Επισκέπτης
Να φανταστώ φίλε μου ότι όπου forum εννοείς thread δηλ θέμα..
Σωστό, ευχαριστώ το διόρθωσα...
Να φανταστώ φίλε μου ότι όπου forum εννοείς thread δηλ θέμα..
Εδώ με αποστόμωσες ... !H εκκλησία είναι Eπίσημα αντίθετα στον Aγοραίο Έρωτα και αποτελεί παράξενο φαινόμενο την εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιων από εδώ για την υγεία του κυρίου Xριστόδουλου (δηλαδή για να καταλάβω, μπαίνει κάποιος και χαζεύει μπουρδέλα και βίζιτες και παράλληλα έχει -πέραν του τυπικού που έχουμε όλοι- ενδιαφέρον για την υγεία του αρχιεπισκόπου)
....όσο παράδοξο θεωρώ να πάω εγώ στο site της Eπίσημης Eκκλησίας και να βάλω post με θέμα τις επιδόσεις της Bibi Black στο τσιμπούκι..
Βιωματικά μιλάς??καλα, μη νομιζεις οτι εκει δεν τους ενδιαφερουν τετοια. απλα αυτα ειναι λιγο soft για εκει..
Θα σου έλεγα να γίνεις λίγο πιο σαφής , αλλά φοβάμαι μην πέσει το επίπεδο της συζήτησης ...! ;)καλα, μη νομιζεις οτι εκει δεν τους ενδιαφερουν τετοια. απλα αυτα ειναι λιγο soft για εκει..
ναι, γι αυτο εγινα μορμόνος..Βιωματικά μιλάς??
εχει απολυτο δικιο. ας μην το κουνησουμε απο εκει που το εχουν ριξει. μπορει να βγουν και κατι ωραιες ευωδιες.. ;)Θα σου έλεγα να γίνεις λίγο πιο σαφής , αλλά φοβάμαι μην πέσει το επίπεδο της συζήτησης ...! ;)
Πρέπει να ντρέπεσαι παπαμορμονε..ναι, γι αυτο εγινα μορμόνος..
Φίλε μου, το θέμα για την υγεία του Χριστόδουλου είχε δημιουργηθεί πολύ πρίν εγγραφώ καν εγώ στο site.Δεν το δημιούργησα εγώ.Το βρήκα ενδιαφέρον και απαντούσα κατά καιρούς.Tο βρίσκω παράδοξο να δημιουργεί κάποιος θέμα τον Xριστόδουλο σε αυτό το site όσο παράδοξο θεωρώ να πάω εγώ στο site της Eπίσημης Eκκλησίας και να βάλω post με θέμα τις επιδόσεις της Bibi Black στο τσιμπούκι.
Εγώ είμαι αυτός ???Kαμουφλαρισμένοι Mυστικοί Πράκτορες της Mονής Πετράκη?
Εγώ είμαι αυτός ???
Έλεος...
Της μονής Στροφάδων δε λές καλύτερα ... Ζάκυνθο βρίσκομαι !!!
Σε καλό να μου βγεί το γέλιο ... !
Μην κοιτάς τα σύμβολα. Είναι μια σημαία που μου αρέσει (ασχέτως αν τη χρησιμοποιεί στις μέρες μας η εκκλησία).Δε σημαίνουν τίποτα. Κι ο giorgospapa έχει βάλει έναν καλόγερο. Τί σημαίνει αυτό.Οτι είναι κιόλας... ?Δεν ομιλώ για εσένα αδερφέ μου... Γενικά ανεφέρθειν... Aλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει την σφίγγα σφίγγεται...
Όχι σοβαρά τώρα φίλε μου δεν αναφέρθηκα ειδικά σε εσένα σε καμμία περίπτωση αν και σημειολογικά η ανάλυση των Συμβόλων και των Eικόνων που χρησιμοποιείς παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο... σε καμμία όμως περίπτωση δεν αναφέρθηκα σε εσένα.
εγω ενα πραγμα θα πω.να ψοφησει να ησυχασουμε.και πολλη αξια του δινουμε του παππου που μιλαμε για αυτον.τι ειναι ρε παιδια?μια γρια με εξουσια και χρημα.ειναι κατι παραπανω απο το μπατηρι που πεθαινει στο ραντζο του νοσοσκομειου?για μενα οχι παντως
Φίλε...σε συμπαθώ αλλά το να βρίζεις έναν άρρωστο άνθρωπο...είναι λάθος.....είναι...απάνθρωπο.....το ότι έχεις την άποψή σου...το σέβομαι...αλλά το να βρίζεις έτσι...δεν είναι σωστό....απορώ με τους υπέυθυνους που δεν το έχουν ακόμα διαγράψει.....φιλικά πάντα.....εγω ενα πραγμα θα πω.να ψοφησει να ησυχασουμε.και πολλη αξια του δινουμε του παππου που μιλαμε για αυτον.τι ειναι ρε παιδια?μια γρια με εξουσια και χρημα.ειναι κατι παραπανω απο το μπατηρι που πεθαινει στο ραντζο του νοσοσκομειου?για μενα οχι παντως
Τωρα εισαι σωστος οι βρισιες δεν χρειαζοντουσαν. ;)φιλε ποδολαγνε τις βρισιες τις εσβησα.ηταν οντως λαθος.ουτε εχω τιποτα με το γερο και με καθε γερο.ουτε θελω να πεθανει.απλα δεν αντεχω να εχουμε εξυψωμενους ανθρωπους που για μενα δεν αξιζουν.και επαναλαμβανω.αν ηταν ενας αλλος γερος στη θεση του θα βρισκοταν μοσχευμα και θα ασχολειτο τοσος κοσμος μαζι του?εδω εγω η εσυ αν παθουμε κατι και δεν εχουμε λεφτα τι περιθαλψη θα εχουμε?ξεφυγα απο το θεμα απλα θελω να πω πολλη φασαρια για το τιποτα.και αδικια