Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο θανατος ενος ανθρωπου ειναι τραγωδια,ο θανατος εκατομμυριων στατιστικη*

Η φραση αυτη αποδιδεται στον Σταλιν,και χρησιμευει σαν αποδεικτικο στοιχειο της αιμοσταγιας και του αδιστακτου του χαρακτηρος του.Οτι δηλαδη,ο μπαρμπα-Ιωσηφ εγραφε στα παπαρια του τους θανατους εκατομμυριων ανθρωπων,θεωρωντας οτι ειναι απλα νουμερα(οι ανθρωποι).

Και δεν λεω,καλο κουμασι ηταν ο τυπος,ξεκινωντας τις μεγαλες εκκαθαρισεις απο τους συντροφους του πρωτα,συνεχιζοντας στην ηγεσια του Κοκκινου Στρατου,με τα γνωστα αποτελεσματα το '41 και παει λεγοντας.

Υπαρχει ομως και μια αλλη ερμηνεια,που εγω προτιμω.Ο Σταλιν,η οποιος αλλος ειπε αυτην την κουβεντα,να την ειπε ειρωνικα,σκωπτικα.

Ο θανατος ενος ανθρωπου ειναι τραγωδια-και πραγματι χιλιαδες'πιστοι'σε αυτην την χωρα αγωνιουν το τι θα γινει με την υγεια του Παρασκευαιδη.Θα ζησει?Θα βρεθει σηκωτι,νεφρο,πνευμονες η οτι αλλο χρειαζεται ο Χριστοδουλαχ για να επιστρεψει κοντα μας?Χεσμενοι απο την αγωνια εκατονταδες χιλιαδες Χριστιανοι και'καλοι ανθρωποι'ειναι ετοιμοι να τα δωσουν ολα-κυριολεκτικα-για ΕΝΑΝ ανθρωπο.Επειδη ειναι καλος,λεει,και μεσολαβει προς τον Θεο για μας...

Ο θανατος εκατομμυριων ειναι στατιστικη-Την ιδια ωρα χιλιαδες παιδακια ψοφανε στην Αφρικη σαν κατσαριδες επειδη δεν εχουν νερο,η ανοιγουν ναρκοπεδια με τα ποδια τους στον 2ο πολεμο του κωλου,η λιωνουν απο το AIDS που τους κληρονομησε ο πατερας τους γιατι η Καθολικη Εκκλησια δινει τον υπερ παντων αγωνα εναντιον της καποτας.Και αυτο ειναι βεβαια μονον ενα μετωπο ανθρωπινης αθλιοτητας,γιατι υπαρχουν και αλλα σε εξισου κολοσσιαια κλιμακα.Κανεις 'πιστος'η'καλος ανθρωπος'και'χριστιανος'(και αρχιδια θα ελεγα)δεν δινει μια οχι σε επιπεδο υλικο,αλλα ουτε καν πνευματικο.Τα γραφει ολα στα παπαρια του και προσευχεται να γυρισει ζωντανος ο Αρχι-μαγος της Φυλης.

Τωρα πειτε μου ειναι αυτο υποκρισια η οχι?Να γραφουμε στον πουτσο μας την μοιρα εκατομμυριων και να ασχολουμαστε με την σηκωταρια του Παρασκευαιδη?Και του οποιου Παρασκευαιδη,σημερα αυτος αυριο καποιο αλλο'δημοσιο προσωπο'.Κανονικα σε εναν λογικο κοσμο Θα επρεπε να γραψουμε τον ΕΝΑΝ και να ασχολουμαστε με τους πολλους,εδω γινεται το αντιθετο.

*Ειδα την φραση σε ενα αλλο thread.θα απαντουσα και εκει αλλα βαρεθηκα και,νομιζω,ταιριαζει γαντι με το παρον θεμα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εσύ τί έκανες για τα παιδάκια που πεθαίνουν?Καλά τα λές αλλά πές μας τί έχεις κάνει εσύ...είσαι Γιατρός χωρίς σύνορα...στέλνεις κάθε μήνα συνδρομή για να αγοράσουν φάρμακα,φαγητό...τί έκανες???Εσένα δεν σε ενδιαφέρει ο Αρχιεπίσκοπος και ο κάθε επώνυμος(αν κάνω λάθος πές μου)...και καλά κάνεις...αλλά το να λές για όλους τους άλλους...δες τί έκανες εσύ...σήμερα είναι ο Χριστόδουλος....αύριο θα είναι ο Α,ο Β,ο Γ....και πάλι τα ίδια θα λέμε....φιλικά πάντα.....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
φιλε ποδολαγνε καλα τα λες αλλα αν επρεπε να βοηθησω εγω τα παιδια του τριτου κοσμου που σκεφτομαι να παω για καφε τοτε η γαμωεκκλησια και η ηγεσια της τι επρεπε να κανει?που το μονο που ξερουνε ειναι να συσσωρευουν πλουτο τα σκατοπουστρακια.δυστυχως οι μεγαλες δυναμεις αλλαζουνε την τυχη του κοσμου.εμεις ειμαστε απλα στρατιωτακια.αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.αν δεν κανουνε τιποτα αυτοι που μπορουν ποιος θα κανει?αυτοι που δεν μπορουν καλα καλα να βοηθησουν τον εαυτο τους?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
φιλε ποδολαγνε καλα τα λες αλλα αν επρεπε να βοηθησω εγω τα παιδια του τριτου κοσμου που σκεφτομαι να παω για καφε τοτε η γαμωεκκλησια και η ηγεσια της τι επρεπε να κανει?που το μονο που ξερουνε ειναι να συσσωρευουν πλουτο τα σκατοπουστρακια.δυστυχως οι μεγαλες δυναμεις αλλαζουνε την τυχη του κοσμου.εμεις ειμαστε απλα στρατιωτακια.αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.αν δεν κανουνε τιποτα αυτοι που μπορουν ποιος θα κανει?αυτοι που δεν μπορουν καλα καλα να βοηθησουν τον εαυτο τους?
Αυτό το έγραψα απλά για να τονίσω πως δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ότι δεν έκανε κάτι όταν εγώ,εσύ,εμείς δεν δίνουμε 1 € στους τηλεμαραθώνιους για να βοηθήσουμε....δεν θα διαφωνήσω μαζί σου πως η Εκκλησία με τόσο πλούτο που έχει θα έπρεπε να βοηθάει...και φυσικά να μην πληρώνονται απο τον κρατικό προϋπολογισμό οι μισθοί τους....τώρα βέβαια το θέμα είναι ο Χριστοδουλος...αλλά από το να εύχεται κάποιος να πεθάνει μέχρι τα παραπάνω...έχει διαφορά....εγώ προσωπικά,ποτέ δεν εύχομαι κακό σε κανέναν...έτσι έχω μάθει....και αυτό λέω και σε αυτό το thread....χτυπάς κάποιον όταν είναι όρθιος......
ΥΓ---->Εσύ είσαι και...Σκρούτζ.....πώς να δώσεις???? :2funny: :2funny: :2funny:(πλάκα κάνω φυσικά.......)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ουτε εγω θελω το κακο κανενος απλα ειπα την αποψη μου η το παραπονο μου αν θες.ωραιο το υγ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
Εσύ τί έκανες για τα παιδάκια που πεθαίνουν?Καλά τα λές αλλά πές μας τί έχεις κάνει εσύ...είσαι Γιατρός χωρίς σύνορα...στέλνεις κάθε μήνα συνδρομή για να αγοράσουν φάρμακα,φαγητό...τί έκανες???Εσένα δεν σε ενδιαφέρει ο Αρχιεπίσκοπος και ο κάθε επώνυμος(αν κάνω λάθος πές μου)...και καλά κάνεις...αλλά το να λές για όλους τους άλλους...δες τί έκανες εσύ...σήμερα είναι ο Χριστόδουλος....αύριο θα είναι ο Α,ο Β,ο Γ....και πάλι τα ίδια θα λέμε....φιλικά πάντα.....

Αγαπητε ποδολαγνε μου,

Παρεξηγησες το νοημα του post,οπως αλλοι παρεξηγουν την ρηση του Σταλιν,η οποιος την ειπε.Το ζητημα δεν ειναι αν εκανα εγω,η εσυ,κατι αλλα το πως σκεφτομαστε συνολικα(χρησιμοποιω πλυθηντικο αριθμο).Το ζητημα ειναι η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ του κοσμου που ζουμε.Και οσο για τους τηλεμαραθωνιους,που αναφερεις τους θεωρω παπαρομαχιες της πλακας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νομίζεις.

Για να μην σε βάλω στο τριπάκι της ελληνικής ορολογίας (ομοιοταξία, συναλληλία κτλ), ρίξε μια ματιά σε αυτά:

Laïcisme / Laïcité
Secularity / Secularism

Γράφω για τελευταία φορά γιατί ασχολούμαστε με τρομερές λεπτομέρειες όταν υπάρχουν πολύ σοβαρότερα  ανοιχτά θέματα σχετικά με την Εκκλησία στην Ελλάδα:

1) Δεν υπάρχει ουσιαστική πρακτική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που εσύ ονομάζεις λαϊκό και κοσμικό κράτος. Σου ζήτησα να δώσεις ορισμό και συγκεκριμένα παραδείγματα κρατών - πλέον δεν χρειάζεται.
2) Ο όρος Laïcité χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους Γάλλους διότι οι Γάλλοι πιστεύουν ότι είναι διαφορετικοί από όλους τους άλλους.
3) Η Laïcité θεωρείται (πάλι από τους ίδιους τους Γάλλους) ως μία περισσότερο ενεργητική παρέμβαση του κράτους σε όλες τις δημόσιες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής για την διασφάλιση της θρησκευτικής ουδετερότητας. Κλασσικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη απαγόρευση δια νόμου των θρησκευτικών συμβολικών αντικειμένων που μπορούν να φορούν οι μαθητές των δημοσίων σχολείων (μαντήλα για τους Μουσουλμάνους, τουρμπάνι για τους Σιχ, κιπά για τους Εβραίους,  σταυροί μεγάλου μεγέθους για τους Χριστιανούς).
Και εγώ ερωτώ: αν αυτό είναι δείγμα λαϊκού κράτους, τότε τι είναι η απαγόρευση της προσευχής στα Δημόσια Σχολεία στις ΗΠΑ ως αντισυνταγματικής;

(Παρεπιμπτώντως εσύ λες ότι το λαϊκό κράτος δεν παρεμβαίνει σε θρησκευτικά ζητήματα γιατί δεν ενδιαφέρεται και σου έδωσε μία απάντηση ο Stavros51)

Τελειώνω εδώ, γιατί υποπτεύομαι ότι θέτεις μία σειρά από θέματα τα οποία τεχνηέντως μετακινούν την συζήτηση σε πολύ εξειδικευμένες αντιπαραθέσεις την στιγμή που δεν έχουν λυθεί τα βασικά.

Επισκέπτης
Αυτό το έγραψα απλά για να τονίσω πως δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ότι δεν έκανε κάτι όταν εγώ,εσύ,εμείς δεν δίνουμε 1 € στους τηλεμαραθώνιους για να βοηθήσουμε....δεν θα διαφωνήσω μαζί σου πως η Εκκλησία με τόσο πλούτο που έχει θα έπρεπε να βοηθάει...και φυσικά να μην πληρώνονται απο τον κρατικό προϋπολογισμό οι μισθοί τους....τώρα βέβαια το θέμα είναι ο Χριστοδουλος...αλλά από το να εύχεται κάποιος να πεθάνει μέχρι τα παραπάνω...έχει διαφορά....εγώ προσωπικά,ποτέ δεν εύχομαι κακό σε κανέναν...έτσι έχω μάθει....και αυτό λέω και σε αυτό το thread....χτυπάς κάποιον όταν είναι όρθιος......
ΥΓ---->Εσύ είσαι και...Σκρούτζ.....πώς να δώσεις???? :2funny: :2funny: :2funny:(πλάκα κάνω φυσικά.......)
και θέλω να θέσω και κάτι βασικό η ορθόδοξη ελληνική εκκλησία αποκαλεί τους ιερωμένους που ασπάζονται το παλαιό ημερολόγιο ( γιαλαντζί παπάδες ) όμως αυτοί οι γιαλαντζί παπάδες δεν παίρνουν ούτε δραχμή από το Ελληνικό κράτος αλλά ούτε και από την εκκλησία τους αντίθετα είναι εργαζόμενοι όπως εμείς ( ξέρω παπά που εργάζεται οδοκαθαριστής στο δήμο)και όταν πάρουν την άδεια τους πάνε σε ιεραποστολές ενώ οι νέο ημερολογίτες την βγάζουν σε σουίτες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αυτά που κατα καιρούς έχουν γραφτεί εδώ περι του "κοινωνικού έργου της εκκλησίας" μου ξαναήρθαν στο μυαλό πρόσφατα, όταν έγινε ο σεισμός των 7,9 ρίχτερ στο Περού (500-1000 νεκροί και αντίστοιχοι τραυματίες και καταστροφές), και οι ΗΠΑ (ο Βush συγκεκριμένα) ανακοίνωσαν ότι "στέλνουν βοήθεια".
Ανακοίνωσαν και πόση:

$ 100.000  (δηλαδή περίπου ευρώ 74.000).

Κάπως έτσι...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
( ξέρω παπά που εργάζεται οδοκαθαριστής στο δήμο)και όταν πάρουν την άδεια τους πάνε σε ιεραποστολές.

μου φαινεται οτι πλεον αποκαλυφθηκα..  :think: :think:

Εμ, έτσι εξηγείται γιατί η Πλατεία Λαυρίου και τα πέριξ (Καποδιστρίου κλπ) είναι γεμάτα σκουπίδια. Κάποιος αντί να κάνει την δουλειά του βρίσκεται συνεχώς σε ιεραποστολή.....

Επισκέπτης
και θέλω να θέσω και κάτι βασικό η ορθόδοξη ελληνική εκκλησία αποκαλεί τους ιερωμένους που ασπάζονται το παλαιό ημερολόγιο ( γιαλαντζί παπάδες ) όμως αυτοί οι γιαλαντζί παπάδες δεν παίρνουν ούτε δραχμή από το Ελληνικό κράτος αλλά ούτε και από την εκκλησία τους
Πώς να πάρουν απο το Ελληνικό Κράτος...? Αφού το 90% απο αυτούς αποτελείται απο καθηρημένους του Νέου ημερολογίου που προσχώρησαν στο "δήθεν" Παλαιό για να μπορούν να φέρουν το ράσο χωρίς να κατηγορούνται για "αντιποίηση αρχής".
Το αφαίμαξαν το κράτος πρό της καθαιρέσεώς τους ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απιστοι, αθεοφοβοι, αβιαστοι κριτες των παντων.....

ειδατε για να φυγει ο αρχιεπισκοπος μας στην αμερικη και να παρει και ''το φυλακτο'' μαζι του, τί συμφορα μας βρηκε ???????????

[size=14pt]ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!!!!!!![/size]
mini-devil-28492.gif
mini-devil-28492.gif

Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι..
priest-praying-0106.gif
priest-praying-0106.gif
priest-praying-0106.gif
priest-praying-0106.gif
priest-praying-0106.gif
priest-praying-0106.gif

tzotzotzo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προκαλω οποιον συναδελφο,ανεφερε την ρηση,ως περιουσια του Σταλιν,να το αποδειξει.
Δεν εχει πει τιποτα τετοιο,και οποιος ισχυριζεται κατι τετοιο ειναι τουλαχιστον αδαης.

Αυτη την στιγμη αν η περιουσια της εκκλησιας "δινοταν" στον λαο,θα περναγε ζαχαρη για καμμια 50αρια χρονια.
Μονο τα χωραφια της εκκλησιας,που καθονται,να τα εδιναν προς καλλιεργεια φτανει.

Ο υπεραγιος Χριστοδουλας,ειναι homo,τελεια και παυλα.
Υπαρχει επιστολη απο τον "Αγιο" Θηβων που προσφωνει τον Χριστοδουλο "Μωρη πατσαβουρα τακουνου".
Οταν περιελθει στα χερια μου θα την ποσταρω για του λογου το αληθες.
Χωρια το σκανδαλο πριν 2-3 χρονια που αναφερεται ως η "μπομπονιερα".

kondoras

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ανακοίνωσε καμιά οικονομική βοήθεια η Εκκλησία?
Η Αρχιεπισκοπή?
δεν άκουσα...
στα παπάρια τους...
ε?
όπως πάντα...
ο Χριστόδουλος ο μακαριότατος...
με όλη τη Βουλιαγμένη δικιά τους...
ούτε φράγκο...στους πυρόπληκτους...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προκαλω οποιον συναδελφο,ανεφερε την ρηση,ως περιουσια του Σταλιν,να το αποδειξει.
Δεν εχει πει τιποτα τετοιο,και οποιος ισχυριζεται κατι τετοιο ειναι τουλαχιστον αδαης.

Αυτη την στιγμη αν η περιουσια της εκκλησιας "δινοταν" στον λαο,θα περναγε ζαχαρη για καμμια 50αρια χρονια.
Μονο τα χωραφια της εκκλησιας,που καθονται,να τα εδιναν προς καλλιεργεια φτανει.

Υπαρχει επιστολη απο τον "Αγιο" Θηβων που προσφωνει τον Χριστοδουλο "Μωρη πατσαβουρα τακουνου".

Εμμονές και γραφικότητες κομμουνιστών... εδώ ξηλώσαν τον τρότσκυ από όλες τις φωτογραφίες, σε μία ρήση θα κολλούσαν;

Επισκέπτης

Με αγωνία θα περιμένω την επιστολή του Σεβ. Θηβών κ.κ Ιερωνύμου , όχι τίποτε άλλο , αλλά για να δώ  "του λόγου σου το αληθές".

Θεωρώ απίθανο να υπάρχει μία τέτοιου είδους επιστολή , πόσο μάλλον να την έχει γράψει και ο Σεβασμιώτατος  Θηβών .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Σιγά μην φτάνει:

1) Και άλλη εισαγωγή από Αλβανούς και Πακιστανούς θα έπρεπε να κάνουμε
2) Πάλι στα κωλόμπαρα θα τα τρώγανε

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Με αγωνία θα περιμένω την επιστολή του Σεβ. Θηβών κ.κ Ιερωνύμου , όχι τίποτε άλλο , αλλά για να δώ  "του λόγου σου το αληθές".
Θεωρώ απίθανο να υπάρχει μία τέτοιου είδους επιστολή , πόσο μάλλον να την έχει γράψει και ο Σεβασμιώτατος  Θηβών .

Tzotzotzo, και εγώ περιμένω την επιστολή που λες.
Να μην επαναλαμβάνομαι, ο εν λόγω μπορεί να είναι και homo, και ktino, και pedo, και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Απ όλα έχει ο μπαξές.
(ΟΜΩΣ, το ίδιο μπροεί να είμαι και εγώ, και εσύ, και όλοι).

Αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει αν μπορεί κανείς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ αυτά που λέει.

Επομένως κατέβασε την επιστολή, γιατί μέχρι να την κατεβάσεις λες απλώς λόγια του αέρα.
Που δυστυχώς το κάνουν πολλοί εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom