Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ελα ρε global - παγκόσμιε - καθολικέ με το μεγάλο το μυαλό. Αργησες.
Κανε μου την χάρη και άσε τις εξυπνάδες και κοίτα να είσαι πιο ταπεινός και σοβαρός.

Μάλιστα Κύριε.
Ότι πείτε.
Δούλος Σας.
Ταπεινός.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα σου κολώπαιδο, και θα σε γαμήσω δίχως σάλιο.
Απο της 9 το πρωϊ που έφυγε ο προστάτης σου έχεις μείνει χωρίς κάλυψη.

Τρέμε, ήρθε η ώρα σου!!!

(ΥΓ: Ο προστάτης εννοώ ο προϊστάμενος. Όχι ο αδένας)

Σιγά να μην φοβάται ο παπάς. Λες και δεν τα έχει κάνει πλακάκια με τον πνευματικό και διοικητικό του προϊστάμενο.

Για δείτε εδώ:

1950116603.jpg

2055224045.jpg

Επ, όχι τόσο κοντά παιδιά.

Σας λέω ότι ο παπάς του site περίμενε πως και πως αυτή την ευκαιρεία.
Γιατί έχει σχέδιο:
Στην επόμενη συνεδρίαση της Συνόδου θα μαζέψει όλους τους δικούς του (υπό την πνευματική του επιρροή, λέμε τώρα), θα κλείσει όσα μοναστήρια έχουν καλόγριες και θα τις στείλει να δουλέψουν στα μασσατζίδικα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Kατα τη γνώμη σου απο ΠΟΙΑΝΟΥ το πιάτο τρώει ο εν λόγω?
Γιατί αν μου πεις πως ο,τι τρώει το παράγει ο ίδιος, μάλλον δε θα με πείσεις...
Μεγάλε Σταύρακα...το ενδεχόμενο ''κάποιοι'' άλλοι να σου έχουν φάει πολλά περισσότερα...το έχεις σκεφτεί???Ή μιλάς όταν πηγαίνεις στην εκκλησία για να κάνεις κάποιο μυστήριο(ελπίζω χαρές πάντα,γάμο-βαφτίσια...)κάτι το οποίο δεν γίνεται κάθε μέρα...φαντάσου μόνο πόσα έχουν φάει γιατροί,τυχόν δικηγόροι,κράτος....και με την ευκαιρία της ασθένειας του Χριστόδουλου θυμήθηκες ότι κάνοντας ένα μυστήριο σου πήραν 100,200,300 €....δεν υπερασπίζομαι τους παπάδες...και μπορώ να σου πώ και εγώ περιστατικά που μου έτυχαν προσωπικά....είναι άλλο η θρησκεία...αλλά από το να ξεκινάει ένα thread με την ασθένεια του Αρχιεπισκόπου και να φτάνουμε εδώ...μάλλον έχεις δίκιο σε ένα πράγμα....

Αγαπητέ φίλε,
Για να περάσει κάτι μέσα απο το μυαλό κάποιου, είναι προϋπόθεση αυτός που λέμε να έχει μυαλό...

Και κάτι τελευταίο...δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν...συζήτηση κάνουμε...αλλά ας αφήσουμε τις ειρωνίες...δεν ταιριάζουν καθώς πίσω από το pc όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό...

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
απο τα λιγα που εχω διαβασει για τον μακαριοτατο βλεπω οτι υπαρχει μια εμπαθεια στο προσωπο του,εντυπωση μου εκανε κατι που ειχα διαβασει πριν καιρο σε αυτην την κωλοφυλλαδα την athens voice,με λιγα λογια καποιοι "μαγκες" γραψανε σε μια στηλή οτι προτιμοτερο να κατσει να παραδωσει την ψυχη του και το πνευμα στον θεο που υπηρετει παρα να κανει μεταμοσχευση και να παρει το μοσχευμα απο καποιον αΛΛΟ που θα το ειχα περισσοτερο αναγκη,εξαλλου ειναι ηδη μεγαλος σε ηλικια,οποτε τι τωρα τι σε λιγα χρονια το ιδιο κανει...
εγω προσωπικα ουτε συμπαθω τον χριστοδουλο αλλα ποτε μου δεν θα ελεγα να παει να πεθανει ο κωλογερος,και ποσα λεφτα κοστιζει η νοσηλεια του απο το ελληνικο δημοσια,ναι ρε μαγκες ο χριστοουλοσ σας εφταιξε για τα λεφτα του ελληνικου λαου,και τι να κανει δηλαδη ο ανθρωπος?να μην παει στο μεμοριαλ να γινει καλα?και εγω φιλε μου λεω οτι κανονικα θα επρεπε να πει σαν καλος δουλος του θεου"θεε μου τα αφηνω ολα στην κριση σου,στο δικο σου χερι αν θα γινω κάλα η οχι..."αληθεια εεεε?μαλακας ειναι λοιπον ο χριστοδουλος και ο καθε χριστοδουλος να σκεφτει τετοιο πραγμα???και φυσικα θα παει στα καλυτερα νοσοκομεια και φυσικα θα παει στουσ καλυτερουσ γιατρους,σιγα μην κατσει να περιμενει θαυματα τωρα,και ο ιδιος το ξερει οτι στην περιπτωση του δυσκολο να γινουνε.τωρα εσυ θα μου πεις γιατι να πηγαινει ο χριστοδουλος στο μεμοριαλ και αλλη να την βγαζουνε στον αγιο σαββα,εδω συμφωνω μαζι σου,ολοι εχουνε δικαωμα στην καλυτερη αντιμετωπιση της καθε ασθενειας και στα καλυτερα νοσκομεια,δυστυχως η ευτυχως ο χριστοδουλος εχει το background που του επιτρεπει να παει εκει,στο καλυτερο νοσοκομειο,καΙ για εκεινον καλα κανει.οχι αλλη μικροψυχια στον ανθρωπο ρε παιδια,στο καΤω κατω κατι τι εχει κανει δηλαδη?ενταξει ειναι γραφικος,και το υφος του σπαει νευρα ειδικα των νεοελληνων μοντερνων αθεων,και μην νομιζεις οτι εγω ειμαι θρησκος,ουτε εγω γουσταρω τουσ παπαδες καΙ ολη αυτη την φαση με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκλησσια (το τονιζω με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ)καΙ δεν ξερω αν ο χριστοδουλος νεοτερος εκανε παρεα με τον παττακο και με τον παπαδοπουλο και στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει σημασια,αλλα ημαρτον ο ανθρωπος αρρωστος ειναι ας δειξουμε λιγη συμπαθεια και κατανοηση,και μετα οταν ξαναβγει να κανει κυρηγμα ας τον ξανακραξουμε,η μικροψυχια δεν ειναι ωραιο πραγμα.

Επισκέπτης
η υγεία είναι δικαίωμα για όλους όμως για τον απλό λαό χρειάζεται φακελάκι και ρουσφέτι.
ο Χριστόδουλος ταξιδεύει με το αεροπλάνο του πρωθυπουργού και όλα τα έξοδα από το κράτος δηλαδή από εμάς που όταν πεθάνουμε δεν θα βρίσκουμε παπά να μας θάψει.
πριν αρκετά χρόνια μαζεύτηκε ένα ποσόν για τον Βασιλάκη από την Μυτιλήνη το παιδάκι τελικά πέθανε γιατί η τράπεζα δεν έδωσε τα λεφτά τα οποία είναι ακόμα στα ταμεία της τράπεζας,
και όταν η γενιά μου το 1973 πάλευε για ψωμί και παιδεία ο Χριστόδουλος διάβαζε.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μεγάλε Σταύρακα...το ενδεχόμενο ''κάποιοι'' άλλοι να σου έχουν φάει πολλά περισσότερα...το έχεις σκεφτεί???
Φίλε Ποδολάγνε, ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιός μου έχουν φάει λεφτά, πόσα, και γιατί. Μπορώ να σου πω ότι το παπαδαριό δε μου έχει φάει, με την έννοια που το λες εσύ εδώ. Ούτε μυστήρια έχω πληρώσει, ούτε σε δίσκους ρίχνω, ούτε σε εράνους της αρχιεπισκοπής και της μητρόπολης συμμετέχω.
ΟΜΩΣ (έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια που φαίνεται ότι κάποιοι εδώ δεν καταλαβαίνουν), πληρώνω φόρους. Αρκετούς δε, σε πληροφορώ.
Ένα ποσοστό λοιπόν απο αυτούς τους φόρους πηγαίνει στη μισθοδοσία "του κλήρου".
Αυτό ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, αυτό λέω, και τίποτα παραπάνω.
Επίσης, με ενοχλεί (το έχω ξαναγράψει) το ότι "η εκκλησία" δεν πληρώνει φόρους για τις δραστηριότητές της και για την περιουσία της, ενώ εγώ (και εσύ πιθανώς) πληρώνουμε.
Αυτά έχω σκεφτεί. Και δεν έχω κάτσει να μετρήσω πόσα έχει φάει ό ένας και πόσα ό άλλος. Δεν είναι θέμα ποσού, είναι θέμα αρχής.

Ή μιλάς όταν πηγαίνεις στην εκκλησία για να κάνεις κάποιο μυστήριο(ελπίζω χαρές πάντα,γάμο-βαφτίσια...)κάτι το οποίο δεν γίνεται κάθε μέρα...φαντάσου μόνο πόσα έχουν φάει γιατροί,τυχόν δικηγόροι,κράτος....και με την ευκαιρία της ασθένειας του Χριστόδουλου θυμήθηκες ότι κάνοντας ένα μυστήριο σου πήραν 100,200,300 €....δεν υπερασπίζομαι τους παπάδες...και μπορώ να σου πώ και εγώ περιστατικά που μου έτυχαν προσωπικά....είναι άλλο η θρησκεία...
Δεν είναι "άλλο η θρησκεία", φίλε.
ΑΥΤΗΝ επικαλούνται για να στα παίρνουν. Και (χα-χα!), όχι δε μου έχουν τα πάρει για κανένα μυστήριο! Δύσκολο θα ήταν, γιατί δε πιστεύω σε μυστήρια!

Και κάτι τελευταίο...δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν...συζήτηση κάνουμε...αλλά ας αφήσουμε τις ειρωνίες...δεν ταιριάζουν καθώς πίσω από το pc όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό...
Ούτε εγώ προσπαθώ να πείσω κανέναν. Για ποιό πράμα να τον πείσω? Και δε φαντάζομαι όταν λες για ειρωνείες να εννοείς εμένα.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Σταύρο, supermouse ελπίζω να μην είστε Σαββατογεννημένοι. Το αυτό ελπίζω και για τον Gabor.

Επισκέπτης
Kατα τη γνώμη σου απο ΠΟΙΑΝΟΥ το πιάτο τρώει ο εν λόγω?
Γιατί αν μου πεις πως ο,τι τρώει το παράγει ο ίδιος, μάλλον δε θα με πείσεις...
Εγώ πάλι, απο ποιανού το πιάτο τρώω ?
Άσε , μη μου απαντήσεις καλύτερα stavro ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
η γενιά μου το 1973 πάλευε για ψωμί και παιδεία ο Χριστόδουλος διάβαζε.

Σιγά μην διάβαζε. Στις φιέστες με τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό έτρεχε.

07.%20PAPAD.PATTAKOS.XRI%23975A.1.jpg

Όποιος τον βρει στην φωτογραφία κερδίζει ταξιδάκι στο Key West.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτος με το σταυρό ισως ????  :rolleyes: :rolleyes:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Vertigo, επειδή πραγματικά δεν ξέρω, τι πρόβλημα έχουν αυτοί που λες?
Απλά με έχουν πιάσει οι μεταφυσικές ανησυχίες μου και οι ευχές και οι κατάρες με έχουν κάπως αναστατώσει.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
αυτος με το σταυρό ισως ????  :rolleyes: :rolleyes:
Ο σταυρός χλωμός και φτωχικός μου φαίνεται, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ανάβαση προς τη Θεία λαμπρότητα ξεκίνησε από γνήσια λαϊκά στρώματα.

Επισκέπτης
Σιγά μην διάβαζε. Στις φιέστες με τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό έτρεχε.

07.%20PAPAD.PATTAKOS.XRI%23975A.1.jpg

Όποιος τον βρει στην φωτογραφία κερδίζει ταξιδάκι στο Key West.
Πράγματι, αυτός με το σταυρό είναι !  Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύει τον Παπαδόπουλο και όχι το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Ακριβώς μπροστά του) ? Αρχιγραμματέας της Συνόδου ήταν. Τόσο παράξενο είναι...!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εσύ δεν πας πουθενά. Σε έχει αφήσει εδώ στο πόδι του.

αστα αυτα και ξηγησου το ταξιδακι !!

με τη βοηθεια του υψιστου ΟΛΑ θα τα καταφερω.. και το ταξιδακι θα βολεψω και οι τζιροι θα μεινουν στις αρχικες προβλεψεις και συμφωνα με το ετησιο πλανο..  :grin: :grin:

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Πράγματι, αυτός με το σταυρό είναι !  Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύει τον Παπαδόπουλο και όχι το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Ακριβώς μπροστά του) ? Αρχιγραμματέας της Συνόδου ήταν. Τόσο παράξενο είναι...!

Μάλλον τον Πατακό συνόδευε...(50% πιθανότητα).

:2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πράγματι, αυτός με το σταυρό είναι !  Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύει τον Παπαδόπουλο και όχι το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Ακριβώς μπροστά του) ? Αρχιγραμματέας της Συνόδου ήταν. Τόσο παράξενο είναι...!

ή ακομη καλλιτερα.... ηταν ο θυρωρος της πολυκατοικιας !!!!!! καμία σχεση με οσα του προσαπτονται !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom