Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οι πλουσιοι και διασημοι ειναι πλουσιοι και διασημοι.εχουν το χρημα(απο τη δουλεια τους ή ακομη και απο τον μπαμπα τους.δεν με ενδιαφερει) και προκειμενου να το χαρουν παραπανω πληρωνουν για το μοσχευμα.ο χριστοδουλος, που οντως πηδηξε μερικες θεσεις στη λιστα, τι εκανε;πληρωσε;αν ναι με ποιανου λεφτα;εξαργυρωσε το αξιωμα του;αν ναι τι ακριβως πρεσβευει το αξιωμα του; ο σωσων εαυτο σωθειτω;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αλήθεια ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι γίνεται αυτή η ψυχή?

Μέσα είναι ακόμα?
δεν θυμαι καλα αλλα η μαριετη ειχε βαλει στο παιχνιδι της υπερασπισης της και καποιον παπα.αν και δε νομιζω οτι ηταν ο χριστοδουλος,θυμαται καποιος φιλος πιος ηταν;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Αλήθεια ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι γίνεται αυτή η ψυχή?

Μέσα είναι ακόμα?
ελα ντε?και που του ηρθε για εγκληματια να πει τον Δημητροκαλη...μαλλον θα χει βγει...Η Μαριετη παντως βγηκε μουναρος πριν καποια χρονια ενω μπηκε μμπαζο...Λες να κανει καλο στις γυναικες η μπουζου??????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επιτηδες τον ειπα το Δημητροκαλη.......επιασα τα δυο ακρα :P

Επισκέπτης
ο χριστοδουλος, που οντως πηδηξε μερικες θεσεις στη λιστα, τι εκανε;πληρωσε;αν ναι με ποιανου λεφτα;εξαργυρωσε το αξιωμα του;αν ναι τι ακριβως πρεσβευει το αξιωμα του; ο σωσων εαυτο σωθειτω;
και ο χριστοδουλος ειναι απο καλη οικογενεια...απο τζακι που λεμε...αρκετα φραγκα...αν κοιταξεις κ το βιογραφικο του (σπουδες κλπ) θα το καταλαβεις αμεσα...κ αν μελετησεις λιγακι περισσοτερο κ το παρελθον της οικογενειας του θα εχεις καθαροτερη εικονα!!!

αν πηρε φραγκα απ'την εκκλησια...καλα εκανε...μακαρι να μπορουσαν ολοι να παρουν...αλλα μηπως δεν παιρνουν ? ακομη κ στην εκκλησια της γειτονιας μου μαζευουν 2 σακια τραπεζας με 10-20 χιλιαρικα το μηνα κ τα καταθετουν σε λογαριασμους...μετα αγοραζουν τροφιμα για απορους κλπ...μοιραζουν...(παιρνουν κ καποια οι ιδιοι)...κ τα υπολοιπα φραγκα στη μοιρασια...
αν δεν τσιμπαει φραγκα το κεφαλι...ποιος θα τσιμπαει,οι φτωχομπινεδες παρατρεχαμενοι ?
αλλα κ παλι,καλα κανει...οποιος μπορει...

εξαργυρωνονται τ'αξιωματα ?

αν ησουν χριστιανος ορθοδοξος κ ειχες διαβασει μερικα βιβλια παραπανω...θα ηξερες τι πρεσβευει το αξιωμα του χριστοδουλου...

Υ/Γ-->Ο Δημητροκαλης ηταν να βγει τελος του 2005 με αρχες του 2006 αν δεν κανω λαθος αφου ειχε καταδικαστει για 10 κ κατι χρονια το 95-96,αν δεν κανω λαθος κ παλι...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν ειμαι υποστηριχτης του εκαστοτε χριστοδουλου...ομως απλα κ μονο οτι προκειται για συνανθρωπο φιλε αναλ...

Και τι σημαινει αυτο? Δεν βρισκω λογικη συνδεση μεταξυ του ενος και του αλλου. Δεν αποτελουν συνανθρωποι μου τετοιοι ανθρωποι. Ρατσιστικο ακουγεται, αλλα πιστεψε με, ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερο απο οτι ακουγεται.

δεν θα επρεπε να ευχεσαι τετοια πραγματα...που ξερεις μεθαυριο τι μπορει να ευχεται ενας ανθρωπος που πιθανον να εχετε κ καποια ουσιαστικη κοντρα ? πιθανον τα ιδια για σενα,την οικογενεια σου..αυτους που αγαπας...το παιδι σου....μεγαλες κουβεντες ξεστομιζεις κ νομιζω οτι δεν πρεπει...κ αυτο γιατι ξερω οτι εισαι νοημον ατομο...

Φροντιζω η ζωη μου και γενικοτερα το ειναι μου να μην εξαρταται απο το τι θα πει ο καθενας. Ας πουν ο,τι θελουν. Εφοσον θεωρουν οτι εχουν καποιο συγκεκριμενο λογο που το λενε αυτο, ας το πουν. Θα υπερασπιστω και καθε δικαιωμα τους να το πουν, ασχετα αν συμφωνω η οχι. That's life. Δεν αποτελω εξαιρεση. Το αν θα με πειραζει δεν πιστευω να ειναι της παρουσης, αλλα σε διαβεβαιω πως θα με πειραζε πολυ περισσοτερο αν ελεγε καποιος κατι τετοιο ΧΩΡΙΣ λογο, παρα αν το ελεγε καποιος βασισμενος σε κατι που συμφωνα με την δικη του αντιληψη αξιζει να μου ειπωθει.

επισης,πεφτεις σε αντιφασεις,τελικα στα @@ σου αν πεθανουν ή ευχεσαι ? γιατι αν το θετεις με την πρωτη αποψη...κ εμενα στα @@ μου οποιος κ να πεθανει εκτος απο εμενα πανω στον πλανητη...(θυμασαι με τα καμμενα δεντρα την αποψη μου...τα ιδια κ για τους ανθρωπους)...αλλα οι ευχες δεν θα ελεγα οτι αρμοζουν σε αρνητικες περιστασεις...

Το στα @@ μου αν πεθανει σημαινει πως δεν θεωρω κατι το σημαντικο αν πεθανει καποιος σαν και αυτον. Ενιοτε, ευχομαι να το παθουν, καθως ετσι νιωθω.

Ειναι ΠΟΛΥ πιο αρνητικο φιλε να καει ενα δασος, παρα να πεθανει ο Χριστοδουλος, ο καθε Χριστοδουλος, εγω η εσυ. Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Ο θανατος του Χριστοδουλου, ο δικος σου η ο δικος μου, αποτελουν αρνητικες καταστασεις για αρκετο κοσμο. Κυριως αρνητικη κατασταση γυρω απο το συναισθημα των γυρω μας. Το καψιμο ενος δασους αποτελει αρνητικη κατασταση για εσενα, για εμενα οσο ειμαστε εν ζωη, για την ζωη μας ( εφοσον μας σκοτωσει ), για την ζωη ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ( θρησκειες, κομματα κτλ κτλ ), και για αυτους ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ακομα και αν μενουν 1000 χιλιομετρα μακρυα. Εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα λοιπον φιλε το ενα με το αλλο.

εχεις υποστηριξει επισης οτι δεν πιστευεις στο χριστιανισμο ή σε καποια θρησκεια αν δεν κανω λαθος...κ αναφερεις οτι ο χριστοδουλος κ καθενας μεσα στην θρησκεια που πλειοψηφει στην ελλαδα σε κοροιδευουν χρονια...αφου δεν τους πιστευεις...πως σε κοροιδευουν ?
επισης,τι σε νοιαζει το πως υπηρετουν την θρησκεια τους ? εσενα δικαστη τους θα σε βαλουν,ειδικα σε θεμα που δεν σε αγγιζει...?
Δεν καταλαβα...τι εννοεις σε καταδικαζουν ? η μεγαλυτερη καταδικη που αφορα την ορθοδοξη εκκλησια ειναι ο αφορισμος...κατι το οποιο λιγο πρεπει να σε ενδιαφερει...σωστα ?

Με κοροιδευουν φιλε με το να με προσυλητιζουν απο οταν γεννηθηκα ( με την βαπτιση ), με το να με θεωρουν ολοι οι ψευτοχριστιανοι που πανε καθε Πασχα και Χριστουγεννα εκκλησια ( που αναθεμα αν ηξεραν την εννοια της λεξης Πασχα, και το τι συμβολιζε αυτη η λεξη πριν και μετα την ελευση του Χριστου ) παρακατιανο που δεν θελω να ακολουθησω τα πιστευω τους, με το να δινουν αποψη στον καθε τελευταιο παπα σε καθε τι ( στις ειδησεις η οπου αλλου ), με το να τους πληρωνω απο την τσεπη μου χωρις να αποτελουν μερος του κρατους επισημα, και με ΠΟΛΛΟΥΣ αλλους τροπους.

Με νοιαζει το πως υπηρετουν τη θρησκεια τους, οσον αφορα την αλληλεπιδραση των πραξεων τους στη ζωη μου. Αλλιως δεν θα με ενοιαζε, παρα μονο για εγκυκλοπαιδικο ενδιαφερον. Δεν πιστευω να θες να επεκταθω και πανω σε αυτο, ημουν αρκετα σαφης πιστευω.

Δικαστη δεν θα με βαλουν, γιατι ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να τα βρισκουν μονοι τους αυτα ωστε να μην υπαρχει καμια λογικη εξηγηση σε αυτα που πιστευουν, διδασκουν, και πραττουν. ( με μερικες εξαιρεσεις, αρκετα λαμπρες... που φτασαμε, να λεμε εξαιρεσεις αυτο που επρεπε να ειναι Ο ΚΑΝΟΝΑΣ... )

Η μεγαλυτερη καταδικη ειναι ο αφορισμος, αλλα ας ειχες τα αρχιδια να δηλωνες αθεος πριν μερικα χρονια, η ακομα και τωρα, ως θεση σου συμφωνα με την θρησκεια, και θα σου ελεγα εγω την καταδικη.

Δυστυχως οι κακως κειμενες πραξεις της εκκλησιας δεν παυουν να υφιστανται και να πραττονται απο τα αμεσα οργανα της ( οπως οι παπαδες ) αλλα, αυτες υπαρχουν και εφαρμοζονται απο την καλα κοιμισμενη κοινωνια ( κοιμισμενη σε αυτο το θεμα - δεν το γενικευω ) ετσι ωστε να λειτουργει ακομα και ο πιο ξεκαρφωτος με αυτην, συμφωνα με τον τροπο που αυτη θελει, και ετσι ωστε να πετυχει το σκοπο της.

επισης,σου ζητησε κανενας να προσευχηθεις ? μαλλον οχι...

Οπως δεν θυμαμαι να μου απαγορεψε και κανεις να πω την αποψη μου.

οσον αφορα τον χαρακτηρισμο τσαρλατανος με μηδενικη χρησιμοτητα κ αξια στην κοινωνια γενικοτερα...δεν νομιζω οτι μπορεις να τον χρησιμοποιεις...αφου η κοινωνια δεν εισαι εσυ...μερος της κοινωνιας της ελλαδας εισαι κ απ'αυτην μερος...κ μαλλον το μικροτερο...οποτε μαλλον οι χαρακτηρισμοι αφορουν την δικη σου αποψη...οποτε καλυτερα να το ξεκαθαριζεις...

Η κοινωνια ΕΙΜΑΙ εγω, οπως εισαι και ΕΣΥ, και ΟΛΟΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μπορω να την χρησιμοποιω, οπως και εκανα. Δεν χρειαζεται να ξεκαθαριζω αυτα που ειναι φαεινοτερα του ηλιου.

τελος,αναφερεις οτι πεθαινει κοσμος γυρω σου..κ κανενας δεν ασχολειται...κ ισως να μην αξιζε να πεθανει...τελικα καθενας παιρνει στο τελος αυτο που του αρμοζει ή οχι ?

Εγραψα πως στην περιπτωση του χριστοδουλου, το ρητο αυτο ισχυει. Δηλωσα δηλαδη πως το ρητο αυτο δεν ισχυει συνεχεια ( εμμεσα το ειπα αυτο, αλλα ηταν σαφως εννοουμενο ).

Σεβομαι απολυτα τις αποψεις ολων οσων συμμετεχουν εδω...απλα επειδη μιλησες τεκμηριωμενα κ τυχαινει να ειμαι ονλαιν...απαντησα...χωρις παρεξηγηση...κ χωρις να θεωρησεις οτι πηρα το μερος της εκκλησιας κ του εκαστοτε χριστοδουλου...απλα εχω μια σφαιρικη αποψη για το θεμα...

Ανταποδιδω.

Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης. Ειτε με βρισει καποιος ειτε συμφωνησει, ειτε διαφωνησει, ειτε κανει και πει το οτιδηποτε, απλα θα το δεχτω. Ο καθενας με τις αποψεις και τα πιστευω του. Δεν σκοπευω να γενικευσω την εικονα που εχω για καποιον μεσα απο μια τετοια κουβεντα μεσω του internet.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και ο χριστοδουλος ειναι απο καλη οικογενεια...απο τζακι που λεμε...αρκετα φραγκα...αν κοιταξεις κ το βιογραφικο του (σπουδες κλπ) θα το καταλαβεις αμεσα...κ αν μελετησεις λιγακι περισσοτερο κ το παρελθον της οικογενειας του θα εχεις καθαροτερη εικονα!!!

αν πηρε φραγκα απ'την εκκλησια...καλα εκανε...μακαρι να μπορουσαν ολοι να παρουν...αλλα μηπως δεν παιρνουν ? ακομη κ στην εκκλησια της γειτονιας μου μαζευουν 2 σακια τραπεζας με 10-20 χιλιαρικα το μηνα κ τα καταθετουν σε λογαριασμους...μετα αγοραζουν τροφιμα για απορους κλπ...μοιραζουν...(παιρνουν κ καποια οι ιδιοι)...κ τα υπολοιπα φραγκα στη μοιρασια...
αν δεν τσιμπαει φραγκα το κεφαλι...ποιος θα τσιμπαει,οι φτωχομπινεδες παρατρεχαμενοι ?
αλλα κ παλι,καλα κανει...οποιος μπορει...

εξαργυρωνονται τ'αξιωματα ?

αν ησουν χριστιανος ορθοδοξος κ ειχες διαβασει μερικα βιβλια παραπανω...θα ηξερες τι πρεσβευει το αξιωμα του χριστοδουλου...
εχω διαβασει για την  εκκλησια αυτα που πρεπω να ξερω και αυτα που με εβαλαν να διαβασω στα 12 χρονια της υποχρεωτικης εκπαιδευσης.ασε που παραλιγο την πρωτη φορα να περασω θεολογια.θα ειχε πολυ γελιο.οσο για τον χριστοδουλο, το σιγουρο ειναι οτι κατελαβε λαθος αξιωμα(αν η εκκλησια πρεσβευει στο ελαχιστο αυτα που ευαγγελιζεται)και σιγουρα με βαση το βιογραφικο του θα στεναχωρηθω πολυ λιγοτερο απ οτι αν δω ενα κηδειοχαρτο σε μια κωλονα στη γειτονια μου για καποιον αγνωστο της ιδιας ηλικιας

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε mclein εσυ δεν αποχορουσες καποτε απ το σαιτ η κανω λαθος?(δεν ειρωνευομαι)...παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως χαιρομαι που σε βλεπω εδω...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αναλ σε βρισκω λαθος...μια ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ πιο σπουδαια απο ενα δασος!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν μπορω να καταλαβω το πνευμα της συζητησης.......ακομα και ο αδολφος χιτλερ να ηταν στη θεση του....ειναι δυνατον να καθομαστε να συζηταμε για το αν πρεπει να σωθει ή οχι ενας ανθρωπος? και ακομα χειροτερα να ευχομαστε να πεθανει κι απο πανω? ποιοι ειμαστε εμεις στην τελικη που οριζουμε και γουσταρουμε και εχουμε απαιτησεις και βιτσια και γουστα και προτιμησεις για το ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει? εισαστε σοβαροι?
ο χειροτερος εγκληματιας του κοσμου να ειναι βρισκω σουρεαλ τη συζητηση του αν θα πρεπει να πεθανει ή οχι......ποσο μαλλον απο ασθενεια....

απο κει και περα επειδη πολλα λεγονται για το μοσχευμα και τη σειρα προτεραιοτητας κτλ κτλ κτλ......δεν ξερω αν υπηρξε αξιοκρατια....πιθανον να μην υπηρξε.......πιθανον να υπηρξε.......δε νομιζω οτι θα το μαθω εγω προσωπικα.....ουτε κανεις αλλος εδω μεσα......αλλα γιατι παραξενευεστε? πρωτη φορα το ακουτε οτι οποιος εχει το χρημα κινει τα νηματα? δεν το καταλαβα? οπως αλλοι και αλλοι διασημοι με καποια θεση ή εξουσια και χρημα φυσικα καταφεραν να επωφεληθουν των περιστασεων σε σχεση με τους ασημους και λιγοτερο πλουσιους ετσι και αυτος......για ποιο λογο εκπλησσεστε αν οντως εγινε κατι τετοιο? χαλασε η ζαχαρενια σας? ναι ειναι αδικο.....ναι πιθανον να περασαν πολλους αλλους νεους ανθρωπους που θα ειχαν αναγκη το μοσχευμα μιας και υπηρχε και χρημα και εξουσια για να επιτευχθει αυτο....και τι να κανουμε τωρα? παντα ετσι ηταν παντα ετσι θαναι.......και το ξερω πολυ καλα μιας και οπως βλεπω ολοι εχουμε και απο καποιον που ταλαιπωρειται ή ταλαιπωρηθηκε με καρκινο...ειναι ομως η πραγματικοτητα και καλο θα ηταν να προσγειωθουμε σε αυτην αντι να τα βαζουμε με ολον τον κοσμο βγαζοντας χολη και χτικιο απεναντι σε εναν αρρωστο ανθρωπο ειτε τον λενε χριστοδουλο ειτε τον λενε δημητροκαλη.....

Μουνιτσα δεν ειναι λογικο απο την μια να εξισωνεις ολους τους ανθρωπους την στιγμη που ειναι να πεθανουν, και μετα να λες : ε δεν το ξερατε? Οι πλουσιοτεροι την βρισκουν παντα καλυτερα σε τετοιες περιπτωσεις.

Δυο μετρα και δυο σταθμα για τις δυο περιπτωσεις?

Ουτε εγω συμφωνω με αυτο που γινεται, αλλα αυτο δεν σημαινει πως το εχω αποδεχτει με τον τροπο που δειχνεις να το εχεις κανει εσυ. ( δεν κανω συγκριση, μια απλη αναφορα )

Δεν γινεται να θελουμε να σεβαστουμε και τον χειροτερο σφαγεα οταν ειναι να πεθανει, και απο την αλλη να λεμε ε ενταξει αφου εχει φραγκα θα σωνοτανε, ετσι ειναι τι το σχολιαζετε κτλ κτλ.

Και μιας και ειπα για σφαγεα, για θυμηθειτε τον Πασσαρη λιγακι. Τι εκανε σε ποσα ατομα κτλ κτλ. Αλλη μια καλη περιπτωση για σχολιασμο, αλλα δεν πιστευω αν πεθαινε να ελεγε κανεις τιποτα. Τα περισσοτερα μηνυματα θα ηταν του στυλ : καλα να παθει ο μαλακας.

Βεβαια σε αυτη τη περιπτωση δεν ξερω τι ειναι πραγματικα χειροτερο. Να σκοτωνεις ανθρωπους μια και καλη, η να στοιχειωνεις και να καταστρεφεις τις συνειδησεις τουςκαι να χειραγωγεις τις σκεψεις τους για γενεες γενεων?.. ( πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση να επιλεξω ενα απο τα δυο )

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αναλ σε βρισκω λαθος...μια ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ πιο σπουδαια απο ενα δασος!!!

Οχι φιλε. Οχι.

Αν ηταν να πεθανει καποιος η να καουν ολα τα δαση του κοσμου, θα διαλεγα το πρωτο ακομα και αν ηταν ο εαυτος μου η ακομα και συγγενικο προσωπο. Θελω να ελπιζω πως θα με θυσιαζαν και αυτοι σε μια τετοια περιπτωση. Μερικα πραγματα ειναι περα απο τον μικροκοσμο της υπαρξης μας. ΠΟΛΥ πιο περα. ( και οχι δεν μιλαω με γνωμονα μονο το περιβαλλον )

Επισκέπτης
ρε mclein εσυ δεν αποχορουσες καποτε απ το σαιτ η κανω λαθος?(δεν ειρωνευομαι)...παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως χαιρομαι που σε βλεπω εδω...

μαλλον κανεις λαθος...δεν αποχωρησα ουτε κ ειπα οτι θα το κανω...αλλα κ να το σκεπτομουν δεν θα το ανακοινωνα...θα το ηξεραν 3-4 ατομα που μιλαμε με πμ κ τελος...ουτε θρεντ...ουτε μαλακιες...
απλα σιωπη....ισως βεβαια να θυμασαι μια περιοδο πριν κατι μηνες που απλα δεν ποσταρα...αλλα δεν ειχα αποχωρησει...μπορουσε να δει καποιος οτι ημουν παρον αλλα μη ενεργο μελος στα ποστ...

οσο για τις απαντησεις σου παραπανω,φιλε αναλ,ησουν κατι παραπανω απο σαφης...απλα με εντυπωσιασες...δεν εχω να πω κατι πανω σ'αυτα που υποστηριζεις...ειναι δικο σου θεμα...αλλα χαιρομαι που τα ξεκαθαρισες κ σ'εμενα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=10pt]Επιτηδες τον ειπα το Δημητροκαλη.......επιασα τα δυο ακρα[/size] :P  

Δε σε κατηγόρησα.
Αλλά ΔΕΝ είναι τα 2 άκρα (ή μάλλον "ΣΤΑ 2 άκρα"). Στο ίδιο άκρο είναι.

Την ίδια δουλειά με το Xris πήγε να κάνει και ο Δημητροκάλης. Αλλά δεν ήξερε πως γίνεται, και τον έχωσαν.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους, φίλε!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ελα ντε?και που του ηρθε για εγκληματια να πει τον Δημητροκαλη...μαλλον θα χει βγει...Η Μαριετη παντως βγηκε μουναρος πριν καποια χρονια ενω μπηκε μμπαζο...Λες να κανει καλο στις γυναικες η μπουζου??????

Οντως τρελο μουνι, την εχω δει απο κοντα. Βεβαια κατι ειχε το βλεμα της ρε φιλε, πραγματικα. ( δεν κανω πλακα το ξαναλεω )

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μαλλον κανεις λαθος...δεν αποχωρησα ουτε κ ειπα οτι θα το κανω...αλλα κ να το σκεπτομουν δεν θα το ανακοινωνα...θα το ηξεραν 3-4 ατομα που μιλαμε με πμ κ τελος...ουτε θρεντ...ουτε μαλακιες...
απλα σιωπη....ισως βεβαια να θυμασαι μια περιοδο πριν κατι μηνες που απλα δεν ποσταρα...αλλα δεν ειχα αποχωρησει...μπορουσε να δει καποιος οτι ημουν παρον αλλα μη ενεργο μελος στα ποστ...

οσο για τις απαντησεις σου παραπανω ησουν κατι παραπανω απο σαφης...απλα με εντυπωσιασες...δεν εχω να πω κατι πανω σ'αυτα που υποστηριζεις...ειναι δικο σου θεμα...αλλα χαιρομαι που τα ξεκαθαρισες κ σ'εμενα...
ρε μακ συνελθε...εγω σε ρωτησα για αποχορηση και ο αναλ σου λεγε τα υπολοιπα...

Αναλ αλλο αυτο που λες τωρα αλλο το ενα δασος η 2 η 3 η 10....ολα τα δαση του κοσμου ειναι αλλο..αυτα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μια απορια ασχετη.ποσταρετε κατι (psaxnw,mclein)και κανετε αποσυνδεση;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η διαφορα ειναι οτι αυτη τη στιγμη κατηγορουμε καποιον για μη αξιοκρατικα μεσα χωρις να ειμαστε 1000% σιγουροι για αυτο αφενος......αφετερου η θεση μου ειναι οτι με οποια μεσα και αν καταφερε να κανει την οποιαδηποτε επεμβαση ο καθενας δεν ειμαι σε θεση να ευχομαι να πεθανει...γιατι ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα? το ενα αναφερεται στη στυγνη πραγματικοτητα το αλλο στην υπαρξη ανθρωπιας ή τουλαχιστον ανθρωπιας οπως την οριζω εγω....αλλο η μπιζνες και αλλο η ανθρωπια....

προσωπικα δεν εχω ευχηθει για κανεναν να πεθανει......ουτε για τον πασαρη ουτε για τον σοριν ματει ουτε για τον ρωσο κανιβαλο που ετρωγε κοσμο ουτε καν για τον βελγο παιδεραστη που δε θυμαμαι το ονομα του τωρα.....δεν ειμαι αναισθητη......απλα με θεωρω μη αρμοδια να ευχομαι τον θανατο ενος ανθρωπου....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οσο για τις απαντησεις σου παραπανω,φιλε αναλ,ησουν κατι παραπανω απο σαφης...απλα με εντυπωσιασες...δεν εχω να πω κατι πανω σ'αυτα που υποστηριζεις...ειναι δικο σου θεμα...αλλα χαιρομαι που τα ξεκαθαρισες κ σ'εμενα...

:thumbsup:

Εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε οπως λενε. ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Οντως τρελο μουνι, την εχω δει απο κοντα. Βεβαια κατι ειχε το βλεμα της ρε φιλε, πραγματικα. ( δεν κανω πλακα το ξαναλεω )
ισως αλλα συνηθως με τετοιες περιπτωσεις ειμαστε και λιγο ψηλιασμενοι..εμενα αμα μου λεγε να την πηδηξω παντως δεν θα της καθομουνα...σοβαρα...ασε ρε μη μου κανει κανα σατανικο τακλιν!!!βγει κανας βελζεβουλις απ τη μουναρα της!!!

Επισκέπτης
ρε μακ συνελθε...εγω σε ρωτησα για αποχορηση και ο αναλ σου λεγε τα υπολοιπα...
το ειχα διορθωσει αλλα με προλαβες....:P

μια απορια ασχετη.ποσταρετε κατι (psaxnw,mclein)και κανετε αποσυνδεση;
οχι...ειμαστε αορατοι...:P φαντασματα...:P

απ'αυτα που ειχε πιει τοσα χρονια...λογικο ακουγε το θεμα του βλεμματος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom