Ελα ρε global - παγκόσμιε - καθολικέ με το μεγάλο το μυαλό. Αργησες.
Κανε μου την χάρη και άσε τις εξυπνάδες και κοίτα να είσαι πιο ταπεινός και σοβαρός.
Μάλιστα Κύριε.
Ότι πείτε.
Δούλος Σας.
Ταπεινός.
Ελα ρε global - παγκόσμιε - καθολικέ με το μεγάλο το μυαλό. Αργησες.
Κανε μου την χάρη και άσε τις εξυπνάδες και κοίτα να είσαι πιο ταπεινός και σοβαρός.
ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα σου κολώπαιδο, και θα σε γαμήσω δίχως σάλιο.
Απο της 9 το πρωϊ που έφυγε ο προστάτης σου έχεις μείνει χωρίς κάλυψη.
Τρέμε, ήρθε η ώρα σου!!!
(ΥΓ: Ο προστάτης εννοώ ο προϊστάμενος. Όχι ο αδένας)
Μεγάλε Σταύρακα...το ενδεχόμενο ''κάποιοι'' άλλοι να σου έχουν φάει πολλά περισσότερα...το έχεις σκεφτεί???Ή μιλάς όταν πηγαίνεις στην εκκλησία για να κάνεις κάποιο μυστήριο(ελπίζω χαρές πάντα,γάμο-βαφτίσια...)κάτι το οποίο δεν γίνεται κάθε μέρα...φαντάσου μόνο πόσα έχουν φάει γιατροί,τυχόν δικηγόροι,κράτος....και με την ευκαιρία της ασθένειας του Χριστόδουλου θυμήθηκες ότι κάνοντας ένα μυστήριο σου πήραν 100,200,300 €....δεν υπερασπίζομαι τους παπάδες...και μπορώ να σου πώ και εγώ περιστατικά που μου έτυχαν προσωπικά....είναι άλλο η θρησκεία...αλλά από το να ξεκινάει ένα thread με την ασθένεια του Αρχιεπισκόπου και να φτάνουμε εδώ...μάλλον έχεις δίκιο σε ένα πράγμα....Kατα τη γνώμη σου απο ΠΟΙΑΝΟΥ το πιάτο τρώει ο εν λόγω?
Γιατί αν μου πεις πως ο,τι τρώει το παράγει ο ίδιος, μάλλον δε θα με πείσεις...
Αγαπητέ φίλε,
Για να περάσει κάτι μέσα απο το μυαλό κάποιου, είναι προϋπόθεση αυτός που λέμε να έχει μυαλό...
Φίλε Ποδολάγνε, ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιός μου έχουν φάει λεφτά, πόσα, και γιατί. Μπορώ να σου πω ότι το παπαδαριό δε μου έχει φάει, με την έννοια που το λες εσύ εδώ. Ούτε μυστήρια έχω πληρώσει, ούτε σε δίσκους ρίχνω, ούτε σε εράνους της αρχιεπισκοπής και της μητρόπολης συμμετέχω.Μεγάλε Σταύρακα...το ενδεχόμενο ''κάποιοι'' άλλοι να σου έχουν φάει πολλά περισσότερα...το έχεις σκεφτεί???
Δεν είναι "άλλο η θρησκεία", φίλε.Ή μιλάς όταν πηγαίνεις στην εκκλησία για να κάνεις κάποιο μυστήριο(ελπίζω χαρές πάντα,γάμο-βαφτίσια...)κάτι το οποίο δεν γίνεται κάθε μέρα...φαντάσου μόνο πόσα έχουν φάει γιατροί,τυχόν δικηγόροι,κράτος....και με την ευκαιρία της ασθένειας του Χριστόδουλου θυμήθηκες ότι κάνοντας ένα μυστήριο σου πήραν 100,200,300 €....δεν υπερασπίζομαι τους παπάδες...και μπορώ να σου πώ και εγώ περιστατικά που μου έτυχαν προσωπικά....είναι άλλο η θρησκεία...
Ούτε εγώ προσπαθώ να πείσω κανέναν. Για ποιό πράμα να τον πείσω? Και δε φαντάζομαι όταν λες για ειρωνείες να εννοείς εμένα.Και κάτι τελευταίο...δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν...συζήτηση κάνουμε...αλλά ας αφήσουμε τις ειρωνίες...δεν ταιριάζουν καθώς πίσω από το pc όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό...
Σταύρο, supermouse ελπίζω να μην είστε Σαββατογεννημένοι. Το αυτό ελπίζω και για τον Gabor.
Εγώ πάλι, απο ποιανού το πιάτο τρώω ?Kατα τη γνώμη σου απο ΠΟΙΑΝΟΥ το πιάτο τρώει ο εν λόγω?
Γιατί αν μου πεις πως ο,τι τρώει το παράγει ο ίδιος, μάλλον δε θα με πείσεις...
Άσε , μη μου απαντήσεις καλύτερα stavro ...
η γενιά μου το 1973 πάλευε για ψωμί και παιδεία ο Χριστόδουλος διάβαζε.
Πάλι καλά !OK, δε σου απαντάω.
Αλλά και να σου απάνταγα, η απάντηση δε θα ήταν μειωτική.
αυτος με το σταυρό ισως ????
Απλά με έχουν πιάσει οι μεταφυσικές ανησυχίες μου και οι ευχές και οι κατάρες με έχουν κάπως αναστατώσει.Vertigo, επειδή πραγματικά δεν ξέρω, τι πρόβλημα έχουν αυτοί που λες?
Ο σταυρός χλωμός και φτωχικός μου φαίνεται, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ανάβαση προς τη Θεία λαμπρότητα ξεκίνησε από γνήσια λαϊκά στρώματα.αυτος με το σταυρό ισως ????
Πράγματι, αυτός με το σταυρό είναι ! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύει τον Παπαδόπουλο και όχι το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Ακριβώς μπροστά του) ? Αρχιγραμματέας της Συνόδου ήταν. Τόσο παράξενο είναι...!Σιγά μην διάβαζε. Στις φιέστες με τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό έτρεχε.
Όποιος τον βρει στην φωτογραφία κερδίζει ταξιδάκι στο Key West.
Εσύ δεν πας πουθενά. Σε έχει αφήσει εδώ στο πόδι του.
Πράγματι, αυτός με το σταυρό είναι ! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύει τον Παπαδόπουλο και όχι το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Ακριβώς μπροστά του) ? Αρχιγραμματέας της Συνόδου ήταν. Τόσο παράξενο είναι...!
Πράγματι, αυτός με το σταυρό είναι ! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύει τον Παπαδόπουλο και όχι το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Ακριβώς μπροστά του) ? Αρχιγραμματέας της Συνόδου ήταν. Τόσο παράξενο είναι...!