Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ θα ευχηθώ απλά καλή επιτυχία στην εγχείρηση και να γυρίσει υγιής.....

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλή επιτυχία στον Σεβασμιότατο

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα ανοίξω εγώ το θέμα του πώς για τον Αρχιεπίσκοπο βρέθηκε τελικά το μόσχευμα τόσο γρήγορα.
Δεν είναι της παρούσης στιγμής.
Εφόσον πρόκειται να χειρουργηθεί, εύχομαι καλή επιτυχία, και μακάρι να του πάνε όλα καλά, τουλάχιστον να πιάσει τόπο το μόσχευμα.
Γρήγορη αννάρωση, όπως θα ευχόμουν για κάθε άρρωστο συνάνθρωπο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το θέμα πως βρέθηκε το μόσχευμα δε πρέπει να το πιάσουμε, γιατί δεν έχουμε στοιχεία. Ήδη έχει αναλυθεί ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ στις προηγούμενες σελίδες. Κάποιος αμερικάνος (25 ετών) σκοτώθηκε σε τροχαίο, και έτσι βρέθηκε.

Χειρουργήθηκε. Τον άνοιξαν, και τον ξανάκλεισαν όπως τον άνοιξαν. Βρήκαν μεταστάσεις σε όλη του την κοιλιά.

"Θα ακολουθηθεί διαφορετική θεραπευτική αγωγή" ήταν η επίσημη ανακοίνωση του Τζάκη.

Μάλλον "Γρήγορη ΑΝΑΠΑΥΣΗ" πρέπει να του ευχηθούμε του ανθρώπου. Να μη βασανιστεί.

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να τον ανοιξουνε και να τον ξανακλεισουν με καρκίνο...Δυστυχώς ήδη πρέπει να ψάχνουν για νέο αρχιεπίσκοπο.

ololioqui

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί αυτός, γιατί όχι κάποιος άλλος  :headbang: :headbang: :jerking:

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΧΑΡΑΣ ευαγγελια για σας τους προοδευτικους!
Θα αναψετε λαμπαδα στο εικονισμα του Σταλιν τωρα που "ψοφολογαει ο Παρασκευαιδης"
δεν κοιτατε που τα παιδια σας ειναι ληστες κι εμποροι ναρκωτικων!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Παιδια ο χρόνος και επίσημα για τον αρχιεπίσκοπο άρχισε να μετρά αντίστροφα.
Αν καταφέρει να βγεί από το νοσοκομείο γιατί αυτό ειναι το δύσκολο τώρα, θα συνεχίσει με ισχυρή αγωγή που είναι σε κλινικές μελέτες ακόμα και δίδονατι μόνο σε εκλεκτούς.
Θα τον κρατήσουν αρκετά.
Μην νομίζεται οτι θα τελειώσει έτσι εύκολα.
Απλά η κατάσταση δεν είναι πλέον αναστρέψιμη, αν ήταν ποτέ.
Το μόνο που αλλάζει έιναι ο χρόνος.
Το ερώτημα είναι τι του κάναν τόσες μέσα στο χειρουργείο;
Εγώ υποθέτω ότι αφαιρούσαν λεμφώματα για να μην τον ξαναβάλουν μέσα.
Θα μάθουμε...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ποτε δεν καταλαβα γιατι ανθρωποι εκτος του περιβαλλοντος ενος διασημου ασθενουντος ενδιαφερονται για εκεινον.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Το έγραψε ο Maslow (1964) και το τελειοποίησε ο Alderfer (1968), με τη θεωρία των αναγκών, μιλώντας περί κοινωνικής αναγνώρισης και αυτοπραγμάτωσης.

Επισκέπτης
ΧΑΡΑΣ ευαγγελια για σας τους προοδευτικους!
Θα αναψετε λαμπαδα στο εικονισμα του Σταλιν τωρα που "ψοφολογαει ο Παρασκευαιδης"
δεν κοιτατε που τα παιδια σας ειναι ληστες κι εμποροι ναρκωτικων!
δεν μπορώ φίλε μου να καταλάβω γιατί τόσο μένος για τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο? τι σημασία έχει που πολιτικά πρόσκειται ο Χριστόδουλος και ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος να εύχεται τον θάνατο του κάθε ένα που έχει διαφορετικό πιστεύω από αυτούς.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες εμενα ΔΕΝ με χαλαει να παθει οτιδήποτε αυτος ο ανθρωπος..
κακα τα ψέμματα..
αλλα αν η σωτηρία του ικανοποιούσε εστω κ εναν συνάνθρωπο μου,τοτε λυπάμαι..
θεός συγχωρές τον..

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορώ φίλε μου να καταλάβω γιατί τόσο μένος για τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο? τι σημασία έχει που πολιτικά πρόσκειται ο Χριστόδουλος και ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος να εύχεται τον θάνατο του κάθε ένα που έχει διαφορετικό πιστεύω από αυτούς.

Αφου εχετε ΣΚΑΤΑ στην ψυχη σας ρε!
Πως να το κανουμε? Ετσι ειστε και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ!
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ειστε ολοι εσεις οι προοδευτικοι

Επισκέπτης
Αφου εχετε ΣΚΑΤΑ στην ψυχη σας ρε!
Πως να το κανουμε? Ετσι ειστε και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ!
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ειστε ολοι εσεις οι προοδευτικοι
φίλε μου εμείς έχουμε περισσότερη ανθρωπιά σε αντίθεση με τους συνοδοιπόρους σου, εσείς μπορεί τον κάθε άνθρωπο που διαφωνεί με εσάς να θέλετε να τον ρίξετε στην φωτιά γιατί απλά δεν έχετε να δώσετε στην ανθρωπότητα τίποτε περισσότερο  από το μίσος που έχετε μέσα στην ψυχή σας με αυτό γεννιέστε και με αυτό θα πεθάνετε εμείς όμως δεν ακολουθούμε τον δρόμο σας.
εσύ το παίζεις περισσότερο χριστιανός από εμένα αλλά ο βίος σου και τα πιστεύω σου είναι αντίθετα με την πίστη σου εμείς μπορεί να μην το παίζουμε χριστιανοί αλλά αυτά που λέει ο χριστιανισμός τα κάνουμε κάθε ημέρα πράξη αγωνιζόμαστε για την ειρήνη για την αδελφοσύνη αλλά και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. 

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσείς μπορεί τον κάθε άνθρωπο που διαφωνεί με εσάς να θέλετε να τον ρίξετε στην φωτιά

τελικα αυτο ομως μονο ΕΣΕΙΣ τα καταφερνετε!
και "ριξιμο στη φωτια" μπορει να θεωρηθει η ΦΙΜΩΣΗ καποιου με αντιθετη αποψη...
Αυτο εσεις το καταφερνετε μια χαρα!
Παραδειγμα το "δημοκρατικο" αυτο φορουμ στο οποιο αλωνιζετε εσυ κι η "παρεουλα" σου..
Εχετε κλικα με τους ΑΝΤΜΙΝ και ΦΙΜΩΝΕΤΕ καθε αντιθετη φωνη
Οι προοδευτικοι μπορειτε να βριζετε, να ειρωνευεστε τους αντιθετους... Ετσι ομως κανενας κακομοιρης παει να αντιδρασει τον ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ στα "τακιμια" σας κι αυτοι με γελοιους λογους οτι δηθεν "παραβιαζει τους κανονες" τον φιμωνετε!

Γιαυτα που γραφω τωρα πες με οπως θες... "Φασιστα, χουντικο, υπερβολικο"... ΕΝΑ πραγμα ομως δεν μπορεις να με πεις: "ΨΕΥΤΗ"

Επισκέπτης
τελικα αυτο ομως μονο ΕΣΕΙΣ τα καταφερνετε!
και "ριξιμο στη φωτια" μπορει να θεωρηθει η ΦΙΜΩΣΗ καποιου με αντιθετη αποψη...
Αυτο εσεις το καταφερνετε μια χαρα!
Παραδειγμα το "δημοκρατικο" αυτο φορουμ στο οποιο αλωνιζετε εσυ κι η "παρεουλα" σου..
Εχετε κλικα με τους ΑΝΤΜΙΝ και ΦΙΜΩΝΕΤΕ καθε αντιθετη φωνη
Οι προοδευτικοι μπορειτε να βριζετε, να ειρωνευεστε τους αντιθετους... Ετσι ομως κανενας κακομοιρης παει να αντιδρασει τον ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ στα "τακιμια" σας κι αυτοι με γελοιους λογους οτι δηθεν "παραβιαζει τους κανονες" τον φιμωνετε!

Γιαυτα που γραφω τωρα πες με οπως θες... "Φασιστα, χουντικο, υπερβολικο"... ΕΝΑ πραγμα ομως δεν μπορεις να με πεις: "ΨΕΥΤΗ"
δεν θα σε αποκαλέσω τίποτα δεν θα έρθω στο επίπεδο σου απλά θα σε αφήσω στην μοναξιά σου.

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
Πολυ υποπτο το πως βρεθηκε τοσο γρηγορα μοσχευμα για τον αρχιεπισκοπο,αλλοι περιμενουν χρονια,λογω μη υπαρξης αποδειξεων δεν το σχολειαζω αλλο.Κατ´ εμε ο λαικηστης Χριστοδουλος,αρχιεπισκοπος της ελληνικης ορθοδοξης εκκλησιας Α.Ε,δεν αντιμετωπισε την σοβαρη αυτη ασθενεια οπως αρμοζει σε εναν ηγετη,αν ηταν πραγματικος ηγετης θα εμενε εδω και θα αντιμετωπιζε τον καρκινο οπως ο καθε κοινος θνητος,που τον χειροκρωτη και τον προσκυναει μετα απο τους <<πυρηνους λογους του>>.Αληθεια ο μεσος ελληνας πολιτης τι αντιμετωπιση θα ειχε αν τον χτυπαγε ο καρκινος?Θα βρισκοταν τοσο γρηγορα μοσχευμα?Το ποιο πιθανο οτι θα ειχε ηδη πεθανει στον διαδρομο καποιου δημοσιου νοσοκομειου.Αλλα ξεχασα ο Χριστοδουλος ειναι ο εκλεκτος του θεου.Μην βιαστουν καποιοι να πουν οτι δεν σεβομαι εναν αρωστο ανθρωπο που δινει μαχη να κρατηθει στην ζωη,πρωτοι δεν τον σεβονται οι ομοιοι του που ηδη εχουν στησει πηγαδακια για την διαδοχη του.Οπως και για καθε ανθρωπο που δινει μαχη με τον καρκινο ευχομαι να βγει νικητης,οχι ομως γιατι θα μου λειψει ως αρχιεπισκοπος.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητοι ολοι, ασχετα με το τι ...θεο πιστευει ο καθ εις απο εμας, θεωρω οτι πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι και σαν τετοιοι , εγω απο την μερια μου θα ηθελα να εκφρασω την λυπη μου για τον ανθρωπο Χριστοδουλο ( η κατ τα αλλους Παρασκευαιδη) , ευχομενος οτι καλυτερο.
Ολα τ αλλα, σε τετοιες δυσκολες περιπτωσεις υγειας συνανθρωπων μας, περιτευουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom