθετη φωνη
Οι προοδευτικοι μπορειτε να βριζετε, να ειρωνευεστε τους αντιθετους... Ετσι ομως κανενας κακομοιρης παει να αντιδρασει τον ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ στα "τακιμια" σας κι αυτοι με γελοιους λογους οτι δηθεν "παραβιαζει τους κανονες" τον φιμωνετε!
Γιαυτα που γραφω τωρα πες με οπως θες... "Φασιστα, χουντικο, υπερβολικο"... ΕΝΑ πραγμα ομως δεν μπορεις να με πεις: "ΨΕΥΤΗ"